Rönnstigen 3

Valskog, Kungsörs kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
129 m²
Tomtarea
1 352 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
53 458 kr/år

Välkommen hem till Rönnstigen 3 i Valskog!

Huset är beläget i de centrala delarna av Valskog. Trivsam villa med 4 sovrum, vardagsrum med braskamin, tilltalande kök vilket är renoverat ca 2010 samt 2 badrum varav ett är renoverat år 2021.
Vidare en Walk-in-closet och en groventré med tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare som är från cirka 2016-2017.

Det är genomgående väldigt goda sällskapsytor i villan med ett stort och öppet kök som är perfekt för att bjuda över nära och kära eller varför inte dricka något varmt och värma sig framför kaminen i vardagsrummet en kylig vinterdag. Intill huset finns även ett rymligt garage samt goda parkeringsmöjligheter framför garaget. Med utgång från vardagsrummet och ett av sovrummen kommer man ut till trädgården och altanen.

Denna villa är för dig som vill trivas i ditt nya boende, ett område som är väldigt barn och familjevänligt. Valskog är en liten ort med huvudsakligen villor, några hyreshus. I Valskog finns pizzeria, delikatessbutik, förskola samt skola för årskurs F-6. Dessutom finns det en aktiv gymnastikförening på orten och belyst motionsspår och utegym. Även nära till skog med bär och svamp. Valskog ligger belägen med ca 1 mil från Arboga, lite dryg 1 mil från Köping och ca 1,2 mil från Kungsör.

Huset är förbesiktigat!

Varmt välkommen att boka dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping

Kontakta mäklaren

Selma Cajo

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
Mäklare Selma Cajo, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping