Mäklare Charlie  Siltberg

Charlie Siltberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lokrume Tomase 223, null, Gotlands kommun

Lokrume Tomase 223

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

3 950 000 kr

156 m²

7 rum

8 650 m² tomt

Välkomna till en välhållen fastighet i populära Lokrume. Här finner man en stor villa som ursprungligen uppfördes 1927 men som alltsedan 70-talet varsamt hållits efter och senast 2021 fått en omfattande renovering. Entréplan har stora öppna sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och allrum, samt det stora uterummet som rymmer hela släkten vid långbordet. I huset finner man hela fem sovrum varav fyra är på övre plan. Trädgården är uppvuxen och lummig med både fruktträd och dekorativ växtlighet. Här finns goda odlingsmöjligheter och om man vill ta odlingen steget längre så ingår även ca en halv hektar åkermark på del östra delen av fastigheten. På fastigheten finner man ett bra snickeri i fristående lokal. I fastighetsköpet ingår snickerimaskiner och viss utrustning. Vidare finner vi ett stort garage med hela tre garageportar. Fastigheten är besiktad inför försäljningen och säljaren tecknar Säljaransvarsförsäkring LD+ i samband med tillträdet. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Sanda Bjästavs 125, null, Gotlands kommun

Sanda Bjästavs 125

Gård/Skog
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

3 975 000 kr

120 m²

5 rum

6 ha tomt

Varmt välkommen till en härlig plats med bra läge i Sanda. Här finner man en mindre gård på totalt 6,85 ha där gårdscentrum ligger samlat vid vägen och åkermarken sträcker sig sammanhållet österut. Bostadshuset är i en pågående renoveringsprocess där säljarna tydligt påvisar vilken potential detta charmiga hus har. Många tidstypiska äldre detaljer finns bevarade såsom panelradiatorer, spegeldörrar och vackert spröjsade fönster. Entréplan i bostadshuset har smakfullt renoverats med exempelvis nytt badrum och vacker groventré och i stort nya ytskikt i övrigt. Köket är stort och rymligt samt med utgång till uteplats i söderläge Vidare finner man stort vardagsrum och smakfullt inrett sovrum. Som en oslipad diamant finns även den vackra punschverandan som vetter mot gården. På övre plan finner man tre bra sovrum samt ett äldre badrum. På gården ligger även en äldre flygel som tidigare fungerat som brygghus. Vissa detaljer finns kvar från den svunna tiden såsom kölnu, men här finns även ett inrett rum. Bakom flygeln ligger stallet som för närvarande rymmer två boxar, men som även har utrymme för flera. Verkstadshuset med stor port på gaveln är stort och rymligt med bra utrymmen och utanför det hittar man förråd och äldre garage. Ladugården har fortfarande en del djurinredning men även öppna utrymmen och potential för flera användningsområden. Fastigheten besiktas inför försäljningen och protokoll kommer finnas tillgängligt senast på visning. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul med anledning av eget köp med friskrivning under 2021.

När Allmunds 866, null, Gotlands kommun

När Allmunds 866

Fritidshus
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

3 750 000 kr

40 m²

1 rum

2 485 m² tomt

Varmt välkomna till en fantastisk fritidsfastighet där havets närhet alltid är påtaglig. Bostadshuset är varsamt renoverat och många tidstypiska detaljer finns bevarade. Här finner man vackra pardörrar, djupa fönsternischer med nya fönster samt hängrännor i trä. Huset är ett välhållet och genuint kalkstenstorp med moderna bekvämligheter. På entréplan finner man stort kök med plats för stor matgrupp samt med modernt kök med bland annat spis, ugn, kyl, mikro och diskmaskin. Här finns även en mindre kamin som dock ej är i bruk men värme får man ändå från luftvärmepumpen. Genom köket når man badrummet med WC, dusch, handfat och tvättmaskin. På entréplan finns även ett stort sovrum med en modernare braskamin och bra förvaring. Hela golvbjälklaget på entréplan är isolerat på senare tid. Övre plan är helt öppet och bjuder in till vidareförädling. Idag är ytan ett välfungerande sommarrum där vindsbjälklaget nyligen blivit isolerat. Fastigheten ligger mycket lugnt en bit in från vägen. Här finns alla möjligheter till en vacker promenad längs stranden och varför inte då stanna till vid fiskeläget Kapellet som man även skönjer från tomten. Vill man ta ett dopp finns en mindre badplats alldeles nedanför fastigheten och söker man en större strand ligger Herta i närheten. Herta är en mycket uppskattad strand som lever upp under somrarna med kiosk mm. Hela När är mycket aktivt under sommaren med golfbana, padelbanor, bageri, gårdsbutiker, krukmakerier och rökeri mm. I När finns även åretruntöppen matbutik och önskar man en lite större ort är Hemse närmast där man finner matbutiker, systembolag, vårdcentral och apotek mm. Vill man spela på några av Gotlands finaste golfbanor finns både När GK 3 km bort och Gumbalde endast 15 min bort. Tomten är lummig och har varsamt omhändertagits. Delar har sparats till äng för insekter mm. och den mjuka strandvallarna från tiden då detta var havsbotten finns kvar. På tomten finns även ett sommarrum i den fristående byggnaden som även rymmer ett förråd. Varmt välkommen att meddela ditt intresse då denna fritidshusdröm måste upplevas på plats!

Lärbro Stora Källstäde 3605, null, Gotlands kommun

Lärbro Stora Källstäde 3605

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

1 375 000 kr

55 m²

3 rum

5 900 m² tomt

Välkommen till en fastighet med potential att bli ett riktigt trevlig boende på en vacker plats! Här finner man ett bostadshus med vacker punschveranda, två rum på entréplan varav det ena med en modernare braskamin, kök samt badrum och tvättstuga i bakbygget. På övervåningen finner man två rum varav ena ett sovrum. Trädgården har plats för rekreation samt odling i köksträdgård och av dekorativ växtlighet. Trevligt fristående lusthus med ett lugnt läge på tomten. Vidare finner man ett stort garage, en äldre och mindre men likväl mycket charmig kalkstensladugård. Inte nog med det så finns även en gäststuga och ett mindre brygghus. I försäljningen ingår fastigheten Stora Källstäde 1:26 med gårdsbilden samt skogsfastigheten Norder-Ire 1:33 om 5,4 ha skog beläget ca 2 km öster om gårdsbilden. Virkesinnehåll beräknas uppgå till ca 400 m³sk efter skogsstyrelsens mätningar, dock uppmanas köpare att själv bilda sig en uppfattning om virkesinnehållet. Tillfart till skogsfastigheten sker norrifrån med avfart från väg 148. Fastigheten säljs av ett dödsbo och därför kommer friskrivningsklausul användas.

Valdemarsgatan 14, null, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Valdemarsgatan 14

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

6 250 000 kr

145 m²

5 rum

600 m² tomt

Välkommen till en trevlig familjevilla med lugnt och samtidigt centralt läge. Här bor man i ett härligt 60-talshus med social planlösning där framförallt entréplan erbjuder utrymmen för samvaro. Köket är stort och praktiskt med plast för matgrupp och vidare har man en matsal mellan kök och vardagsrummet. Vardagsrummet är rymligt och leder vidare ut till en härlig träaltan i söderläge. På övervåningen finner man fyra bra sovrum och ett badrum. Via det vackra trapphuset kommer man även vidare ned till gillestugan i källaren. Här finner man en öppen spis med insats samt vidare passage till tvättstuga samt bastu och dusch. Trädgården är lättskött och insynsskyddad med trevlig dekorativ växtlighet. Garage med plats för en bil finns vid uppfarten. Fastigheten ligger i lugna kvarter på Solberga med promenadavstånd till Östercentrum och Visby innerstad. Solbergaskolan ligger 200 meter bort och i anslutning därtill Gutavallen och Solbergabadet. Bostadshuset är besiktat inför försäljningen och protokollet finns annonserat under dokument. I samband med tillträdet tecknar säljarna en säljaransvarsförsäkring LD+. Varmt välkommen med anmälan till visning!

  • Plus
Buttle Buttlegårde 103 och 132, Buttle, Gotlands kommun

Buttle Buttlegårde 103 och 132

Gård/Skog
Buttle, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

12 750 000 kr

123 m²

5 rum

257 ha tomt

Välkommen till en stor och väl omhändertagen gård i Buttle med huvudsaklig inriktning på skogsbruk. Här finner man prisbelönt och välskött skog med bra arrondering. Skogen är brukad efter skogsbruksplan med ny plan från 2020 upprättad av Mellanskog och hade då ett beräknat virkesförråd på 19151 m³sk fördelat på 175 hektar produktiv skogsmark. Vidare finner man 38 hektar åker som för närvarande har goda arrendeintäkter och är upplåtet på ett 1-årigt löpande arrendekontrakt. På fastigheten har man även två gårdsbilder med bra boenden. Den ena har adress Buttlegårde 103 (Gula huset) och den andra Buttlegårde 132 (kalkstenshuset). Båda har trevliga gårdsbilder med praktiska ekonomibyggnader och flyglar. Ekonomibyggnaderna vid kalkstensgården är delvis utarrenderade och ingår i arrendet av marken. Här har man även funnit ett flertal fornlämningar med stensättningar från järnåldern, gravfält, medeltida husgrunder samt områden med fossil åkermark mm. På fastigheten har fyndet "Buttlegubben" gjorts som är ett hängsmycke i brons som är det enda i sitt slag som hittats i Sverige.

Åker- och betesmark i Fide, null, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Åker- och betesmark i Fide

Gård/Skog
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

1 225 000 kr

22,9 ha tomt

Tillfälle att förvärva åkermark och betesmark i Fide genom köp samt fastighetsreglering. Vackert beläget i kulturlandskap där betesmarken sträcker sig ända ned till havet. Åkermarken består av ett antal sammanhängande skiften med jordmån av ler- och sandjord. Marken brukas idag av arrendator på skriftligt avtal och kommer finnas tillgänglig för en köpare till växtodlingssäsong 2025. Åkermarken överlämnas med befintlig vall. Inga arrangerade visningar på denna typ av fastigheter utan spekulanter kan själva besöka fastigheten. Undvik att gå i växande gröda. Fastighetsgränserna kan vara bristfälligt markerade, säljaren svarar ej för ytterligare utsättning av gränserna. Använd gärna Lantmäteriets app Min Karta för att se fastighetsgränser i förhållande till din position när du besöker fastigheten. Delarna av fastigheter säljes genom fastighetsreglering alternativt ska regleras in i någon av de hela fastigheter som säljs. Detta efter överenskommelse med köparen. Tillträde sker när lantmäteriförrättning vunnit laga kraft. Lantmäteriförrättningen bekostas av köparen.

Tingstädevägen 40A, null, Gotlands kommun

Tingstädevägen 40A

Radhus
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

1 575 000 kr

78 m²

4 rum

552 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva ett trevligt och välplanerat parhus i Tingstäde med stora sociala ytor. Bostadens entréplan erbjuder ett välhållet kök, vardagsrum med en värmande braskamin, rymlig hall, badrum och tvättstuga med tvättmaskin. Vidare på övre plan finns en hall med allrum, två väl tilltagna sovrum och en wc. Trädgården som mäter 552 m² omgärdas av staket och har flera dekorativa buskar, träd och gräsytor. Här bor du med närhet till badplats, restaurang, minilivs och endast 20 minuter in till Visby. Nere vid sjön Tingstäde träsk finns härliga grönområden och naturupplevelser att upptäcka. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Fröjel Göstavs 851, null, Gotlands kommun

Fröjel Göstavs 851

Fritidshus
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

4 950 000 kr

80 m²

4 rum

1 933 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en mycket trevlig fastighet med två bostadshus och en mycket välhållen trädgård. Här lägger man mycket energi på sociala utomhusytor och runt vid poolområdet finns flera ställen för umgänge eller avslappning. Det större bostadshuset har gaveln mot havet och här njuter man av måltiderna med utsikt över havet. I det stora allrummet med eldstaden har man det mysigt om vädret inte tillåter att man är utomhus. Här finns även kök, badrum och sovrum. Det mindre huset är också en egen bostad och ligger i princip vid poolkanten. Även här finner man ett allrum med kamin, litet kök och badrum samt sovrum. Visst renoveringsbehov av ytskikt föreligger i det mindre huset men det ger också en möjlighet att sätta sin egen prägel på boendet. Generellt är byggnaderna i gott skick i övrigt. Vidare finner man uterum, gäststugor och verkstadsbod samt andra bra förråd, jordkällare och förvaringar. Här bor man med dryga 100 meter från tomtgränsen till havet och kan om och om igen njuta av vackra solnedgångar. Tar man med filten så sitter man till och med bekvämt när man ser solen sänka sig vid Karlsörna. Flera erkänt bra restauranger ligger inom cykel- eller promenadavstånd och under sommartid har man 300 meter till pizzerian vid Sandhamn. Varmt välkommen att anmäla intresse på denna härliga fastighet!

Fröjel Balders väg 4A, Fröjel, Gotlands kommun

Fröjel Balders väg 4A

Lägenhet
Fröjel, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

2 175 000 kr

52 m²

3 rum

2 167 kr/mån

41 827 kr/m²

Välkomna till en trevlig bostadsrätt om tre rum och kök i det uppskattade området kring Fröjel Resort. Fullt utrustat för permanentboende och med en bra och modern planlösning. Två sovrum, stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök där det även är öppet upp till nock, samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Genomgående golvvärme i hela bostadshuset som även är uppfört i slitstarkt kvalitetsmateriel. Ett bra semesterboende likväl som ett trevligt och enkelt seniorboende då bostadsrättsföreningen sköter det yttre underhållet. I övertagandet ingår ett basmöblemang med fyra sängar, bäddsoffa, bord, matgrupp samt husgeråd mm. så stugan är redo att brukas direkt! Till bostadsrätten hör även ett yttre förråd som ligger i anslutning till den egna parkeringen. Från stugorna har man endast en kort promenad till en av Gotlands vackraste kuststräckor med utsikt mot Karlsöarna. Området har länge varit en attraktiv turistort och under sommaren blommar verksamheter upp. Flera restauranger i området är öppna året runt. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats

Visar alla 10