Högvägslyckan 6

Ulricehamn, Ulricehamns kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
125 m²
Biarea
120 m²
Tomtarea
619 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
45 453 kr/år

Varmt välkomna till Högvägslyckan 6 och ett härligt enplanshus med källare med bra planlösning och öppna ytor. Huset har fått nytt kök som öppnats upp och flertalet nya ytskikt under de senaste åren. Huset är mycket välskött och har ett bra läge nära centrum men ändå på en lugn återvändsgata.

På entréplan finner man ett rymligt kök som är öppet mot vardagsrum med plats för både matsalsgrupp och soffgrupp med utgång till det generösa inglasade uterummet. Här finns även tre sovrum varav ett idag används som en stor och praktisk walk-in-closet samt ett kontor. Även ett badrum med dusch ryms på denna våning.
I den praktiska källaren finns det en rymlig gillestuga med braskamin/insatskassett samt mycket förvaringsutrymmen, tvättstuga, bastu och inbyggt garage m.m.

Bekväm och ekonomisk uppvärmning med bergvärme samt möjlighet att köra kyla på luft/luftvärmepumpen i gillestugan.

Huset är Länsdeklarerat/besiktat och besiktningsprotokoll finns att tillgå hos mäklaren.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information eller för att boka en visning!

Huset är beläget med närhet till stadens förskolor och skolor och passar perfekt för barnfamiljen. Närhet till Lassalyckans fritidsområde som erbjuder över tjugo fritidsaktiviteter såsom fotboll, mountainbike, golfbana, motionsspår, längdskidor med sitt Vasaloppscenter, ishallar, fotbollsplaner och fotbollshall samt hotell m.m.
Simhallen ligger på cykelavstånd. Busshållplatserna finns även de nära till hands vilket gör pendlingen till både Borås och Jönköping mycket smidig.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Istvan Csiszar, Husfoto
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

Kontakta mäklaren

Martin Lundgren

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
Mäklare Martin Lundgren, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
0768911959