Steglarps byaväg 161-0

Trelleborgs kommun Se på karta

3 695 000 kr

3 995 000 kr -8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
83 m²
Biarea
42 m²
Tomtarea
800 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
42 426 kr/år

DRÖMMEN OM LANDET!

Varmt välkomna till denna idyll till fastighet med komplett hus och ombonad trädgård på Steglarps Byaväg. En stenlagd gång tar oss upp till huset som är av skånsk arkitektur i 1,5-plan. Otroligt smakfullt och tilltalande bjuds man nu här på ett komplett permanentboende delvis med vattenburen golvvärme, möjlighet till 3-4 sovrum samt renoverat under 2020 med nya ytskikt, nytt kök och nytt badrum. Här finns dessutom ett annex med gästrum samt ett uterum med skjutpartier i glas.

Det här är bästa versionen av när gammalt möter nytt, med bl a fina sällskapsytor och yteffektiva lösningar. Genom de vackra, tidsenliga fönstren har man vacker utsikt över de böljande fälten och omgivningarna.

I den härliga trädgården med sin prunkande växtlighet får man hallon, krusbär, äppelträd, plommonträd, körsbärsträd, rabarber, jordgubbar och smultron. Dessutom smyckas den av både pioner, rosor, syrén och magnolia. Här tillbringar man rofyllda stunder, njuter av landskapet och vidderna. Utsikten här är minst sagt fängslande.

På kort avstånd nås Östra Grevie och Västra Ingelstad, bägge med tågstation och goda kommunikationer. Förskola finns i Östra Grevie och skolan Framtidskompassen i Västra Ingelstad är minst sagt välrenommerad. Vill man ha den lantliga bykänslan och rogivna avskildheten men samtidigt bekvämt avstånd till Vellinge, Malmö och Köpenhamn så har man hittat hem.

Varmt välkomna till detta unika hem på Steglarps byaväg 161-0!

Läs mer hos mäklaren
Malmöhus Mäklarna AB

Kontakta mäklaren

Lina Renwall

Malmöhus Mäklarna AB
Mäklare Lina Renwall, Malmöhus Mäklarna AB
0709-79 33 85

Visningstider

  • 17
    okt
    Imorgon kl. 13:00–13:30
    Anmälan krävs! Kontakta mäklaren för anmälan till visningen. Välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.