Varola-Axtorp

Varola, Skövde Se på karta

4 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Tomtarea
2 393 m²
Byggår
2021

Ca 11 km från centrala Skövde, 15 minuter med bilen, kommer Skövdevillan uppföra detta 167 kvm, 2-plans hus med rejäl tomtyta och lantligt läge! Kombinera drömmen om att bo på landet med ett nybyggt hus som gör vardagen enkel! Skövdevillan bygger med hög byggkvalitet där man som ny ägare även kommer få möjlighet att påverka tillvalen i nya huset.

Här får du ett lantligt hus i modern tappning med spröjsade fönster, liggande träpanel och rött tak. Rejält med yta för den stora familjen och en planlösning som bjuder in till umgänge på entréplan och sovrum samt extra allrum huserar på övre plan.

Som grundstandard får du ett välisolerat hus som är lokalt producerat i fabrik, där varje väggelement lyfts på plats och huset blir tätt samma dag som det kommer på plats på tomten. Dessutom kommer huset provtryckas för att det inte ska vara några värmeläckage, detta borgar för en bra energiförbrukning som gör gott för både miljö och plånbok.

Innerväggarna har både spånskiva och gips, detta gör att du enkelt kan sätta upp saker på varenda vägg i hela huset. Dessutom blir innerväggarna mer "stabila" vilket gör huset tystare. Inredningen i kök, badrum och tvättstuga levereras från VEDUM - här får man en hög kvalitet och stilren design. Alla husets vitvaror kommer från Miele.

Läs mer om grundstandard på: https://skovdevillan.se/standard-tillval/

Kort och gott - ett utmärkt hus på ett utmärkt läge , för dig som inte bara vill ha ett fint hus utan även önskar en stor tomt! Huset säljs med ett fast pris, vilket innebär att det blir "först till kvarn". För mer information och för att göra din intresseanmälan kontakta ansvarig mäklare!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde