Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Therese Hedberg

Therese Hedberg

Om mig

Jag är alltid redo att hjälpa dig att lyckas med din bostadsaffär. Att vara lyhörd och engagerad är en självklarhet för mig. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har Sveriges nöjdaste kunder sen 7 år tillbaka och gör allt för att lyckas med din bostadsaffär och få bäst betalt. Ring mig så berättar jag mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ireviken Svarthällsvägen 20, null, Gotlands kommun
 • Sön 16 jun kl 11:00

Ireviken Svarthällsvägen 20

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
3 000 000 kr
111 + 6 m²
6 rum
2 150 m² tomt

Nu erbjuds detta välskötta bostadshus med permanentstandard och ett enastående läge i Ireviken. Fastigheten ligger vackert längs med bergskanten som ramar in den grönskande trädgården. På fastigheten finns ett rymligt bostadshus med 6 rok samt ett modernt gästhus som byggdes -18. Vidare finns även verkstad med carport samt en förrådsbyggnad med vidbyggt växthus. Villan är väl omhändertagen och flera större renoveringar har gjorts löpande. Bland annat lades taket om -20 och det finns moderna treglasfönster i hela huset. På nedre plan finner man alla sociala ytor såsom kök, vardagsrum och matsal dessutom finns här tvättstuga och badrum. På övervåningen finns en möblerbar hall och bostadens tre sovrum. Ytterligare bäddar finns i gästhuset som erbjuder ett sovrum samt ett sovloft. I gästhuset finns också ett fullt utrustat kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Här finns också ett helkaklat badrum med dusch. Bostaden ligger enbart 900 m från den långgrunda sandstranden som är en populär badplats. I närheten finns också ett sommaröppet café. Närmsta mataffär finner man i Stenkyrka med ett avstånd på ca 6 km. Till Visby är det ca tre mil. Här är det lätt att trivas, varmt välkommen på visning!

 • Plus
Kolgårdsgatan 4B, Visby - Kolgården, Gotlands kommun
 • Sön 16 jun kl 14:00

Kolgårdsgatan 4B

Lägenhet
Visby - Kolgården, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
5 321 kr/mån
31 987 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välskötta trerumslägenhet i ett omtyckt bostadsområde i centrala Visby. Ett fint läge i huset, på högsta våning som nås bekvämt med hiss. I bostaden har man två balkonger som gör att man kan njuta av alla väderstreck. En balkong är inglasad vilket förlänger utomhussäsongen. Hela bostaden målades om och tapetserades 2021 vilket gör att lägenheten är i toppskick. Här finns två bra sovrum, kök och vardagsrum samt ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten tillhör också ett utvändigt förråd i markplan. Ett fint boende med ett centralt läge i Visby med gångavstånd till Östercentrum, Innerstaden och havet. I omgivningarna finns också fina promenadstigar och närhet till flera skolor. Föreningen är välskött med fina innergårdar samt en uppskattad grillplats för gemenskap och egna fester. Här är det lätt att trivas, varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stenkumlaväg 55, Visby, Gotlands kommun

Stenkumlaväg 55

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 550 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 488 kr/mån
47 222 kr/m²

En moderna tvåa i markplan med en stor uteplats i vinkel ett stenkast från föreningens gemensamma pool. Den exklusiva bostaden färdigställdes 2022 och bjuder på högt till tak, ljusa parkettgolv och stora fönsterpartier. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med matplats både inne och utomhus där det finns generöst med ytor på den stenlagda uteplatsen. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Rymligt sovrum med skjutgarderober och utgång till uteplatsen. Egen parkering finns i föreningens källare som nås via hiss, där finner man också ett stort förråd. Ett bekvämt boende med en inhägnad innergård som erbjuder ett härligt poolområde och en stor pergola. En välskött föreningen med närhet till affär, restauranger och promenadavstånd till skola, förskola och Visbys centrala delar. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Strandvägen 156 - Stuga 17, Slite, Gotlands kommun

Strandvägen 156 - Stuga 17

Fritidshus
Slite, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
895 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1/1
1 614 kr/mån

Välkomna till Drömstuga nr 17 i Brf Slite Strandby! Ett fantastiskt boende med direkt närhet till strandkanten med sommarrestaurang, uppvärmd pool och minigolfbana samt uthyrning av bastuflotte, cyklar, kajaker, surfbrädor mm. En välplanerad stuga med med viss sjöutsikt i öppen planlösning på 24 m² fördelat på allrum och kök i öppen planlösning samt ett helkaklat badrum. En härlig altan framför entrén samt ett rymligt vinterbonat förråd med separat ingång från baksidan. Stugan säljs fullt möblerad med husgeråd. Årligen ger stugan goda intäkter på ca 30.000 - 40.000 kr/år. Föreningen accepterar Juridisk person. FILMLÄNK TILL STUGA 17 https://www.youtube.com/watch?v=k13xHiGfO5w För mer information om bostadsrättsföreningen och uthyrning, gå in på Drömstugans hemsida eller Slite Strand resort: http://www.dromstugeagare.se/slite/ https://www.slitestrand.se/ Slite ligger på nordöstra Gotland och är ett trevligt samhälle med ett brett serviceutbud. Här finns bland annat restauranger, butiker, mataffärer, vårdcentral och skola. Vidare är Slite också ett vackert kustsamhälle med småbåtshamn, badstrand, och till havs finner man Gotlands enda skärgård. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Uteplats
Byrumsgatan 7, Visby - Södercentrum, Gotlands kommun

Byrumsgatan 7

Lägenhet
Visby - Södercentrum, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 775 000 kr
47,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 736 kr/mån
37 368 kr/m²

Markplanslägenhet i ett av Visbys populäraste kvarter med närhet till centrum, mataffär och restauranger. Välplanerad bostad med utsikt över innergården. Stort och ljust allrum med plats för både sovdel och soffgrupp. Balkong med trevlig utsikt mot innergården och rymligt kök med matplats vid fönstret. Vidare finns också helt nyrenoverat badrum med dusch som är omgjort med anledning av föreningens stambyte. Här bor man med ett av Södercentrums absolut bästa lägen, ett stenkast från innerstaden. Stabil förening med bl.a. övernattningslägenhet, samlingslokal, tvättstuga och cykelförråd. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Snäckgärdsvägen 56, Visby - Snäck, Gotlands kommun

Snäckgärdsvägen 56

Lägenhet
Visby - Snäck, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 650 000 kr
60 m²
3 rum
vån 5/6
5 665 kr/mån
44 167 kr/m²

Trevlig bostadsrätt med havet som närmsta granne och en stor balkong med obruten havsutsikt i västerläge. Lägenheten är ljus med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Det finns två sovrum, ett helkaklat badrum samt ett kök som renoverades -18. Här bor man högt upp i huset med stora glaspartier som ger en härlig närvaro till havet. Möjlighet till bad finns i föreningens uppvärmda pool på taket. Sommaröppen restaurang hittar man mindre än 100 meter bort. En kort promenad norrut finns Snäcks populära badvik eller söderut där man finner Gustavsvik med barnvänlig sandstrand. Flera fina promenadstråk finns att tillgå; längs Strandpromenaden in till Visby passerar man bland annat Flundrevikens charmiga småbåtshamn. Lite längre upp på klintkanten kan man njuta av utsikten eller varför inte promenera på Kärleksstigen och Hälsans stig eller stanna till i natursköna Åhsbergska hagen. Föreningen godtar juridisk person som medlem samt veckovis uthyrning av bostadsrätten. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Balkong
 • Hiss
Vibble tvinnaregatan 45, Vibble, Gotlands kommun

Vibble tvinnaregatan 45

Lägenhet
Vibble, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 750 000 kr
82 m²
4 rum
3 267 kr/mån
33 537 kr/m²

Välkommen till ett trivsamt och bekvämt boende i markplan strax utanför Visby. Huset har ett av det bästa läget i området med uteplats och trädgård åt söder. Bostaden inrymmer tre sovrum, stort badrum med tvättmöjligheter samt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Här finns en egen trädgård med träbelagd uteplats och hela trädgården omgärdas av en hög häck som ger ett bra insynsskydd. Till bostaden finns en egen uppfart med plats för 2-3 bilar samt ett fristående förråd som ger gott om förvaringsutrymme. Här bor man i ett lugnt bostadskvarter med närhet till havet, skog och grönområden. I Vibble finns dagis, skola, mataffär och restauranger. Kollektivtrafiken är väl utbyggd och det går regelbundna bussturer till och från Visby. Bostadsrättsföreningen har 36 fristående hus med tillhörande trädgård och parkering och är mycket populärt bland barnfamiljer. Bostadsrätten säljs med friskrivningsklausul. Köparen kan därför inte rikta krav till säljaren för eventuella fel och brister i fastigheten. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Tingstäde Gartarve 739, Tingstäde, Gotlands kommun

Tingstäde Gartarve 739

Gård/Skog
Tingstäde, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 850 000 kr
106 + 60 m²
5 rum
4 ha tomt

En charmig och fint belägen gård i Tingstäde ca 2,5 mil från Visby. Här bor man med ett lugnt läge i ett välplanerat hus. Bostaden bjuder på sociala ytor på nedre plan med ett stort kök, vardagsrum och matsal. På övre plan inryms bostadens två sovrum, allrum och badrum. På gården finns en äldre ladugård som inretts till verkstad och snickeri med gott om utrymme samt ett stort loft. Vidare finns också ett traktorgarage med vidbyggt garage. Dessutom ett gästhus med två sovrum, kök och badrum. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Det innebär att säljaren friskriver sig från ansvar för fastighetens skick. Köparen kan därför inte rikta krav för eventuella fel och brister i fastigheten. Varmt välkommen på visning!

Gästgivarevägen 7, Fårösund, Gotlands kommun

Gästgivarevägen 7

Villa
Fårösund, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 250 000 kr
92 + 87 m²
3 rum
1 208 m² tomt

Villa med tillhörande garage och gäststuga med ett trevligt läge i Fårösund. Här bor man enbart 400 m till havet med både badplats och gästhamn, dessutom är det nära till skola och förskola samt mataffär. Bostaden har tidigare tjänat som två bostäder med delvis inredd källare men är nu disponerad som ett boende. Planlösningen erbjuder två sovrum och stora sociala ytor i kök och vardagsrum. Vidare finns också ett stort uterum åt söder som nås från vardagsrummet. Källaren bjuder på användbara och bra ytor med bra takhöjd. På fastigheten finns också ett stort garage med vidbyggt förråd samt vedbod. Trädgården är lummig och väl uppväxt med baksida åt bästa söderläge. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Det innebär att säljaren friskriver sig från ansvar för fastighetens skick. Köparen kan därför inte rikta krav för eventuella fel och brister i fastigheten. Fårösund är den nordligaste tätorten på ön och här finns livsmedelsaffär, bank, restauranger, skola och givetvis färjan över sundet till populära Fårö. En kort cykeltur bort finns fantastiska naturområden bl. a uppskattade Bungenäs där det även finns bedrivs sommarrestaurang med flera olika evenemang. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Wilhelmina Skoghs gata 5, null, Gotlands kommun

Wilhelmina Skoghs gata 5

Lägenhet
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 895 000 kr
82,5 m²
4 rum
vån 1/4
5 635 kr/mån
35 091 kr/m²

Välkommen till en ljus och trevlig markplanslägenhet med en bra planlösning. Här finns tre sovrum, helkaklat badrum, gästtoalett och ett ljust och trevligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Stora fönster mot söder och väster skänker ett vackert ljusinsläpp. Till bostaden finns en stor träaltan med bästa söderläge. En modern lägenhet i ett omtyckt kvarter i östra Visby. I området finner man en bra lekpark samt p-platser med laddare. Ett bekvämt boende med närhet till handelsområdet Stenhuggaren och flera olika skolor. Centrum når man enkelt via cykelväg från Stora Törnekvior. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 10