Torpa 4

Torpa, Varberg Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
170 m²
Tomtarea
3 915 m²
Byggår
2020

Nu erbjuds denna fantastiska fastighet om 3 915 kvm med högt och vackert läge i Torpa. Här kan kan man förverkliga sin husdröm och på den stora tomten finns plats för ytterligare byggnader för den som önskar. I Torpa bor man lugnt och avskilt men har ändå närhet till det mesta man kan önska sig.

Enplansvillan med dubbelgarage som är arkitektritad av Bower Studio beräknas stå klar våren 2021 och är utformat för dig som gillar öppna ytor och vill ha gott om plats för umgänge, men samtidigt ha den praktiska funktionen i form av många sovrum och två badrum. På insidan ger den väl tilltagna takhöjden en härlig känsla av rymd. Villan som helhet ger ett modernt intryck med stora fönsterpartier, genomtänkt planlösning och smakfulla materialval.

På utsidan hittar vi en generös uppfart med plats för flertalet fordon, ett dubbelgarage och uteplats i bästa solläge. Utsikten från tomten är svårslagen och fina dagar ser man ända ner till havet i Kärradal. På bara några minuter tar man sig med bil till E6:an för bra pendlingsmöjligheter och in till Varbergs centrum är det ca sju-åtta min. Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare för mer information.

Titta gärna in under dokument för att se de fina fasadbilderna.

Fastigheten Balg 2:33 är avstyckad från Balg 2:26.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg