Mäklare Anneli Leo

Anneli Leo

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
MAGLEHEM 12:24, Lillehemsvägen 10, Maglehem, Kristianstads kommun
  • Tis 30 jul kl 15:00
MAGLEHEM 12:24, Lillehemsvägen 10, Maglehem, Kristianstads kommun, bild 2
MAGLEHEM 12:24, Lillehemsvägen 10, Maglehem, Kristianstads kommun, bild 3

MAGLEHEM 12:24, Lillehemsvägen 10

Villa
Maglehem, Kristianstads kommun
Bjurfors Österlen
1 995 000 kr
83 + 80 m²
3 rum
987 m² tomt

I norr betar korna och i öst glittrar havet! Det är en av beskrivningarna på Maglehem, denna populära by där man har nära till fantastisk natur och bra pendlingsmöjligheter både norrut mot Kristianstad och söderut mot Simrishamn, Tomelilla och Ystad. Skåneleden som går precis utanför huset visar vägen ut i naturen och många älskar att hoppa upp på cykeln och rulla ner till havets milslånga sandstränder eller cykla den vackra vägen till Brösarp eller Degeberga som båda erbjuder full service. För barnfamiljen så är det bara en kort promenad till byns välrenommerade förskola Magleladan och vid torget ligger lekplatsen för de små. För de som har lite mer tid över så finns byns välkomnande boulebana, även den vid torget. Byn har hela två restauranger Solgården och Café Boule samt ett rikt föreningsliv med både en prisbelönt kulturförening och aktiv brandkår. Föreningen "Vi i Maglehem" arrangerar bakluckeloppis, hundkapplöpning, minimarknad med underhållning i maj samt "Maglehem lyser" i november. Byn har dessutom stor välskött bygdegård för trevliga fester och fotbollsplan för de idrottsintresserade. Bostaden på Lillehemsvägen 10 är ett enplanshus med källare med tillhörande fristående garage. Trädgården på baksidan vetter mot de karaktäristiska backarna och vyn är njutbar året runt. Interiören är tämligen orörd vilket ger fina möjligheter att skapa det hem man önskar. Vattenburet värmesystem är en klar fördel och precis som hall, två sovrum, allrum, kök och badrum i ett plan så ger det förutsättningar för ett bekvämt och lättillgängligt boende. I källaren finns förvaringsutrymmen, pannrum, tvättstuga samt två rum som använts som gästrum / hobbyrum. Här finns även en extra dusch och separat toalett. Det fristående garaget och tillhörande förråd ligger en bit in på tomten vilket även ger bra parkering för bilar utanför. Robotgräsklippare från 2020 som klipper både fram-och baksida ingår i köpet. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Bostaden ägs av tre syskon men har bebotts av föräldrarna de senaste 34 åren. För mer info, kontakta mäklaren! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Järnvägsgatan 15, Tommarp, Simrishamns kommun

Järnvägsgatan 15

Villa
Tommarp, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
3 300 000 kr
200 + 90 m²
10 rum
1 065 m² tomt

Välkommen till Järnvägsgatan 15 i Tommarp! Här har ni ett gediget, välskött hus som är inflyttningsklart direkt. Man kan kombinera boende med verksamhet om man så önskar då gårdshuset rymmer en lägenhet om två rok. Eller så nyttjar man fastigheten som ett generationsboende. Nuvarande ägare har under perioder hyrt ut lägenheten med framgång. Huvudbostaden är mycket rymlig och ytan är fördelad på tre plan. Även här finns olika möjligheter att utveckla efter egen önskan. Interiören är fräsch och kök och allrum bjuder på öppen social planlösning. Här kan man bjuda familj och vänner på trevliga tillställningar. De nio sovrummen ger valmöjligheter. Kanske man vill ha kontor, bibliotek, hobbyrum... Två badrum och toalett på alla tre plan är klara fördelar. Fina vyer ut mot åkerlandskapet då man har ett trevligt läge på slutet ut ur byn. I gårdshuset finns en lägenhet med 2 rok, tvättstuga och förråd. Här finns egen parkering avskilt från huvudbyggnaden. Interiören i lägenheten är nyligen uppfräschad och snygg. Trädgården är mysig och lättskött. Här finns plats för både barn och vuxen. Läget på fastigheten kan även innebära kommersiella möjligheter. Varmt välkomna på visning!

Falkvägen 20, Lönhult, Tomelilla kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Falkvägen 20, Lönhult, Tomelilla kommun, bild 2
Falkvägen 20, Lönhult, Tomelilla kommun, bild 3

Falkvägen 20

Villa
Lönhult, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen
2 350 000 kr
93 + 24 m²
4 rum
1 723 m² tomt

Lönhult, platsen för de som både vill bo med den underbara naturen in på knuten men ändå ha nära till den fina service som närliggande Brösarp bjuder på. Nu finns möjlighet att förvärva en 1-plansvilla på Falkvägen 20, där flera kostsamma renoveringar som kök, badrum och solceller är gjorda. Bostaden på Falkvägen 20 är ljus och trevlig med nyrenoverat kök och badrum. Nuvarande ägare har sedan de köpte renoverat efterhand och nu senast installerat solceller. Tack vare en tillbyggd vinkel så är det en rymlig bostad med tre sovrum, allrum och kök i öppen planlösning, badrum, en separat gästtoalett, bra tvättstuga och ypperliga förvaringsmöjligheter i förråd. I hall, badrum och gästtoalett finns golvvärme. Det finns flera uteplatser, varav två under tak så det finns en plats för alla väderlägen. När familjen kommer på besök finns två gästrum att husera i och trädgården är stor nog för alla barn att både spela boll och leka ta fatt i. Trots sitt läge inbäddat i skogsmiljö så är tomten öppen och ljus och solen hittar hit från morgon till kväll och baksidan erbjuder en insynsskyddad uteplats. Det finns gott om plats för flera bilar på infarten och i garaget ryms en bil. Området är lugnt och rogivande och det finns 26 hus i området varav 12 är permanentboende. Denna bostad ligger på återvändsgata vilket ger ett lugnt läge utan någon nämnvärd trafik. Den vackra vägen genom Brösarps backar tar nästan andan ur en. Hit vallfärdar naturälskare för vandring och rekreation. I omgivningar finns såväl skog som öppna fält och vandringen går längs med stigar upptrampade genom generationer. I Brösarp finns ypperlig service med matbutik, flera restauranger, både finkrog, kvarterskrog och pizzeria, vårdcentral, bensinmack, småbutiker och mycket mer. Vill man ha sol och bad så kan man ta cykeln eller bilen till Julebodas fantastiska strand eller kanske vända hållet mot Haväng och Vitemölla. Eller varför inte ta en cykeltur upp till Verkasjön och Christinehof Slott och dess ekopark där vandring, kultur och fiske är givna inslag. Till Tomelilla tar det ca 30 min med bil. Hela Österlens utbud väntar runt hörnet och det är lätta att förstå varför så många söker sig till denna del av Sverige. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
S:t Olofsvägen, Vitaby, Simrishamns kommun

S:t Olofsvägen

Tomt
Vitaby, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
495 000 kr
3 012 m² tomt

Tomt i Vitaby om 3012 kvm. I utkanten av byn ligger denna lättillgängliga och generösa tomt med fin grönska som ramar in delar av tomten. Tomten är belägen i Vitaby stationssamhälle och byn är en suverän utgångspunkt för att njuta av Österlens utbud av härlig natur, sevärdheter, restauranger, kultur m.m. Under sommaren kommer några av våra populära artister att ge konserter vid den gamla lanthandeln och på det gamla stationshotellet kan man äta en bit god mat. En mysig by där ångtåget tuffar förbi och minner om äldre tider och bygemenskapen är stark. Enligt gällande detaljplan har området användningen bostad som får: - Uppföras i 1,5 plan med maximal höjd på 4,4 meter. - Uppta max 200 kvm byggyta för bostad och 40 kvm byggyta för komplementbyggnader Plankartan från Simrishamns kommun visar att man eventuellt kan få bygga tre hus men en köpare måste söka förhandsbesked eller bygglov för att säkerställa detta. Det har funnits ett beslut om anslutning från fastigheten Grevlunda 19:10 till väg 1550 från 2017. Se under dokument. Köpare får ansöka om att få den förnyad. Anslutningsavgifter för el, V/A och fiber betalas av köpare.

Krikonvägen 3, Rörums Strand, Simrishamns kommun

Krikonvägen 3

Villa
Rörums Strand, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
4 200 000 kr
70 m²
4 rum
600 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva ett trevligt vinterbonat boende byggt 1993 i underbara Rörums strand med hav, skog, strand och vandringsleder i en av Sveriges finaste nationalparker på gångavstånd. Sommartid flödar området av liv men tack vare läget på Krikonvägen 3 som sista huset in på grusvägen och granne med ett grönområde får man det härliga lugn man vill ha på sin lediga tid. I trädgården kan man njuta utan insyn, omgiven av härlig grönska. Här kan man börja sin dag genom att ta på sin badrock och följa någon av stigarna ner till Knäbäckshusens strand och ta ett dopp, fortsätta med att utforska Österlens utbud och avsluta med grillning på det generösa nybyggda trädäcket i värmen från kvällssolen. Eller så njuter man av lugnet och bara är, i en av de vackraste omgivningar man kan tänka sig. På cykelavstånd finns flertal restauranger, underhållning med livemusik och utflyktsmål. På under 10 minuter med bil når man de två välrenommerade golfbanorna Lilla Vik och Djupadal. Bostaden är välskött med renoverat modernt kök och helkaklat badrum med golvvärme. En härlig atmosfär med braskamin i allrummet och stor altan utanför med markis inbjuder till vistelse under hela året. Med fiber inkopplat så är det bara att koppla upp sig och arbeta hemifrån. Tre sovrum varav ett med egen utgång till ytterligare en altan. Perfekt för morgonkoppen! Det finns ett friliggande förråd och en söt liten lekstuga för de minsta. Välkomna på visning!

Krabbegatan 7, Simrishamn - Centralt, Simrishamns kommun

Krabbegatan 7

Villa
Simrishamn - Centralt, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
3 495 000 kr
120 + 107 m²
5 rum
817 m² tomt

Välkommen till en av områdets trevligaste boendemiljöer. Från gatan sett en stilren gedigen villa. När man tar klivet in genom entrén till trädgården blir man varse om att här väntar en pärla. Trädgården är ett smycke och nuvarande ägare säger att sommartid är det svårt att ta sig utanför sin egen oas då den är fantastiskt vacker och rogivande. Porlande vatten från två dammar, en mängd olika träd och växter och det estetiskt tilltalande huset ramar in trädgården och gör den inte bara rogivande utan även så gott som insynsskyddad. Tack vare stora fönster från golv till tak i allrum och matrum kan man njuta även inifrån av att se hur årstiderna förändrar scenen utanför. Bostaden är mysig och hemtrevlig med bra sociala ytor. Huset från 30-talet är gediget byggt och det är en solid känsla i huset. Här finns tre sovrum varav ett finns på källarplan, perfekt för tonåringen eller gästerna som hälsar på. Detta rum kan med fördel även användas som hobby-eller motionsrum. Köket och intilliggande allrum och matrum känns som hjärtat i huset och är ljusa, härliga rum och i allrummet finns det en värmande kronspis med fläkt. Huset värms upp av bergvärme. Fördel med separat toalett och badrum på entréplan och dessutom en toalett till på övre plan. Bra förvaring i källare där även tvättstugan finns. Möjlighet finns att hänga tvätt för torkning i intilliggande pannrum. Och carport gör livet enklare. Med sitt centrala läge i Simrishamn även kallad Österlens huvudstad, så har man gångavstånd såväl till stans utbud av butiker, restauranger och övrig service som till fridfulla promenadstråk vid hav och strand. För den som pendlar så finns tåg- och busstation där tågen går mot Malmö/Köpenhamnsregionen frekvent varje dag och bara en kort promenad bort ligger närmaste busshållplats som bl.a. tar en norrut mot Kristianstad. Säljarna uppskattar närheten till Suckarnas gång på andra sidan den lummiga Brunnsparken där det sjuder av liv under loppisen som är varje lördag under vår, sommar och ut på hösten. Närheten till hav, strand, Tobisviks friluftsbad, hamn, centrum och fina promenadstråk är andra saker de uppskattar med sitt boende. I centrum med nära till allt men ändå med lugnet i kvarteret. Är man trädgårdsintresserad så finns det en lista under dokument, på en del av de växter som ger tomten dess härliga lummighet och skapar en privat oas. Välkomna!

Sandvångsvägen 21A, Vik, Simrishamns kommun

Sandvångsvägen 21A

Tomt
Vik, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
2 200 000 kr
2 809 m² tomt

Strax söder om Vik finns en fin tomt till försäljning med förhandsbesked för bostadshus. Här kan man skapa sitt eget drömboende mitt i Österlens fantastiska natur. Med promenadavstånd till havet och badmöjligheter, fina strövområden vart man än går, Viks två välrenommerade golfbanor bara ett par minuter bort med bil och Viks vackra fiskeläge som närmaste by så finns alla förutsättningar för att leva ett aktivt liv. I Vik kan man handla mat och förnödenheter i Automaten med generösa öppettider och äta på någon av de två restaurangerna på golfklubben. Skolbarnen kan välja på Sophiaskolan i Rörum eller någon av skolorna i Simrishamn. Till Simrishamn tar man sig lätt. Ta chansen att bygga ert drömboende på underbart läge på Österlen!

Iris och Gurlis väg 14, Brösarp, Tomelilla kommun

Iris och Gurlis väg 14

Tomt
Brösarp, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen
895 000 kr
642 m² tomt

Förmånlig finansiering erbjuds. För mer info se punkten övrigt. ”Ett boende i samklang med skogen, havet, hedarna och de fria vindarna. Livet nära källan helt enkelt” Med säljarens egna ord beskriver vi bäst denna magiska plats. Här finns möjligheten att förvärva en tomt och förverkliga er egen dröm om ett boende i detta friluftsmecka. I Tockabjär håller det på att skapas ett nytt bostadsområde med skog och mark inpå knuten. Husen är tänkta att vara i samklang med naturen och det naturnära boendet ger ro i själen. Här vill man vara! Området ligger strax söder om Brösarp och det handlar om 25 tomter, en egen liten by i den trollska urskogen strax söder om Brösarp. Det är utformat så att det finns en bit natur mellan varje tomt som samfälligheten äger. På så sätt blir det ett naturligt avstånd till grannarna. Brösarp är byn på Österlen med sagolika omgivningar in på knuten. Byn ligger inbäddad bland backar, skog och öppna dalgångar. Ett friluftsmecka av rang där vandringslederna avlöser varandra och naturscenerierna ger härliga minnen för livet. Med en kort bilresa når man Hanöbuktens fantastiska stränder där Östersjöns vågor rullar in och skänker svalka under årets varmaste dagar. Byn har mycket god närservice som bl. a. matbutik, vårdcentral, apotek, blomster- och grönsaksbutik, skola och barnomsorg, en levande idrottsförening, restauranger, pizzeria och bensinstation och därtill goda pendlingsmöjligheter till Ystad, Kristianstad, Tomelilla och Simrishamn. Det finns flera tomter att välja på. Nr 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 16 och 24 är till salu. Välkomna att höra av er för mer information!

Iris och Gurlis väg 12, Brösarp, Tomelilla kommun

Iris och Gurlis väg 12

Tomt
Brösarp, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen
895 000 kr
647 m² tomt

Förmånlig finansiering erbjuds. För mer info se punkten övrigt. ”Ett boende i samklang med skogen, havet, hedarna och de fria vindarna. Livet nära källan helt enkelt” Med säljarens egna ord beskriver vi bäst denna magiska plats. Här finns möjligheten att förvärva en tomt och förverkliga er egen dröm om ett boende i detta friluftsmecka. I Tockabjär håller det på att skapas ett nytt bostadsområde med skog och mark inpå knuten. Husen är tänkta att vara i samklang med naturen och det naturnära boendet ger ro i själen. Här vill man vara! Området ligger strax söder om Brösarp och det handlar om 25 tomter, en egen liten by i den trollska urskogen strax söder om Brösarp. Området är utformat så att det finns en bit natur mellan varje tomt som samfälligheten äger. På så sätt blir det ett naturligt avstånd till grannarna. Brösarp är byn på Österlen med sagolika omgivningar in på knuten. Byn ligger inbäddad bland backar, skog och öppna dalgångar. Ett friluftsmecka av rang där vandringslederna avlöser varandra och naturscenerierna ger härliga minnen för livet. Med en kort bilresa når man Hanöbuktens fantastiska stränder där Östersjöns vågor rullar in och skänker svalka under årets varmaste dagar. Byn har mycket god närservice som bl. a. matbutik, vårdcentral, apotek, blomster- och grönsaksbutik, skola och barnomsorg, en levande idrottsförening, restauranger, pizzeria och bensinstation och därtill goda pendlingsmöjligheter till Ystad, Kristianstad, Tomelilla och Simrishamn. Numera finns även en bilpool så egen bil är inget måste. Det finns flera tomter att välja på. Nr 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 16 och 24 är till salu. Välkomna att höra av er för mer information!

Iris och Gurlis väg 10, Brösarp, Tomelilla kommun

Iris och Gurlis väg 10

Tomt
Brösarp, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen
895 000 kr
670 m² tomt

Förmånlig finansiering erbjuds. För mer info se punkten övrigt. ”Ett boende i samklang med skogen, havet, hedarna och de fria vindarna. Livet nära källan helt enkelt” Med säljarens egna ord beskriver vi bäst denna magiska plats. Här finns möjligheten att förvärva en tomt och förverkliga er egen dröm om ett boende i detta friluftsmecka. I Tockabjär håller det på att skapas ett nytt bostadsområde med skog och mark inpå knuten. Husen är tänkta att vara i samklang med naturen och det naturnära boendet ger ro i själen. Här vill man vara! Området ligger strax söder om Brösarp och det handlar om 25 tomter, en egen liten by i den trollska urskogen strax söder om Brösarp. Det är utformat så att det finns en bit natur mellan varje tomt som samfälligheten äger. På så sätt blir det ett naturligt avstånd till grannarna. Brösarp är byn på Österlen med sagolika omgivningar in på knuten. Byn ligger inbäddad bland backar, skog och öppna dalgångar. Ett friluftsmecka av rang där vandringslederna avlöser varandra och naturscenerierna ger härliga minnen för livet. Med en kort bilresa når man Hanöbuktens fantastiska stränder där Östersjöns vågor rullar in och skänker svalka under årets varmaste dagar. Byn har mycket god närservice som bl. a. matbutik, vårdcentral, apotek, blomster- och grönsaksbutik, skola och barnomsorg, en levande idrottsförening, restauranger, pizzeria och bensinstation och därtill goda pendlingsmöjligheter till Ystad, Kristianstad, Tomelilla och Simrishamn. Välkomna att höra av er för mer information!

Iris och Gurlis väg 8, Brösarp, Tomelilla kommun

Iris och Gurlis väg 8

Tomt
Brösarp, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen
895 000 kr
587 m² tomt

”Ett boende i samklang med skogen, havet, hedarna och de fria vindarna. Livet nära källan helt enkelt” Med säljarens egna ord beskriver vi bäst denna magiska plats. Här finns möjligheten att förvärva en tomt och förverkliga er egen dröm om ett boende i detta friluftsmecka. I Tockabjär håller det på att skapas ett nytt bostadsområde med skog och mark inpå knuten. Husen är tänkta att vara i samklang med naturen och det naturnära boendet ger ro i själen. Här vill man vara! Området ligger strax söder om Brösarp och det handlar om 25 tomter, en egen liten by i den trollska urskogen strax söder om Brösarp. Det är utformat så att det finns en bit natur mellan varje tomt som samfälligheten äger. På så sätt blir det ett naturligt avstånd till grannarna. Brösarp är byn på Österlen med sagolika omgivningar in på knuten. Byn ligger inbäddad bland backar, skog och öppna dalgångar. Ett friluftsmecka av rang där vandringslederna avlöser varandra och naturscenerierna ger härliga minnen för livet. Med en kort bilresa når man Hanöbuktens fantastiska stränder där Östersjöns vågor rullar in och skänker svalka under årets varmaste dagar. Byn har mycket god närservice som bl. a. matbutik, vårdcentral, apotek, blomster- och grönsaksbutik, skola och barnomsorg, en levande idrottsförening, restauranger, pizzeria och bensinstation och därtill goda pendlingsmöjligheter till Ystad, Kristianstad, Tomelilla och Simrishamn. Det finns flera tomter att välja på. Nr 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 16 och 24 är till salu. Välkomna att höra av er för mer information!

Visar alla 11