Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fröjel Balders väg 12A, Fröjel, Gotlands kommun

Fröjel Balders väg 12A

Lägenhet
Fröjel, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 975 000 kr
52 + 12 m²
2 rum
vån 1/1
2 860 kr/mån
37 981 kr/m²

Välkomna till en trevlig bostadsrätt om tre rum och kök i det uppskattade området kring Fröjel Resort. Fullt utrustat för permanentboende och med en bra och modern planlösning. Två sovrum, stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök där det även är öppet upp till nock, samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Genomgående golvvärme i hela bostadshuset som även är uppfört i slitstarkt kvalitetsmateriel. Ett bra semesterboende likväl som ett trevligt och enkelt seniorboende då bostadsrättsföreningen sköter det yttre underhållet. I övertagandet ingår ett basmöblemang med fyra sängar, bäddsoffa, bord, matgrupp samt husgeråd mm. så stugan är redo att brukas direkt! Till bostadsrätten hör även ett yttre förråd som ligger i anslutning till den egna parkeringen. Från stugorna har man endast en kort promenad till en av Gotlands vackraste kuststräckor med utsikt mot Karlsöarna. Området har länge varit en attraktiv turistort och under sommaren blommar verksamheter upp. Flera restauranger i området är öppna året runt. Varmt välkomna på visning!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Signalgatan 9C, Visby - Söder, Gotlands kommun

Signalgatan 9C

Lägenhet
Visby - Söder, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 100 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/3
4 659 kr/mån
28 378 kr/m²

En välhållen trerumslägenhet med bra disponerade ytor fördelade på 74 kvm. Ett bra läge i huset, enbart en halvtrappa upp med balkong åt väster. Här finns kök med plats för matgrupp vid fönstret. Ett fräscht och helkaklat badrum som renoverades -09. Vidare finns ett stort vardagsrum och två rymliga sovrum. Här bor man i ett lugnt och populärt bostadskvarter med närhet till vackra promenadstråk på södra hällarna, Visby hamn och högskolan. I närheten finns också affär, restauranger och flera skolor. En stabil och välskött förening med trevliga innergårdar. Det finns också ett källarförråd och matkällare som tillhör lägenheten. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Balkong
Wilhelmina Skoghs gata 5, null, Gotlands kommun

Wilhelmina Skoghs gata 5

Lägenhet
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 975 000 kr
82,5 m²
4 rum
vån 1/4
5 635 kr/mån
36 061 kr/m²

Välkommen till en ljus och trevlig markplanslägenhet med en bra planlösning. Här finns tre sovrum, helkaklat badrum, gästtoalett och ett ljust och trevligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Stora fönster mot söder och väster skänker ett vackert ljusinsläpp. Till bostaden finns en stor träaltan med bästa söderläge. En modern lägenhet i ett omtyckt kvarter i östra Visby. I området finner man en bra lekpark samt p-platser med laddare. Ett bekvämt boende med närhet till handelsområdet Stenhuggaren och flera olika skolor. Centrum når man enkelt via cykelväg från Stora Törnekvior. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Uteplats
 • Hiss
Sticksömsvägen 9, Visby - Terra Nova, Gotlands kommun

Sticksömsvägen 9

Villa
Visby - Terra Nova, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
5 200 000 kr
155 + 10 m²
6 rum
836 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva en bekymmersfri villa på Terra Nova uppförd så sent som 2009. Perfekt bostad för dig som vill lägga tid på annat än renovering och behöver utrymme då huset mäter 155 kvm och innehåller hela fem sovrum. Vidare finns två badrum, vardagsrum + allrum, stort kök och tvättstuga. Effektiv vattenburen uppvärmning via frånluftsvärmepump kompletterad med solcellsanläggning installerad 2022. Mysig tomt om 836 kvadratmeter med gräns mot allmänning vilket ger känslan av en ännu större tomt. Här finns uteplats via söder som nås via helglasad altandörr från köket, förråd och garage med asfalterad uppfart. Området är lugnt och barnvänligt med skola F-6, lekplats, badmöjligheter på Terra Nova-badet, promenadstigar och bra cykelvägar in till de centrala delarna av Visby, en cykeltur på ca 10 minuter. Välkomna på visning!

Lännaplan 1D, Visby - Länna, Gotlands kommun

Lännaplan 1D

Lägenhet
Visby - Länna, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 650 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 257 kr/mån
30 000 kr/m²

Varmt välkomna till Lännaplan 1D och till denna trivsamma tvårummare på andra våningen. Lägenheten har genomgående ett fint ljusinsläpp tack vare sitt läge och en härlig rymd med väl tilltagen takhöjd. Bostaden erbjuder hall med plats till förvaring, badrum, kök och sovrum med plats för dubbelsäng. Vidare finns ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen i sydvästligt läge. Sparsamt renoverad lägenhet med bevarade originaldetaljer såsom trägolv och kök med originalstommar. Här bor du med centralt läge endast 10 minuters promenad från Östercentrum med serviceutbud, närhet till skolor och mataffär. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
Sjudarevägen 4C, Visby - Terra Nova, Gotlands kommun

Sjudarevägen 4C

Lägenhet
Visby - Terra Nova, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 975 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/2
5 501 kr/mån
28 623 kr/m²

Välplanerad och omhändertagen trerummare på andra våningen på omtyckta Sjudarevägen! Bostaden erbjuder hall med praktisk förvaring i klädkammare, två sovrum varav ett med garderobsvägg samt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fint ljusinsläpp från flera fönster och utgång till balkongen i söderläge. Yttre förråd och en parkering ingår i avgiften till bostadsrättsföreningen. Här bor du med närhet till handelsområdet Stenhuggaren, skola, förskola, lekplatser och strövområde i skogarna. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Rone Ronehamnsvägen 61, Ronehamn, Gotlands kommun

Rone Ronehamnsvägen 61

Villa
Ronehamn, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 650 000 kr
89 + 36 m²
3 rum
2 130 m² tomt

Välkommen till ett bekvämt boende i markplan i trivsamma Ronehamn! Bostadshuset som uppfördes 1963 har sin huvudentré via ett härligt uterum på framsidan, en halvtrappa leder upp till entrén och vidare in i bostaden där man möts av en hall med avhängningsmöjligheter. Till höger nås både en WC och ett separat duschrum - här skulle man kunna göra om det till ett större badrum i samband med en renovering för den som önskar. Direkt till vänster finns ett stort sovrum som tidigare har varit två sovrum, ett rymligt vardagsrum med stort fönsterparti och ytterligare ett bra sovrum. Vidare finns ett kök med äldre skåpinredning och matplats framför fönster mot baksidan. Bredvid köket finns tvättstugan med utgång till altanen och trädgården på baksidan. Längst in ligger ett hobbyrum, därifrån nås praktiska förråd och det gamla garaget som idag är ett förråd med möjlighet att vidareutveckla. På fastigheten finns också en gäststuga med två rum och en praktisk förrådsbyggnad. Den plana och trevliga tomten är lättskött och den största delen är på baksidan som ligger i sydvästligt läge. Här finns dekorativ växtlighet som buskar och fruktträd och gott om plats för lek och umgänge! Här bor man med gång-och cykelavstånd till småbåtshamn och bad vid campingen som har en badbrygga och lekplats. I området ligger Hus fiskeläge och Ålarve naturreservat med vackra promenadstråk längs med strandängar vid havet och ett rikt fågelliv. Här erbjuds en levande landsbygd med bekvämligheter som affär och under sommartid även restaurang. Till Hemse som har det mesta man kan tänkas behöva i serviceutbud tar det 10 min med bil. Renoveringsbehov föreligger då bostadshuset har äldre standard vilket ger en köpare möjligheten att skapa ett hem som är helt anpassat efter egna önskemål och behov. Ett stort plus är att bostadshuset har ett vattenburet system som idag är kopplat till en äldre kombipanna olja/el som kan uppdateras till exempelvis en luft/vatten-värmepump. Denna fastighet säljs av ett dödsbo och med friskrivningsklausul. Annonsen kommer att uppdateras med besiktningsprotokoll inom kort. Varmt välkommen att boka er på visning!

Lilla Glasmästargatan 2, Visby - Terra Nova, Gotlands kommun

Lilla Glasmästargatan 2

Villa
Visby - Terra Nova, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
4 400 000 kr
155 m²
6 rum
818 m² tomt

Välkommen till denna välskötta villa på Terra nova med ett fint hörnläge på en återvändsgata. Här finns plats för den stora familjen med fem sovrum, tre badrum/toaletter med möjlighet till uthyrningsdel. I huset finns ett vattenburet värmesystem med både luftvärme och solvärme som dessutom kompletterats med solceller vilket ger låga driftkostnader. Bra sociala ytor med vardagsrum i vinkel som rymmer både en stor matplats och soffgrupp. Köket är renoverat med vita skåpluckor och bra köksutrustning. Utvändigt finns flera förråd, växthus och stenlagda uteplatser på både fram- och baksida. Trädgården är lummig och omgärdas delvis av en stilren mur och häck. Här bor man med ett bra läge i ett tryggt område med närhet till affärsområdet Stenhuggaren, förskolor och skola. Strövområden finns tillgängliga i närheten för den som vill ta en löprunda eller en skogspromenad och cykelvägar är väl utbyggda i området och runtom i Visby. På sommaren finns ett fint utomhusbad i närheten. Varmt välkommen på visning!

Valleängsvägen 6A, Klintehamn, Gotlands kommun

Valleängsvägen 6A

Villa
Klintehamn, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 500 000 kr
155 + 91 m²
5 rum
1 477 m² tomt

Trivsam 30-talsvilla med flera bra komplementbyggnader beläget på en lugn återvändsgata i utkanten av Klintehamn. Här bor man med ett fridfullt och naturnära läge samtidigt som Klintehamns serviceutbud nås inom gång-och cykelavstånd! Bostadshusets entréplan erbjuder en modern och öppen planlösning med ett rymligt kök som blir den naturliga samlingsplatsen i hemmet där man också kan njuta framför den härliga braskaminen. Vidare finner vi ett ljust och trevligt vardagsrum som ligger i anslutning till köket, ett allrum som även kan användas som matrum eller extra sovrum för den som önskar, hall med klädkammare och ett badrum. Övre plan inrymmer tre sovrum och en hall med balkong samt en praktisk källare med tvättstuga, dusch och bra förvaringsmöjligheter. Här finns en separat gästlägenhet om 2 rok som öppnar upp för möjligheter till goda hyresintäkter, perfekt för den som vill ha en extra inkomstkälla eller för övernattande gäster. I samma byggnad nås ett dubbelgarage. På tomten finns också en friggebod med gästrum och en rymlig förrådsbod. Den trivsamma trädgården är uppvuxen med flera dekorativa växtligheter och fruktträd. Besiktningsprotokoll finns att läsa under dokument på fastighetsmäklarens hemsida. Välkommen att boka er på visning!

Visborgsgatan 28A, Visby - Hällarna, Gotlands kommun
Visborgsgatan 28A, Visby - Hällarna, Gotlands kommun, bild 2
Visborgsgatan 28A, Visby - Hällarna, Gotlands kommun, bild 3

Visborgsgatan 28A

Lägenhet
Visby - Hällarna, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
6 600 000 kr
122 m²
4 rum
vån 3/4
7 028 kr/mån
54 098 kr/m²

Paradvåning i etage med utmärkt läge och fantastisk utsikt över havet. Här kan du njuta i fulla drag när naturen målar upp tavlan för dagen med en fantastisk solnedgång utanför fönstret. Blicka ut över den obrutna horisonten och känn lugnet infinna sig. I populära BRF Linden ges nu möjlighet att förvärva en fin våning i två plan med kök, två badrum, två sovrum och två vardagsrum. Dessutom dubbla balkonger med magisk utsikt. Välskött förening med gästlägenhet, gästrum och exklusivt samlingsrum m.m. Här bor du bekvämt med närhet till såväl livsmedelsaffär som innerstadens hela utbud av shopping och restauranger. Detta är en riktig pärla som måste ses och upplevas på plats! Kontakta fastighetsmäklaren för visning. Endast privata visningar för spekulanter med säkerställd finansiering.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skolgatan 18, null, Gotlands kommun
 • Tor 25 apr kl 17:00
Skolgatan 18, null, Gotlands kommun, bild 2
Skolgatan 18, null, Gotlands kommun, bild 3

Skolgatan 18

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
3 000 000 kr
103 + 101 m²
4 rum
2 328 m² tomt

Välkomna till denna charmiga familjevilla med stor och fantastisk trädgård! Här finner ni tre rymliga sovrum på entréplan, perfekt för hela familjen. Köket har en öppen planlösning mot det ljusa allrummet, vilket skapar en ombonad atmosfär och ökar den sociala samvaron. Härifrån når man även ut till altanen under tak som vetter mot trädgården. Badrummet är stort och renoverat 2005 med återbruk av det tidsenliga porslinet. I källarplanet finner man en stor gillestuga med en mysig braskamin, perfekt för kalla kvällar och även generell uppvärmning av huset. Dessutom finns generösa utrymmen i källaren, inklusive tvättstuga, bastu, pannrum och praktiska förvaringsutrymmen. Här bor man med låga driftskostnader från luft/vattenvärmepumpen samtidigt som alla boytor är väl tilltagna. Bostadshuset är generellt välhållet ägarna har över tid vårdat det väl. Fastigheten erbjuder även ett dubbelgarage för bekväm parkering och stora ytor för rekreation och lek. De vackra planteringarna ger en extra touch av grönska och skönhet till trädgården. Inför försäljningen besiktas fastigheten och besiktningsprotokollet finns annonserat under dokument. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla – boka en visning idag!

 • Premium
 • Energieffektiv
Smedjegatan 4A, Visby Innerstad, Gotlands kommun

Smedjegatan 4A

Lägenhet
Visby Innerstad, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 750 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/3
3 214 kr/mån
61 111 kr/m²

På högsta våningen i Visby innerstad finns nu denna mysiga tvårumslägenhet att förvärva. Lägenheten om 45 välplanerade kvadratmetrar har ett fint ljusinsläpp från stora fönster i fritt läge med havsglimt från vardagsrum. Via föreningens gemensamma innergård med trevliga gräsytor finns entrén till trapphuset som tar dig upp till lägenheten. Väl inne finner vi hall med plats för avhängning, stilrent badrum renoverat 2021, fräscht kök i vinkel, sovrum med förvaring i klädkammare samt ett ljust och öppet vardagsrum med fönster i två väderstreck. Här bor du med närhet till allt som Visby innerstad har att erbjuda såsom restauranger, matvarubutik, stora torgets puls, skolor med samtidigt lugn i avskilt läge. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Skolkvior 52, Klintehamn, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skolkvior 52

Lägenhet
Klintehamn, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
575 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/2
2 810 kr/mån
15 132 kr/m²

Välplanerad markplanslägenhet i Klintehamn med stor egen uteplats i soligt sydvästläge. Lägenheten bjuder på ett allrum i bra storlek med plats för både säng och soffgrupp, både renoverat kök med utrymme för matplats och renoverat badrum samt både ett inre och yttre förråd. Bekvämt boende med låg månadsavgift i omtyckt bostadsrättsförening. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Brandvägen 23, Tofta, Gotlands kommun

Brandvägen 23

Villa
Tofta, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
3 500 000 kr
63,3 + 74,3 m²
5 rum
2 609 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva din fritidshusdröm i Tofta med plats för den stora familjen! På fastigheten som mäter hela 2 609 m² finns det trevliga fritidshuset, gäststuga, lada, duschhus samt ett förråd. Bostadsbyggnaden som är uppförd på tidigt 1900-tal har charmiga detaljer bevarade såsom trägolv och vackra snedskåp i kök. Via entrén mot trädgården kommer vi direkt in till ett inglasat uterum med plats för stora matmöbler för socialt umgänge. Vidare in till bostaden ansluter vi till bostadens hall som sedan för oss vidare till vardagsrum med kamin, kök med en härlig öppen planlösning mot matsalsdel, två sovrum i led samt wc-rum med förbränningstoalett. På övre plan finner vi stora ytor med öppet upp till nock som kan inredas såsom det önskas. Direkt upp för trappan kommer vi till en allrumsdel och i båda gavlarna finner vi sovrum. Tomten är stor med ett naturskönt läge med plats för lek och rekreation med gångavstånd till Toftas uppskattade strand med beach club, restauranger, padelbanor med samtidig närhet till både Kronholmens golfbana och Visby med endast 20 minuters bilfärd bort. Varmt välkommen med din intresseanmälan till visning!

Broväg 170, null, Gotlands kommun

Broväg 170

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
4 975 000 kr
150 + 10 m²
6 rum
1,1 ha tomt

Tillfälle att förvärva en fastighet med stor potential och bra affärsläge endast 4 km från centrala Visby. Här finner man ett stort kalkstenshus i en trevlig trädgård och till detta hör även ett antal spännande ekonomibyggnader. Det största utrymmet, som tidigare inrymt ett bilmuseum, har en yta på ca 570 m² och är under en omfattande pågående renovering. Här finns nu ett nytt tak, isolerade och gipsade väggar samt en ny invändigt gjuten platta med underliggande isolering samt förberett för vatten och avlopp på strategiska punkter. Ny ägare har flertalet möjligheter att anpassa byggnaden efter kommande verksamhet. I vinkel från det renoverade utrymmet finns den lite äldre cafédelen med kök och gästtoalett. Då Visby endast är några minuter bort är affärsläget bra och möjligheterna många. Kalkstenshuset är rymligt med stora sociala ytor med exempelvis ett stort allrum i vinkel med eldstad. Bostadshuset är utbyggt i början av 80-talet vilket ger utrymmer för ett mer praktiskt kök och toalett samt stor tvättstuga och duschrum. På övre plan, där man finner tre bra sovrum samt ytterligare praktisk yta i den inredda vinden, finns även utrymme för badrum som just nu är förberett för återuppbyggnad. Visst renoveringsbehov föreligger och här finns goda förutsättningar för att skapa ett gediget och ombonat hem.

Irisdalsgatan 50, Visby, Gotlands kommun

Irisdalsgatan 50

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 750 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 974 kr/mån
20 000 kr/m²

Välkommen till Irisdalsgatan 50, en rymlig, ljus och väldisponerad trerummare belägen på tredje våningen. Lägenheten erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong, ljust kök med matplats för upp till sex personer, två rejäla sovrum samt stambytt badrum från 2013/14 med kakel/klinker och dusch. Trivsam balkong i ett högt och fritt läge i bästa sydvästläge. Populär BRF som genomfört omfattande renoveringar och underhåll de senaste åren. Trevliga innergårdar med lekplats, stora gräsytor och grillplats. Centralt läge i Visby med promenadavstånd till Östercentrum och Visby innerstad. Direkt närhet till skola och dagis. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Peder Hardings Väg 4E, Visby, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Peder Hardings Väg 4E, Visby, Gotlands kommun, bild 2
Peder Hardings Väg 4E, Visby, Gotlands kommun, bild 3

Peder Hardings Väg 4E

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 150 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/3
2 514 kr/mån
51 190 kr/m²

Denna lägenhet erbjuder en unik boendeupplevelse precis utanför Visbys berömda ringmur, endast ett stenkast från Södertorg. Belägen i ett charmigt område som andas historia, kombinerar bostaden modern komfort med historiska influenser. Lägenheten är ljus och välplanerad med högt i tak, vilket bidrar till en rymlig känsla. De stora fönstren släpper in gott om dagsljus och erbjuder en härlig vy över den lugna och fina gården. Köket är modernt och fullt utrustat med vitvaror, inklusive diskmaskin, kyl, frys. Här finns gott om plats för matlagning och social samvaro. Sovrummet är ett fridfullt tillhåll där det får plats med dubbelsäng och sängbord på vardera sida. Här finns även tillräckligt med förvaringsutrymme för kläder och personliga tillhörigheter. Badrummet är smakfullt inrett med plattor av kalksten och utrustat med dusch, toa, handfat, tvättmaskin och torktumlare samt smidig förvaring. Lägenheten omfattar även en större balkong som bjuder in till morgonkaffe i solen eller avslappnande stunder under bar himmel. Dess närhet till Visbys historiska centrum innebär att kaféer, restauranger och butiker är inom gångavstånd samtidigt som man bor i ett lugnt område som erbjuder en avkopplande tillflykt från stadens puls. Med en perfekt blandning av modern bekvämlighet och historisk charm är denna lägenhet en idealisk bas för den som vill uppleva Visbys unika atmosfär och skönhet. I denna bostadsrättsförening accepterar man juridisk person som köpare.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vamlingbo Bjärges 635, Vamlingbo, Gotlands kommun
 • Lör 4 maj kl 11:00

Vamlingbo Bjärges 635

Fritidshus
Vamlingbo, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
3 500 000 kr
52 m²
1 rum
2 252 m² tomt

Välkommen till detta moderna boende med ett fantastiskt läge som måste upplevas på plats! 52 m² hus med öppen planlösning som enkelt kan delas upp till 1 sovrum och vardagsrum samt kök. 50 m² altan. Här finns även ett 30 m² attefallshus samt grund förberett för gäststuga. Husen är belägna längs med en liten väg och omgärdas av den vackra Gotländska karakteristiska naturen i Vamlingbo socken på Storsudret. Det arkitektritade huset stod färdigt 2021 och här välkomnas man av en härlig rymd med öppet till nock och ljusa smakfulla materialval. Huset rymmer en hall, helkaklat badrum och ett stort rum med som förenar insidan med naturen tack vare stora fönsterpartier mot den insynsskyddade baksidan. I rummet finns en gedigen täljstenskamin, kök och ett sovloft. För den som önskar finns möjlighet att dela av rummet för att få ett separat sovrum i den bortre delen där det även finns en utgång till altanen på gaveln. Runt 3/4 av huset sträcker sig en trälagd altan i sydöstligt läge. På tomten finns också ett attefallshus som byggdes 2023 där man har skapat ett trivsamt boende med miljövänliga materialval och smarta lösningar. Förutom dessa byggnader finns en praktisk förrådsbod och en grund förberedd för att resa en friggebod för den som önskar. Den härliga och lättskötta naturtomten gränsar mot den gamla strandvallen och ramas in med ett vackert Gotlandstun på framsidan. Här erbjuds en lugn och avkopplade miljö för kropp och själ där man kan njuta av fågelkvitter och stundtals höra havets vågor som man även når en kort promenad på ca 400 m rakt ner från huset. Under våren växer ett hav av blåsippor på tomten, vacker blåeld under sommaren och här finns möjlighet att uppleva den fantastiska stjärnhimmel som framträder. I närområdet finns många vackra platser och populära utflyktsmål att besöka och flera av dem nås på gång- och cykelavstånd, som den välkända sträckan Vacker kustväg. Grumpviks badbrygga ligger endast 2 km bort, Husrygg naturreservat med sina fantastiska solnedgångar 3 km, Vamlingbo kyrka och prästgård med café/restaurang och museum 4,5 km och Körsbärsgården galleri och café 4,4 km. 6 km bort nås Hoburgsgubben och restaurang Majstregården och fortsätter man ytterligare 2 km nås Gotlands sydspets! Vidare finns den populära Austre strand, Holmhällar raukområde och det anrika pensionatet 10 km bort. Till samhället Burgsvik med affärer och restauranger är det 12 km och till den större serviceorten Hemse 3,7 mil. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
Västerhejde Bjerstorpsvägen 3, Västerhejde, Gotlands kommun

Västerhejde Bjerstorpsvägen 3

Lägenhet
Västerhejde, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 400 000 kr
138 m²
5 rum
vån 1/1
5 790 kr/mån
17 391 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva ett mycket rymligt radhus i bostadsrättsform beläget i attraktiva Västerhejde. Här erbjuds ett boende om 138 väldisponerade kvadratmetrar fördelat i två våningsplan med en väl tilltagen träaltan i sydväst där man kan njuta av solen under dag och kväll. Utanför träaltanen finns även en liten grästäppa där den odlingsintresserade kan få vara kreativ och strax utanför finns en lekpark för barnen. Bostadens entréplan erbjuder ett fräscht helkaklat badrum (2015), tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, ett rymligt sovrum samt vardagsrum och renoverat kök (2021) i öppen planlösning som är bostadens självklara val för social samvaro. I vardagsrummet finns en braskamin som skänker mysfaktor och värme för de kallare dagarna och även utgången till träaltanen finns i vardagsrummet. På övre plan finner vi tre rymliga sovrum med plats för dubbelsängar, en praktisk klädkammare och det andra badrummet med badkar. Ett utmärkt läge nära bussförbindelser och cykelvägen som sträcker sig från Visby till Klintehamn i söder. Här bor du i en mycket stabil bostadsrättsförening med låg belåning och hög grad av amortering varje år. Barnvänligt område med närhet till skola F-6, matbutik, restauranger och med bara 10 minuters bilfärd till Visby. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Rute Talings 518, Rute, Gotlands kommun
 • Lör 27 apr kl 13:00

Rute Talings 518

Villa
Rute, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
3 250 000 kr
90 + 20 m²
5 rum
9 432 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva ett kalkstenshus med bevarad charm på stor och rymlig tomt i omtyckta Rute. På fastigheten som mäter totalt 9 432 m² finns bostadshuset, förrådsbyggnad med gästrum, kalkstenslada, jordkällare, grusad uppfart med plats för flera bilar samt stor och naturnära tomt med plats för lek och rekreation. Bostadsbyggnadens äldsta del som enligt böckerna är uppförd 1890 inrymmer fräscht kök, sovrum, hall med vackert trägolv och trappa till övre plan. På övre plan finns två sovrum. I den nyare delen av huset erbjuds entré, förråd, tvättstuga kombinerat med pannrum, sovrum, badrum och stort vardagsrum med öppet upp till nock med synliga träbalkar samt öppen spis med insats. Tidstypiska detaljer finns bevarade i den äldre delen av huset såsom djupa fönsternischer och vackra trägolv som möter det nya och moderna på ett harmoniskt sätt. Här bor du med ett vackert naturnära läge med närhet till stenugnsbageri, folkets hus med sommaröppet café, hamnen i Valleviken med badplats och restaurang Sjökrogen mm. 10 minuters bilfärd till mataffär i Lärbro. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Valdemarsgatan 16, Visby - Solbergaområdet, Gotlands kommun

Valdemarsgatan 16

Villa
Visby - Solbergaområdet, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
5 375 000 kr
144 + 80 m²
6 rum
600 m² tomt

Välkommen till en trevlig familjevilla med lugnt och samtidigt centralt läge. Här bor man i ett härligt 60-talshus med social planlösning där framförallt entréplan erbjuder utrymmen för samvaro. Flera vackra tidstypiska detaljer finns bevarade såsom vikdörr mellan kök och matsal, dörren till vardagsrummet samt läderlindad ledstång i det vackra trapphuset. Köket är stort och praktiskt med mycket förvaring och plats för matgrupp. Vidare har man en trevlig matsal mellan kök och vardagsrummet. Vardagsrummet är rymligt med en naturlig plats för soffgrupp samt finns en centralt placerad eldstad i rummet. Från vardagsrummet kommer man ut till ett uterum och altan i söderläge. På övervåningen finner man fyra bra sovrum och ett badrum. Via det vackra trapphuset kommer man även vidare ned till gillestugan i källaren. Här finner man en öppen spis samt vidare passage till tvättstuga samt bastu och dusch. Trädgården är lättskött och insynsskyddad med trevlig dekorativ växtlighet. Garagebyggnad finns vid uppfarten. Fastigheten ligger i lugna kvarter på Solberga med promenadavstånd till Östercentrum och Visby innerstad. Solbergaskolan ligger 200 meter bort och i anslutning därtill Gutavallen och Solbergabadet. Bostadshuset är besiktat inför försäljningen och protokollet finns annonserat under dokument. I samband med tillträdet tecknar säljarna en säljaransvarsförsäkring LD+, en s.k. "dolda fel-försäkring". Varmt välkommen med anmälan till visning!

Stånga Gumbalde 257, Stånga, Gotlands kommun
 • Fre 10 maj

Stånga Gumbalde 257

Övrigt
Stånga, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 775 000 kr
100 m²
4 282 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva en synnerligen välskött fastighet med bra affärsläge i Stånga på sydöstra Gotland. Här låg tidigare livsmedelsaffären i samhället men sen den flyttade till nya lokaler rakt över vägen har här varit redovisningsbyrå och elfirma. Samtliga ytor tillgängliga för köparen av fastigheten. Detta är en ypperlig fastighet att kombinera eget boende med verksamhet i. Bottenvåningen inrymmer fräscha kontorslokaler med stora fönster ut mot vägen. Perfekt för kundmottagning och kontorsverksamhet. Flera kontorsrum, toalett samt litet personalrum. På baksidan, där elfirman huserat, finns bra lagerlokaler, stort vidbyggt garage, litet kontor samt källare med flera förrådsrum samt pannrum med pelletspanna. Övervåningen inrymmer en stor lägenhet med badrum med våtrumsmatta, dusch och wc, stort kök med äldre inredning och skafferi. Stort vardagsrum med fiskbensparkett och ljusinsläpp från två väderstreck. Lägenheten har därutöver tre sovrum i varierande storlek. Lägenheten nås via trappa från baksidan (tornet) och via en trappa från entrén på gaveln. Lägenheten har egen liten del av källaren där tvättmaskin finns. På fastigheten finns även en äldre magasinsbyggnad med bra lagerytor samt en liten fd butiksdel. Garage med två bilplatser samt carport finns också på den stora trädgårdstomten. Fastigheten ligger inom detaljplanelagt område. Säljaren har inför försäljningen låtit utföra en överlåtelsebesiktning. Besiktningsprotokoll, detaljplan m.m. finns att ladda ned under Dokument på hemsidan. Kontakta fastighetsmäklaren för visning. Säkerställ finansieringen med din bank före visning, tänk på att kommersiella fastigheter oftast har en annan typ av krav på finansiering än vanliga småhus.

 • Plus
 • Energieffektiv
Norra Kustvägen 31, null, Gotlands kommun

Norra Kustvägen 31

Fritidshus
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 650 000 kr
151 m²
9 rum
2 100 m² tomt

Nu ges en gyllene chans att förvärva en fritidsfastighet som sträcker sig hela vägen till havet i Klintehamn. Fastigheten är perfekt för dig som vill ha plats för att inhysa hela släkten eller för dig som vill ha ett objekt med möjlighet till goda hyresintäkter då det här finns tre bostadshus. Det första huset är uppfört 1850 men är idag ett funktionellt modernt boende med badrum, tre möjliga sovrum, vardagsrum samt kök vilket är pricken över i:et med sina helglasade fönsterpartier ut mot terrassen med utsikt över hamnen. Stora yttre renoveringar som omputsning av fasad och renovering av taket är gjorda så den som tar över kan fokusera på insidan. Fiberanslutning finns. Det andra huset byggdes ursprungligen 2006 som garage men byggdes om och byggdes ut till sin nuvarande form 2011 vilket också är året alla ytskikt och utrustning är ifrån. Huset innehåller stor hall, fullutrustat kök, badrum, två sovrum och vardagsrum där det även här dras stor nytta av utsikten över hamnen då rummet har stora fönsterpartier i den riktningen. Här kan du verkligen njuta av fantastiska solnedgångar. Även här är fiberanslutningen betald och klar. Det tredje huset är ett fullutrustat attefallshus från 2006 där allrum med pentry och helkaklat badrum finns. Tomten om ca 2000 kvm är uppdelad i fruktträdgård, gräsplan samt strandäng med matplats. Vid strandängen finns en brygga och fiskerätt föreligger i viken. Perfekt läge att spendera semestern på med gångavstånd till matvarubutik, restauranger, padel och tennisbanor, elljusspår, bageri och bad vid Warfsholms havsbad och hamnbadet. Busslinje 10 finns nära tillgänglig och trafikerar kustvägen vilket gör det enkelt att ta dig till höjdare såsom en av Sveriges bästa golfbanor vid Kronholmen, välkända Tofta Strand och in till Visby. Välkomna på visning!

Burs Bondarve 825, Burs, Gotlands kommun

Burs Bondarve 825

Tomt
Burs, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
890 000 kr
1 348 m² tomt

Tillfälle att förvärva denna fridfulla skogstomt som är belägen på Burgen, drygt 20 m över havet, i ett lugnt litet etablerat område med tolv fastigheter i Burs socken på sydöstra Gotland. Tomten ligger avskilt och insynsskyddat inbäddad i en lummig grönska och i april blommar tomten upp med ett hav av vackra blåsippor och vitsippor. Baksidan vetter mot en skogsbeklädd sluttning i riktning ner mot havet och mot en liten enskild grusväg på framsidan. Här finns möjlighet till rekreation och en chans att förverkliga just din bostadsdröm! Runt omkring finns fina strövområden att cykla, vandra eller jogga i. I närheten finns också många smultronställen som värdshuset Strandakar 1,5 km bort, den 400 m långa och barnvänliga Hertastranden med det pittoreska fiskeläget intill. Naturreservatet Närsholmen där man kan njuta av utsikten över den vackra fyren, fågelsträck och orkidéängar. Närs hamn som en har en trevlig fiskrestaurang och Kapellets fiskeläge nås inom cykelavstånd. Även trevliga bageri Bosarve som erbjuder härliga morgonfrallor och gófika. För den golfintresserade finns både Gumbalde Golfresort och När Golfklubb ca 10 minuter bort med bil och på 20 km:s avstånd sommarpärlan Ljugarn med raukområdet Folhammar och flera fina restauranger. Närmsta större serviceort är Hemse, 1,5 mil bort. Fastigheten ligger inom detaljplanerat område och planen finns att läsa under dokument. Vatten- och avloppslösning till fastigheten finns och är betald. Anslutningskostnad för el och fiber tillkommer för köparen. Välkommen att besöka tomten på egen hand. För mer information kontakta ansvarig mäklare!

Fröjel Frejs väg 13, Fröjel, Gotlands kommun

Fröjel Frejs väg 13

Villa
Fröjel, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
5 250 000 kr
122 m²
5 rum
923 m² tomt

Välkommen till en vacker nybyggd villa i populära Fröjel. Här bor man i ett helt nytt hus som endast nyttjats sparsamt under 2023. Uppfört i vinkel med stora glaspartier både väster- och söderut. Invändigt finner man stora luftiga ytor med härlig rymd då det är genomgående öppet upp i nock. Väl inne genom entrédörren möts man av ljusinsläppet från glaspartierna på innergården. Här har man fyra bra sovrum och stora sociala ytor där man kan öppna upp från vardagsrummet till uteplatsen under pergola. Vardagsrummet som dessutom har utgång till uteplats för att avnjuta morgonkaffet i solen. Utvändigt finner man en praktiskt carport där elbilsladdare finns monterad. Här i området runt Fröjel Resort har man nära till restaurang, inomhuspool, gym och spa som drivs av Resorten. Vill man promenera nedåt havet kommer man till slående vacker utsikt mot Karlsöarna samt badvänliga stränder eller varför inte den sommaröppna pizzerian nedanför campingen. På bekvämt cykelavstånd finner man omtyckta Djupvik där man finner vackert fiskeläge samt en fantastisk restaurang. Då bostadshuset är nybyggt betalas ingen fastighetsskatt förrän år 2039! Länk till filmvisning: https://youtu.be/BbAThLKgtVk

Visar 1 - 25 av 55