Ygne Kuse kustväg 5

Västerhejde, Gotland Se på karta

7 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
153 m²
Tomtarea
2 560 m²
Byggår
2011
Driftkostnad
39 952 kr/år

Representabel villa uppförd 2011 i det natursköna och mycket omtyckta området kring Högklint och Ygne, strax söder om Visby. Ett välplanerat och stilrent boende på stor och lättskött skogstomt, en kort promenad från havet och solnedgångarna. Den stora innergården är väl insynsskyddad och har härligt ett skönt solläge.

Bostadsbyggnaden inrymmer stor hall med vackert gotländskt kalkstensgolv, hallen ansluter mot såväl tvättstuga och badrum som allrum och det stora vardagsrummet med köksdel. Stort badrum med bastu och ljusinsläpp genom färgade betongglas. Allrummet har fina glaspartier mot innergården och naturen, i direkt anslutning ligger det stora sovrummet. I vardagsrummet finns plats för soffhörna, matplats samt stort kök med bra arbetsytor och gott om förvaring. En härlig murspis skänker värme till det stora rummet som får härlig rymd av ryggåstaket. Intill köket finns ett rum med egen utgång till innergården, rummet kan användas som såväl kontor som sovrum. I separat del ligger ateljén, ett rum med egen entré från innergården och som är försett med litet sovloft.

Det stora garaget har samma takhöjd som bostadsbyggnaden och smälter därför samman med huset till en smakfull gårdsbild. Grusad uppfart med plats för flera bilar. Säljaren har låtit genomföra en överlåtelsebesiktning och protokoll finns hos fastighetsmäklaren.

Varmt välkommen till Ygne på visning! Privata visningar enligt överenskommelse med fastighetsmäklaren.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby