Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Charlie Siltberg

Charlie Siltberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ada Blocks Gata 7 B Lgh 1101, Visby - Törnekvior, Gotlands kommun
 • Mån 17 jun kl 16:30
Ada Blocks Gata 7 B Lgh 1101, Visby - Törnekvior, Gotlands kommun, bild 2
Ada Blocks Gata 7 B Lgh 1101, Visby - Törnekvior, Gotlands kommun, bild 3

Ada Blocks Gata 7 B Lgh 1101

Lägenhet
Visby - Törnekvior, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 975 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 479 kr/mån
35 909 kr/m²

Här erbjuds en smart planerad och praktisk lägenhet där känslan är lugn och stilren. Här är det bara att flytta in och här bor du nära skolor för alla åldrar. Visbys centrala delar samt Stenhuggarens handelsområde ligger på bekvämt promenadavstånd. Önskar man strosa en stund ligger Honnörsparken alldeles nära. Vid entrédörren finner man en uteplats där man kan njuta av kaffet i morgonsolen. I den praktiska och inbjudande hallen i denna lägenhet finns goda avhängningsmöjligheter och klädkammare. Vidare har vi ett öppet, lättmöblerat och trevligt vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och utgång till balkong i västerläge. Det sociala, funktionella och öppna köket med köksö erbjuder bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Den öppna planlösning mot vardagsrummet ger även plats för matgrupp och lämnar inte något övrigt att önska. Utöver den sociala delen med kök och allrum finns ett stort sovrum som ledigt rymmer en dubbelsäng och garderober. Badrummet är stort, funktionellt och fint med WC, badkar, kommod, förvaringsskåp, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Bygglov för inglasning av balkong finns och gäller fem år framåt. Föreningen har fattat beslut om installation av solceller samt övergång till kollektivt elavtal.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ekeby Hägelsarve 318, Ekeby, Gotlands kommun
 • Tis 18 jun kl 16:00
Ekeby Hägelsarve 318, Ekeby, Gotlands kommun, bild 2
Ekeby Hägelsarve 318, Ekeby, Gotlands kommun, bild 3

Ekeby Hägelsarve 318

Gård/Skog
Ekeby, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
9 000 000 kr
188 + 108 m²
6 rum
43 ha tomt

Välkommen till mycket välhållen kalkstensgård endast 10 min från Visby. Mangårdsbyggnaden har utsikt över den egna parklika trädgården med fruktträd, odlingar och dekorativ växtlighet. Här bor man i ett stort hus med många tidstypiska detaljer bevarade såsom eldstäder, färg- och materialval, spegeldörrar med gamla beslag med mera. Entréplan har stora sociala utrymmen med den underbara salen, allrum med plats för både soffgrupp och matgrupp som ligger i anslutning till det charmiga lantliga köket. Entréplan rymmer även arbetsrum och en praktisk gästtoalett. Övervåningen har tre bra sovrum, stort badrum och en möblerbar hall med vacker utsikt över trädgården och de egna ägorna. I vinkel mot bostadshuset finns en charmig flygel med vackert kalkstensgolv och en vedeldad bakugn samt utrymme I försäljningen ingår tre fastigheter och sammanlagd areal uppgår till ca 43 ha varav 25 är bra åkermark med bra arrondering och i dagsläget goda arrendeintäkter. All mark är i dagsläget utarrenderad. Skogsskiftet om 12 ha är relativt aktivt brukad även om skogsbruksplan saknas. Hexarfve Gård, som fastigheten kallats i folkmun, är en anrik boplats i populära Ekeby med kort resa till Visby samt nära närlivs i Fole och även många härliga gårdsbutiker i området. Omgivningarna erbjuder utsikt över vida vidder och härliga promenad- och ridstråk på naturligt sandiga ridvägar i skogen. Inför försäljningen kommer bostadshuset att besiktas och protokoll kommer finnas tillgängligt. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

 • Premium
Lummelunda Krickavägen 8, Lummelunda, Gotlands kommun
 • Sön 23 jun kl 11:00
Lummelunda Krickavägen 8, Lummelunda, Gotlands kommun, bild 2
Lummelunda Krickavägen 8, Lummelunda, Gotlands kommun, bild 3

Lummelunda Krickavägen 8

Fritidshus
Lummelunda, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 750 000 kr
49 m²
3 rum
1 562 m² tomt

Välkommen till idylliska Krickavägen 8 i Lummelunda! Trevligt fritidshus från 1980 som lockar med sin närhet till naturen och det skimrande havet bara en kort promenad på ca 500 meter bort. Beläget i ett lugnt område erbjuder detta fritidshus en harmonisk tillflyktsort med två sovrum, stort allrum och en underbar uteplats i västerläge som bjuder in till social samvaro och trevliga stunder. Väl inne möts du av en ombonad atmosfär med ett ljust och trivsamt allrum med braskamin som ger både värme och trivsel. Allrummet ligger i anslutning till köket som har bra arbetsytor och även plats för matgrupp vid fönster. Här finns också två mysiga sovrum och ett modernt badrum som ger god standard på fritidsboendet. Uteplatsen i västerläge bjuder in till att njuta av soliga eftermiddagar och vackra solnedgångar. En plats där du kan avnjuta måltider utomhus eller bara koppla av med en kopp kaffe medan du tar in den friska havsluften. I anslutning till den skyddade uteplatsen i österläge finner du ett fristående gästhus, perfekt för besökande gäster eller som extra sovrum. Här finns ett extra utrymme för arbete, hobby eller övernattning. Det fridfulla området Burge i Lummelunda erbjuder en trevlig tillvaro med närheten till havet och vacker natur. Med endast en kort promenad till stranden har du möjlighet att njuta av strandlivet och långa sköna promenader längs kusten. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka in dig på visning!

 • Premium
Lärbrovägen 9, Slite, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lärbrovägen 9

Villa
Slite, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
900 000 kr
58 + 60 m²
2 rum
2 553 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva en fastighet med bra utrymmen på stor tomt i Slite! Visst renoveringsbehov föreligger men bostaden har varit bebodd fram tills nyligen. På fastigheten, som mäter totalt 2 553 m², finns bostadshuset och det tidigare slakteriet med boende på övervåningen, flera förråd, utrymmen och garage. Bostaden som använts på sistone ligger till största delen på övervåningen. Vid entrén ligger hall och badrum med dusch och en trappa upp finner man hall, kök med plats för matgrupp, vardagsrum med balkong, sovrum och gäst-wc. I samma byggnad finns pannrum, tvättstuga och förråd. Det stora huset på fastigheten har nyttjats till många ändamål och nu senast framförallt som förråd och verkstad. På övre plan har det varit bostad men där är nu ett omfattande renoveringsbehov för att skapa bostad igen. Här har du möjligheten att skapa ett boende med närhet till stranden i Slite med restauranger som erbjuder gott att äta och fika, Afterbeach, pool, äventyrsgolf, tennis samt padelbanor. Läget har närhet till kommunikationer, förskola, skolor, matbutiker, restauranger, apotek, systembolag mm. Pendlingsavtånd om ca 35 minuter till Visby. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Hangvar Bäcks 216, null, Gotlands kommun
Hangvar Bäcks 216, null, Gotlands kommun, bild 2
Hangvar Bäcks 216, null, Gotlands kommun, bild 3

Hangvar Bäcks 216

Gård/Skog
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
9 000 000 kr
180 + 10 m²
5 rum
57 ha tomt

Tillfälle att förvärva en mycket välhållen kalkstensgård med lugnt läge och synnerligen bra ekonomibyggnader. Här finner man gotländsk byggnadstradition i kombination med en mycket vacker plats och resultatet blir hänförande. Omfattande renoveringar har gjorts med ett gediget och omfattande hantverk och tidstypiska material. Att bo på denna plats är mer än ett ägande; det är en livsstil. Mangårdsbyggnaden är ursprungligen från omkring mitten på 1700-talet och har över tid genomgått en del ombyggnationer innan den har hittat dagens form. Initialt möts man av den charmiga verandan som vetter mot den egna gårdsplanen. Väl inne finns flera stora sociala ytor med salen som den självklara samlingsplatsen. De djupa fönsternischerna, som för övrigt är genomgående i hela huset, ger ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck och belyser det vackra kilsågade golvet. På entréplan finner man även ett allrum som idag tjänar som hemmakontor, ett charmigt lantligt kök som även har vedspis och en gästtoalett. Övre plan har badrum med dusch, sovrum med bra förvaring, ett härligt rum i frontespis samt ett stort allrum med kamin. På fastigheten hittar man vidare flera välhållna pärlor där bara fantasin begränsar användningsområdet. Bland annat en klassisk och välhållen flygel med pannrum, bakugn, sommarrum i drängkammare samt en öppen, renoverad och isolerad övervåning med gedigen synlig träkonstruktion. Bakom mangårdsbyggnaden ståtar ett orangeri i fint läge mot solnedgången och kliver man ut på gårdsplanen finner man ett nu helrenoverat magasin i två plan varav två är inredda. Kalkstensladan har en snickeriavdelning samt hästboxar och äldre djurinredning. Vidare finns även tröskvandring, maskinhall och stort loft. Jämte flera andra mindre byggnationer måste även kalkstenssmedjan nämnas med dess ässja, städ och gamla gårdssnickeri. Till gården hör även 57 ha mark med bland annat skog, ängsmark, åker och betesmark. Åkermarken är idag utarrenderad och samma bonde låter även lamm hålla betesmarkerna öppna vilket bibehåller kulturlandskapet. Arronderingen är med markerna, förutom skogen, i anslutning till gårdscentrum. Vad kan vara mer tillfredställande än att se solen gå ned över sin egna mark? Varmt välkommen att boka in dig på visning av denna unika fastighet som måste upplevas på plats!

 • Premium
Skolgatan 18, null, Gotlands kommun
Skolgatan 18, null, Gotlands kommun, bild 2
Skolgatan 18, null, Gotlands kommun, bild 3

Skolgatan 18

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
3 000 000 kr
103 + 101 m²
4 rum
2 328 m² tomt

Välkomna till denna charmiga familjevilla med stor och fantastisk trädgård! Här finner ni tre rymliga sovrum på entréplan, perfekt för hela familjen. Köket har en öppen planlösning mot det ljusa allrummet, vilket skapar en ombonad atmosfär och ökar den sociala samvaron. Härifrån når man även ut till altanen under tak som vetter mot trädgården. Badrummet är stort och renoverat 2005 med återbruk av det tidsenliga porslinet. I källarplanet finner man en stor gillestuga med en mysig braskamin, perfekt för kalla kvällar och även generell uppvärmning av huset. Dessutom finns generösa utrymmen i källaren, inklusive tvättstuga, bastu, pannrum och praktiska förvaringsutrymmen. Här bor man med låga driftskostnader från luft/vattenvärmepumpen samtidigt som alla boytor är väl tilltagna. Bostadshuset är generellt välhållet ägarna har över tid vårdat det väl. Fastigheten erbjuder även ett dubbelgarage för bekväm parkering och stora ytor för rekreation och lek. De vackra planteringarna ger en extra touch av grönska och skönhet till trädgården. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla – boka din visning idag!

 • Premium
 • Energieffektiv
Lau Bönde 113, null, Gotlands kommun

Lau Bönde 113

Fritidshus
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
3 750 000 kr
187 + 110 m²
7 rum
2,1 ha tomt

Bostadshuset är ett vackert kalkstenshus uppfört 1931, i slutet av perioden när dessa byggdes på Gotland. Till huset hör en åker, stor tomt, flera uthus, garage och en lada. Boningshuset ligger på tryggt avstånd från den glest trafikerade vägen som går mellan Lau och Garda, väl insynskyddat från grannarna ett par hundra meter bort. Lau Bönde 1:41 ligger i Lau Socken, mitt emellan socknarna Lau och Garda på östra Gotland, 8 km västsydväst om semesterparadiset Ljugarn. Huset är uppfört i 1½-plan samt med källare och vindsutrymme. På nedervåning finns ett kök för den större familjen med stort skafferi, matsal, vardagsrum, ett sovrum, två hallar samt badrum. Och, inte att förglömma, den härliga verandan där man kan sitta och titta på den nedåtgående solen genom spröjsade fönster, eller kontemplera hur livet var när den gamla möllan på åkern på andra sidan vägen var i bruk. Ovanvåningen har tre bra sovrum, möblerbar hall och allrum samt badrum med dusch och toalett. Det finns också två härliga djupa garderober att försvinna i, med mindre garderober i de andra två sovrummen. Källaren är lika stor som nedervåningen, och har plats för såväl enklare spa som tvättstuga, förrådsutrymme både för saker och ved samt en bakugn. Omkring huset ligger en härlig tomt med träd av olika slag, såsom en ståtlig tuja och en åldersstinn kastanj, men även björnbär, häckar och allehanda blommor. Där står även brygghuset som lätt kan fixas till sommarbostad, eller med lite mer engagemang till året-runt bostad. En bastu med uteplats ligger bakom huset, bredvid den höga flaggstången. Tomten omges österut av tillhörande åker och vetter mot närmaste granne, och en promenad förbi dem går in i skogen. Åkern omger även tomten söderut, där den på andra sidan infartsvägen omvandlas till en stor gräsplan med busskur, där barnen väntade på skolbussen förr i tiden. Infartsvägen från stora vägen slutar i en stor gårdsplan med gräs och ett springa runt-träd. Runt gårdsplanen ligger garaget, ladan och magasinet, samt det numer oanvända utedasset. Bakom magasinet finns gott om plats för djur med inneplats i hönshuset, en del av magasinet. På andra sidan ladan ligger en stor gräsplan. Flera grannar bor på andra sidan stora vägen, och ett fritidshusområde ligger västnordväst om tomten. Åker man vägen åt det hållet kommer man efter 4,5 kilometer till Garda och sedan vidare mot Visby (ca 45 minuter) eller Ljugarn (ca 14 minuter). Ljugarn är förutom ett livligt tillhåll på sommaren med många restauranger, även en härlig badstrand och promenadstråk vid raukarna på Folhammar. Lite längre bort, 27 km, ligger rökeriet i Katthammarsvik med servering precis vid vattnet. På sommaren öppnar caféer, konstnärer med ateljéförsäljning (till exempel silversmycken i Alskog eller krukmakeriet i Etelhem) och pop-upbutiker överallt längs vägarna. Badar gör man med fördel också på Laus långgrunda barn- och kitesurfvänliga strand, med kajakavstånd till Laus holmar. På vägen kan man fylla på med det uråldriga välsmakande vattnet från Lau källa och prova akustiken i Lau kyrka. Eller så tar man sig ett kvällsdopp i Sigvaldeträsk (9 km) efter en joggingtur på det upplysta spåret invid. Förskolor ligger i Lau och i Garda (F-6). Behöver matvaror inhandlas kan man, förutom Ljugarn, åka till När bodi och När bageri (5,9 km), eller lite längre för lunch på Närshamns rökeri (12 km - och kanske ta med lite rökta räkor hem). Lokala råvaror går att köpa lite överallt, Stånga har lamm, Alskog har ägg e

Dalhem Siggur 369, Dalhem, Gotlands kommun
Dalhem Siggur 369, Dalhem, Gotlands kommun, bild 2
Dalhem Siggur 369, Dalhem, Gotlands kommun, bild 3

Dalhem Siggur 369

Villa
Dalhem, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 950 000 kr
77 + 18 m²
3 rum
1,2 ha tomt

Välkomna till Dalhem Siggur 369 och till denna charmiga fastighet med villa i rofyllt läge inbäddat bland åkrar och öppna ytor. På fastigheten som totalt mäter totalt 12 120 m² finns huset från slutet av 1800-talet samt stora ytor för både odling, lek och rekreation. Bostadshuset har genomgående vackra bevarade detaljer såsom spegeldörrar, fina trägolv och flera eldstäder varav en kakelugn. Via de fina pardörrarna kommer man in till en hall med plats för avhängning, badrum, vardagsrum med braskamin, matsal med kakelugn och via en halvtrappa ner når man köket. På övre plan finns en öppen våning med plats för två sovrum. Genomgående har bostaden vackert komponerade färgval och materialval som inger en hemtrevlig känsla vilket knyter an med dess lantliga läge. Bekvämt pendlingsavstånd till Visby eller bad vid dagens val av strand. För den odlingsintresserade finns här härliga möjligheter med en tomt på 1,2 hektar. Här är vattentillgången god och ytorna öppnar även upp för djurhållning i viss mån. Huset ligger längs en lugn gata med goda grannar varav de flesta är helårsboende. Varmt välkomna med din intresseanmälan!

 • Premium
Fröjel Balders väg 12A, Fröjel, Gotlands kommun

Fröjel Balders väg 12A

Lägenhet
Fröjel, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 975 000 kr
52 + 12 m²
3 rum
vån 1/1
2 860 kr/mån
37 981 kr/m²

Välkomna till en trevlig bostadsrätt om tre rum och kök i det uppskattade området kring Fröjel Resort. Fullt utrustat för permanentboende och med en bra och modern planlösning. Två sovrum, stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök där det även är öppet upp till nock, samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Genomgående golvvärme i hela bostadshuset som även är uppfört i slitstarkt kvalitetsmateriel. Ett bra semesterboende likväl som ett trevligt och enkelt seniorboende då bostadsrättsföreningen sköter det yttre underhållet. I övertagandet ingår ett basmöblemang med fyra sängar, bäddsoffa, bord, matgrupp samt husgeråd mm. så stugan är redo att brukas direkt! Till bostadsrätten hör även ett yttre förråd som ligger i anslutning till den egna parkeringen. Från stugorna har man endast en kort promenad till en av Gotlands vackraste kuststräckor med utsikt mot Karlsöarna. Området har länge varit en attraktiv turistort och under sommaren blommar verksamheter upp. Flera restauranger i området är öppna året runt. Varmt välkomna på visning!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Broväg 170, null, Gotlands kommun

Broväg 170

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
4 975 000 kr
150 + 10 m²
6 rum
1,1 ha tomt

Tillfälle att förvärva en fastighet med stor potential och bra affärsläge endast 4 km från centrala Visby. Här finner man ett stort kalkstenshus i en trevlig trädgård och till detta hör även ett antal spännande ekonomibyggnader. Det största utrymmet, som tidigare inrymt ett bilmuseum, har en yta på ca 570 m² och är under en omfattande pågående renovering. Här finns nu ett nytt tak, isolerade och gipsade väggar samt en ny invändigt gjuten platta med underliggande isolering samt förberett för vatten och avlopp på strategiska punkter. Ny ägare har flertalet möjligheter att anpassa byggnaden efter kommande verksamhet. I vinkel från det renoverade utrymmet finns den lite äldre cafédelen med kök och gästtoalett. Då Visby endast är några minuter bort är affärsläget bra och möjligheterna många. Kalkstenshuset är rymligt med stora sociala ytor med exempelvis ett stort allrum i vinkel med eldstad. Bostadshuset är utbyggt i början av 80-talet vilket ger utrymmer för ett mer praktiskt kök och toalett samt stor tvättstuga och duschrum. På övre plan, där man finner tre bra sovrum samt ytterligare praktisk yta i den inredda vinden, finns även utrymme för badrum som just nu är förberett för återuppbyggnad. Visst renoveringsbehov föreligger och här finns goda förutsättningar för att skapa ett gediget och ombonat hem.

Fröjel Frejs väg 13, Fröjel, Gotlands kommun

Fröjel Frejs väg 13

Villa
Fröjel, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
5 250 000 kr
122 m²
5 rum
923 m² tomt

Välkommen till en vacker nybyggd villa i populära Fröjel. Här bor man i ett helt nytt hus som endast nyttjats sparsamt under 2023. Uppfört i vinkel med stora glaspartier både väster- och söderut. Invändigt finner man stora luftiga ytor med härlig rymd då det är genomgående öppet upp i nock. Väl inne genom entrédörren möts man av ljusinsläppet från glaspartierna på innergården. Här har man fyra bra sovrum och stora sociala ytor där man kan öppna upp från vardagsrummet till uteplatsen under pergola. Vardagsrummet som dessutom har utgång till uteplats för att avnjuta morgonkaffet i solen. Utvändigt finner man en praktiskt carport där elbilsladdare finns monterad. Här i området runt Fröjel Resort har man nära till restaurang, inomhuspool, gym och spa som drivs av Resorten. Vill man promenera nedåt havet kommer man till slående vacker utsikt mot Karlsöarna samt badvänliga stränder eller varför inte den sommaröppna pizzerian nedanför campingen. På bekvämt cykelavstånd finner man omtyckta Djupvik där man finner vackert fiskeläge samt en fantastisk restaurang. Då bostadshuset är nybyggt betalas ingen fastighetsskatt förrän år 2039! Länk till filmvisning: https://youtu.be/BbAThLKgtVk

Skogsskiften Kräklingbo Kräklings, Kräklingbo, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skogsskiften Kräklingbo Kräklings

Gård/Skog
Kräklingbo, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 500 000 kr
83 ha tomt

Tillfälle att förvärva skog fördelat på två skiften om totalt ca 83 ha i Kräklingbo. Skogen är väl efterhållen och åtgärder har varsamt gjorts över tid. Bra skog att tillägna sig virke ur samt att med råge tillgodose husbehovet av ved. I huvudsak tall med inslag av gran och löv. Virkesinnehåll uppskattas till ca 7000 m³sk efter uppräkning från Skogsstyrelsens senaste mätningar. Viss osäkerhet föreligger och spekulanter har ett eget ansvar att göra sig en uppskattning om virkesinnehållet. Skogsskiftena säljs i första hand genom fastighetsreglering och utgörs av markerade skiften på kartan. Beräknad handläggningstid hos Lantmäteriet uppgår till ca 12 månader och tillträde kan ske först när förrättningen vunnit laga kraft. Säljaren bekostar förrättningen.

Väskinde Starrvägen 23, null, Gotlands kommun

Väskinde Starrvägen 23

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
6 350 000 kr
256 + 43 m²
7 rum
2 577 m² tomt

Tillfälle att förvärva en premiumfastighet med bra läge i Väskinde och goda hyresintäkter som bidrar till en billigt boende! Det stora moderna bostadshuset är något utöver det vanliga med stora sociala ytor både inne och ute. Här finns härlig rymd med väl tilltagen takhöjd, dubbelgarage i källardelen samt fristående uthyrningsdel med goda intäkter. Köket, som ligger i öppen planlösning med det stora allrummet, är välutrustat med integrerad kaffemaskin, vinkyl, varmhållningsugn och ismaskin utöver det "vanliga" vitvarorna som diskmaskin, spishäll, kyl och frys. Den stora köksön är den naturliga samlingsplatsen och här erbjuds stora praktiska ytor för matlagning likväl som att från andra sidan köksön avnjuta förfriskningar medans värdparet lagar maten. En halvtrappa upp finner man ett mindre allrum samt tre sovrum varav det större har eget stort badrum med både dusch och bubbelbadkar samt en stor klädkammare. I källarplan, en halvtrappa ned från entréplan, finns ytterligare sovrum med egen toalett, gästrum, stor och rymlig tvättstuga med utgång till trädgården samt groventré bredvid ett rymligt dubbelgarage med golvvärme och eldriven port. Trädgården är lagom stor och lättskött och den härliga gräsmattan lämpar sig väl för en gräsklipparrobot. På uteplatsen i anslutning till köket ligger en ny träaltan i bästa sydvästläge, ett vackert växthus eller uterum samt en tvådelad pool med en jacuzzi samt den större delen med tillbehör för motströmssimning till simträning. Trädgården har vacker utsikt över öppna fält och gränsar till en samfällighet där man delar på skötseln med övriga delägare. Vid garageuppfarten ligger en fristående uthyrningsdel i eget hus tillsammans med pannrummet. Uthyrningsdelen är på 64 m² samt sovloft med lite lägre takhöjd men med ytterligare 28 m² golvyta. Bodelen har kök, allrum, badrum och sovrum i entréplan samt en egen uteplats. Hyresintäkten uppgår till ca 108.000 kr/år vilket bidrar till bra driftsekonomi trots att denna fastighet är av premiumklass! Fastigheten har det senaste året uppdaterats med en del tekniska detaljer för att optimera energianvändningen och förbättra driftsekonomin. Bostadshuset är besiktat inför försäljningen och protokoll finns annonserat under dokument. Säljaren tecknar säljaransvarsförsäkring i samband med försäljningen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

Mästerby Myre 322, null, Gotlands kommun

Mästerby Myre 322

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
4 950 000 kr
180 + 12 m²
7 rum
1,3 ha tomt

Tillfälle att förvärva en pampig kalkstensgård med stor potential och goda hyresintäkter. Mangårdsbyggnaden är stor och rymlig och har många tidstypiska detaljer bevarade såsom panelradiatorer, spegeldörrar och djupa fönsternischer. Visst renoveringsbehov föreligger men likväl är potentialen påtaglig och uppvärmningen med bergvärme är praktisk. Entréplan är pampig med generös takhöjd och stora rum. Övervåningen rymmer fyra bra sovrum samt en möblerbar hall. I vinkel från stora huset ligger en fristående flygel som idag är uthyrd med god intäkt. En köpare har här möjlighet att välja hur hyresförhållandet ska fortgå efter tillträdet. Här finns kök, badrum, sovrum och ett allrum i anslutning till egen uteplats vilket gör att en hyresgäst har sin egen yta även utomhus. Stora ekonomibyggnader i relativt gott skick med möjligheter till egen djurhållning eller annan verksamhet. Enligt taxering så uppgår huvudbyggnaden som tidigare utgjorde djurstall och maskinhall hela 1050 m² och sedan finns ytterligare två maskinhallar på 135 respektive 279 m². Två hästboxar finns i södra tillbygget på ladugården. Plansilon med tak och svämbrunnen är utarrenderade och arrendet är redan reglat med säljaren och kommer inte regleras eller avräknas vidare mot köpare vid tillträdet. De kommer finnas tillgängliga för en köpare att själv nyttja efter år 2029. Arrendeavtal finns att tillgå på begäran. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Boge Friggars 158B, Boge, Gotlands kommun

Boge Friggars 158B

Tomt
Boge, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
875 000 kr
2 169 m² tomt

Möjlighet att förvärva en lättbyggd tomt med omgivande naturskön karaktäristisk gotländsk vegetation. Denna tomt har viss havsglimt mot Tjälderviken och öppen utsikt mot väster och solnedgången. Ca 400 meter promenad till havet. Stranden mot Tjälderviken erbjuder ett rikt fågelliv och bra fiskevatten. Endast 3 km bort finns Åminne och Vitviken, en av Gotlands mest omtyckta stränder med barnvänlig och långgrund sandstrand. Bygglov på tomterna har funnits men löpt ut. Avlopp delas med grannfastigheter och ny borrad brunn delas med närmaste fastigheten. Fiber finns i tomtgräns. Anslutningskostnad för el uppgår till 44.375 kr enligt uppgift från GEAB 2023-06-21. Detta är en prisindikation, det vill säga en uppskattning, och därmed inte juridiskt bindande.

Burs Ganne 1:32, null, Gotlands kommun

Burs Ganne 1:32

Tomt
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
400 000 kr
6 958 m² tomt

Ombäddad i ett lantligt läge av åkrar och skog finner man denna stora tomt i Burs till salu. Fastigheten mäter 6 958 kvm med potential att bygga ditt drömhus eller skapa en härlig fritidsfastighet på. I Burs bor man lugnt med närhet till samhället i Hemse med butiker, skolor och andra samhällsfunktioner samt med närhet till natur och vackra kuststräckor med en av Gotlands finaste stränder vid Herta. Avstyckningen gjordes 1992 och spekulanter undersöker själva möjligheten hos Region Gotland för nytt förhandsbesked och bygglov. Vatten, avlopp och el-anslutning saknas i dagsläget och möjligheten till detta undersöks av spekulanten själv. Ni är varmt välkomna att själva besöka fastigheten!

Visar alla 16