Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Niklas Harlevi

Niklas Harlevi

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Visborgsgatan 28A, Visby - Hällarna, Gotlands kommun
Visborgsgatan 28A, Visby - Hällarna, Gotlands kommun, bild 2
Visborgsgatan 28A, Visby - Hällarna, Gotlands kommun, bild 3

Visborgsgatan 28A

Lägenhet
Visby - Hällarna, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
6 600 000 kr
122 m²
4 rum
vån 3/4
7 028 kr/mån
54 098 kr/m²

Paradvåning i etage med utmärkt läge och fantastisk utsikt över havet. Här kan du njuta i fulla drag när naturen målar upp tavlan för dagen med en fantastisk solnedgång utanför fönstret. Blicka ut över den obrutna horisonten och känn lugnet infinna sig. I populära BRF Linden ges nu möjlighet att förvärva en fin våning i två plan med kök, två badrum, två sovrum och två vardagsrum. Dessutom dubbla balkonger med magisk utsikt. Välskött förening med gästlägenhet, gästrum och exklusivt samlingsrum m.m. Här bor du bekvämt med närhet till såväl livsmedelsaffär som innerstadens hela utbud av shopping och restauranger. Detta är en riktig pärla som måste ses och upplevas på plats! Kontakta fastighetsmäklaren för visning. Endast privata visningar för spekulanter med säkerställd finansiering.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stånga Gumbalde 257, Stånga, Gotlands kommun
  • Fre 10 maj

Stånga Gumbalde 257

Övrigt
Stånga, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 775 000 kr
100 m²
4 282 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva en synnerligen välskött fastighet med bra affärsläge i Stånga på sydöstra Gotland. Här låg tidigare livsmedelsaffären i samhället men sen den flyttade till nya lokaler rakt över vägen har här varit redovisningsbyrå och elfirma. Samtliga ytor tillgängliga för köparen av fastigheten. Detta är en ypperlig fastighet att kombinera eget boende med verksamhet i. Bottenvåningen inrymmer fräscha kontorslokaler med stora fönster ut mot vägen. Perfekt för kundmottagning och kontorsverksamhet. Flera kontorsrum, toalett samt litet personalrum. På baksidan, där elfirman huserat, finns bra lagerlokaler, stort vidbyggt garage, litet kontor samt källare med flera förrådsrum samt pannrum med pelletspanna. Övervåningen inrymmer en stor lägenhet med badrum med våtrumsmatta, dusch och wc, stort kök med äldre inredning och skafferi. Stort vardagsrum med fiskbensparkett och ljusinsläpp från två väderstreck. Lägenheten har därutöver tre sovrum i varierande storlek. Lägenheten nås via trappa från baksidan (tornet) och via en trappa från entrén på gaveln. Lägenheten har egen liten del av källaren där tvättmaskin finns. På fastigheten finns även en äldre magasinsbyggnad med bra lagerytor samt en liten fd butiksdel. Garage med två bilplatser samt carport finns också på den stora trädgårdstomten. Fastigheten ligger inom detaljplanelagt område. Säljaren har inför försäljningen låtit utföra en överlåtelsebesiktning. Besiktningsprotokoll, detaljplan m.m. finns att ladda ned under Dokument på hemsidan. Kontakta fastighetsmäklaren för visning. Säkerställ finansieringen med din bank före visning, tänk på att kommersiella fastigheter oftast har en annan typ av krav på finansiering än vanliga småhus.

  • Plus
  • Energieffektiv
Linnégatan 11, Visby - Länna, Gotlands kommun

Linnégatan 11

Villa
Visby - Länna, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
7 500 000 kr
184 + 100 m²
8 rum
937 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva en pampig flerfamiljsbostad med utmärkt läge i centrala Visby på omtyckta Länna! Nära till skolor för alla åldrar och en kort promenad till Hansestaden och centrum. Rymlig bostadsbyggnad byggt i 2 ½ plan med källare under hela huset. Huset är ursprungligen en tvåfamiljsbostad men idag har nyttjandet av huset fördelats på tre boenden då vindsvåningen inretts. Bottenvåning och övervåning med tre rum och kök vardera samt en vindsvåning med enklare kök. Då vindsvåningen och övervåningen inom kort blir lediga för köparen så kan man slå ihop dessa boenden och här få plats för den stora familjen, även perfekt som generationsboende! Trevlig tomt om 937 m² med insynsskyddat läge och stor trälagd altan i norrläge samt uppfart med plats för flera bilar på framsidan. Huset är i gott skick då säljaren under senare år har låtit utföra omfattande renoveringar och huset har fått bl.a. tilläggsisolering och nyputsad fasad 2020. Lägenheterna är renoverade mellan 2015-2019 med fräscha kök och badrum. Bekväm drift då lägenheterna har golvvärme via fjärrvärme. Säljaren har låtit utföra en överlåtelsebesiktning och besiktningsprotokoll samt energideklaration finns att ladda ned under Dokument på hemsidan. Varmt välkomna med din intresseanmälan! Då lägenheterna för närvarande har hyresgäster kommer privat visning därefter ordnas för spekulanter med säkerställd finansiering.

Havdhem Stora Almungs 150, Havdhem, Gotlands kommun

Havdhem Stora Almungs 150

Villa
Havdhem, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
4 275 000 kr
250 + 175 m²
8 rum
10 000 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva gårdsbilden på Stora Almungs i Havdhem på södra Gotland. Detta är en anrik gammal gotlandsgård med vacker mangårdsbyggning i kalksten och flera praktiska ekonomibyggnader. Det stora huset, som har ursprung från 1700-talet, har en gedigen kalkstensstomme och inrymmer tillsammans med bakbygget åtta rum och kök samt stora vindar som kan inredas och inrymma fler rum vid behov. Huset har generösa ytor och möjligheten att dela av till generationsboende gör det till ett utmärkt boende för den stora familjen. Trädgården är mur- och staketomgärdad och har stenlagd gång, uteplatser, planteringar, brygghus, drängstuga m.m. Här är det en härlig atmosfär och plastsen har behaglig utsikt över de intilliggande åkrarna och kyrkan. Gårdsbilden består förutom av mangårdsbyggnaden av fd ungdjursstall, ladugård med stalldel, fd magasin, flera garage och vedbod. Gårdsbilden är under avstyckning och beräknas efter avstyckning ha en areal om ca 10.000 m². Avstyckningen beräknas vara klar våren 2024. Tillträde kan ske först när avstyckning vunnit laga kraft.

Gnistvägen 2, Norra Gotland, Gotlands kommun

Gnistvägen 2

Tomt
Norra Gotland, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
300 000 kr
1 228 m² tomt

Nu säljs totalt sju detaljplanelagda och byggklara tomter vid södra infarten till Tingstäde, ca 24 km norr om Visby. Alldeles i närheten av det lilla samhället finns omtyckta Tingstäde träsk, en insjö med badplats och likaså är det nära till fin och rogivande natur med härliga strövområden. Till Slite med affärer, skolor, Systembolag, ishall m.m. är det 13 km och Stenkyrka skola ligger endast 9 km bort. Goda busskommunikationer med Visby året runt. Planen medger en huvudbyggnad samt en komplementbyggnad. Största byggnadsarea är 200 kvm. Läs mer i detaljplanen under Dokument. Pris per tomt inkl kommunal VA-anslutning. Tingstäde Träskvälder 1:49, 1.228 kvm, 300.000 kr Tingstäde Träskvälder 1:50, 1.286 kvm, 300.000 kr Tingstäde Träskvälder 1:51, 1.434 kvm, 300.000 kr - Budgivning pågår Tingstäde Träskvälder 1:52, 920 kvm, 350.000 kr Tingstäde Träskvälder 1:53, 902 kvm, 350.000 kr Tingstäde Träskvälder 1:59, 920 kvm, 400.000 kr Tingstäde Träskvälder 1:74, 1.136 kvm, 400.000 kr Anslutning av el, fiber etc tillkommer för köparen.

Vallstena Slumre 719, Vallstena, Gotlands kommun

Vallstena Slumre 719

Gård/Skog
Vallstena, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
18 800 000 kr
154 + 18 m²
146 ha tomt

Ända sedan 1700-talet har det bedrivits lantbruk på Slumre gård i Vallstena socken på östra Gotland och nu är den anrika gården till salu. Ett perfekt tillfälle för dig som vill nyetablera dig på ön eller utöka redan befintlig verksamhet i närområdet. Gårdsbilden ligger kring det gamla kalkstenshuset och ekonomibyggnaderna är moderna och byggda för en rationell drift av gården som huserar nästan 1.000 djur. Försäljningen omfattar totalt sju fastigheter på vilka de 90 hektaren åker och 43 hektaren skog fördelar sig. Goda jordar som består av såväl myrjord som sandjord och lättler. Driften ligger i ett separat aktiebolag som kan förvärvas enligt separat avtal om köparen så önskar. Årsomsättning ca 16 Mkr och en produktion som lämnar ca 3 miljoner liter mjölk årligen. Idag ingår även fastigheten Gotland Gothem Stora Gajrvide 1:65 i driften (ffa åkermark) och den fastigheten ligger ute till separat försäljning. Bud kan lämnas på helheten alternativt delar (hela skiften). Kontakta fastighetsmäklaren för mer information samt privat visning.

  • Plus
Gothem Stora Gajrvide 242, Gothem, Gotlands kommun
  • Budgivning pågår

Gothem Stora Gajrvide 242

Gård/Skog
Gothem, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
12 900 000 kr
110 m²
6 rum
135 ha tomt

Väl samlad gårdsbild med rofyllt läge nära Åminne på östra Gotland. Fina åkermarker påm ca 94 ha fördelade på nio skiften. Ett större skogsskifte om 33 ha. Stor villa med rymligt kök, vardagsrum, matrum samt toalett på bottenvåning. Övervåning med badrum, tre sovrum samt hall. Högbyggd ladugård med stort loft, fd magasin med vidbyggt garage och carport, maskinhall/halmlada samt ungdjursstall. På skifte 9 finns dessutom två plansilos samt ett ungdjursstall. Bud kan lämnas på helheten alternativt delar (hela skiften). Kontakta fastighetsmäklaren för visning.

  • Plus
Palissadgatan 5C, Visby - Hällarna, Gotlands kommun

Palissadgatan 5C

Lägenhet
Visby - Hällarna, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 200 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/3
2 850 kr/mån
48 889 kr/m²

Nu finns möjlighet att köpa en fin tvårummare i BRF Palissaderna, som ligger centralt beläget intill parken över hamnområdet, alldeles intill innerstaden. Här har du närhet till det mesta! Inom bekvämt gångavstånd finns Hansestaden med hela sitt utbud av shopping och restauranger, Campus, hamnområdet, stor livsmedelsbutik strax intill. Lägenheten ligger i innergårdens markplan och har hall med bra förvaring, badrum med helkaklade väggar, allrum med fräsch köksdel och utgång till balkong samt rymligt sovrum med förvaring. Ett bekvämt boende för 1-2 personer i förening som tillåter andrahandsuthyrning.

  • Balkong
  • Hiss
Hagtornsvägen 1, Klintehamn, Gotlands kommun
  • Budgivning pågår

Hagtornsvägen 1

Tomt
Klintehamn, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
450 000 kr
1 201 m² tomt

Nu säljs totalt sju detaljplanelagda och byggklara tomter i Klintehamn, det omtyckta samhället på öns västkust, ca 35 km söder om Visby. På orten finns skola F-9, livsmedelsaffär, bageri, välrenommerat pensionat och flera restauranger ffa sommartid. Goda busskommunikationer med Visby och cykelbana hela vägen till staden. Planen medger en huvudbyggnad samt en komplementbyggnad. Största byggnadsarea är 200 kvm. Läs mer i byggnadsplanen under Dokument. Pris per tomt inkl kommunal VA-anslutning. Klinte Odvalds 1:37, 1.201 kvm, 450.000 kr Klinte Odvalds 1:38, 1.133 kvm, 450.000 kr Klinte Odvalds 1:39, 1.661 kvm, 450.000 kr Klinte Odvalds 1:40, 1.070 kvm, 650.000 kr Klinte Odvalds 1:41, 1.695 kvm, 650.000 kr Klinte Odvalds 1:42, 1.461 kvm, 650.000 kr Klinte Odvalds 1:43, 1.544 kvm, 450.000 kr Anslutning av el, fiber etc tillkommer för köparen.

Gammelgarn Svartdal 621C, Östergarnslandet Gammelgarn, Gotlands kommun

Gammelgarn Svartdal 621C

Tomt
Östergarnslandet Gammelgarn, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
700 000 kr
3 385 m² tomt

Bygg ditt eget drömboende på omtyckta Östergarnslandet! Nu finns möjlighet att förvärva obebyggd och grovplanerad stor tomt med vackert läge i omtyckta Svartdal i Gammelgarn på östra Gotland. Område med såväl fast- som fritidsboende. Vacker och fridfull miljö i område med totalt 12 tomter, endast ca 3 km till badstranden vid Sjaustru och likaså ca 3 km till Gryngevik i naturreservatet Danbo. 6 km till Katthammarsviks livsmedelsaffär och 10 km till Herrviks hamn med bl.a. restaurang och fiskaffär. Anslutning till Nyhagen VA är möjlig. Preliminär anslutningsavgift 259.000 kr tillkommer. Anslutningsavgifter för el och fiber tillkommer. Tomterna saknar ännu taxeringsvärde pga nyligen genomförd avstyckning. UTGÅNGSPRISER PER TOMT Gammelgarn Gartarve 4:23, 3.325 kvm, RESERVERAD Gammelgarn Gartarve 4:24, 3.217 kvm, 700.000 kr Gammelgarn Gartarve 4:25, 3.385 kvm, 700.000 kr Gammelgarn Gartarve 4:26, 3.423 kvm, 700.000 kr Gammelgarn Gartarve 4:27, 3.463 kvm, SÅLD Gammelgarn Gartarve 4:28, 2.019 kvm, 700.000 kr Gammelgarn Gartarve 4:29, 2.012 kvm, 700.000 kr Gammelgarn Gartarve 4:30, 2.016 kvm, 700.000 kr Gammelgarn Gartarve 4:31, 2.063 kvm, 700.000 kr Gammelgarn Gartarve 4:32, 2.090 kvm, 700.000 kr Gammelgarn Gartarve 4:33, 2.055 kvm, 700.000 kr Gammelgarn Gartarve 4:34, 2.077 kvm, SÅLD

  • Plus
Gardbergs väg 3, Ljugarn, Gotlands kommun

Gardbergs väg 3

Fritidshus
Ljugarn, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
5 970 000 kr
75 m²
4 rum
1 933 m² tomt

Ända sedan förra seklets början har semestrande besökare från när och fjärran sökt sig till badorten Ljugarn på östra Gotland. Här bjuds nu möjlighet att förvärva ett fint fritidshus på stor och lättskött trädgårdstomt. Ner till strandskvalpet på den kilometerlånga barnvänliga sandstranden är det blott 200 m. I Ljugarn hittar du allt som behövs för en skön semester! Orten erbjuder flera bra restauranger, mysiga fik, butiker och åretruntöppen livsmedelsaffär. Huset är ett modernt bulhus från 80-talets mitt och inrymmer badrum och storstuga med murad spis och öppen planlösning mot kök med vedspis på bottenvåningen. Övervåningen inrymmer möblerbar hall samt två sovrum i var gavelända. Stor staketomgärdad trädgårdstomt med liten förrådsbod. Detaljplanelagt område där 20 % av tomtytan får bebyggas. Läs mer om detaljplanens förutsättningar på Region Gotlands hemsida. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Othem Kviende 508, Othem, Gotlands kommun

Othem Kviende 508

Övrigt
Othem, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
850 000 kr
4 147 m² tomt

Fastighet, med bra läge intill väg 148, som idag används som uppställningsplats. Tidigare har det på fastigheten bedrivits cementgjuteri och även varit uppställningsplats för en lokal gräventreprenör. Perfekt fastighet att ha som utgångspunkt och bas för tex transportörer, åkare och byggfirmor. På fastigheten finns en enklare byggnad bestående av fem ihopbyggda baracker, se mer information under Byggnader. Miljöteknisk markundersökning är genomförd och protokoll finns att ta del av under Dokument. Egen vattenbrunn finns på fastigheten men status på denna är okänd. Fastigheten ansluten till lokal avloppsförening men anslutningen ej brukats på senare år. Spekulanter kan själva åka in och se på fastigheten, besiktning av byggnaden sker därefter i samråd med mäklaren. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

Signalgatan 9 D, Visby - Visborgsstaden, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Signalgatan 9 D

Lägenhet
Visby - Visborgsstaden, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 695 000 kr
100 m²
5 rum
vån 2/3
6 284 kr/mån
26 950 kr/m²

Väldisponerad lägenhet med plats för den stora familjen! Lägenheten bjuder på helkaklat badrum samt gästtoalett, stort vardagsrum med balkong och ett rymligt kök. Här finns även tre befintliga sovrum med möjlighet till ytterligare ett sovrum då lägenheten tidigare var planerad med fem rum och kök. Det omgjorda sovrummet ger idag plats för en härlig matplats för de stora middagarna. Från flera fönster och balkongen ser man havet och de vackra solnedgångarna. Stabil förening med välskötta byggnader och nyrenoverad tvättstuga med moderna maskiner. Beläget med närhet till centrum, matvarubutiker och skolor för alla åldrar. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Anga Änggårde 214, Anga, Gotlands kommun

Anga Änggårde 214

Villa
Anga, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 900 000 kr
90 m²
5 rum
1,5 ha tomt

Vid Änggårde finns detta välskötta torp, från 1900-talets början, med ett ljuvligt läge i Anga socken på östra Gotland. Här har du nära till många olika badvikar men Baju är nog den mest kända. Det välskötta torpet, renoverats löpande under det senaste decennie, har en stor trädgårdstomt med gårdshus, liten lada samt en redskapsbod. Egen örtagård där egenodlade grönsaker kan skördas finns också på tomten och den intilliggande lammhagen ingår också i fastigheten. Huset inrymmer kök, helkaklat badrum, två hallar, vardagsrum med öppen spis, allrum och ett litet sovrum på bottenvåningen. På övervåningen finns två gavelsovrum samt en liten hall. Här ges bästa förutsättningar för fantastiskt fina sommarminnen! Socknen har varit boplats i tusentals år, vid Trullhalsar finns ett stort gravfält från järnåldern och här kan gravrösen, domarringar, skeppssättning och bildstenar beskådas i en rogivande miljö. Den lilla medeltida kyrkan byggdes under 1200-talet och har en av öns bästa bevarade interiörer med kalkmålningar. Säljaren har låtit utföra en överlåtelsebesiktning och besiktningsprotokoll finns att ladda ned under Dokument på hemsidan. Fastigheten säljs inklusive lösöre och exklusive sedvanlig flyttstädning. Varmt välkommen på visning!

Gothem Hinser 190D, Gothem, Gotlands kommun

Gothem Hinser 190D

Tomt
Gothem, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
750 000 kr
2 007 m² tomt

Avstyckad fritidshustomt med lugnt läge i skogsparti strax söder om Åminne i Gothem på östra Gotland. Tomten ligger naturskönt belägen med stora skogsområden runt omkring samt närhet till kust och bad, till sandstranden vid Åminne är det ca 2 km. In till Visby är det ca 35 km och till serviceorten Slite är det bara 12,5 km. I närheten av den medeltida kyrkan finns bageri, uppskattad tex-mex-restaurang m.m. Gothem är en levande socken året runt, läs mer på www.gothem.se Förhandsbesked funnits (se Dokument) men inga aktuella förhandsbesked eller bygglov finns för tomten. Läs mer om bygglov mm på www.gotland.se Servitut för bruk av skogsvägen söderifrån in till fastigheten finnes men fastighetsägarna till tomterna (Gothem Hinser 1:38, 1:39 och 1:40) står för upprustning och underhåll.

Visar alla 15