Mäklare Martin Lundgren

Martin Lundgren

Om mig

Jag jobbar metodiskt och i nära samarbete med mina uppdragsgivare. Jag är noggrann och håller ett högt tempo för att Ni ska få en så smidig affär och så bra betalt som möjligt. Min strävan är att hela tiden hålla mina uppdragsgivare uppdaterade och informerade, så att rätt beslut kan tas i affären. I slutändan betyder det att jag jobbar för att överträffa både Era förväntningar och skapa ett mervärde som överstiger era kostnader för försäljningen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lediga tomter - Ulricehamns kommun, null, Ulricehamns kommun
  • 40 lediga bostäder

Lediga tomter - Ulricehamns kommun

Tomt
Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

fr. 34 150 kr

1 298 m² tomt

Ulricehamns kommun säljer tomter för nybyggnation av bostadshus. Här finner du alla tomter som är till salu för tillfället. Så här går ett tomtköp till: Den som köper en tomt av Ulricehamns kommun betalar en handpenning då avtalet tecknas. Från tillträdesdagen har köparen sedan åtta månader på sig att få ett beviljat bygglov på fastigheten. Efter 18 månader från tillträdesdagen ska köparen ha påbörjat byggnationen. Med påbörjat menas att bostadshusets klimatskal ska vara färdigställt. Klimatskal innebär färdigställda ytterväggar, tak, bottenplatta/torpargrund, fönster och dörrar. När dessa kriterier är uppfyllda, betalas resterande del av tomtavgiften. Därefter skrivs ett köpebrev och köparen söker då lagfart hos Lantmäteriet. Om inte bygglov är beviljat efter åtta månader eller om arbetet inte är påbörjat inom 18 månader återgår köpet till kommunen och handpenningen går förlorad. Det finns ingen kommunal tomtkö. Anslutningsavgifter för 2023 ligger under dokument. För mer information om fastigheten och dess möjligheter hör av er till Ulricehamns Kommun eller till ansvarig mäklare! Kontaktperson Ulricehamns Kommun, Rrezarta Veliqi, 0321-59 52 78, [email protected] Ansvarig mäklare, Martin Lundgren, 0768-91 19 59, [email protected]

  • Nybyggnadsprojekt
Karlslundsgatan 3, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Karlslundsgatan 3

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

4 395 000 kr

150 m²

7 rum

1 120 m² tomt

Välkomna till Karlslundsgatan 3 och ett fantastiskt charmigt hus där mycket har gjorts under under de senaste 2 åren. Huset fått en helt ny planlösning och stora renoveringar har utförts för att få huset till vad det är idag. Tillbyggnad av allrum, flytt av kök samt golvvärme på entréplan och i källare. På entréplan är det genomgående fiskbensmönstrat vinylgolv med golvvärme, höga golvsocklar och härlig färgsättning. Stort påkostat och öppet kök med köksö. Bänkskiva i sten och integrerade vitvaror samt svart ugn och micro. Separat matdel i anslutning till köket. Stort badrum med dusch med vikbara glasväggar, vägghängd toalett och kommod med handfat och spegelskåp. Klinker på golv samt halvkaklat på väggarna och med badrumsmöbler från Dansani. På samma plan finns även ett stort allrum som badar i ljus med fönster i tre väderstreck samt ett sovrum. På den välplanerade övervåningen finner man ett allrum med utgång till den stora balkongen i sydvästläge och fantastisk utsikt över staden och Åsunden. Här finns även tre sovrum varav det största har en walk-in-closet och häruppe finns det även en mindre toalett. Övervåningen har genomgående 3-stavsparkett och ljust målade väggar. Även källaren har fått sig en rejäl renovering och här har golvet bilats upp för att ge plats för underliggande isolering och golvvärme. I samband med dräneringen så grävde man även ut så att det blev möjligt med större nya fönster med mer ljusinsläpp. Alla väggar är putsade och målade invändigt samt golvet målat. Källaren består av groventré med badrum (endast förberett för badrum, men inte inrett), tvättstuga, hobbyrum/förråd/sovrum samt pannrum/trapphall. Den separata entrén samt med sovrum samt framtida badrum och pentry (förberett för pentry/vask i hallen) kanske t.o.m. kan erbjuda uthyrningsmöjligheter? Även elsystemet har fått sig en uppdatering och bygger på Plejd-dimmers, spottar i tak och jordfelsbrytare. Besiktningsprotokoll finns under dokument i annonsen. Vid intresse, hör av dig till mäklaren för mer information eller för att boka visning! Huset är beläget med stadens förskolor och skolor på mycket nära avstånd och passar dig perfekt som är ute efter villan som har närhet och gångavstånd till det mesta. Ta en kort promenad till centrum som erbjuder välsorterade Ica Tornet för att handla, eller stadskärnan med allt den har att erbjuda! Närhet till Lassalyckans fritidsområde som erbjuder de flesta fritidsaktiviteter, golfbana, hotell, padelbana, gym m.m. Busshållplatserna finns även de nära till hands vilket gör pendlingen till både Borås och Jönköping mycket smidig.

Säm 140, Säm, Ulricehamns kommun
  • Budgivning pågår

Säm 140

Villa
Säm, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

850 000 kr

147 m²

4 rum

1 101 m² tomt

Välkommen till denna underbara fastighet belägen på Säm 140, ett drömhem mellan Gällstad och Vegby med en fantastisk sjöutsikt över vackra Sämsjön. Detta är verkligen en plats där du kan njuta av naturens skönhet och samtidigt ha gott om utrymme för att umgås med familj och vänner. När du kliver in genom dörren möts du av rymliga och öppna sociala ytor på entréplan, perfekta för att hålla trevliga sammankomster och skapa minnesvärda stunder. Den ljusa och luftiga atmosfären i huset förstärks av de generösa fönstren som släpper in naturligt ljus och ger dig en vacker utsikt över den glittrande sjön. På övervåningen hittar du två mysiga sovrum, perfekta för en god natts sömn och privatliv. Här kan du vakna upp till en fantastisk utsikt över naturen och få en frisk start på dagen. Det finns gott om utrymme för att skapa din egen personliga oas och inreda efter dina önskemål. Ett extra plus med denna fastighet är den generösa källaren. Här har du möjlighet att utnyttja utrymmet på ett sätt som passar just dig. Skapa ett hobbyrum, ett hemmakontor eller använd källaren som extra förvaringsutrymme för att hålla ordning och reda. Läget är verkligen oslagbart. Med den vackra sjöutsikten kan du njuta av lugnet och stillheten i naturen samtidigt som du har bekvämt avstånd till både Gällstad och Vegby. Här finns möjlighet att utforska omgivningarna, ta långa promenader längs sjön eller varför inte ge dig ut på fiskeäventyr? Denna fastighet är verkligen en pärla som erbjuder en unik livsstil i en naturskön miljö. Missa inte chansen att bli ägare till detta drömhem med sjöutsikt. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev allt det här fantastiska huset har att erbjuda. Välkommen till ditt nya hem på Säm 140! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul mot dolda fel.

Hagmarksvägen 2, Timmele, Ulricehamns kommun
  • Tis 13 jun kl 16:30
Hagmarksvägen 2, Timmele, Ulricehamns kommun, bild 2
Hagmarksvägen 2, Timmele, Ulricehamns kommun, bild 3

Hagmarksvägen 2

Villa
Timmele, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

2 800 000 kr

192 m²

6 rum

962 m² tomt

Välkommen till Hagmarksvägen 2 i Timmele! Här finner du en sällsynt pärla som erbjuder en perfekt kombination av elegans, rymlighet och enastående läge. Med en boarea på 192 kvm och biarea på 51 kvm erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen att trivas och skapa minnesvärda stunder tillsammans. Beläget på ett högt läge är detta hus en av de mest attraktiva adresserna i Timmele. Från det ögonblick du kliver in möts du av en välkomnande atmosfär och en känsla av rymd. Huset är omsorgsfullt utformat med stora sociala ytor på både entréplanet och övervåningen, vilket ger gott om plats för att umgås och njuta av gemenskapen med nära och kära. Köket är hjärtat i hemmet och det är verkligen en dröm för alla matälskare. Det generösa köket är utrustat med moderna bekvämligheter och har en charmig braskamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Här kan du laga läckra måltider och samtidigt njuta av vacker utsikt genom fönstren. På entréplanet finner du två sovrum som erbjuder komfort och avskildhet. Här kan du skapa din egen oas av lugn och ro. På övervåningen finns ytterligare två sovrum som ger gott om utrymme för familjemedlemmar eller gäster att koppla av och njuta av privatlivet. Ett extra plus är det rymliga garaget, som ger gott om plats för både fordon och förvaring och med vinkällare längst in. I den här delen finns även en groventré med mycket avhängningsmöjligheter samt en dusch med bastu, där du kan koppla av och njuta av välgörande stunder efter en lång dag. Den härliga tomten med baksida mot hagmarker och lövskog ger en känsla av ro och avskildhet. Här kan du njuta av utomhuslivet och skapa vackra trädgårdsutrymmen för avkoppling och underhållning. Med det nyrenoverade taket, som fick en ansiktslyftning 2021 med danskt lertegel och all ny plåt, kan du känna dig trygg och säker. Sammanfattningsvis erbjuder Hagmarksvägen 2 en enastående livsstil i en av Timmeles mest eftertraktade och attraktiva områden. Här får du en harmonisk kombination av elegant design, rymlighet och vacker natur. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning eller boka in dig på visningen i annonsen och upptäck allt det här underbara huset har att erbjuda. Huset är Länsdeklarerat/besiktat och besiktningsprotokoll finns att tillgå hos mäklaren. Välkommen till ditt nya drömhem på Hagmarksvägen 2!

  • Premium
Grönahögsvägen 27, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Grönahögsvägen 27

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

1 895 000 kr

73 m²

5 rum

828 m² tomt

Många är ni säkert som har varit lite nyfikna på Grönahögsvägen 27 med dess utstrålning och snickarglädje! Nu har du möjlighet att förvärva ett härligt hus med charm och ett centralt läge i Ulricehamn. Huset har idag fem rum varav allrum och sovrum på entréplan samt ett allrum, två sovrum och balkong på övre plan. Liten källare med tvättstuga, matkällare och förråd. Ekonomisk och bekymmersfri uppvärmning med modern luft/luftvattenvärmepump. På fastigheten ligger även ett uthus med ett isolerat rum samt ett kallförråd. Bra trädgårdstomt med stor och lättskött gräsmatta med lekyta för barn. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul då det är ett dödsbo. Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren för mer information! Centralt beläget med närhet till Ulricehamns centrum som erbjuder all vardaglig service och goda kommunikationer. Direkt närhet till Stadsparken och i omgivningen finner man skolor, fotbollsplan samt Lassalyckans fritidsområde. Lagom pendlingsavstånd till städer som Borås, Göteborg och Jönköping.

Lektorsvägen 13, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Lektorsvägen 13

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

1 650 000 kr

131 m²

5 rum

640 m² tomt

På hörntomt i centrala Ulricehamn finner ni Lektorsvägen 13 som är en rymlig villa i originalskick och stora möjligheter. Här finns det chans att utforma sitt hem som man önskar och plats för att enkelt göra två sovrum till på övre plan för att passa den stora familjen. På entréplan finner man två sovrum, allrum/tv-rum, matrum, kök, tvättstuga/groventré och badrum med wc, bidé, handfat och badkar. På övre plan är det ett stort allrum samt ett tv-rum som tidigare har varit två sovrum. Från allrummet har man utgång till balkongen med viss sjöutsikt över Åsunden. Uteplats med stenläggning och en stor gräsmatta samt en häck mot vägen. Huset värms med elradiatorer men det sitter även en luftvärmepump i hallen (osäker funktion) På fastigheten finns även ett isolerat garage med en förrådsdel samt en liten "snickarverkstad". Huset är besiktigat och besiktningsprotokoll finns hos mäklaren. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare redan idag! Huset är beläget med stadens förskolor och skolor mycket nära och passar perfekt för barnfamiljen. Närhet även till Lassalyckans fritidsområde som erbjuder de flesta fritidsaktiviteter, golfbana, hotell mm. Busshållplatserna finns även de nära till hands vilket gör pendlingen till både Borås och Jönköping mycket smidig. Till centrum med dess butiker är det några minuters promenad.

Badene 205, Tvärred, Ulricehamns kommun

Badene 205

Fritidshus
Tvärred, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

500 000 kr

55 m²

3 rum

1 778 m² tomt

Nu har vi nöjet att förmedla detta fantastiska smultronställe! I Tvärreds skogar finns detta charmiga fritidshus även kallat Håkantorp. Här har ni möjlighet att ha ett eget sommarparadis. Denna fastighet erbjuder inte bara ett charmigt hus med stora möjligheter utan även en lantlig idyll. Plocka hallon i slänten, läs en bok i hängmattan eller grilla korv vid grillplatsen? Stor och härlig trädgård med skogen som närmaste granne. På trädgården finns även ett förråd och utedass. Fastigheten har idag inget avlopp eller indraget vatten. Vänligen anmäl dig direkt till visningen eller kontakta ansvarig mäklare för mer information. Den perfekta platsen för att slappna av och inte ha några måsten. Trots avskildheten har man nära till Ulricehamn och endast 7 minuter till närmaste livsmedelsbutik.

Furuvägen 11, Limmared, Tranemo kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Furuvägen 11

Villa
Limmared, Tranemo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

895 000 kr

136 m²

6 rum

1 080 m² tomt

Välkomna till Furuvägen 11 och en välbyggd 1½-plansvilla med källare och dubbelgarage. Huset består av hall med en halvtrappa upp till kök, två sovrum på entréplan samt badrum och vardagsrum med öppen spis. På övre plan finns möjlighet att ha en separat lägenhet med pentry, toalett och sovrum och kattvindar för förvaring. Här finns även ett till sovrum intill trapphallen. I källaren finner man en gillestuga, tvättstuga med tvättmaskin och badkar, toalett, matkällare och litet verkstadsrum med groventré. På baksidan finns en stensatt uteplats och på tomten finns ett dubbelgarage samt ett trädgårdsförråd som varit ett bihus. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul mot dolda fel då fastigheten säljs av ett dödsbo. Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren för mer information och visning! I den omedelbara närheten ligger fotbollsplaner och promenadstråk och med bara 2 minuters gångväg nås Limmareds mysiga samhälle med caféer, loppisaffärer, Glasets hus och matbutik.

Fästered 133, Fästered, Ulricehamns kommun

Fästered 133

Fritidshus
Fästered, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

4 950 000 kr

76 m²

4 rum

1 840 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva Fästered 133 med härligt sjöläge vid Åsunden med brygga, garage med gästrum och bastu/badrum, isolerad gäststuga, vedbod och sist men inte minst boningshuset som byggdes 1982 och byggdes till med den glasade delen mot sjön 2011. Här finns gott om plats för hela familjen med totalt 12 sängplatser varav fyra fasta sängplatser i huset samt två dubbelbäddsoffor i vardagsrummet, tre sängar i friggeboden samt en säng i uthuset. Huset består av fyra rum varav två sovrum och är vinterbonat och används året om. Uppvärmning sker med luft/luftvärmepump som kompletteras med två kaminer och elradiatorer. Uthus/Garagebyggnaden består av ett kallgarage och förråd samt ett sovrum med badrum och bastu. Isolerad friggebod/gästhus med plats för flertalet sängar. Dessutom finns en oisolerad vedbod. Stor tomt om drygt 1 800 m² med lättskött gräsmatta, flertalet uppväxta buskar och träd samt fina stenläggningar och grusningar. Missa inte den här möjligheten och boka in dig på visningen redan idag eller kontakta mäklaren om du vill ha mer information! Varmt välkommen!

Skärvenäs 124 och Skärvenäs 127, Skärvenäs, Ulricehamns kommun

Skärvenäs 124 och Skärvenäs 127

Villa
Skärvenäs, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

8 900 000 kr

89 m²

5 rum

1,7 ha tomt

Välkomna till ”Skärveudd” och en idyll av sällan skådat slag. Här finns allt man kan önska sig, ett rejält boningshus med jordvärme och ett strandhus precis vid strandkanten till Yttre Åsunden samt ett dubbelgarage med gästdel och ett äldre magasin. Huset är uppfört 1976 och består av fem rum och kök varav tre sovrum. Stort vardagsrum med öppet till nock och bra extraytor i källarplan med stor gillestuga, bastu och tvättstuga m.m. Strandhuset är uppfört 1990 och består av två rum och kök med trinett. Även här finns det dusch och bastu. Gästhus/garage är uppfört 1987. Isolerat dubbelgarage med gästdel som har badrum med dusch samt trinett. Fastigheten har varit i familjens ägo i 55 år och ligger i ostört läge och utan genomfartstrafik. Välkomna att höra av er till mäklaren för att boka visning! Här finner du din egen oas vid stranden till Yttre Åsunden och med dess Gårdarna-runt-sjön miljö. Här har man närhet till Hofsnäs Naturområde med Torpa slott och Åsundsholms Golfbana som ligger tvärs över sjön. Närhet till livsmedelsbutik i Hulu och skola/förskola finns i Tvärred samt många badplatser och härliga naturstigar i fastighetens direkta närhet.

Brf Australien, null, Ulricehamns kommun
  • 19 lediga bostäder

Brf Australien

Lägenhet
Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

fr. 2 100 000 kr

47-140 m²

2-5 rum

1 974 kr/mån

I centrala Ulricehamn kommer vi inom kort att erbjuda 25 - 26 bostadsrätter med inflyttning under Q1/Q2 2025. Samtidigt som den vackra röda tegelbyggnaden (UT) bevaras, så kompletteras nedsidan med en ny huskropp (AU). I de två husen finns tvåor, treor, fyror och även femmor med en bostadsyta från 47 till 141 kvadratmeter. BRF 2.0 – En nyproducerad bostadsrättsförening har det senaste tio åren haft mellan 10–15 000 kr per kvadratmeter i lån beroende på vart i Sverige man är och hur fastigheten ser ut. De äldre föreningarna har hunnit amortera av sitt lån så att de idag inte är lika räntekänsliga som nyproducerade bostadsrättsföreningar blir med den nivån på föreningslån. Vår vision är att skapa en förening som representerar husets historia och då även en lågt belånad förening, insatserna blir några tusen högre per kvadratmeter än om man hade lagt ett traditionellt lån i föreningen men samtidigt kan man som privatperson göra ränteavdrag vilket inte en förening kan göra. Månadskostnaden kommer således bli lägre för de boende i Brf. Australien genom att skapa en lågt belånad förening som inte behöver amortera något utan har en belåning på cirka 4000 kr per kvadratmeter istället. Här kommer ett tidlöst boende i skandinavisk stil och med exklusiva materialval och modern byggteknik skapar vi liv i den en gång tryckande fastigheten på storgatan. Lägenheterna är framtagna genom ett samarbete av våra arkitekter och leverantörer av inredning. Det är en genomgående sober och naturnära färgskala med tidlösa material som håller hög kvalitet och går i liv med fastighetens gestaltning. Likväl som det är vackert i all sin enkelhet så är det lätt att addera olika inredningsstilar på. Om du önskar förädla det vidare efter dina drömmar så finns det möjlighet att göra förändringar och tillval så länge det är byggtekniskt möjligt. Parkeringsplatser kommer att erbjudas på de två nedersta planen. Klicka gärna in dig till annonsen på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings hemsida för att se bostadsväljaren och vilka lägenheter som är tillgängliga. Hör av dig till oss redan idag med intresseanmälan, bokning och eventuella frågor. Martin Lundgren, [email protected] , 0768 - 911 959 Anna Tidebrink, [email protected], 0768 - 272 383 I Ulricehamn hittar du fantastisk natur, många sjöar och en spännande historia. På friluftsområdet Lassalyckan hittar du vacker skog för promenader, traillöpning eller mountainbike på sommaren och vasaloppscenter för längskidor på vintern. Sjön Åsunden bjuder på vattenaktiviteter, fiske och även bad året om. På den pittoreska storgatan blandas mysig småstadsshopping med caféer och bistro, allt på en armlängds avstånd. Staden genomsyras av en närhet till allt samtidigt som den ständigt lever och utvecklas, året om. Välkommen till en enklare vardag mitt i Ulricehamn!

  • Nybyggnadsprojekt
Bokvägen 3, Ulricehamn, Ulricehamns kommun
  • Budgivning pågår

Bokvägen 3

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

2 975 000 kr

139 m²

8 rum

725 m² tomt

Varmt välkomna till Bokvägen 3 med bästa barnvänliga läge på återvändsgata längst upp mot Lassalyckan och kort promenadavstånd till stadens skolor och simhall. Här finner du en familjevilla med härligt ljusinsläpp med plats för den stora familjen med sina 5 - 6 sovrum och stora sällskapsutrymmen. På entréplan möts man av en rymlig hall med plats för avhängning, ljust och trevligt kök med bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor samt plats för matbord. Innanför köket finner man tvättstugan med tvättmaskin, torkskåp, vask och förvaringsmöjligheter samt en praktisk groventré. Stort och rymligt vardagsrum med parkettgolv och plats för både soffa och matsalsgrupp. Stort sovrum med praktisk garderobsvägg och utgång till altanen i västerläge. Här finns även två sovrum till med garderober. Badrum i anslutning till hall. På övre plan finner man ett allrum med ett härligt ljus i form av det nyinsatta takfönstret, tre sovrum varav ett master bedroom med egen klädkammare till höger och de andra två till vänster. Här finns även ett badrum med toalett, handfat och dusch. Lättskött trädgård i etage och härliga uteplatser med mycket sol. Vidbyggt isolerat förråd, fristående garage samt ett trädgårdsförråd ger gott om utrymme för den aktiva familjen. Huset är besiktat, vänligen kontakta mäklare för protokoll. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information eller boka in visning direkt i annonsen! Huset är beläget med stadens förskolor och skolor mycket nära och passar perfekt för barnfamiljen. Närhet till Lassalyckans fritidsområde som erbjuder över tjugo fritidsaktiviteter såsom fotboll, mountainbike, golfbana, motionsspår, längdskidor med sitt Vasaloppscenter, ishallar, fotbollsplaner och fotbollshall samt hotell m.m. Simhallen ligger med några minuters gångavstånd. Busshållplatserna finns även de nära till hands vilket gör pendlingen till både Borås och Jönköping mycket smidig.

Marbäck 210, Marbäck, Ulricehamns kommun

Marbäck 210

Fritidshus
Marbäck, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

1 350 000 kr

48 m²

1 rum

1 834 m² tomt

Vid populära Åsunden, med ett avskilt och privat läge och några minuters promenad till båt- och badmöjligheter, finns denna naturtomt på hela 1834 kvm. Här lever man med naturen och med naturreservatet Korpebobergs lövskogar inpå knuten. Husskalet är på 48 kvm, uppfört 1964 och är förberedd för en större renovering. El- och vatten finns indraget på tomten med en fullt fungerade trekammarbrunn. Strax intill finns en komplementbyggnad med förråd och en toalett med dusch. Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område utan några områdesbestämmelser. Tomten ligger även utanför strandskyddet om intresse finns att bygga något nytt. Nybyggnadskarta framtagen 2022 finns under dokument. Hör av dig till mäklaren för mer information och visning. Åk gärna förbi och bilda dig en uppfattning om läget. Banvallen tar dig med cykel in till Ulricehamn centrum på 25min, med bil 10min.

Trädgårdsgatan 4, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Trädgårdsgatan 4

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

3 995 000 kr

150 m²

5 rum

820 m² tomt

Välkommen till Trädgårdsgatan 4! Här möts du av ett nyproducerat hus med karaktär och modernt formspråk i form av ett atriumhus med en rymlig uteplats som mittpunkt och fantastiska ljusinsläpp i alla rum som omfamnar dess centrum. Huset är välplanerat och genomtänkt och har en öppen planlösning, fyra rymliga sovrum, två helkaklade badrum, groventré med tvättstuga och en fristående carport med isolerad förrådsdel. I hjärtat av huset finns ett rymligt och luftigt kök. Här kan alla samlas för att umgås och laga mat tillsammans. Köket har högkvalitativa materialval och ytskikt och är utrustat med moderna vitvaror i form av kyl och frys, inbyggd ugn och micro, diskmaskin samt induktionshäll med integrerad fläkt. Här finns väl genomtänkta placeringar av eluttag och ytor för att kunna laga mat, baka och spendera tid i köket. Köket har ett centralt och noggrant planerat läge där det på ett naturligt sätt smälter ihop med atriumgården genom de stora skjutpartierna så att man enkelt kan utnyttja altanen till alla måltider och tillställningar. Husets självklara mittpunkt är den insynsskyddade atriumgården, och det är kring denna livet i huset kommer kretsa. Här kan man samlas för att umgås med familj eller vänner och skapa minnen för livet. Atriumgården gör huset unikt och den bjuder in till många sociala stunder. I badrummen möts du av moderna och exklusiva material tillsammans med ljusa och fräscha färger. Det mer privata badrummet har ett stilrent badkar, så att du har möjlighet att ta ett långt bad när du vill och det andra har dusch. Sovrummen är välplanerade i både storlek och placering då man valt att lägga tre av dem tillsammans i ena delen av huset samt ett master bedroom i andra vinkeln. Öppna planytor finns i huset och öppnar upp för sociala tillfällen samt ger en luftig och rymlig känsla. Helglasade skjutdörrar suddar ut gränsen mellan inne och ute, vilket ger dig ett hem fullt av naturligt ljus och naturens alla färger och skiftningar i din vardag. Uppvärmning sker med en modern frånluftsvärmepump från ComfortZone med golvvärme i hela huset. Alla rum i huset har plankgolv från Bjelins och i våt- och grovutrymmen ligger klinker. Huset har utrustats med Plejd-dimmers för att kunna styra/automatisera belysningen via app i telefon m.m. Huset är färdigställt och redo för inflytt! Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren för visning! Det finns många fördelar att köpa nytt. Du slipper fastighetsavgiften de första 15 åren, bara det en besparing på över 135 000 kr. Dessutom har man lägre driftkostnader och ett bra inomhusklimat tack vare högt ställda krav på ventilation, isolering och uppvärmning. Huset är beläget med 5 minuter till förskola och lågstadie på Vistaholm. 5 min promenad till långgrund badplats, lekplats samt minigolf på Prångens Camping. Flack cykelväg till Ulricaparken och centrum. 5 min bilväg till Ulricehamns Ski Center. Åtskilliga mil av asfalterad banvall åt olika håll att cykla på. Lugnt område utan "citybrus". Fullskaligt träningscenter samt apotek och BVC på 150 m avstånd.

Hjortronstigen 18, Röshult, Ulricehamns kommun

Hjortronstigen 18

Villa
Röshult, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

1 100 000 kr

142 m²

8 rum

952 m² tomt

Rejält och välvårdat hus med plats för den stora familjen med sina fem sovrum. Många av ytskikten är utbytta under de senaste åren och köket och badrummet renoverades under 2021. Helkaklat badrum och en helkaklad toalett på entréplan tillsammans med vardagsrum med öppen spis/spiskassett och kök samt fyra sovrum. Tvättstuga med klinker och dusch och bastu i källaren tillsammans med allrum, gillestuga/tv-rum med öppen spis, ett sovrum samt en helkaklad toalett. Stor altan under tak med öppen spis, groventré under tak, isolerat garage med värme och el samt en carport. Bergvärme och luft/luftvärmepump innebär bekymmersfri och ekonomisk uppvärmning. Huset har även tre eldstäder varav en på altanen. Bra läge med naturen på baksidan och en lugn gata för barnen att leka på. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse eller boka visning med mäklaren redan idag!

Visar alla 15