Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Therese Hedberg

Therese Hedberg

Om mig

Jag är alltid redo att hjälpa dig att lyckas med din bostadsaffär. Att vara lyhörd och engagerad är en självklarhet för mig. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har Sveriges nöjdaste kunder sen 7 år tillbaka och gör allt för att lyckas med din bostadsaffär och få bäst betalt. Ring mig så berättar jag mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Signalgatan 9C, Visby - Söder, Gotlands kommun

Signalgatan 9C

Lägenhet
Visby - Söder, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 100 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/3
4 659 kr/mån
28 378 kr/m²

En välhållen trerumslägenhet med bra disponerade ytor fördelade på 74 kvm. Ett bra läge i huset, enbart en halvtrappa upp med balkong åt väster. Här finns kök med plats för matgrupp vid fönstret. Ett fräscht och helkaklat badrum som renoverades -09. Vidare finns ett stort vardagsrum och två rymliga sovrum. Här bor man i ett lugnt och populärt bostadskvarter med närhet till vackra promenadstråk på södra hällarna, Visby hamn och högskolan. I närheten finns också affär, restauranger och flera skolor. En stabil och välskött förening med trevliga innergårdar. Det finns också ett källarförråd och matkällare som tillhör lägenheten. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Wilhelmina Skoghs gata 5, null, Gotlands kommun

Wilhelmina Skoghs gata 5

Lägenhet
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 975 000 kr
82,5 m²
4 rum
vån 1/4
5 635 kr/mån
36 061 kr/m²

Välkommen till en ljus och trevlig markplanslägenhet med en bra planlösning. Här finns tre sovrum, helkaklat badrum, gästtoalett och ett ljust och trevligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Stora fönster mot söder och väster skänker ett vackert ljusinsläpp. Till bostaden finns en stor träaltan med bästa söderläge. En modern lägenhet i ett omtyckt kvarter i östra Visby. I området finner man en bra lekpark samt p-platser med laddare. Ett bekvämt boende med närhet till handelsområdet Stenhuggaren och flera olika skolor. Centrum når man enkelt via cykelväg från Stora Törnekvior. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Uteplats
  • Hiss
Lilla Glasmästargatan 2, Visby - Terra Nova, Gotlands kommun

Lilla Glasmästargatan 2

Villa
Visby - Terra Nova, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
4 400 000 kr
155 m²
6 rum
818 m² tomt

Välkommen till denna välskötta villa på Terra nova med ett fint hörnläge på en återvändsgata. Här finns plats för den stora familjen med fem sovrum, tre badrum/toaletter med möjlighet till uthyrningsdel. I huset finns ett vattenburet värmesystem med både luftvärme och solvärme som dessutom kompletterats med solceller vilket ger låga driftkostnader. Bra sociala ytor med vardagsrum i vinkel som rymmer både en stor matplats och soffgrupp. Köket är renoverat med vita skåpluckor och bra köksutrustning. Utvändigt finns flera förråd, växthus och stenlagda uteplatser på både fram- och baksida. Trädgården är lummig och omgärdas delvis av en stilren mur och häck. Här bor man med ett bra läge i ett tryggt område med närhet till affärsområdet Stenhuggaren, förskolor och skola. Strövområden finns tillgängliga i närheten för den som vill ta en löprunda eller en skogspromenad och cykelvägar är väl utbyggda i området och runtom i Visby. På sommaren finns ett fint utomhusbad i närheten. Varmt välkommen på visning!

Byrumsgatan 7, Visby - Södercentrum, Gotlands kommun

Byrumsgatan 7

Lägenhet
Visby - Södercentrum, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 975 000 kr
47,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 736 kr/mån
41 579 kr/m²

Markplanslägenhet i ett av Visbys populäraste kvarter med närhet till centrum, mataffär och restauranger. Välplanerad bostad med utsikt över innergården. Stort och ljust allrum med plats för både sovdel och soffgrupp. Balkong med trevlig utsikt mot innergården och rymligt kök med matplats vid fönstret. Vidare finns också helt nyrenoverat badrum med dusch som är omgjort med anledning av föreningens stambyte. Här bor man med ett av Södercentrums absolut bästa lägen, ett stenkast från innerstaden. Stabil förening med bl.a. övernattningslägenhet, samlingslokal, tvättstuga och cykelförråd. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Snäckgärdsvägen 56, Visby - Snäck, Gotlands kommun

Snäckgärdsvägen 56

Lägenhet
Visby - Snäck, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 650 000 kr
60 m²
2 rum
vån 5/6
5 104 kr/mån
44 167 kr/m²

Nu finns det tillfälle att köpa denna tvårumslägenhet med första parkett mot havet. På femte våningen kan man njuta av vidsträckt havsutsikt med magiska solnedgångar. Ett bekvämt boende i en välskött förening med tillgång till ett härligt poolområde och tennisbanor. Här bor man med vackra promenadstråk precis utanför dörren med närhet till både sandstrand och Visbys centrala delar. Bostaden har genomgående fräscha ytskikt med vardagsrum och kök i öppen planlösning med stora glaspartier som bjuder på en fantastisk vy över havet. Bostadens stora balkong blir nästan som ett extra rum med gott om plats för både sittgrupp och solsängar. Vidare finns också ett rymligt sovrum, helkaklat badrum med dusch och en hall med flera platsbyggda garderober. I månadsavgiften ingår fiber och egen p-plats. Lägenheten är omgjord till en tvåa men är registrerad hos bostadsrättsföreningen som en trea. Föreningen godtar juridisk person som medlem samt veckovis uthyrning av bostadsrätten. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Strandvägen 156 - Stuga 17, Slite, Gotlands kommun

Strandvägen 156 - Stuga 17

Fritidshus
Slite, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
950 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1/1
1 614 kr/mån

Välkomna till Drömstuga nr 17 i Brf Slite Strandby. FILMLÄNK TILL STUGA 17 https://www.youtube.com/watch?v=k13xHiGfO5w Ett bekvämt boende med närhet till havet, en härlig plats med utrymme för rekreation. Yteffektiv stuga med med viss sjöutsikt, öppen planlösning om 24 m² fördelat på allrum och kök i öppen planlösning samt helkaklat badrum. Fullt möblerad stuga med husgeråd ingår i konceptet. Trälagd altan framför entrén och rymligt vinterbonat förråd med separat ingång från baksidan. Direkt närhet till strandkanten med sommarrestaurang med bl.a. vedugnspizzor, uppvärmd pool och minigolfbana samt uthyrning av bastuflotte, cyklar, kajaker, surfbrädor mm. Stugan har gett goda intäkter på ca 30.000 - 40.000 kr/år. Föreningen accepterar Juridisk person. För mer information om bostadsrättsföreningen och uthyrning, gå in på Drömstugans hemsida eller Slite Strand resort: http://www.dromstugeagare.se/slite/ https://www.slitestrand.se/ Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

  • Uteplats

Visar alla 6