Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Charlie  Siltberg

Charlie Siltberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalhem Siggur 369, Dalhem, Gotlands kommun
  • Tis 7 maj kl 16:00
Dalhem Siggur 369, Dalhem, Gotlands kommun, bild 2
Dalhem Siggur 369, Dalhem, Gotlands kommun, bild 3

Dalhem Siggur 369

Villa
Dalhem, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 950 000 kr
77 + 18 m²
3 rum
1,2 ha tomt

Välkomna till Dalhem Siggur 369 och till denna charmiga fastighet med villa i rofyllt läge inbäddat bland åkrar och öppna ytor. På fastigheten som totalt mäter totalt 12 120 m² finns huset från slutet av 1800-talet samt stora ytor för både odling, lek och rekreation. Bostadshuset har genomgående vackra bevarade detaljer såsom spegeldörrar, fina trägolv och flera eldstäder varav en kakelugn. Via de fina pardörrarna kommer man in till en hall med plats för avhängning, badrum, vardagsrum med braskamin, matsal med kakelugn och via en halvtrappa ner når man köket. På övre plan finns en öppen våning med plats för två sovrum. Genomgående har bostaden vackert komponerade färgval och materialval som inger en hemtrevlig känsla vilket knyter an med dess lantliga läge. Bekvämt pendlingsavstånd till Visby eller bad vid dagens val av strand. För den odlingsintresserade finns här härliga möjligheter med en tomt på 1,2 hektar. Här är vattentillgången god och ytorna öppnar även upp för djurhållning i viss mån. Huset ligger längs en lugn gata med goda grannar varav de flesta är helårsboende. Varmt välkomna med din intresseanmälan!

  • Premium
Byrumsgatan 6 Lgh 1302, Visby - Södercentrum, Gotlands kommun

Byrumsgatan 6 Lgh 1302

Lägenhet
Visby - Södercentrum, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 475 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 4/5
4 550 kr/mån
36 667 kr/m²

På fjärde våningen finns nu denna välplanerade tvårumslägenhet med alla önskvärda bekvämligheter på Södercentrum att förvärva. Bostaden erbjuder hall med plats för avhängning, sovrum, klädkammare, fräscht helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns ett stort kök med plats för matgrupp vid fönster och vardagsrum med fint ljusinsläpp. Genomgående parkettgolv och fräscha ytskikt med all maskinell utrustning som önskas gör detta till ett bekvämt boende i en stabil förening med god ekonomi. Till bostaden ingår en parkeringsplats i garage och ett förrådsutrymme. Centralt läge med närhet till centrum, mataffär, restauranger och skolor. Varmt välkomna på visning!

  • Hiss
Fröjel Balders väg 12A, Fröjel, Gotlands kommun

Fröjel Balders väg 12A

Lägenhet
Fröjel, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 975 000 kr
52 + 12 m²
2 rum
vån 1/1
2 860 kr/mån
37 981 kr/m²

Välkomna till en trevlig bostadsrätt om tre rum och kök i det uppskattade området kring Fröjel Resort. Fullt utrustat för permanentboende och med en bra och modern planlösning. Två sovrum, stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök där det även är öppet upp till nock, samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Genomgående golvvärme i hela bostadshuset som även är uppfört i slitstarkt kvalitetsmateriel. Ett bra semesterboende likväl som ett trevligt och enkelt seniorboende då bostadsrättsföreningen sköter det yttre underhållet. I övertagandet ingår ett basmöblemang med fyra sängar, bäddsoffa, bord, matgrupp samt husgeråd mm. så stugan är redo att brukas direkt! Till bostadsrätten hör även ett yttre förråd som ligger i anslutning till den egna parkeringen. Från stugorna har man endast en kort promenad till en av Gotlands vackraste kuststräckor med utsikt mot Karlsöarna. Området har länge varit en attraktiv turistort och under sommaren blommar verksamheter upp. Flera restauranger i området är öppna året runt. Varmt välkomna på visning!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Skolgatan 18, null, Gotlands kommun
  • Imorgon kl 10:30
Skolgatan 18, null, Gotlands kommun, bild 2
Skolgatan 18, null, Gotlands kommun, bild 3

Skolgatan 18

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
3 000 000 kr
103 + 101 m²
4 rum
2 328 m² tomt

Välkomna till denna charmiga familjevilla med stor och fantastisk trädgård! Här finner ni tre rymliga sovrum på entréplan, perfekt för hela familjen. Köket har en öppen planlösning mot det ljusa allrummet, vilket skapar en ombonad atmosfär och ökar den sociala samvaron. Härifrån når man även ut till altanen under tak som vetter mot trädgården. Badrummet är stort och renoverat 2005 med återbruk av det tidsenliga porslinet. I källarplanet finner man en stor gillestuga med en mysig braskamin, perfekt för kalla kvällar och även generell uppvärmning av huset. Dessutom finns generösa utrymmen i källaren, inklusive tvättstuga, bastu, pannrum och praktiska förvaringsutrymmen. Här bor man med låga driftskostnader från luft/vattenvärmepumpen samtidigt som alla boytor är väl tilltagna. Bostadshuset är generellt välhållet ägarna har över tid vårdat det väl. Fastigheten erbjuder även ett dubbelgarage för bekväm parkering och stora ytor för rekreation och lek. De vackra planteringarna ger en extra touch av grönska och skönhet till trädgården. Inför försäljningen besiktas fastigheten och besiktningsprotokollet finns annonserat under dokument. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla – boka en visning idag!

  • Premium
  • Energieffektiv
Broväg 170, null, Gotlands kommun

Broväg 170

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
4 975 000 kr
150 + 10 m²
6 rum
1,1 ha tomt

Tillfälle att förvärva en fastighet med stor potential och bra affärsläge endast 4 km från centrala Visby. Här finner man ett stort kalkstenshus i en trevlig trädgård och till detta hör även ett antal spännande ekonomibyggnader. Det största utrymmet, som tidigare inrymt ett bilmuseum, har en yta på ca 570 m² och är under en omfattande pågående renovering. Här finns nu ett nytt tak, isolerade och gipsade väggar samt en ny invändigt gjuten platta med underliggande isolering samt förberett för vatten och avlopp på strategiska punkter. Ny ägare har flertalet möjligheter att anpassa byggnaden efter kommande verksamhet. I vinkel från det renoverade utrymmet finns den lite äldre cafédelen med kök och gästtoalett. Då Visby endast är några minuter bort är affärsläget bra och möjligheterna många. Kalkstenshuset är rymligt med stora sociala ytor med exempelvis ett stort allrum i vinkel med eldstad. Bostadshuset är utbyggt i början av 80-talet vilket ger utrymmer för ett mer praktiskt kök och toalett samt stor tvättstuga och duschrum. På övre plan, där man finner tre bra sovrum samt ytterligare praktisk yta i den inredda vinden, finns även utrymme för badrum som just nu är förberett för återuppbyggnad. Visst renoveringsbehov föreligger och här finns goda förutsättningar för att skapa ett gediget och ombonat hem.

Peder Hardings Väg 4E, Visby, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Peder Hardings Väg 4E, Visby, Gotlands kommun, bild 2
Peder Hardings Väg 4E, Visby, Gotlands kommun, bild 3

Peder Hardings Väg 4E

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 150 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/3
2 514 kr/mån
51 190 kr/m²

Denna lägenhet erbjuder en unik boendeupplevelse precis utanför Visbys berömda ringmur, endast ett stenkast från Södertorg. Belägen i ett charmigt område som andas historia, kombinerar bostaden modern komfort med historiska influenser. Lägenheten är ljus och välplanerad med högt i tak, vilket bidrar till en rymlig känsla. De stora fönstren släpper in gott om dagsljus och erbjuder en härlig vy över den lugna och fina gården. Köket är modernt och fullt utrustat med vitvaror, inklusive diskmaskin, kyl, frys. Här finns gott om plats för matlagning och social samvaro. Sovrummet är ett fridfullt tillhåll där det får plats med dubbelsäng och sängbord på vardera sida. Här finns även tillräckligt med förvaringsutrymme för kläder och personliga tillhörigheter. Badrummet är smakfullt inrett med plattor av kalksten och utrustat med dusch, toa, handfat, tvättmaskin och torktumlare samt smidig förvaring. Lägenheten omfattar även en större balkong som bjuder in till morgonkaffe i solen eller avslappnande stunder under bar himmel. Dess närhet till Visbys historiska centrum innebär att kaféer, restauranger och butiker är inom gångavstånd samtidigt som man bor i ett lugnt område som erbjuder en avkopplande tillflykt från stadens puls. Med en perfekt blandning av modern bekvämlighet och historisk charm är denna lägenhet en idealisk bas för den som vill uppleva Visbys unika atmosfär och skönhet. I denna bostadsrättsförening accepterar man juridisk person som köpare.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Valdemarsgatan 16, Visby - Solbergaområdet, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Valdemarsgatan 16

Villa
Visby - Solbergaområdet, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
4 750 000 kr
144 + 80 m²
6 rum
600 m² tomt

Välkommen till en trevlig familjevilla med lugnt och samtidigt centralt läge. Här bor man i ett härligt 60-talshus med social planlösning där framförallt entréplan erbjuder utrymmen för samvaro. Flera vackra tidstypiska detaljer finns bevarade såsom vikdörr mellan kök och matsal, dörren till vardagsrummet samt läderlindad ledstång i det vackra trapphuset. Köket är stort och praktiskt med mycket förvaring och plats för matgrupp. Vidare har man en trevlig matsal mellan kök och vardagsrummet. Vardagsrummet är rymligt med en naturlig plats för soffgrupp samt finns en centralt placerad eldstad i rummet. Från vardagsrummet kommer man ut till ett uterum och altan i söderläge. På övervåningen finner man fyra bra sovrum och ett badrum. Via det vackra trapphuset kommer man även vidare ned till gillestugan i källaren. Här finner man en öppen spis samt vidare passage till tvättstuga samt bastu och dusch. Trädgården är lättskött och insynsskyddad med trevlig dekorativ växtlighet. Garagebyggnad finns vid uppfarten. Fastigheten ligger i lugna kvarter på Solberga med promenadavstånd till Östercentrum och Visby innerstad. Solbergaskolan ligger 200 meter bort och i anslutning därtill Gutavallen och Solbergabadet. Bostadshuset är besiktat inför försäljningen och protokollet finns annonserat under dokument. I samband med tillträdet tecknar säljarna en säljaransvarsförsäkring LD+, en s.k. "dolda fel-försäkring". Varmt välkommen med anmälan till visning!

Fröjel Frejs väg 13, Fröjel, Gotlands kommun

Fröjel Frejs väg 13

Villa
Fröjel, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
5 250 000 kr
122 m²
5 rum
923 m² tomt

Välkommen till en vacker nybyggd villa i populära Fröjel. Här bor man i ett helt nytt hus som endast nyttjats sparsamt under 2023. Uppfört i vinkel med stora glaspartier både väster- och söderut. Invändigt finner man stora luftiga ytor med härlig rymd då det är genomgående öppet upp i nock. Väl inne genom entrédörren möts man av ljusinsläppet från glaspartierna på innergården. Här har man fyra bra sovrum och stora sociala ytor där man kan öppna upp från vardagsrummet till uteplatsen under pergola. Vardagsrummet som dessutom har utgång till uteplats för att avnjuta morgonkaffet i solen. Utvändigt finner man en praktiskt carport där elbilsladdare finns monterad. Här i området runt Fröjel Resort har man nära till restaurang, inomhuspool, gym och spa som drivs av Resorten. Vill man promenera nedåt havet kommer man till slående vacker utsikt mot Karlsöarna samt badvänliga stränder eller varför inte den sommaröppna pizzerian nedanför campingen. På bekvämt cykelavstånd finner man omtyckta Djupvik där man finner vackert fiskeläge samt en fantastisk restaurang. Då bostadshuset är nybyggt betalas ingen fastighetsskatt förrän år 2039! Länk till filmvisning: https://youtu.be/BbAThLKgtVk

Skogsskiften Kräklingbo Kräklings, Kräklingbo, Gotlands kommun

Skogsskiften Kräklingbo Kräklings

Gård/Skog
Kräklingbo, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 500 000 kr
83 ha tomt

Tillfälle att förvärva skog fördelat på två skiften om totalt ca 83 ha i Kräklingbo. Skogen är väl efterhållen och åtgärder har varsamt gjorts över tid. Bra skog att tillägna sig virke ur samt att med råge tillgodose husbehovet av ved. I huvudsak tall med inslag av gran och löv. Virkesinnehåll uppskattas till ca 7000 m³sk efter uppräkning från Skogsstyrelsens senaste mätningar. Viss osäkerhet föreligger och spekulanter har ett eget ansvar att göra sig en uppskattning om virkesinnehållet. Skogsskiftena säljs i första hand genom fastighetsreglering och utgörs av markerade skiften på kartan. Beräknad handläggningstid hos Lantmäteriet uppgår till ca 12 månader och tillträde kan ske först när förrättningen vunnit laga kraft. Säljaren bekostar förrättningen.

Fröjel Göstavs 851, null, Gotlands kommun

Fröjel Göstavs 851

Fritidshus
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
3 975 000 kr
80 m²
4 rum
1 933 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en mycket trevlig fastighet med två bostadshus och en mycket välhållen trädgård. Här lägger man mycket energi på sociala utomhusytor och runt vid poolområdet finns flera ställen för umgänge eller avslappning. Det större bostadshuset har gaveln mot havet och här njuter man av måltiderna med utsikt över havet. I det stora allrummet med eldstaden har man det mysigt om vädret inte tillåter att man är utomhus. Här finns även kök, badrum och sovrum. Det mindre huset är också en egen bostad och ligger i princip vid poolkanten. Även här finner man ett allrum med kamin, litet kök och badrum samt sovrum. Visst renoveringsbehov av ytskikt föreligger i det mindre huset men det ger också en möjlighet att sätta sin egen prägel på boendet. Generellt är byggnaderna i gott skick i övrigt. Vidare finner man uterum, gäststugor och verkstadsbod samt andra bra förråd, jordkällare och förvaringar. Här bor man med dryga 100 meter från tomtgränsen till havet och kan om och om igen njuta av vackra solnedgångar. Tar man med filten så sitter man till och med bekvämt när man ser solen sänka sig vid Karlsörna. Flera erkänt bra restauranger ligger inom cykel- eller promenadavstånd och under sommartid har man 300 meter till pizzerian vid Sandhamn. Varmt välkommen att anmäla intresse på denna härliga fastighet!

Bara Hallgårds 504, null, Gotlands kommun

Bara Hallgårds 504

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
3 750 000 kr
120 m²
7 rum
6 030 m² tomt

Välkommen till Bara Hallgårds 504 och denna idylliska och lantliga fastighet. Här bor man naturnära, lugnt och skönt samt med goda odlingsmöjligheter. Bostadshuset är rymligt och välhållet med en mysig och ombonad atmosfär. Här finns flera charmiga detaljer bevarade såsom panelradiatorer, eldstäder, spegeldörrar och vackra trägolv som bidrar till en hemtrevlig känsla. De stora sociala ytorna inbjuder till umgänge med vänner och familj. I huset finns fyra sovrum varav tre är på övervåningen. Här finns även tre badrum; ett på varje plan, varav badrummet i källaren även inrymmer bastu och tvättstuga. I vinkel mot mangårdsbyggnaden finner man en charmig kalkstensflygel med bakugn och kölna i den ena delen samt ett trevligt sommarrum med övernattningsmöjlighet under den varmare delen av året. Här finns även en uteplats i söderläge som är perfekt för soliga dagar och grillkvällar. Morgonkaffet avnjuter man förslagsvis på verandan med utsikt över de egna odlingarna. På tomten finns flera växthus och odlingsbäddar som ger möjlighet till odling av egna grönsaker och frukter. I ekonomibyggnaderna finns bra utrymmen för hobbyverksamhet såsom egna höns, odling eller verkstadsverksamhet. Välkommen till en lantlig fastighet med endast 20 min till Visby som samtidigt erbjuder en lugn och avslappnad livsstil i en idyllisk och lantlig miljö. Snabbt tillträde är möjligt! Länk till karta: https://minkarta.lantmateriet.se/plats/3006/v2.0/?e=715886&n=6387231&z=15&mapprofile=flygbild&layers=%5B%5B%227%22%5D%2C%5B%225%22%2C1%2C%225o%22%5D%2C%5B%226%22%2C1%2C%226o%22%5D%5D

Väskinde Starrvägen 23, null, Gotlands kommun

Väskinde Starrvägen 23

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
6 350 000 kr
256 + 43 m²
7 rum
2 577 m² tomt

Tillfälle att förvärva en premiumfastighet med bra läge i Väskinde och goda hyresintäkter som bidrar till en billigt boende! Det stora moderna bostadshuset är något utöver det vanliga med stora sociala ytor både inne och ute. Här finns härlig rymd med väl tilltagen takhöjd, dubbelgarage i källardelen samt fristående uthyrningsdel med goda intäkter. Köket, som ligger i öppen planlösning med det stora allrummet, är välutrustat med integrerad kaffemaskin, vinkyl, varmhållningsugn och ismaskin utöver det "vanliga" vitvarorna som diskmaskin, spishäll, kyl och frys. Den stora köksön är den naturliga samlingsplatsen och här erbjuds stora praktiska ytor för matlagning likväl som att från andra sidan köksön avnjuta förfriskningar medans värdparet lagar maten. En halvtrappa upp finner man ett mindre allrum samt tre sovrum varav det större har eget stort badrum med både dusch och bubbelbadkar samt en stor klädkammare. I källarplan, en halvtrappa ned från entréplan, finns ytterligare sovrum med egen toalett, gästrum, stor och rymlig tvättstuga med utgång till trädgården samt groventré bredvid ett rymligt dubbelgarage med golvvärme och eldriven port. Trädgården är lagom stor och lättskött och den härliga gräsmattan lämpar sig väl för en gräsklipparrobot. På uteplatsen i anslutning till köket ligger en ny träaltan i bästa sydvästläge, ett vackert växthus eller uterum samt en tvådelad pool med en jacuzzi samt den större delen med tillbehör för motströmssimning till simträning. Trädgården har vacker utsikt över öppna fält och gränsar till en samfällighet där man delar på skötseln med övriga delägare. Vid garageuppfarten ligger en fristående uthyrningsdel i eget hus tillsammans med pannrummet. Uthyrningsdelen är på 64 m² samt sovloft med lite lägre takhöjd men med ytterligare 28 m² golvyta. Bodelen har kök, allrum, badrum och sovrum i entréplan samt en egen uteplats. Hyresintäkten uppgår till ca 108.000 kr/år vilket bidrar till bra driftsekonomi trots att denna fastighet är av premiumklass! Fastigheten har det senaste året uppdaterats med en del tekniska detaljer för att optimera energianvändningen och förbättra driftsekonomin. Bostadshuset är besiktat inför försäljningen och protokoll finns annonserat under dokument. Säljaren tecknar säljaransvarsförsäkring i samband med försäljningen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

Mästerby Myre 322, null, Gotlands kommun

Mästerby Myre 322

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
4 950 000 kr
180 + 12 m²
7 rum
1,3 ha tomt

Tillfälle att förvärva en pampig kalkstensgård med stor potential och goda hyresintäkter. Mangårdsbyggnaden är stor och rymlig och har många tidstypiska detaljer bevarade såsom panelradiatorer, spegeldörrar och djupa fönsternischer. Visst renoveringsbehov föreligger men likväl är potentialen påtaglig och uppvärmningen med bergvärme är praktisk. Entréplan är pampig med generös takhöjd och stora rum. Övervåningen rymmer fyra bra sovrum samt en möblerbar hall. I vinkel från stora huset ligger en fristående flygel som idag är uthyrd med god intäkt. En köpare har här möjlighet att välja hur hyresförhållandet ska fortgå efter tillträdet. Här finns kök, badrum, sovrum och ett allrum i anslutning till egen uteplats vilket gör att en hyresgäst har sin egen yta även utomhus. Stora ekonomibyggnader i relativt gott skick med möjligheter till egen djurhållning eller annan verksamhet. Enligt taxering så uppgår huvudbyggnaden som tidigare utgjorde djurstall och maskinhall hela 1050 m² och sedan finns ytterligare två maskinhallar på 135 respektive 279 m². Två hästboxar finns i södra tillbygget på ladugården. Plansilon med tak och svämbrunnen är utarrenderade och arrendet är redan reglat med säljaren och kommer inte regleras eller avräknas vidare mot köpare vid tillträdet. De kommer finnas tillgängliga för en köpare att själv nyttja efter år 2029. Arrendeavtal finns att tillgå på begäran. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Boge Friggars 158B, Boge, Gotlands kommun

Boge Friggars 158B

Tomt
Boge, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
875 000 kr
2 169 m² tomt

Möjlighet att förvärva en lättbyggd tomt med omgivande naturskön karaktäristisk gotländsk vegetation. Denna tomt har viss havsglimt mot Tjälderviken och öppen utsikt mot väster och solnedgången. Ca 400 meter promenad till havet. Stranden mot Tjälderviken erbjuder ett rikt fågelliv och bra fiskevatten. Endast 3 km bort finns Åminne och Vitviken, en av Gotlands mest omtyckta stränder med barnvänlig och långgrund sandstrand. Bygglov på tomterna har funnits men löpt ut. Avlopp delas med grannfastigheter och ny borrad brunn delas med närmaste fastigheten. Fiber finns i tomtgräns. Anslutningskostnad för el uppgår till 44.375 kr enligt uppgift från GEAB 2023-06-21. Detta är en prisindikation, det vill säga en uppskattning, och därmed inte juridiskt bindande.

Ganthem Hartviks 602, null, Gotlands kommun

Ganthem Hartviks 602

Gård/Skog
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
8 000 000 kr
120 + 45 m²
4 rum
247 ha tomt

Stor skogsfastighet på totalt 247 ha i Ganthem. Övervägande del, 204 ha, är skog och 7 ha är åker med resterande del övrig mark såsom bete och impediment. Gårdsbild med kalkstenshus som omfattande renoverats under 50- eller 60-tal och idag har ett renoveringsbehov. Entréplan har sociala ytor med stort kök och sal jämte hall och gästtoalett. Övre plan rymmer en stor möblerbar hall samt två sovrum och badrum. Gårdscentrum ligger fint med omgivande bete, skog och åker i hemskiftet och övriga skiften har bra arrondering och är alla närliggande. Ekonomibyggnader har ett renoveringsbehov och kalkstensflygeln saknar delvis inredning men rymmer även pannrum och tvättstuga. Solpanel finns monterat på tak och 2022 producerades ett överskott vilket resulterade i en försäljning av ca 8.685 kWh. I övrigt har ekonomibyggnaderna ett visst och varierande renoveringsbehov. Stallet rymmer bland annat fem hästboxar samt mindre lösdrift vid intilliggande hage. Skogen har en bra fördelning av ålder och består till absolut största delen av tall. Ståndortsindex varierar mellan T10 och T16 med enstaka avdelning med T18, T20 och någon G22. Medelbonitet på 2,1 m³sk enligt skogsbruksplan upprättad 2008. Skogsbruksplanen uppger att virkesinnehållet idag bör uppgå till ca 19.000 m³sk efter uppräkning, dock har en del avverkningar samt marginell plockhuggning utförts. Fastighetsägaren kommer att medflytta visst lösöre och förbehåller sig rätten att lämna övrigt. Se fler kartor under annonserade dokument. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Kontakta mäklaren för visning av denna fastighet.

Burs Ganne 1:32, null, Gotlands kommun

Burs Ganne 1:32

Tomt
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
400 000 kr
6 958 m² tomt

Ombäddad i ett lantligt läge av åkrar och skog finner man denna stora tomt i Burs till salu. Fastigheten mäter 6 958 kvm med potential att bygga ditt drömhus eller skapa en härlig fritidsfastighet på. I Burs bor man lugnt med närhet till samhället i Hemse med butiker, skolor och andra samhällsfunktioner samt med närhet till natur och vackra kuststräckor med en av Gotlands finaste stränder vid Herta. Avstyckningen gjordes 1992 och spekulanter undersöker själva möjligheten hos Region Gotland för nytt förhandsbesked och bygglov. Vatten, avlopp och el-anslutning saknas i dagsläget och möjligheten till detta undersöks av spekulanten själv. Ni är varmt välkomna att själva besöka fastigheten!

Visar alla 16