Blåklocksvägen 9

Tveta, Mörbylånga kommun Se på karta

2 350 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
76 m²
Tomtarea
1 200 m²
Byggår
1990
Driftkostnad
31 339 kr/år

Ett av områdets finaste hus med ett vackert ostört läge är till salu i Tveta fritidsområde. Här erbjuds ni ett bra läge gränsande mot grönområde i söder som öster.
Fastigheten har en bra standard med två badrum, bastu, braskamin och två gäststugor. Ett hus som passar både för er som vill ha ett rejält vinterbonat fritidshus och för er som söker ett permanentboende för den mindre familjen. Trivsam planlösning med ett stort renoverat ljust kök/allrum med öppet upp i nock och braskamin, 3 sovrum och renoverat badrum. Huset är utbyggt 2000 åt söder med ett extra badrum, bastu och ett härligt vinterbonat "uterum" med stora glasytor mot söder, klinkergolv och golvvärme. För gästerna eller barnen finns två rejäla gäststugor på tomten.

Inom Tveta fritidsområde finns pool, servicehus, tennisbanor, bollplan och lekområde. Till service, affärer, banker, post är det ca 6 km i Färjestaden. Ica Almers och Arontorps Kroppkakor ligger 4 km bort. Närmaste badplats ligger ca 5 km i från Tveta.

Grannfastigheten – Blåklocksvägen 11, är även till salu. Fritidshus byggt 2018, som säljaren har haft som gästhus och för uthyrning med mycket goda intäkter.

Läs mer hos mäklaren
Ölandsmäklaren AB

Kontakta mäklaren

Marcus Isakson

Ölandsmäklaren AB
Mäklare Marcus  Isakson, Ölandsmäklaren AB
0485 77000

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.