Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tingstädevägen 40A, null, Gotlands kommun
 • Tor 15 jun kl 15:00

Tingstädevägen 40A

Radhus
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

1 575 000 kr

78 m²

4 rum

552 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva ett trevligt och välplanerat parhus i Tingstäde med stora sociala ytor. Bostadens entréplan erbjuder ett välhållet kök, vardagsrum med en värmande braskamin, rymlig hall, badrum och tvättstuga med tvättmaskin. Vidare på övre plan finns en hall med allrum, två väl tilltagna sovrum och en wc. Trädgården som mäter 552 m² omgärdas av staket och har flera dekorativa buskar, träd och gräsytor. Här bor du med närhet till badplats, restaurang, minilivs och endast 20 minuter in till Visby. Nere vid sjön Tingstäde träsk finns härliga grönområden och naturupplevelser att upptäcka. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Fröjel Göstavs 851, null, Gotlands kommun

Fröjel Göstavs 851

Fritidshus
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

4 950 000 kr

80 m²

4 rum

1 933 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en mycket trevlig fastighet med två bostadshus och en mycket välhållen trädgård. Här lägger man mycket energi på sociala utomhusytor och runt vid poolområdet finns flera ställen för umgänge eller avslappning. Det större bostadshuset har gaveln mot havet och här njuter man av måltiderna med utsikt över havet. I det stora allrummet med eldstaden har man det mysigt om vädret inte tillåter att man är utomhus. Här finns även kök, badrum och sovrum. Det mindre huset är också en egen bostad och ligger i princip vid poolkanten. Även här finner man ett allrum med kamin, litet kök och badrum samt sovrum. Visst renoveringsbehov av ytskikt föreligger i det mindre huset men det ger också en möjlighet att sätta sin egen prägel på boendet. Generellt är byggnaderna i gott skick i övrigt. Vidare finner man uterum, gäststugor och verkstadsbod samt andra bra förråd, jordkällare och förvaringar. Här bor man med dryga 100 meter från tomtgränsen till havet och kan om och om igen njuta av vackra solnedgångar. Tar man med filten så sitter man till och med bekvämt när man ser solen sänka sig vid Karlsörna. Flera erkänt bra restauranger ligger inom cykel- eller promenadavstånd och under sommartid har man 300 meter till pizzerian vid Sandhamn. Varmt välkommen att anmäla intresse på denna härliga fastighet!

Gothem Viby 258, Gothem, Gotlands kommun

Gothem Viby 258

Villa
Gothem, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

1 750 000 kr

70 m²

4 rum

9 866 m² tomt

Välkommen till en trevlig villafastighet med ett bra läge i Gothem! Bostadshuset uppfördes 1935 och har äldre standard med goda förutsättningar för att modernisera och skapa ett trivsamt boende efter eget tycke och smak! Nedre plan erbjuder en generös takhöjd och inrymmer en hall med två ingångar, badrum, kök, matrum och vardagsrum med braskamin. På övre plan nås en möblerbar hall, två sovrum och ett toalettrum. Källare med förvaringsutrymmen och möjlighet att inreda till tvättstuga. Tomten är inbjudande och i den omhändertagna trädgården som omgärdas av en häck finns stora grönytor för umgänge och rekreation, i anslutning till ingången på baksidan finns en härlig uteplats i västerläge och en liten veranda i söderläge vid finingången. På fastigheten finns ett dubbelgarage som har en boendedel om 1 rok ovanpå med möjlighet till sommaruthyrning, en praktisk gäststuga, lada, verkstad och förrådsbyggnader. Den västra delen av tomten lånas idag ut till bete och den väl tilltagna tomten om nästan 1 ha ger möjlighet till mindre djurhållning och egen odling för den som önskar. Här bor man i en levande strandsocken på östra Gotland med cykelavstånd till en av öns mest populära badstränder i Åminne. Mer om socknen finns att läsa på www.gothem.se. In till Visby är det ca 31 km och till serviceorten Slite endast 15 km. Fastigheten säljs av ett dödsbo och med friskrivningsklausul. Välkommen att boka dig på visning!

Ölandsgatan 15, null, Gotlands kommun

Ölandsgatan 15

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

3 150 000 kr

114 m²

4 rum

542 m² tomt

Bra belägen villa med en insynsskyddad baksida som bjuder på soligt västerläge. Här kan man njuta på den stora uteplatsen, bada i poolen eller umgås i uterummet. Det trivsamma boendet har haft samma ägare sedan huset byggdes 1966. Huset är väl omhändertaget genom åren men här får köparen möjlighet att sätta sin egen prägel och skapa ett fantastiskt boende i ett omtyckt villaområde. På entréplan finns 2-3 sovrum, badrum samt ett rymligt vardagsrum. Köket har generösa ytor med en separat matplats. Källaren inrymmer stora ytor med bland annat gillestuga, pentry, badrum, sovrum och pannrum. Dessutom finns en stor gjuten pool som dock inte varit i bruk på många år. Härifrån är det nära till skolor för alla åldrar med promenadavstånd till Visby centrum och affärsområdet vid Stenhuggaren. Varmt välkommen på visning!

Rute Valleviksvägen 112, Rute, Gotlands kommun

Rute Valleviksvägen 112

Villa
Rute, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

1 975 000 kr

69 m²

2 rum

2 187 m² tomt

Längst ner på en lugn återvändsgata finner du nu denna trevliga fastighet på Rute Valleviksvägen 112 till salu. Här bor du i rogivande miljö på en fint uppväxt tomt med flera odlingslådor och planteringar. En charmig grusväg leder dig fram till fastigheten som mäter 2 187m² innehållande fritidshus, gäststuga, förrådslänga med utedass och en vedbod. Bostaden har entré via en veranda, trevligt kök, passage med plats för hemmakontoret, helkaklat badrum med tvättmaskin, allrum, sovrum och en verkstadsdel som man når utvändigt. Gäststugan erbjuder två sovrum varav ett på övre plan, ett allrum och en grusad uteplats. Här har du vattenfyllt kalkbrott som nära granne samt promenadavstånd till Folkets hus med sommaröppet café, hamnen i Valleviken med badplats och restaurang Sjökrogen. I närheten finns det populära Stenungsbageriet samt natursköna områden såsom Kyllaj, Furillen och Lergrav. Varmt välkomna på visning! Energideklaration är beställd och annonseras på hemsidan under vecka 24.

Vallstena Bjärge 113, Vallstena, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vallstena Bjärge 113

Villa
Vallstena, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

795 000 kr

60 m²

3 rum

7 088 m² tomt

Här finns nu möjlighet för den händige köparen att återställa Lilla Bjärges i Vallstena till sin forna glans. Informationen i Gotlands Bebyggelse från 1956 berättar att här en gång även låg ett bostadshus i kalksten och att den nuvarande bostadsbyggnaden är uppförd 1922. Brygghuset i kalksten har troligen sitt ursprung från 1700-talet och har tidstypisk bakugn. Beläget i lugn och rogivande lantlig miljö på bekvämt avstånd från Visby. Den lilla vägslingan är måttligt trafikerad och tomten omgärdas till största del av åkrar som brukas. Den gamla ladugården har rensats från djurinredning, den byggdes 1946 och magasinsdelen tillkom 1951. Stor gräsbevuxen tomt om dryga 7.000 m². Bostadshuset har stått obebott i ca 30 år och har ett omfattande renoveringsbehov, övriga byggnader likaså. Bostaden är icke beboelig i nuläget. Taxerad som lantbruksfastighet, förvärvstillstånd krävs inte för privatperson. För juridisk person krävs alltid förvärvstillstånd. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Varmt välkommen på visning!

Stora Törnekvior 21D, null, Gotlands kommun

Stora Törnekvior 21D

Lägenhet
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

2 850 000 kr

85 m²

4 rum

5 121 kr/mån

33 529 kr/m²

Välkommen till denna moderna och fräscha fyrarumslägenhet som nås via hiss på fjärde våningen. Ett bekvämt och välplanerat boende som blev färdigställt 2018. Bostaden har stora rum med en luftig känsla, tack vare den öppna planlösningen i kök och vardagsrum. Här får man ljusinsläpp från två väderstreck med stora fönster mot balkongen i vardagsrummet. Balkongen vetter mot sydväst och här kan man njuta av utsikten mot Visbys takåsar och havet. Vidare finns tre sovrum och ett stort badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten finns också en klädkammare, ett förråd och dessutom utvändigt på loftgången finns ytterligare ett förråd. I kvarteret finns bra nybyggda lekplatser och gott om parkeringar med närhet till skolor för alla åldrar. Ett perfekt boende med Visbys centrala delar samt Stenhuggarens handelsområde på bekvämt promenadavstånd. Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Björke Likmide 148, null, Gotlands kommun

Björke Likmide 148

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

2 900 000 kr

96 m²

5 rum

5 037 m² tomt

Välkomna till en villafastighet med bra ekonomibyggnader och stort bostadshus med potential. Här finner vi en villa med stora sociala ytor på entréplan med rymligt kök, stort badrum med både dusch och badkar, allrum med plats för stor sittmöbel, matrum med utrymme för stor matsalmöbel samt en användbar och möblerbar hall med vackert fönster mot gården. Övervåningen utgör den lugna delen där man finner hela fyra sovrum samt en toalett som dock är under renovering. Här finner man många tidstypiska detaljer bevarade såsom den vackra fiskbensparketten. Gårdsbilden är trevlig och har tidiagre utgjort centrum på lantbruksfastighet. Lättare renoveringar genomförda på kök och badrum samt med många ytskiktsrenoveringar. Mer omfattande renovering gjordes under perioden 2007/2009 då tak byttes, tilläggsisolering gjorde och ny värmepanna installerades. Tomten är trevlig och uppvuxen med både dekorativ växtlighet, fruktträd och bärbuskar. Flera ekonomibyggnader varav två tidigare använts för svampodling. Fastigheten besiktas inför försäljningen och protokoll kommer annonseras så fort det finns tillgängligt. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Vibble Tvinnaregatan 14, Vibble, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vibble Tvinnaregatan 14

Lägenhet
Vibble, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

1 925 000 kr

72 m²

3 rum

2 734 kr/mån

26 736 kr/m²

Varmt välkommen till en mycket trivsamt inredd trea i lugnt läge på Tvinnaregatan. Här bor man i genomgående behagliga färgtoner med modernt kök och badrum. Båda sovrummen är rymliga och har plats för dubbelsäng och förvaring. Allrummet går ihop med matrumsdelen vid köket och ansluter även ut till balkongen. Vill man avnjuta kaffet utomhus finns både balkongen och uteplats vid entrédörren. Här har man nära till förskola, matbutik, Kneippbyn och vackra vandringsstigar på Högklint naturreservat. Dessutom med cykelavstånd till Visby alternativt gångavstånd till bra bussförbindelser som tar er in till Visby. Varmt välkommen att boka in dig på visning då denna lägenhet måste upplevas på plats!

 • Balkong
Väte Haltarve 720, Väte, Gotlands kommun

Väte Haltarve 720

Fritidshus
Väte, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

2 500 000 kr

53 m²

2 rum

1,6 ha tomt

På en rogivande plats i Väte socken som ligger på södra Gotlands inland finner vi detta charmiga torp, lantligt beläget med naturen som närmsta granne. Det gamla bulhuset sägs ha blivit flyttat till platsen och uppfört i början av 1900-talet. Under de senaste åren har bostaden genomgått en varsam helrenovering både in- och utvändigt med smakfulla materialval och tidstypiska detaljer bevarade vilket gör att den genuina känslan av ett gammalt torp finns kvar men med de moderniteter som behövs för ett behagligt liv på landet året om. Bostaden inrymmer ett modernt kök med en vacker gammal vedspis som ligger i öppen planlösning mot matrum/vardagsrum där man möts av en härlig rymd med öppet till nock och synliga takbjälkar. Vidare finner vi ett badrum med wc och dusch, ett rymligt sovrum och en blivande tvättstuga där frånluftvärmepumpen står. Hela nedervåningen har vattenburen golvvärme. På övre plan finns ett mysigt loft i vinkel som rymmer flera sängplatser. Den väl tilltagna tomten om 1,6 ha öppnar upp för många möjligheter och i den uppvuxna trädgården finns gamla fruktträd och buskar. På tomten står även en gammal lada. Besiktningsprotokoll finns att läsa under dokument och säljaren kommer låta teckna en säljansvarsförsäkring i samband med tillträdet. Varmt välkommen på visning och möjligheten att förverkliga din torpardröm!

Vibble tvinnaregatan 8, null, Gotlands kommun

Vibble tvinnaregatan 8

Lägenhet
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

1 750 000 kr

63 m²

2 rum

2 404 kr/mån

27 778 kr/m²

Väldisponerad tvåa med egen uteplats, belägen i barnvänligt område i Vibble strax söder om Visby. Här har du en ljus och hemtrevlig bostad med ett sovrum, kök & vardagsrum i öppen planlösning samt nyrenoverat badrum med tvättmaskin. För den som söker en trerummare lämpar sig även planlösningen väl för att göra om matrummet till ett extra sovrum. Närhet till matbutik, skola, Kneippbyn, strövområden samt övrig service samtidigt som Visby bara är några minuters bilfärd bort. Ett prisvärt boende med bra planlösning fördelat på 63 m².

 • Uteplats
Kung Magnus Väg 42, null, Gotlands kommun

Kung Magnus Väg 42

Lägenhet
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

4 250 000 kr

91,5 m²

4 rum

5 488 kr/mån

46 448 kr/m²

En kort promenad från Östercentrum med fantastisk utsikt över hav och ringmur finns nu denna rymliga fyrarummare med stora öppna ytor och fräscha ytskikt nu till salu. Här bjuds det på tre sovrum, fräscht helkaklat badrum med kakel/klinker, tvättmaskin och torktumlare, kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, inglasad balkong i sydvästläge samt gästtoalett, också den med kakel/klinker med golvvärme under. Genomgående ekparkettgolv och målade vita väggar ger en hemtrevlig känsla i bostaden som ligger högst upp tillgängligt via hiss. Mycket väl omhändertagen bostadsrättsförening som håller låga månadsavgifter och ordning och reda på fastigheten. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Träkumla Gottskalks 1:47, null, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Träkumla Gottskalks 1:47

Tomt
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

850 000 kr

3 089 m² tomt

Bland åker och skog i lantlig fin miljö finns nu denna tomt i Träkumla till salu! Här ges du möjlighet att bygga ditt drömhus i lugnt och naturnära läge då ett positivt förhandsbesked för bostadsbyggnad finns gällande på fastigheten. Stor härlig tomt som mäter 3 089 m² med vackra omgivningar och utsikt över natur men ändå med Visby runt hörnet. Här finns en charmig grusväg som leder dig fram till fastigheten som ligger inbäddad bland träd och buskar med en renhuggen del i mitten för tänkt placering av bostadsbyggnad. Varmt välkomna att anmäla ditt intresse till mäklaren!

Vackert belägen tomt på norra Gotland, Norra Gotland, Gotlands kommun

Vackert belägen tomt på norra Gotland

Tomt
Norra Gotland, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

425 000 kr

2 537 m² tomt

Här ges nu möjlighet att köpa en havsnära tomt i ett litet fritidshusområde i natur- och kulturlandskapet intill Vägumeviken! Från tomten har man en idyllisk vy över omgivningarna och havet når man via en kort promenad. Vid havet kan man njuta av vackra solnedgångar och vid Barläst finns en liten badplats invid den gamla kalkugnen. Tar man skogsvägen invid Dagghagens naturreservat kommer man till långgrunda och barnvänliga sandstranden vid Hideviken. En rogivande skogstur på 3 km. I Lärbro finns närmaste affär, restaurang och handelsträdgård och i Slite finns ytterligare livsmedelsbutiker, restauranger, apotek och Systembolag m.m. Byggnadsplan för området anger att max 5 % av tomtarean får bebyggas. Se mer information under dokument på hemsidan. Köparen får själv bekosta arbets- och anslutningskostnader för vattenbrunn, avloppsbrunn, el- och fiberanslutning. Kommunalt VA finns ej i området. För att bygglov ska kunna erhållas krävs även tillstånd för enskilt vatten och avloppsbrunn. Välkommen att själv besöka tomten och kontakta fastighetsmäklaren vid intresse!

Havsnära tomt på norra Gotland, Norra Gotland, Gotlands kommun

Havsnära tomt på norra Gotland

Tomt
Norra Gotland, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

425 000 kr

2 368 m² tomt

Här ges nu möjlighet att köpa en vackert belägen tomt i ett litet fritidshusområde i natur- och kulturlandskapet intill Vägumeviken! Från tomten har man en idyllisk vy över omgivningarna och havet når man via en kort promenad. Vid havet kan man njuta av vackra solnedgångar och vid Barläst finns en liten badplats invid den gamla kalkugnen. Tar man skogsvägen invid Dagghagens naturreservat kommer man till långgrunda och barnvänliga sandstranden vid Hideviken. En rogivande skogstur på 3 km. I Lärbro finns närmaste affär, restaurang och handelsträdgård och i Slite finns ytterligare livsmedelsbutiker, restauranger, apotek och Systembolag m.m. Byggnadsplan för området anger att max 5 % av tomtarean får bebyggas. Se mer information under dokument på hemsidan. Köparen får själv bekosta arbets- och anslutningskostnader för vattenbrunn, avloppsbrunn, el- och fiberanslutning. Kommunalt VA finns ej i området. För att bygglov ska kunna erhållas krävs även tillstånd för enskilt vatten och avloppsbrunn. Välkommen att själv besöka tomten och kontakta fastighetsmäklaren vid intresse!

Broväg 170, null, Gotlands kommun

Broväg 170

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

5 975 000 kr

150 m²

6 rum

1,1 ha tomt

Tillfälle att förvärva en fastighet med stor potential och bra affärsläge endast 4 km från centrala Visby. Här finner man ett stort kalkstenshus i en trevlig trädgård och till detta hör även ett antal spännande ekonomibyggnader. Det största utrymmet, som tidigare inrymt ett bilmuseum, har en yta på ca 570 m² och är under en omfattande pågående renovering. Här finns nu ett nytt tak, isolerade och gipsade väggar samt en ny invändigt gjuten platta med underliggande isolering samt förberett för vatten och avlopp på strategiska punkter. Ny ägare har flertalet möjligheter att anpassa byggnaden efter kommande verksamhet. I vinkel från det renoverade utrymmet finns den lite äldre cafédelen med kök och gästtoalett. Då Visby endast är några minuter bort är affärsläget bra och möjligheterna många. Kalkstenshuset är rymligt med stora sociala ytor med exempelvis ett stort allrum i vinkel med eldstad. Bostadshuset är utbyggt i början av 80-talet vilket ger utrymmer för ett mer praktiskt kök och toalett samt stor tvättstuga och duschrum. På övre plan, där man finner tre bra sovrum samt ytterligare praktisk yta i den inredda vinden, finns även utrymme för badrum som just nu är förberett för återuppbyggnad. Visst renoveringsbehov föreligger och här finns goda förutsättningar för att skapa ett gediget och ombonat hem.

Hablingbo Stora Burge 606, Södra Gotland, Gotlands kommun

Hablingbo Stora Burge 606

Villa
Södra Gotland, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

3 250 000 kr

135 m²

5 rum

3 050 m² tomt

Välkommen till denna otroligt charmiga villafastighet som är smakfullt renoverad med vackra trägolv, ljusa kulörer samt nytt kök och badrum. På entréplan finns stora sociala ytor såsom vardagsrum med utgång till altanen på baksidan. Här finns också en stor inglasad veranda för umgänge under sommarhalvåret. Vidare finns också ett härligt kök med stora bänkytor, stort skafferi och en härlig matplats vid fönstret mot framsidan. Bostadens alla sovrum finner man på övervåningen tillsammans med ytterligare ett badrum. Till bostaden finns ett stort dubbelgarage med plats för både bilar och verkstadsdel. Dessutom finns ytterligare ett garage/verkstad längre in på tomten med ett loft för sommarens festligheter. All mat kan förvaras i den rymliga matkällaren med platsbyggda hyllor. Hablingbo är en trevlig socken på sydvästra Gotland som har flertalet sommarrestauranger och caféer inom gång- och cykelavstånd som Creperiet, Magazinet och Petesgården. Närmsta mataffär finns i Havdhem som ligger ca 10 min bort med bil och till Hemse som har ett bra serviceutbud med mataffärer, vårdcentral, apotek, systembolag, simhall mm tar det ca 15 min. Här är det lätt att trivas, varmt välkommen på visning!

Lokrume Tomase 223, null, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lokrume Tomase 223

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

3 950 000 kr

156 m²

7 rum

8 650 m² tomt

Välkomna till en välhållen fastighet i populära Lokrume. Här finner man en stor villa som ursprungligen uppfördes 1927 men som alltsedan 70-talet varsamt hållits efter och senast 2021 fått en omfattande renovering. Entréplan har stora öppna sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och allrum, samt det stora uterummet som rymmer hela släkten vid långbordet. I huset finner man hela fem sovrum varav fyra är på övre plan. Trädgården är uppvuxen och lummig med både fruktträd och dekorativ växtlighet. Här finns goda odlingsmöjligheter och om man vill ta odlingen steget längre så ingår även ca en halv hektar åkermark på del östra delen av fastigheten. På fastigheten finner man ett bra snickeri i fristående lokal. I fastighetsköpet ingår snickerimaskiner och viss utrustning. Vidare finner vi ett stort garage med hela tre garageportar. Fastigheten är besiktad inför försäljningen och säljaren tecknar Säljaransvarsförsäkring LD+ i samband med tillträdet. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Fole Stentollby 413, Fole, Gotlands kommun

Fole Stentollby 413

Villa
Fole, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

3 700 000 kr

116 m²

4 rum

3 622 m² tomt

Varmt välkomna till Fole socken och till denna utmärkta enplansvilla med en praktiskt inredd källare. Här har du ett ombonat hus med många större renoveringar utförda såsom nytt kök, nyare helkaklat badrum och modern luft/vattenvärmepump. Huset entréplan mäter 116 kvm och rymmer kök med stort matrum, vardagsrum med braskamin, badrum och två sovrum. I källaren finns gillestuga med öppen spis, ytterligare ett badrum, sovrum och sällskapsrum. Från källaren når man även ett av fastighetens två dubbelgarage, båda med platta på mark och goda utrymmen. Trevlig lummig tomt om 3622 kvm som vetter mot skog vilket ger ett härligt insynsskyddat läge. Precis i närheten hittas matvarubutik och i socknen finns även skola F-6. Till Visby är avståndet endast 16 km.

 • Plus
Sanda Bjästavs 125, null, Gotlands kommun

Sanda Bjästavs 125

Gård/Skog
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

3 975 000 kr

120 m²

5 rum

6 ha tomt

Varmt välkommen till en härlig plats med bra läge i Sanda. Här finner man en mindre gård på totalt 6,85 ha där gårdscentrum ligger samlat vid vägen och åkermarken sträcker sig sammanhållet österut. Bostadshuset är i en pågående renoveringsprocess där säljarna tydligt påvisar vilken potential detta charmiga hus har. Många tidstypiska äldre detaljer finns bevarade såsom panelradiatorer, spegeldörrar och vackert spröjsade fönster. Entréplan i bostadshuset har smakfullt renoverats med exempelvis nytt badrum och vacker groventré och i stort nya ytskikt i övrigt. Köket är stort och rymligt samt med utgång till uteplats i söderläge Vidare finner man stort vardagsrum och smakfullt inrett sovrum. Som en oslipad diamant finns även den vackra punschverandan som vetter mot gården. På övre plan finner man tre bra sovrum samt ett äldre badrum. På gården ligger även en äldre flygel som tidigare fungerat som brygghus. Vissa detaljer finns kvar från den svunna tiden såsom kölnu, men här finns även ett inrett rum. Bakom flygeln ligger stallet som för närvarande rymmer två boxar, men som även har utrymme för flera. Verkstadshuset med stor port på gaveln är stort och rymligt med bra utrymmen och utanför det hittar man förråd och äldre garage. Ladugården har fortfarande en del djurinredning men även öppna utrymmen och potential för flera användningsområden. Fastigheten besiktas inför försäljningen och protokoll finns under annonserade dokument. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul med anledning av eget köp med friskrivning under 2021.

Lärbro Lilla Vägume 2606, Norra Gotland, Gotlands kommun

Lärbro Lilla Vägume 2606

Villa
Norra Gotland, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

3 250 000 kr

69 m²

5 rum

4 460 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva ett otroligt idylliskt kalkstenshus i Vägume på norra Gotland. Det vackra 1850-talshuset är smakfullt renoverat och inrymmer generösa bostadsytor med plats för hela familjen. Här finns många vackra originaldetaljer som är välbevarade bland annat de pampiga innerdörrarna i entrén från glasverandan. Alla renoveringar har gjorts utan att göra ingrepp på husets ursprungliga charm med flera inbyggda förvaringar och smarta lösningar. Numera är övervåningen inredd och erbjuder ett allrum med både läshörna och platsbyggda sängar samt ett litet loft som passar bra för gäster. Vidare finns tre bra sovrum, klädkammare och ett helkaklat badrum med badkar. På entréplan finns bostadens sociala ytor med ett lantligt och modernt kök med plats för köksbord. Dessutom finns en separat matsal med ett gediget trägolv och en fungerande kakelugn. Vardagsrum med trägolv och en öppen spis med insats som skänker värme på vintern. Här bor man med ett lugnt och lantligt läge med närhet till havet strax utanför Lärbro samhälle. Inom cykelavstånd finns Asunden med sin lammhage, raukar, badvikar och där visas en storslagen solnedgång. Invid den gamla kalkugnen i Barläst finns ytterligare en badplats och en liten bit norrut finns en långgrund och barnvänlig sandstrand vid Hideviken. Inom gångavstånd har man Pavalds Gård och Vägume Kvarn där man kan köpa sparris, jordgubbar, potatis och ägg m.m. I Lärbro hittar man närmaste affär, restaurang och handelsträdgård och i Slite finns ytterligare livsmedelsbutiker, restauranger, apotek och Systembolag m.m. Fastigheten säljs med dola fel försäkring och besiktningsprotokollet kommer att publiceras inom kort. Varmt välkommen på visning!

Fårö svens 1112, Fårö, Gotlands kommun

Fårö svens 1112

Villa
Fårö, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

13 500 000 kr

269 m²

5 rum

5 221 m² tomt

Med ett enastående läge på Fårö med vidsträckt havsutsikt finner du nu denna unika fastighet till salu! Straxt efter Fårö kyrka, på höger sida ligger en stor fastighet som mäter hela 5 221m² innehållande ett gästhus från 1947, en charmig äldre fiskebod, vedbod och bostadshuset med byggår från 2008. Bostadshusets 210 välplanerade kvadratmetrar erbjuder stora sociala ytor med väl tilltagen takhöjd på båda våningsplanen som ger huset dess pampiga känsla. Via fina pardörrar kommer man in till en stor hall med förvaringsmöjligheter i garderober, en matsal och kök och vardagsrum i öppen planlösning. Vardagsrummet har en fönstervägg som vetter ut mot naturen och havet med en svårslagen utsikt. Vidare på entréplan finns två bra sovrum, ett helkaklat badrum med bastu, tvättstuga och en gjuten uteplats mot sydöst. På övre plan finns ett sovrum, badrum, klädkammare och ett allrum med braskamin och utsikt över vardagsrummet och dess fönster. På fastigheten finns även en rymlig gäststuga om 59 kvm som inrymmer kök, vardagsrum med braskamin, sovrum, wc med mulltoalett, källare och en trevlig träaltan mot havet. Fårö är Sveriges åttonde största ö som på sommaren är ett populärt besöksmål för många. Här finns flera vackra badstränder, raukområden, natur, matbutik Ica Nyströms samt flera uppskattade restauranger och caféer. Det är samtidigt nära till färjan och Fårösund med service och kommunikationer. Bäst av allt är att du på hemmaplan kan bada på stranden som ligger mindre än 100 meter från bostadshuset. Varmt välkomna!

Djuplundavägen 8, null, Gotlands kommun

Djuplundavägen 8

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

4 200 000 kr

103 m²

5 rum

1 229 m² tomt

Varmt välkomna till Djuplundavägen 8 och till denna mycket välplanerade enplansvilla. Här har ni ett hus om fyra sovrum, vardagsrum med öppen spis med spiskasset, två badrum varav det ena med kakel och klinker samt ett modernt kök. Bostaden är väl omhändertagen och upplevs genomgående rymlig, ljus och fräsch. I husets vidbyggda del hittas ett praktiskt garage om ca 25 kvm, tvättstuga och det är även här det fjärde sovrummet finns, ett perfekt gäst eller tonårsrum då det ligger lite avskilt och gränsar till ett av husets badrum. Stor och trevlig hörntomt om 1 229 m² med öppen vy över lekpark och fotbollsplan på framsidan samt baksidan med insynsskyddat söderläge. Här bor ni i ett område med fina naturområden, skola och idrottsplatser runt knuten men ändå på behagligt gångavstånd in till Visbys centrala delar.

Havdhem Stora Hajslunds 614, Havdhem, Gotlands kommun

Havdhem Stora Hajslunds 614

Villa
Havdhem, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

3 750 000 kr

153 m²

5 rum

8 495 m² tomt

Välkommen till Stora Hajslunds i Havdhem! Här ligger det vackra gamla kalkstenshuset och den röda flygeln i en grönskande trädgård med fruktträd och planteringar. En plats som andas kärlek, lugn och sinnesro. Den för ön typiska mangårdsbyggnaden har sitt ursprung från början av 1800-talet och byggdes ut i början på 1900-talet. Det ombonade huset inrymmer hall med bästingång, sal för de stora familjehögtiderna, vardagsrum med vacker kakelugn och ett sovrum med öppen spis. Bakbygget inrymmer stort lantkök med matplats, groventré, matkällare, pannrum med vedpanna och badrum. Övervåningen har stor hall, toalett rum, två stora sovrum samt en oinredd vind som kan komma att inrymma fler sovrum om behov finns. Den pittoreska flygeln i trä inrymmer en gästlägenhet med badrum, allrum med köksdel samt sovloft. Andra delen av flygeln inrymmer ett gästrum samt sovloft. Praktiskt och bra vid uthyrning eller när släkt och vänner är på besök! Maskinhall med plats för flera fordon, verkstadsdel samt ett sommarrum för övernattande gäster. Den gamla kalkstensladugården består av bra förrådsutrymmen, relaxavdelning med badrum samt bastu. Stort loft som gjort för stora släktkalas om sommaren! Varmt välkommen på visning!

Gammelgarn Ängmans 541, null, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Gammelgarn Ängmans 541

Fritidshus
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

1 350 000 kr

10 m²

1 rum

2 507 m² tomt

Omgiven av skog med utsikt över öppen lammhage finns nu möjligheten att förvärva en fritidshusfastighet som mäter 2 507 m² i fantastiskt läge nere vid Ängmansviken på Östergarnslandet. Här bor du lugnt och fridfullt med badrocksavstånd ner till bad. På tomten finns två stugor i enklare skick, två förrådsbodar och ett utedass. Den ena stugan har fiber indraget och den andra stugan har el indraget. Båda stugorna har visst renoveringsbehov. Att det finns potential och möjligheter här råder det ingen tvekan om. Låt detta bli din plats där du kan ägna tid, planera och skapa ditt eget sommarparadis. Avloppsanläggning från 2003 finns till tomten. Här bor du med närhet till allt som Östergarnslandet erbjuder såsom restauranger, milslånga stränder, fina promenadstråk, tennisbanor, och fotbollsplan. Cykelavstånd till Katthammarsvik där du hittar matvarubutik, brygga, strand och en väldigt populär fiskrestaurang. Varmt välkomna på visning!

Greta Arwidssons gata 56G, null, Gotlands kommun

Greta Arwidssons gata 56G

Lägenhet
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

2 525 000 kr

72 m²

3 rum

4 467 kr/mån

35 069 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en ljus och trivsam etagelägenhet på omtyckta A7-fältet med alla bekvämligheter man kan önska sig! Här erbjuds en trevlig och ljus bostad med genomgående parkettgolv, smakfulla materialval och fint ljusinsläpp från fler stora fönster. Bostaden har tre rum och kök fördelat i två plan med högt i tak som ger en härlig rymd. På entréplan finns ett sovrum med bra förvaringsmöjligheter i garderobsväggar, kök med plats för matgrupp och ett helkaklat badrum. Vidare på övre plan finns allrummet där man kan se ner över köket och det andra sovrummet. Här bor du i ett naturskönt område med promenadavstånd till Visby innerstad och i närområdet finner du handelsområdet stenhuggarens utbud av matvarubutiker, restaurang och mycket mer. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Brömsebroväg 9B, null, Gotlands kommun

Brömsebroväg 9B

Lägenhet
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

2 180 000 kr

53,3 m²

2 rum

3 336 kr/mån

40 901 kr/m²

Välkommen till denna attraktiva tvårumslägenhet centralt belägen i Visby. Hela lägenheten är smakfullt renoverad med en fantastisk takhöjd och fräscha ytskikt. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbler i öppen planlösning mot köket. Vita släta skåpluckor med diskmaskin och övrig moderna köksutrustning. Sovrummet är rymligt med samma genomgående parkettgolv som finns i hela bostaden. Vidare finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin och dusch. Dessutom finns två förråd i källarplan som tillhör bostaden. Ett trevligt och centralt område med närhet till östercentrum och Visby innerstad. En trevlig förening med en lugn innergård med både uteplats och lekplats. Varmt välkommen på visning!

Stånga Malmen 919, Stånga, Gotlands kommun
 • Idag kl 16:00

Stånga Malmen 919

Villa
Stånga, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

2 350 000 kr

93 m²

5 rum

2 599 m² tomt

Varmt välkommen till denna fina villa i Stånga samhälle. Här är det nära till trevliga promenadstråk och allt som Stånga har att erbjuda. Huset är i fint skick med många stora renoveringar gjorda så nytt tak, nytt kök, renoverat duschrum/tvättstuga, luft/vatten-värmepump samt ny kamin och renoverade ytskikt i flera rum. Trädgården är stor och har två bra garage samt inhägnad av staket. Solen kan man med fördel njuta av på terrassen. På entréplan finner du hall, wc, sovrum, vardagsrum samt ett nyare kök med matplats vid fönster. Övre plan har två sovrum och en wc och källarplan har duschrum/tvättstuga samt flera bra rum för förvaring. Välkommen på visning!

 • Plus
Lau Tuten Fiskeläge 1, Lau, Gotlands kommun

Lau Tuten Fiskeläge 1

Fritidshus
Lau, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

450 000 kr

11 m²

1 rum

Längst in i Lausviken finns det fina och lugna fiskeläget Tuten, även känt som Masarbod. Närmast havet ligger denna fina bod med utsikt över Lausholmar och vy mot Ljugarn. I direkt anslutning finns sandstrand och hamn med möjlighet till båtplats. Boden är på 11 kvm och i gott skick. Observera att det rör sig om en byggnad på ofri grund på en samfälld fastighet och att köpet är beroende av att köparen får ett nytt arrendeavtal med markägaren/Skifteslaget. Köparen har även möjlighet att bli medlem i Tutens hamnförening. Se även information i bilagd pdf avseende fiskelägen på Gotland.

Bollängsvägen 8, Ljugarn, Gotlands kommun

Bollängsvägen 8

Lägenhet
Ljugarn, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

3 450 000 kr

137,4 m²

4 rum

6 370 kr/mån

25 109 kr/m²

Societeten från såväl Visby som Stockholm njöt av somrarna i Ljugarn redan för 100 år sedan. 1929 byggdes badpensionatet och 2009 byggdes den anrika byggnaden om till modern BRF och här finns nu möjlighet att förvärva en unik lägenhet med generösa ytor. Lägenheten är optimerad för social samvaro med såväl familj som vänner på besök. De två stora terrasserna inbjuder till sköna stunder i solen mellan baden i den gemensamma poolen. Den omtyckta och långgrunda sandstranden ligger dessutom bara en kort promenad bort. Hall med entré via terrass i sydostligt läge. Toalettrum med två toalettbås samt duschrum med två duschar. Från hallen öppnar vardagsrummet upp sig och här finns dessutom en ståtlig öppen spis som ger rummet karaktär och hög mysfaktor. Stora sovrummet har ett vackert trägolv och en tidstypisk kakelugn. Inbyggd veranda med plats för en bädd, utgång till liten balkong med morgonsol. Vardagsrummet har öppen planlösning mot det rymliga köket med matplats som kan husera mången gäst vid sommarens festligheter. Stort skafferi i fd kylrum. Läshörna med plats för sittmöbel intill de två sovrummen som ligger intill köket. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Guldrupe Hagelhem 104, null, Gotlands kommun

Guldrupe Hagelhem 104

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

1 150 000 kr

39 m²

2 rum

1 987 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidsboende som smakfullt renoverats med ljusa ytskikt och vitmålat trägolv. I storstugan finns kök och vardagsrum samt ett sovrum. Vidare finns ett gästhus som inrymmer två sovrum och förbränningstoalett. Dessutom finns ett praktiskt garage med förråd. Trädgården är en lummig oas med vackra klematis som bäddar in uteduschen och altanen i grönska. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Det innebär att säljaren friskriver sig från ansvar för fastighetens skick. Köparen kan därför inte rikta krav för eventuella fel och brister i fastigheten. Varmt välkommen på visning!

Buttle Buttlegårde 118, null, Gotlands kommun

Buttle Buttlegårde 118

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

2 250 000 kr

132 m²

4 rum

3 560 m² tomt

På mellersta Gotland i Buttle socken ges nu tillfälle att förvärva en fastighet med underbar lummig tomt och ett bostadshus från 1915 med en rejäl dos charm. Huset har en härlig boendekänsla med högt till tak och gamla fina trägolv blandat med modernt kök från 2010 och badrum från 2007. Huset har även ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från flertalet fönster och mysfaktor från en öppen spis. Tre sovrum finns i huset, två på övervåningen och ett nere. Vidare finns även en källare under huset med bra förvaringsutrymmen, pannrum och tvättstuga. Tomten mäter 3560 kvm och är en härlig oas, helt befriad från insyn tack vare sin härliga växtlighet med syrener och lövträd. På tomten hittas även ett garage med plats för bil och förvaring. Välkomna på visning!

Ardre kaupungs 838, null, Gotlands kommun

Ardre kaupungs 838

Fritidshus
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

300 000 kr

85 m²

4 rum

1 250 m² tomt

Nu finns det tillfälle att förvärva en andelsrätt i ett fint fritidshus i Ardre! Här erbjuds ett fritidsboende som du kan nyttja 5 veckor om året med alla nödvändiga bekvämligheter med fint naturnära läge på östra Gotland. På fastigheten som mäter 1 250m² finns bostadshuset, en förrådsbod och tomten som är fint uppvuxen med träd och buskar. Bostadens entréplan erbjuder en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum med tvättmaskin, ett sovrum och stort kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från vardagsrummet finns en utgång till en trälagd uteplats i bästa söderläge med sol under hela dagen. Vidare på övre plan finns två övre plan finns en hall och två sovrum med plats för dubbelsängar. Här kan du bo på sommar likväl som på vinter. Veckorna lottas tillsammans med de andra andelsägarna inför varje år. Här bor du med närhet till golfbana, Ljugarn med restauranger, camping och badstrand. Varmt välkomna på visning!

Gammelgarn Svartdal 621E, Östergarnslandet Gammelgarn, Gotlands kommun
Gammelgarn Svartdal 621E, Östergarnslandet Gammelgarn, Gotlands kommun, bild 2
Gammelgarn Svartdal 621E, Östergarnslandet Gammelgarn, Gotlands kommun, bild 3

Gammelgarn Svartdal 621E

Tomt
Östergarnslandet Gammelgarn, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

600 000 kr

3 463 m² tomt

Bygg ditt eget drömboende på omtyckta Östergarnslandet! Nu finns möjlighet att förvärva obebyggd och grovplanerad stor tomt med vackert läge i omtyckta Svartdal i Gammelgarn på östra Gotland. Område med såväl fast- som fritidsboende. Vacker och fridfull miljö i område med totalt 12 tomter, endast ca 3 km till badstranden vid Sjaustru och likaså ca 3 km till Gryngevik i naturreservatet Danbo. 6 km till Katthammarsviks livsmedelsaffär och 10 km till Herrviks hamn med bl.a. restaurang och fiskaffär. Anslutning till Nyhagen VA är möjlig. Preliminär anslutningsavgift 235.000 kr tillkommer. På respektive tomt kommer det att finnas ett pantbrev om 200.000 kr för köparen att nyttja. Tomterna saknar ännu taxeringsvärde pga nyligen genomförd avstyckning. UTGÅNGSPRISER PER TOMT Gammelgarn Gartarve 4:23, 3.325 kvm, RESERVERAD Gammelgarn Gartarve 4:24, 3.217 kvm, 600.000 kr Gammelgarn Gartarve 4:25, 3.385 kvm, 600.000 kr Gammelgarn Gartarve 4:26, 3.423 kvm, 600.000 kr Gammelgarn Gartarve 4:27, 3.463 kvm, 600.000 kr Gammelgarn Gartarve 4:28, 2.019 kvm, 700.000 kr Gammelgarn Gartarve 4:29, 2.012 kvm, 700.000 kr Gammelgarn Gartarve 4:30, 2.016 kvm, 700.000 kr Gammelgarn Gartarve 4:31, 2.063 kvm, 700.000 kr Gammelgarn Gartarve 4:32, 2.090 kvm, 700.000 kr Gammelgarn Gartarve 4:33, 2.055 kvm, 700.000 kr Gammelgarn Gartarve 4:34, 2.077 kvm, 700.000 kr

 • Premium
Östergarn Svartdal 652, null, Gotlands kommun

Östergarn Svartdal 652

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

3 250 000 kr

99 m²

3 rum

7 039 m² tomt

Välkomna till en välskött och trevlig familjevilla med stor tomt belägen på det populära Östergarnslandet. Här erbjuds en fastighet som mäter hela 7 039m² innehållande bostadshuset, garage med stora förvaringsutrymmen och en uthyrningsdel med goda intäkter, allt på en stor lättskött trädgård med plats för både lek och rekreation. Bostadens entréplan erbjuder en tambur med trapphus ner till källare och trappa upp till ett charmigt kök med matplats vid fönster. Entréplanet har även ett badrum med dusch, finentré med trappa till övervåningen och ett stort vardagsrum med bra ljusinsläpp från tre väderstreck. I vardagsrummet finns också utgången till en trälagd altan i västerläge. På övre plan finns en möblerbar hall med förvaring i inbyggda garderober och två rymliga sovrum. Källarplan erbjuder ett rum med tvättstuga utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Garagebyggnaden innehar en verkstad, stora utrymmen till förvaring och en uthyrningslägenhet. Uthyrningslägenheten är utrustad med en välkomnande hall, öppen planlösning mellan kök (pentry) och vardagsrum, ett stort sovrum med garderober och ett badrum med dusch. Framför garagebyggnaden finns en stor grusad uppfart som rymmer flera bilar. I närheten till bostaden finner du idylliska Katthammarsvik med serviceutbud såsom livsmedelsbutik och restauranger, Sandvikens vackra badstrand samt Sysne med fiskbutik. Här bor du på en av Gotlands naturskönaste platser med närhet till allt vad Östergarnslandet har att erbjuda. Varmt välkomna på visning!

När Allmunds 866, null, Gotlands kommun

När Allmunds 866

Fritidshus
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

3 750 000 kr

40 m²

1 rum

2 485 m² tomt

Varmt välkomna till en fantastisk fritidsfastighet där havets närhet alltid är påtaglig. Bostadshuset är varsamt renoverat och många tidstypiska detaljer finns bevarade. Här finner man vackra pardörrar, djupa fönsternischer med nya fönster samt hängrännor i trä. Huset är ett välhållet och genuint kalkstenstorp med moderna bekvämligheter. På entréplan finner man stort kök med plats för stor matgrupp samt med modernt kök med bland annat spis, ugn, kyl, mikro och diskmaskin. Här finns även en mindre kamin som dock ej är i bruk men värme får man ändå från luftvärmepumpen. Genom köket når man badrummet med WC, dusch, handfat och tvättmaskin. På entréplan finns även ett stort sovrum med en modernare braskamin och bra förvaring. Hela golvbjälklaget på entréplan är isolerat på senare tid. Övre plan är helt öppet och bjuder in till vidareförädling. Idag är ytan ett välfungerande sommarrum där vindsbjälklaget nyligen blivit isolerat. Fastigheten ligger mycket lugnt en bit in från vägen. Här finns alla möjligheter till en vacker promenad längs stranden och varför inte då stanna till vid fiskeläget Kapellet som man även skönjer från tomten. Vill man ta ett dopp finns en mindre badplats alldeles nedanför fastigheten och söker man en större strand ligger Herta i närheten. Herta är en mycket uppskattad strand som lever upp under somrarna med kiosk mm. Hela När är mycket aktivt under sommaren med golfbana, padelbanor, bageri, gårdsbutiker, krukmakerier och rökeri mm. I När finns även åretruntöppen matbutik och önskar man en lite större ort är Hemse närmast där man finner matbutiker, systembolag, vårdcentral och apotek mm. Vill man spela på några av Gotlands finaste golfbanor finns både När GK 3 km bort och Gumbalde endast 15 min bort. Tomten är lummig och har varsamt omhändertagits. Delar har sparats till äng för insekter mm. och den mjuka strandvallarna från tiden då detta var havsbotten finns kvar. På tomten finns även ett sommarrum i den fristående byggnaden som även rymmer ett förråd. Varmt välkommen att meddela ditt intresse då denna fritidshusdröm måste upplevas på plats!

Vibble Snidaregatan 9A, Vibble, Gotlands kommun

Vibble Snidaregatan 9A

Lägenhet
Vibble, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

1 950 000 kr

89,4 m²

4 rum

5 500 kr/mån

21 812 kr/m²

Välkomna till denna trevliga tvåplanslägenhet med radhuskänsla. Mot den lilla innergården finns en insynsskyddad uteplats i skönt söderläge. Lägenheten har kök med matplats i burspråk, rymligt vardagsrum med utgång till uteplatsen samt badrum med dusch på nedre plan. På övre plan finns tre bra sovrum, hall samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har visst renoveringsbehov då de flesta ytskikten är från byggåret. Eget yttre förråd i förrådslänga tillhör bostadsrätten. Välskött förening där man hjälps åt med skötsel av gemensamma ytor, snöskottning m.m. Här bor ni med närhet till bland annat förskola, matbutik, Kneippbyn samt vackra vandringsstigar på Högklint naturreservat. Dessutom med cykelavstånd till Visby alternativt gångavstånd till bra bussförbindelser. Varmt välkomna på visning! Går även att se digital visning, länk finns under Övrigt

 • Uteplats
Lärbro Stora Källstäde 3605, null, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lärbro Stora Källstäde 3605

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

1 375 000 kr

55 m²

3 rum

5 900 m² tomt

Välkommen till en fastighet med potential att bli ett riktigt trevlig boende på en vacker plats! Här finner man ett bostadshus med vacker punschveranda, två rum på entréplan varav det ena med en modernare braskamin, kök samt badrum och tvättstuga i bakbygget. På övervåningen finner man två rum varav ena ett sovrum. Trädgården har plats för rekreation samt odling i köksträdgård och av dekorativ växtlighet. Trevligt fristående lusthus med ett lugnt läge på tomten. Vidare finner man ett stort garage, en äldre och mindre men likväl mycket charmig kalkstensladugård. Inte nog med det så finns även en gäststuga och ett mindre brygghus. I försäljningen ingår fastigheten Stora Källstäde 1:26 med gårdsbilden samt skogsfastigheten Norder-Ire 1:33 om 5,4 ha skog beläget ca 2 km öster om gårdsbilden. Virkesinnehåll beräknas uppgå till ca 400 m³sk efter skogsstyrelsens mätningar, dock uppmanas köpare att själv bilda sig en uppfattning om virkesinnehållet. Tillfart till skogsfastigheten sker norrifrån med avfart från väg 148. Fastigheten säljs av ett dödsbo och därför kommer friskrivningsklausul användas.

Norra Skräddargården 11, Visby - Terra Nova, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Norra Skräddargården 11

Radhus
Visby - Terra Nova, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

3 290 000 kr

133 m²

5 rum

220 m² tomt

På omtyckta och barnvänliga Terra Nova finns nu detta hemtrevliga parhus till salu. En rymlig bostad för den stora familjen. Bottenvåningen inrymmer hall, helkaklat badrum med bastu, modernt kök med matplats, praktisk tvättstuga med groventré samt stort vardagsrum för trivsam social samvaro och utgång till den trälagda uteplatsen på baksidan. Övervåningen har en rejäl hall med allrumsdel (kan göras om till ytterligare ett sovrum), tre sovrum samt helkaklat badrum med jacuzzi. Till huset hör även ett bra garage med förrådsdel. Varmt välkomna på visning!

Sticksömsvägen 4, Visby - Terra Nova, Gotlands kommun

Sticksömsvägen 4

Villa
Visby - Terra Nova, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

4 650 000 kr

156 m²

4 rum

836 m² tomt

På barnvänliga Terra Nova finns denna moderna villa om 156 kvadratmeter fördelat på fem rum nu till salu. Här finner du ett rymligt och välplanerat boende med härlig känsla och som tack vare sina fyra sovrum verkligen rymmer den stora familjen. Huset uppfördes så sent som 2010 vilket gör att du här har ett fräscht och bekvämt boende där stora underhållskostnader fortfarande ligger många år fram i tiden. Trevlig tomt om 835 kvm med trälagd altan med bästa kvällssols-läge och spabad, trädgård med omgärdande häck samt ett rymligt garage. I omgivningarna hittar ni fina naturområden med promenadstråk, skola F-6 och till det nya köpkvarteret Stenhuggaren är det promenadavstånd. Välkomna på visning!

Ekeby Medebys 138, null, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ekeby Medebys 138

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

2 500 000 kr

210 m²

7 rum

4 150 m² tomt

I Ekeby, bara 15 minuters bilfärd från Visby, finns nu detta mycket rymliga hus nu till salu. Villan har en taxerad storlek om hela 210 kvm och innehåller idag fem sovrum, stort vardagsrum med braskamin, allrum på övervåningen, badrum, gästtoalett och stort kök. Huset fungerade tidigare som matvarubutik vilket man märker på det otroligt generösa ytorna och den unika planlösningen med flera gömda vrår som skapar många kreativa möjligheter för såväl barn som vuxna. Tomt om 4150 kvm med vackra åkerlandskap i omgivningarna. Drömmer du om att starta ditt eget musteri eller ha en liten gårdsbutik? Här har du möjligheten! Trädgården levererar flera 100 tals kilo frukt under säsongen. Här finns även flertalet användbara byggnader såsom ett magasin med den perfekta festlokalen i form av en loge, verkstad och bastu. Vidare finns carport med plats för två bilar och lada med stora förvaringsutrymmen. I Ekeby bor du lugnt och lantligt men ändå på kort avstånd till Visby. Här har du en väldigt engagerad sockenförening som bjuder in till aktiviteter för medlemmar i alla åldrar under årets alla högtider. Allt från äggjakt, Valborgs och midsommarfirande i det vackra änget till loppisar, lammfest, pubafton och barndans i bygdegården. Bussförbindelser finns på promenadavstånd och närmaste skola och förskola ligger i Dalhem och Endre socken några kilometer från bostaden. Välkomna på visning!

Södertorg 2G, Visby Innerstad, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Södertorg 2G

Villa
Visby Innerstad, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

9 500 000 kr

126 m²

6 rum

202 m² tomt

Fastighet med ett eftertraktat läge i Visbys innerstads populära kvarter. Bostaden har bästa gavelläge med havsutsikt och en privat och avskild trädgård. Dessutom har man en egen parkering och en stor trädgård på en samfälld mark. Den mysiga trädgården är som en grönskande oas i den annars centrala stadskärnan med lekplats och stora gräsytor som vetter mot ringmuren. Bostaden är fördelad i tre plan med ingång både från innergården och mot gatan. Våningsplanet längst ner är i suterräng vilket ger bra ljusinsläpp och en större boyta. Här finns både sovrum, hobbyrum, badrum och gott om förvaringsutrymme. I markplan hittar man husets sociala ytor såsom ett ljust kök med fönster mot innergården. Ett stort vardagsrum med utsikt både över torget och havet med utgång till trädgården. Vardagsrummet kan också delas av för ytterligare ett sovrum. På övervåningen finns tre rymliga sovrum, badrum och en stor klädkammare. Här finns också uppgång till vindsvåningen. Här bor man med ett fantastiskt läge ca 300 m till havet med närhet till Innerstadens stora serviceutbud såsom butiker, restauranger och dessutom har man en välsorterad mataffär strax utanför söderport. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
Lärbrovägen 3, Slite, Gotlands kommun

Lärbrovägen 3

Villa
Slite, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

1 950 000 kr

90 m²

5 rum

1 700 m² tomt

Välskött villa med renoverat kök och badrum och dessutom praktiskt gårdshus med flera garageplatser. Stor trälagd altan med pool i den lättskötta trädgården. Bra läge i Slite med närhet till hav, skolor, idrottshallar, livsmedelsbutiker m.m. Bottenvåningen på villan inrymmer stort vardagsrum med matrumsdel, kakelugn och vacker fiskbensparkett med fris. Renoverat och helkaklat badrum, ljust och trevligt kök med matplats. Övervåningen bjuder på tre sovrum samt hall. Källarvåning med sovrum, matkällare, pannrum och praktisk tvättstuga. Säljaren har låtit utföra en överlåtelsebesiktning och besiktningsprotokoll finns att ladda hem under Dokument på hemsidan. Varmt välkommen på visning!

Furugatan 92, Visby - Östra Vi, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Furugatan 92

Lägenhet
Visby - Östra Vi, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

2 095 000 kr

65 m²

2 rum

3 522 kr/mån

32 231 kr/m²

Välkommen till denna välhållna bostad med fräscha ytskikt och renoverat badrum. Här finns ett stort sovrum samt ett mindre rum med fönster, perfekt som gästrum eller klädkammare. Vidare finns också ett vardagsrum med utgång till en stor balkong med morgonsol. Ljust kök med gott om plats för en matgrupp vid fönstret. Ett helkaklat badrum som renoverades -14 med dusch och ny tvättmaskin och torktumlare. Här bor man i ett omtyckt kvarter med närhet till centrum och handelskvarteret vid Stenhuggaren. En stabil och välskött förening med välskötta gårdar och ett utvändigt förråd i markplan tillhör lägenheten. Varmt välkommen på Visning!

 • Balkong
Burs Ganne 1:30, Burs, Gotlands kommun

Burs Ganne 1:30

Tomt
Burs, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

225 000 kr

3 036 m² tomt

Här erbjuds en lantligt belägen skogstomt som omgärdas av åkrar och skog i Burs socken på sydöstra Gotland. Fastigheten styckades av 1986 och ligger utanför kommunens detaljplan. Giltigt förhandsbesked saknas och spekulanter får själva undersöka möjligheten till bygglov, vatten, avlopp och el-anslutningar samt bekosta detta. Läs gärna mer om bygglov på www.Gotland.se/bygglov. Ni är välkomna att åka förbi och besöka fastigheten när det passar er, kontakta ansvarig mäklare vid frågor!

Rone Änggårde 6:7, Rone, Gotlands kommun

Rone Änggårde 6:7

Tomt
Rone, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

225 000 kr

3 554 m² tomt

Tillfälle att förvärva denna lättbearbetade och plana tomt om 3554 kvm på sydöstra Gotland. Tomten styckades av 2011 och ligger utanför kommunens detaljplan. Giltigt förhandsbesked saknas och spekulanter får själva undersöka möjligheten till bygglov. Vatten, avlopp och el-anslutningar saknas och möjlighet till detta undersöks av spekulanter. Under dokument finns det gamla förhandsbeskedet att läsa. Här bor man med ett bekvämt avstånd på ca 9 km till serviceorten Hemse som har ett bra utbud med livsmedelsaffärer, förskola och skola, bussförbindelser, vårdcentral, simhall mm. Cykelavstånd till bad, fiske- och småbåtshamn i Ronehamn samt promenadavstånd till restaurang Änggårde. Välkommen att besöka fastigheten när det passar er!

Buttle Buttlegårde 103 och 132, Buttle, Gotlands kommun

Buttle Buttlegårde 103 och 132

Gård/Skog
Buttle, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

12 750 000 kr

123 m²

5 rum

257 ha tomt

Välkommen till en stor och väl omhändertagen gård i Buttle med huvudsaklig inriktning på skogsbruk. Här finner man prisbelönt och välskött skog med bra arrondering. Skogen är brukad efter skogsbruksplan med ny plan från 2020 upprättad av Mellanskog och hade då ett beräknat virkesförråd på 19151 m³sk fördelat på 175 hektar produktiv skogsmark. Vidare finner man 38 hektar åker som för närvarande har goda arrendeintäkter och är upplåtet på ett 1-årigt löpande arrendekontrakt. På fastigheten har man även två gårdsbilder med bra boenden. Den ena har adress Buttlegårde 103 (Gula huset) och den andra Buttlegårde 132 (kalkstenshuset). Båda har trevliga gårdsbilder med praktiska ekonomibyggnader och flyglar. Ekonomibyggnaderna vid kalkstensgården är delvis utarrenderade och ingår i arrendet av marken. Här har man även funnit ett flertal fornlämningar med stensättningar från järnåldern, gravfält, medeltida husgrunder samt områden med fossil åkermark mm. På fastigheten har fyndet "Buttlegubben" gjorts som är ett hängsmycke i brons som är det enda i sitt slag som hittats i Sverige.

Etelhem Nygårds 331, Etelhem, Gotlands kommun

Etelhem Nygårds 331

Gård/Skog
Etelhem, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

4 200 000 kr

120 m²

6 rum

3,4 ha tomt

Inbäddad kring åkermark och vidsträckta vyer ligger denna trevliga fastighet. Fin gårdsbild i avskilt läge med två bra bostadshus. Båda husen är i gott skick och det finns goda möjligheter till generationsboende eller uthyrning. Utöver bostadsbyggnaderna finns det ladugård, gästhus, lada, två förrådsbyggnader samt ett garage, med andra ord bra utrymmen för förvaring. Totalarealen mäter 3,37 ha fördelat på två skiften, ett skifte runt tomten samt ett skifte intill grustäkten vid Tänglings i Etelhem. Bostadshuset är besiktigat inför försäljningen och protokoll finns annonserat under dokument. Säljaren tecknar Länsförsäkringars Säljaransvarsförsäkring i samband med försäljningen. Varmt välkommen på visning!

Åker- och betesmark i Fide, null, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Åker- och betesmark i Fide

Gård/Skog
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

1 225 000 kr

22,9 ha tomt

Tillfälle att förvärva åkermark och betesmark i Fide genom köp samt fastighetsreglering. Vackert beläget i kulturlandskap där betesmarken sträcker sig ända ned till havet. Åkermarken består av ett antal sammanhängande skiften med jordmån av ler- och sandjord. Marken brukas idag av arrendator på skriftligt avtal och kommer finnas tillgänglig för en köpare till växtodlingssäsong 2025. Åkermarken överlämnas med befintlig vall. Inga arrangerade visningar på denna typ av fastigheter utan spekulanter kan själva besöka fastigheten. Undvik att gå i växande gröda. Fastighetsgränserna kan vara bristfälligt markerade, säljaren svarar ej för ytterligare utsättning av gränserna. Använd gärna Lantmäteriets app Min Karta för att se fastighetsgränser i förhållande till din position när du besöker fastigheten. Delarna av fastigheter säljes genom fastighetsreglering alternativt ska regleras in i någon av de hela fastigheter som säljs. Detta efter överenskommelse med köparen. Tillträde sker när lantmäteriförrättning vunnit laga kraft. Lantmäteriförrättningen bekostas av köparen.

Signalgatan 9 D, null, Gotlands kommun

Signalgatan 9 D

Lägenhet
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

3 195 000 kr

100 m²

5 rum

5 713 kr/mån

31 950 kr/m²

Lägenheten är väldisponerad och bjuder på helkaklat badrum samt gästtoalett, stort vardagsrum med balkong och ett rymligt kök. Här finns tre befintliga sovrum med möjlighet till ytterligare ett sovrum då lägenheten tidigare var planerad med fem rum och kök. Det omgjorda sovrummet ger idag plats för en härlig matplats för de stora middagarna. Från flera fönster och balkongen ser man havet och de vackra solnedgångarna. Stabil förening med välskötta byggnader och nyrenoverad tvättstuga med moderna maskiner. Beläget med närhet till centrum, matvarubutiker och skolor för alla åldrar. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong

Visar 1 - 50 av 61