Grepvägen 385

Ullstorp, Kungälv Se på karta

5 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
121 m²
Biarea
29 m²
Tomtarea
388 m²
Byggår
2009
Driftkostnad
36 605 kr/år
Antal besök
1 230
Dagar på Hemnet
3

Välkommen till ett av Ullstorps bästa läge in på återvändsgata med lugnt och rofyllt läge.
Modern och kvadratsmart villa med 3-4 sovrum på ovanvåningen och ett ljust och öppet entréplan där de sociala ytorna breder ut sig i ett kök med matplats samt ett vardagsrum precis invid, den härliga sällskapsytan förlängs sommartid av en generös altan. Badrum finner du ett i vart plan med kaklade ytor i klassiska färger. Tvättstugan i entréplan fungerar även som en praktisk groventré. Familjen som bor här idag har valt att ha tre sovrum alla på övre plan, detta går enkelt att ändra genom att bygga ett sovrum av allrum på övre plan. Villan har ett unikt fint läge där trädgården ligger fritt och insynsskyddat med fri och luftig sikt ner över området. Två uteplatser för att kunna njuta av solens alla timmar, stensatta ytor kring entrén och en praktisk uppfart med carport. Som extra bonus finns också ett inglasat uterum med direkt access från köket som nyttjas i princip hela året. Intill carporten finns ett vidbyggt och isolerat förråd.

Lättskött fin trädgård större än det normala för området. Både gräsmatta och plats för en lite mindre köksträdgård. Den generösa gräsmattan inbjuder till lekar, spel och utrymme för den klassiska studsmattan. Dessutom en trappa som leder ner till områdets lekplats.

I Ullstorp finns lekkamrater i alla åldrar för barnen och via gång- och cykelbanor tar du dig enkelt runt både i området och vidare ner mot de centrala delarna av Kungälv. Förskola och skola ligger på bekvämt avstånd och i staden finns alla typer av aktiviteter för barn- och ungdomar. Fotboll, bandy, hockey, dans, karate och simning är bara ett smakprov på vad som finns. Lokalbussen ansluter till Resecentrum där täta förbindelser tar dig vidare till Göteborg. Det nya Kongahälla Center erbjuder alla typer av butiker samt en foodhall med mängder av restauranger.

Välkommen att kontakta mäklare för fler frågor!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.