Mäklare Anneli Leo

Anneli Leo

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gökvägen 6, Södra Lökaröd, Tomelilla kommun

Gökvägen 6

Villa
Södra Lökaröd, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen
1 995 000 kr
62 + 2,2 m²
3 rum
1 590 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva ett nyrenoverat och tillbyggt vinterbonat fritidshus på en solig generös tomt i populära Södra Lökaröd. Här har man den fantastiska naturen inpå knuten där skogen ger lä och naturen inbjuder till vandring, cykling och friluftsliv. För den som söker lugn och ro en bit från allfartsvägarna är detta ett paradis. Hit söker sig såväl den som vill bo året runt som den som vill komma från stadens brus under helger och semester. Med endast ca 7 km till Brösarp finns service med flertal restauranger, matbutik, vårdcentral, apotek, café, bensinmack med verkstad och mycket mycket mer på nära håll. Hit kan man ta cykeln precis som till Julebodas underbara strand och vill man åka söderut så väntar hela Österlens utbud av aktiviteter och upplevelser. När nuvarande ägare köpte fastigheten så fanns ett litet fritidshus som de har byggt till under 2023-2024 och skapat ett modernt boende med öppen planlösning i kök och allrum, två sovrum och helkaklat badrum med dusch. I allrummet njuter man av värmen från kaminen och utanför finns ett generöst trädäck för sommarens uteliv. Sommartid kan gästerna bo över i gäststugan och vem vet, kanske nästa köpare utvecklar den och gör den vinterbonad. Med sina 1 590 kvm är tomten väl tilltagen och kliar det i de gröna fingrarna så finns utrymme att skapa den trädgård man vill. Men om man helst av allt läser en god bok i skuggan så är det bara att ta trädgården i besittning och njuta. För visning kontakta mäklaren!

Tumatorpsvägen 1A, Simrishamn, Simrishamns kommun
Tumatorpsvägen 1A, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Tumatorpsvägen 1A, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Tumatorpsvägen 1A

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
700 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 032 kr/mån
11 966 kr/m²

Välkommen till Tumatorpsvägen 1A. På första våningen och med entré från innergården finner denna bostadsrätt som blivit smakfullt renoverad med bl.a. helkaklat badrum och uppfräschat kök. Så sent som 2022 blev köksluckorna ommålade och en ny rostfri diskbänk sattes in. Vi möts i hallen av lättskött och snygg klinker på golvet och hallen är stor nog att även rymma förvaringsmöbel. Köket är stilrent och här finns hel kyl och hel frys, diskmaskin, fläkt och spis med häll. Köket har blivit renoverat sedan 2016 och 2018 byttes spis, kyl och frys ut. Även här har vi samma klinkergolv som i hallen. Trevlig matplats vid fönstret. Nuvarande ägare har sett över elen och bytt en del uttag till jordade, både här och i hall och badrum. Samtidigt installerades ny elcentral och jordfelsbrytare. Allrummet med utsikt mot Korsavadsområdet går i en sober färgskala och har en lugn och rofylld atmosfär. Sovrummet ligger lugnt beläget mot gården och härifrån kommer vi ut till den mysiga inglasade balkongen. I källaren finns två förråd. För visningstid kontakta mäklaren!

  • Premium
  • Balkong
Åkervägen 8, Södra Lökaröd, Tomelilla kommun
  • Budgivning pågår
Åkervägen 8, Södra Lökaröd, Tomelilla kommun, bild 2
Åkervägen 8, Södra Lökaröd, Tomelilla kommun, bild 3

Åkervägen 8

Villa
Södra Lökaröd, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen
2 695 000 kr
120 + 35 m²
6 rum
1 415 m² tomt

Skogsliv i Södra Lökaröd. I en glänta av lövträd ligger det falurödmålade huset med enhetligt färgsatt gästhus och lusthus. Ett lantligt och lugnt beläget boende med moderniserat inre på en grönskande trädgårdstomt. Inpå knuten erbjuds milslånga promenad- och cykelvägar och på bara 20 minuter med bil nås vackra sandstränder, salta bad, caféer, restauranger och golfbanor. - Mitt i skogen - nära Drakamöllan. Strax norr om Brösarp ligger Södra Lökaröd i lugna och fridfulla omgivningar, dominerat av lövskog och betesmarker. Längst in i vad som nära nog tidigare bara var ett fritidshusområde ligger Åkervägen, där det numera bor flera permanentboende familjer. Vid grusvägens slut ligger det välhållna 1,5 planshuset med husnummer 8, på en av områdets största trädgårdstomter. Bara trädgårdstomten är en upplevelse i sig. En ståtlig uppvisning av perenna växter som på ett skickligt sätt flätas samman med buskar och träd, så som magnolia, hortensia, äppelträd och gullregn men även jasmin, syrén, rododendron, hibiskus och flertalet rosor. Inbäddat i denna ståtliga trädgårdskreation finna flertalet byggnader utöver boningshuset, ett gästhus, ett egenritat lusthus samt två förråd och en vedbod. Boningshuset har byggts om från att tidigare bara varit sommarstuga. Nu erbjuds kök, matrum, sovrum, kontor, tillbyggt vardagsrum samt duschrum- och klädkammare på entréplanet. Övre plan har två sovrum och ett allrum. Huset har tagits väl omhand under alla år och nästa ägare kan bland annat glädjas åt att fönstren blivit utbytta och det tillbyggda vardagsrummet med gjuten grundläggning och golvvärme. Kanske blir detta er vilsamma och harmoniska tillflyktsort, långt från vardagens alla måsten? Oavsett ändamål är fastigheten på Åkervägen 8 en alldeles speciell plats som ni bara inte får missa!

  • Premium
Repslagaregatan 18B, Edvinshem, Ystads kommun

Repslagaregatan 18B

Lägenhet
Edvinshem, Ystads kommun
Bjurfors Österlen
1 350 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 367 kr/mån
22 689 kr/m²

En av Ystads väl ansedda bostadsrättsföreningar Stadener ligger bra belägen på Edvinshemsområdet. Söder om området är vägen inte lång till Mölletorget, Norra Promenaden och ner till centrum. Norrut ligger två mataffärer nästan ”runt hörnet”. För den som vill åka buss så ligger busshållplatsen på nära håll. På nära håll finns också Ystads padel- och tennishall. De närbelägna grönområdena inbjuder till promenad med våra fyrfotade vänner och det finns även en hundrastplats alldeles bredvid husen. Föreningens sex huskroppar omringar två innergårdar med gräs, grillplats med mera. Bostaden är modern och fräsch och här kan man flytta rakt in. Vi välkomnas in i en generös hall med gott om plats för förvaring. Lägenheten har en bra disposition med köket i mitten och allrum och sovrum på vardera sida. Från köket har man access till den rejäla inglasade balkongen som ger ett extra rum när värmen tillåter det. Här möter man våren med en kopp kaffe! Köksinredningen är ljus och tidlös och matplatsen ljus och upplivande med en färgglad tapet som fond. Ny diskmaskin installerad 2023 och ny frys och köksfläkt är installerat under februari 2024. Sovrummet är rymligt och har en snygg panel som fondvägg. Lugnande färgskala på interiören som harmoniserar fint och ger ro. Det finns platsbyggda garderober och även utrymme nog för extra förvaringsmöbler. Allrum med stora fönster och plats för både soffa och matbord. Genomgående golv i allrum, hall och kök knyter samman rummen. Badrummet blev renoverat 2017/2018 i samband med föreningens stambyte. Kakel och klinker går i vitt och grått och ger ett modernt intryck och det finns även egen tvättmaskin så man inte är beroende av tvättid i tvättstugan. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
Krabbegatan 7, Simrishamn - Centralt, Simrishamns kommun

Krabbegatan 7

Villa
Simrishamn - Centralt, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
3 850 000 kr
120 + 107 m²
5 rum
817 m² tomt

Välkommen till en av områdets trevligaste boendemiljöer. Från gatan sett en stilren gedigen 30-tals villa. När man tar klivet in genom entrén till trädgården blir man varse om att här väntar en pärla. Trädgården är ett smycke och nuvarande ägare säger att sommartid är det svårt att ta sig utanför sin egen oas då den är fantastiskt vacker och rogivande. Porlande vatten från två dammar, en mängd olika träd och växter och det estetiskt tilltalande huset ramar in trädgården och gör den inte bara rogivande utan även så gott som insynsskyddad. Tack vare stora fönster från golv till tak i allrum och matrum kan man njuta även inifrån av att se hur årstiderna förändrar scenen utanför. Bostaden är mysig och hemtrevlig med bra sociala ytor. Huset från 30-talet är gediget byggt och det är en solid känsla i huset. Här finns tre sovrum varav ett finns på källarplan, perfekt för tonåringen eller gästerna som hälsar på. Detta rum kan med fördel även användas som hobby-eller motionsrum. Köket och intilliggande allrum och matrum känns som hjärtat i huset och är ljusa, härliga rum och i allrummet finns det en värmande kronspis med fläkt. Huset värms upp av bergvärme. Fördel med separat toalett och badrum på entréplan och dessutom en toalett till på övre plan. Bra förvaring i källare där även tvättstugan finns. Garage och carport gör livet enklare och här finns möjlighet att ladda sin elbil. Med sitt centrala läge i Simrishamn även kallad Österlens huvudstad, så har man gångavstånd såväl till stans utbud av butiker, restauranger och övrig service som till fridfulla promenadstråk vid hav och strand. För den som pendlar så finns tåg- och busstation där tågen går mot Malmö/Köpenhamnsregionen frekvent varje dag och bara en kort promenad bort ligger närmaste busshållplats som bl.a. tar en norrut mot Kristianstad. Säljarna uppskattar närheten till Suckarnas gång på andra sidan den lummiga Brunnsparken där det sjuder av liv under loppisen som är varje lördag under vår, sommar och ut på hösten. Närheten till hav, strand, Tobisviks friluftsbad, hamn, centrum och fina promenadstråk är andra saker de uppskattar med sitt boende. I centrum med nära till allt men ändå med lugnet i kvarteret. Är man trädgårdsintresserad så finns det en lista under dokument, på en del av de växter som ger tomten dess härliga lummighet och skapar en privat oas. Huset kommer att besiktigas av säljarna i slutet av april. Välkomna!

Sandvångsvägen 21A, Vik, Simrishamns kommun

Sandvångsvägen 21A

Tomt
Vik, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
2 200 000 kr
2 809 m² tomt

Strax söder om Vik finns en fin tomt till försäljning med förhandsbesked för bostadshus. Här kan man skapa sitt eget drömboende mitt i Österlens fantastiska natur. Med promenadavstånd till havet och badmöjligheter, fina strövområden vart man än går, Viks två välrenommerade golfbanor bara ett par minuter bort med bil och Viks vackra fiskeläge som närmaste by så finns alla förutsättningar för att leva ett aktivt liv. I Vik kan man handla mat och förnödenheter i Automaten med generösa öppettider och äta på någon av de två restaurangerna på golfklubben. Skolbarnen kan välja på Sophiaskolan i Rörum eller någon av skolorna i Simrishamn. Till Simrishamn tar man sig lätt. Ta chansen att bygga ert drömboende på underbart läge på Österlen!

Iris och Gurlis väg 14, Brösarp, Tomelilla kommun

Iris och Gurlis väg 14

Tomt
Brösarp, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen
895 000 kr
642 m² tomt

Förmånlig finansiering erbjuds. För mer info se punkten övrigt. ”Ett boende i samklang med skogen, havet, hedarna och de fria vindarna. Livet nära källan helt enkelt” Med säljarens egna ord beskriver vi bäst denna magiska plats. Här finns möjligheten att förvärva en tomt och förverkliga er egen dröm om ett boende i detta friluftsmecka. I Tockabjär håller det på att skapas ett nytt bostadsområde med skog och mark inpå knuten. Husen är tänkta att vara i samklang med naturen och det naturnära boendet ger ro i själen. Här vill man vara! Området ligger strax söder om Brösarp och det handlar om 25 tomter, en egen liten by i den trollska urskogen strax söder om Brösarp. Det är utformat så att det finns en bit natur mellan varje tomt som samfälligheten äger. På så sätt blir det ett naturligt avstånd till grannarna. Brösarp är byn på Österlen med sagolika omgivningar in på knuten. Byn ligger inbäddad bland backar, skog och öppna dalgångar. Ett friluftsmecka av rang där vandringslederna avlöser varandra och naturscenerierna ger härliga minnen för livet. Med en kort bilresa når man Hanöbuktens fantastiska stränder där Östersjöns vågor rullar in och skänker svalka under årets varmaste dagar. Byn har mycket god närservice som bl. a. matbutik, vårdcentral, apotek, blomster- och grönsaksbutik, skola och barnomsorg, en levande idrottsförening, restauranger, pizzeria och bensinstation och därtill goda pendlingsmöjligheter till Ystad, Kristianstad, Tomelilla och Simrishamn. Det finns flera tomter att välja på. Nr 7, 8, 9, 11, 12, 14, 16 och 24 är till salu. Välkomna att höra av er för mer information!

Iris och Gurlis väg 12, Brösarp, Tomelilla kommun

Iris och Gurlis väg 12

Tomt
Brösarp, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen
895 000 kr
647 m² tomt

Förmånlig finansiering erbjuds. För mer info se punkten övrigt. ”Ett boende i samklang med skogen, havet, hedarna och de fria vindarna. Livet nära källan helt enkelt” Med säljarens egna ord beskriver vi bäst denna magiska plats. Här finns möjligheten att förvärva en tomt och förverkliga er egen dröm om ett boende i detta friluftsmecka. I Tockabjär håller det på att skapas ett nytt bostadsområde med skog och mark inpå knuten. Husen är tänkta att vara i samklang med naturen och det naturnära boendet ger ro i själen. Här vill man vara! Området ligger strax söder om Brösarp och det handlar om 25 tomter, en egen liten by i den trollska urskogen strax söder om Brösarp. Området är utformat så att det finns en bit natur mellan varje tomt som samfälligheten äger. På så sätt blir det ett naturligt avstånd till grannarna. Brösarp är byn på Österlen med sagolika omgivningar in på knuten. Byn ligger inbäddad bland backar, skog och öppna dalgångar. Ett friluftsmecka av rang där vandringslederna avlöser varandra och naturscenerierna ger härliga minnen för livet. Med en kort bilresa når man Hanöbuktens fantastiska stränder där Östersjöns vågor rullar in och skänker svalka under årets varmaste dagar. Byn har mycket god närservice som bl. a. matbutik, vårdcentral, apotek, blomster- och grönsaksbutik, skola och barnomsorg, en levande idrottsförening, restauranger, pizzeria och bensinstation och därtill goda pendlingsmöjligheter till Ystad, Kristianstad, Tomelilla och Simrishamn. Numera finns även en bilpool så egen bil är inget måste. Det finns flera tomter att välja på. Nr 7, 8, 9, 11, 12, 14, 16 och 24 är till salu. Välkomna att höra av er för mer information!

Iris och Gurlis väg 10, Brösarp, Tomelilla kommun

Iris och Gurlis väg 10

Tomt
Brösarp, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen
895 000 kr
670 m² tomt

Förmånlig finansiering erbjuds. För mer info se punkten övrigt. ”Ett boende i samklang med skogen, havet, hedarna och de fria vindarna. Livet nära källan helt enkelt” Med säljarens egna ord beskriver vi bäst denna magiska plats. Här finns möjligheten att förvärva en tomt och förverkliga er egen dröm om ett boende i detta friluftsmecka. I Tockabjär håller det på att skapas ett nytt bostadsområde med skog och mark inpå knuten. Husen är tänkta att vara i samklang med naturen och det naturnära boendet ger ro i själen. Här vill man vara! Området ligger strax söder om Brösarp och det handlar om 25 tomter, en egen liten by i den trollska urskogen strax söder om Brösarp. Det är utformat så att det finns en bit natur mellan varje tomt som samfälligheten äger. På så sätt blir det ett naturligt avstånd till grannarna. Brösarp är byn på Österlen med sagolika omgivningar in på knuten. Byn ligger inbäddad bland backar, skog och öppna dalgångar. Ett friluftsmecka av rang där vandringslederna avlöser varandra och naturscenerierna ger härliga minnen för livet. Med en kort bilresa når man Hanöbuktens fantastiska stränder där Östersjöns vågor rullar in och skänker svalka under årets varmaste dagar. Byn har mycket god närservice som bl. a. matbutik, vårdcentral, apotek, blomster- och grönsaksbutik, skola och barnomsorg, en levande idrottsförening, restauranger, pizzeria och bensinstation och därtill goda pendlingsmöjligheter till Ystad, Kristianstad, Tomelilla och Simrishamn. Välkomna att höra av er för mer information!

Iris och Gurlis väg 8, Brösarp, Tomelilla kommun

Iris och Gurlis väg 8

Tomt
Brösarp, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen
895 000 kr
587 m² tomt

”Ett boende i samklang med skogen, havet, hedarna och de fria vindarna. Livet nära källan helt enkelt” Med säljarens egna ord beskriver vi bäst denna magiska plats. Här finns möjligheten att förvärva en tomt och förverkliga er egen dröm om ett boende i detta friluftsmecka. I Tockabjär håller det på att skapas ett nytt bostadsområde med skog och mark inpå knuten. Husen är tänkta att vara i samklang med naturen och det naturnära boendet ger ro i själen. Här vill man vara! Området ligger strax söder om Brösarp och det handlar om 25 tomter, en egen liten by i den trollska urskogen strax söder om Brösarp. Det är utformat så att det finns en bit natur mellan varje tomt som samfälligheten äger. På så sätt blir det ett naturligt avstånd till grannarna. Brösarp är byn på Österlen med sagolika omgivningar in på knuten. Byn ligger inbäddad bland backar, skog och öppna dalgångar. Ett friluftsmecka av rang där vandringslederna avlöser varandra och naturscenerierna ger härliga minnen för livet. Med en kort bilresa når man Hanöbuktens fantastiska stränder där Östersjöns vågor rullar in och skänker svalka under årets varmaste dagar. Byn har mycket god närservice som bl. a. matbutik, vårdcentral, apotek, blomster- och grönsaksbutik, skola och barnomsorg, en levande idrottsförening, restauranger, pizzeria och bensinstation och därtill goda pendlingsmöjligheter till Ystad, Kristianstad, Tomelilla och Simrishamn. Det finns flera tomter att välja på. Nr 7, 8, 9, 11, 12, 14, 16 och 24 är till salu. Välkomna att höra av er för mer information!

Visar alla 10