Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare David Ahlros

David Ahlros

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Jungmansgatan 582, Visby, Gotlands kommun
  • Lör 18 maj kl 13:30

Jungmansgatan 582

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 600 000 kr
125 m²
5 rum
vån 1/1
7 996 kr/mån
20 800 kr/m²

Rymlig radhuslägenhet om 125 kvm fördelat på hela fyra sovrum, vardagsrum, nyrenoverat kök och två badrum. Vidare finns även två väl tilltagna uteplatser i fint insynsskyddat läge samt en balkong i söder. Ett trivsamt boende beläget i lugnt och tryggt område i populära kvarteret Fören. Fina promenadstråk runt bostaden, närbutik i området, lekplats och skolor för alla åldrar på promenadavstånd ger ett perfekt boende för hela familjen. Östercentrum och Visby Innerstad ligger en 10 minuters cykeltur bort. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Toftavägen 368, Tofta, Gotlands kommun

Toftavägen 368

Lägenhet
Tofta, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 495 000 kr
37,5 m²
3 rum
vån 1/1
2 927 kr/mån
66 533 kr/m²

Nu ges ett gyllene tillfälle att förvärva en bostadsrätt i form av en studio ett stenkast från den mycket populära sandstranden Tofta Strand. Här bjuds du på exemplariskt planerade 37,5 kvadratmeter med två sovrum, kök, allrum och badrum, allt stilrent och med hög standard. Studion har ett av de bättre lägena i föreningen med fantastisk havsutsikt från uteplatsen i sydvästligt läge som nås via helglasade altandörrar från allrummet. Uteplats finns även på framsidan med morgonsol. Toppenläge precis intill sommaröppen restaurang, fantastiska Tofta Beach House, matvarubutik, padelbanor samt den tidigare nämnda Tofta Strand, förmodligen Gotlands populäraste strand. Föreningen har uthyrningsavtal med Tofta Camping som ger bra intäktsmöjligheter och när du inte hyr ut kan du själv nyttja denna pärla. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Gothem Kyrkebjärs 903, Gothem, Gotlands kommun

Gothem Kyrkebjärs 903

Villa
Gothem, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 950 000 kr
152 + 67 m²
5 rum
3 702 m² tomt

Trevlig familjevilla i Gothem på väl tilltagen tomt med gott om plats för lek och umgänge. Bostaden rymmer 3 sovrum uppe samt vardagsrum, matrum och kök nere. WC finns på båda plan. Bra ytor finns i källaren och även i den charmiga ladan på tomten. Nyligen renoverat kök, balkong, fiber och godkänt avlopp genom förening. Ett boende som förmedlar en genomgående hemtrevlig känsla. Välkomna!

Irisdalsgatan 56, null, Gotlands kommun

Irisdalsgatan 56

Lägenhet
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 495 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/3
2 630 kr/mån
33 222 kr/m²

Tillfälle att förvärva en kvadratsmart lägenhet om 45 kvm i stor stabil bostadsrättsförening i mycket centralt läge i Visby. Här har du ett trevligt boende med rymligt allrum, helkaklat badrum, matplats och kök. Mycket generöst med förvaring i garderobsvägg i hallen. Bostaden är lättillgänglig i markplan och till den hör en egen uteplats som bjuder in till härligt sommarhäng med gott om utrymme för matbord och planteringar. Här bor du med promenadavstånd till det mesta Visby har att erbjuda såsom exempelvis Visby Innerstad, Östercentrum, strandpromenaden och campus. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Mårtenskvior 3, Burgsvik, Gotlands kommun
  • Idag kl 10:30

Mårtenskvior 3

Villa
Burgsvik, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 450 000 kr
74 + 30 m²
3 rum
927 m² tomt

Tillfälle att förvärva en mycket väl omhändertagen fastighet belägen centralt i det mycket uppskattade Burgsviks samhälle. Här har ni gångavstånd till Burgsviks digra utbud där det sommartid finns hela tre restauranger och konserter vid välkända Grå Gåsen men som även vintertid lever med matvarubutik, järnaffär och bibliotek vilket gör den här fastigheten perfekt både för dig som söker en permanent bostad eller en lättskött fritidsbostad. Bostadshuset erbjuder en rejäl dos 40-talscharm med sitt originalkök, panelradiatorer och generösa takhöjd men är samtidigt modernt utrustat med bl.a vattenburen värme via luft/vattenvärmepump, helkaklat badrum och ett helt nytt plåttak. Boytan om 74 kvadratmetrar är välplanerad med två möjliga sovrum, det tidigare nämnda badrummet och köket samt vardagsrum med braskamin. Vidare finns även en källare om ca 30 kvm, som nås både inifrån huset och utifrån tomten, med nyttiga utrymmen som tvättstuga med dusch och WC, förråd och pannrum. Fin tomt med vacker kalkstensmur i två sidor av tomtgräns, uteplats i form av en gjuten betongplatta (förberedelse för orangeri), redskapsbod samt det nyrenoverade gästhuset med stilrent slipat betonggolv och flera sängplatser. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Tingstäde Gartarve 748, Tingstäde, Gotlands kommun

Tingstäde Gartarve 748

Gård/Skog
Tingstäde, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 495 000 kr
89 m²
5 rum
6,2 ha tomt

Nu ges möjlighet att förvärva en charmig fastighet i lantliga omgivningar i Tingstäde socken. Här finns ett bostadshus från tidigt 1900-tal, rymlig ladugård, vedbod med loft, jordkällare samt två förrådsbyggnader. Bostadshuset innehåller kök, badrum, tvättstuga, vardagsrum och tre sovrum. Fina bevarade trägolv i flera av rummen, kakelugn (ej i bruk) och braskamin ger ett boende med härlig atmosfär. Nytt yttertak från 2012 och avlopp med infiltration från 2016 är några av de stora renoveringarna nuvarande ägare har låtit utföra.. Ladugården är byggt i sten/trä med tegeltak. Interiört finns här 2 hästboxar, en spilta, sadelkammare, loft och lada med betonggolv. Lugnt och fridfullt längs liten asfalterad landsväg, utan nämnvärd trafik, med omgivningar med en blandning av åkrar, betesmarker och skog. Egen mark om 6,4 ha, varav 2-3 ha åker/betesmark samt 3-4 ha impediment (mest äldre tallskog). Drygt 3 om till bad, buss och minilivs i Tingstäde. Visby ligger knappa 30 minuter med bil bort. Välkomna på visning!

Sticksömsvägen 9, Visby - Terra Nova, Gotlands kommun

Sticksömsvägen 9

Villa
Visby - Terra Nova, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
5 200 000 kr
155 + 10 m²
6 rum
836 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva en bekymmersfri villa på Terra Nova uppförd så sent som 2009. Perfekt bostad för dig som vill lägga tid på annat än renovering och behöver utrymme då huset mäter 155 kvm och innehåller hela fem sovrum. Vidare finns två badrum, vardagsrum + allrum, stort kök och tvättstuga. Effektiv vattenburen uppvärmning via frånluftsvärmepump kompletterad med solcellsanläggning installerad 2022. Mysig tomt om 836 kvadratmeter med gräns mot allmänning vilket ger känslan av en ännu större tomt. Här finns uteplats via söder som nås via helglasad altandörr från köket, förråd och garage med asfalterad uppfart. Området är lugnt och barnvänligt med skola F-6, lekplats, badmöjligheter på Terra Nova-badet, promenadstigar och bra cykelvägar in till de centrala delarna av Visby, en cykeltur på ca 10 minuter. Välkomna på visning!

Norra Kustvägen 31, null, Gotlands kommun

Norra Kustvägen 31

Fritidshus
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 650 000 kr
151 m²
9 rum
2 100 m² tomt

Nu ges en gyllene chans att förvärva en fritidsfastighet som sträcker sig hela vägen till havet i Klintehamn. Fastigheten är perfekt för dig som vill ha plats för att inhysa hela släkten eller för dig som vill ha ett objekt med möjlighet till goda hyresintäkter då det här finns tre bostadshus. Det första huset är uppfört 1850 men är idag ett funktionellt modernt boende med badrum, tre möjliga sovrum, vardagsrum samt kök vilket är pricken över i:et med sina helglasade fönsterpartier ut mot terrassen med utsikt över hamnen. Stora yttre renoveringar som omputsning av fasad och renovering av taket är gjorda så den som tar över kan fokusera på insidan. Fiberanslutning finns. Det andra huset byggdes ursprungligen 2006 som garage men byggdes om och byggdes ut till sin nuvarande form 2011 vilket också är året alla ytskikt och utrustning är ifrån. Huset innehåller stor hall, fullutrustat kök, badrum, två sovrum och vardagsrum där det även här dras stor nytta av utsikten över hamnen då rummet har stora fönsterpartier i den riktningen. Här kan du verkligen njuta av fantastiska solnedgångar. Även här är fiberanslutningen betald och klar. Det tredje huset är ett fullutrustat attefallshus från 2006 där allrum med pentry och helkaklat badrum finns. Tomten om ca 2000 kvm är uppdelad i fruktträdgård, gräsplan samt strandäng med matplats. Vid strandängen finns en brygga och fiskerätt föreligger i viken. Perfekt läge att spendera semestern på med gångavstånd till matvarubutik, restauranger, padel och tennisbanor, elljusspår, bageri och bad vid Warfsholms havsbad och hamnbadet. Busslinje 10 finns nära tillgänglig och trafikerar kustvägen vilket gör det enkelt att ta dig till höjdare såsom en av Sveriges bästa golfbanor vid Kronholmen, välkända Tofta Strand och in till Visby. Välkomna på visning!

Artillerigatan 21C, null, Gotlands kommun

Artillerigatan 21C

Lägenhet
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
3 250 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/3
7 636 kr/mån
38 690 kr/m²

Varmt välkomna till en modern och mycket central trerummare som stod färdig så sent som 2016. Här bor ni med hög standard med genomgående ekparkettgolv, fönsterbänkar i kalksten och stora fina fönsterpartier vilket ger ett generöst ljusinsläpp i hela lägenheten. Bostaden är lättillgänglig via hiss och har tack vare sitt läge på andra våningen härliga fria vyer och begränsat med insyn. De 84 kvm är välplanerade och innehåller två sovrum med varsin klädkammare, stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet nås även den väl tilltagna inglasade balkongen som tack vare sitt läge i söder går att använda stora delar av året. Mycket uppskattad bostadsrättsförening tillgång till gästlägenhet och tvättstuga belägna i samma hus. Ett mycket centralt läge i Visby med promenadavstånd till det mesta såsom skolor, butiker och annan service. Östercentrum ligger en kort promenad från bostaden likväl som Visby innerstad och promenadstråken vid ringmuren.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Östergarn Vassmunds 667D, null, Gotlands kommun

Östergarn Vassmunds 667D

Tomt
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
750 000 kr
2 243 m² tomt

Drömtillfälle att förvärva en tomt på det mycket attraktiva Östergarnslandet i Ardreskogen med gångavstånd till vacker sandstrand. Bra läge nära service och restauranger då tomten är belägen mitt i mellan Östergarn/Katthammarsvik och Ljugarn. Tomten har tidigare haft positivt förhandsbesked för bygge av bostadshus men det har nu löpt ut och är en av två avstyckningar från fastigheten Östergarn Vassmunds 1:30 och mäter 2243 m². Möjlighet finns att koppla på sig på Nyhagens VA då säljaren erlagt depositionsavgift för detta ändamål.

  • Plus

Visar alla 10