Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare David Ahlros

David Ahlros

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Greta Arwidssons gata 23D, Visby, Gotlands kommun
Greta Arwidssons gata 23D, Visby, Gotlands kommun, bild 2
Greta Arwidssons gata 23D, Visby, Gotlands kommun, bild 3

Greta Arwidssons gata 23D

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
4 750 000 kr
125 + 15 m²
5 rum
vån 1/1
6 200 kr/mån
38 000 kr/m²

Tillfälle att förvärva ett modernt radhus med hög standard i centralt läge på A7-fältet. Här har du 125 välplanerade kvadratmeter fördelat över fyra sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Påkostade materialval med slipat betonggolv på entréplan, platsbyggt kök från Ballingslöv, badrumsinredning från Duravit & Hans Grohe och platsbyggda garderober. Fantastisk rymd i vardagsrummet med över fyra meter till tak i den högsta punkten och med ett takfönster i trapphuset som gör radhuset ljust och trivsamt. Via helglasat dörrparti från vardagsrummet når du den mysiga uteplatsen i söder, med träaltan och grästäppa. Här finns även ett rymligt förråd. Utmärkt läge med förskola i området och med skolor för alla åldrar på gångavstånd. Östercentrum och Visby Innerstad ligger knappa 2 kilometer bort. Två egna parkeringar finns framför huset, med elbilsladdare, samt en extra parkering för dina gäster finns i kvarteret. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Othem Stenstugu 551, Othem, Gotlands kommun

Othem Stenstugu 551

Fritidshus
Othem, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 495 000 kr
107 + 124 m²
6 rum
1,7 ha tomt

Nu ges chansen att förvärva en fastighet med en rik historia, nämligen den gamla lanthandeln i Othem. Här drev nuvarande ägares morfar handelsbod från 1920 till början av 1950-talet. Idag finns här en trävilla med stor karaktär och med charmiga attribut som brädgolv, vedspis, kakelugn och spegeldörrar. Huset är rymligt och innehåller sett över två plan kök, badrum, matrum, allrum och fyra möjliga sovrum. Huset har stora vidbyggda användbara ytor som det gamla lagret till butiken samt handelsboden med bevarad köpmansdisk, en riktig tidskapsel! Husets mått är 107 kvm boyta och 124 kvm biyta så här är stället för dig som söker något med stora möjligheter. Stor härligt lummig tomt där det även finns en gammal ladugård, vedbod, utedass och en byggnad som innehåller gäststuga och ett gammalt rökeri. Tyst och lugnt läge på norra Gotland men med Slite samhälle på 10 minuters bilavstånd, där du har fin badstrand, matvarubutiker, restauranger och systembolag. Välkomna på visning!

Alva Lilla Kruse 157, Alva, Gotlands kommun

Alva Lilla Kruse 157

Gård/Skog
Alva, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 500 000 kr
80 + 33 m²
5 rum
3 ha tomt

Tillfälle att förvärva en välhållen gård på Södra Gotland med charmigt bostadshus, gästhus, ladugård i bra skick samt 3 ha åkermark. Bostadshuset blandar äldre charm såsom gamla gedigna trägolv, spegeldörrar och kakelugn (ej i bruk) med modern bekvämlighet som vattenburen uppvärmning via bergvärmepump, tak från 2009 och helkaklat badrum. Huset har på nedre plan tre rum, badrum, kök och förråd. Övervåningen består av två rum samt en oinredd vind. Vidare finns ett fullutrustat gästhus med kök, badrum, allrum samt sovrum på övervåningen. Fin uteplats med utsikt över öppna landskap. Perfekt för den som vill ha en extra intäkt genom uthyrning eller tänker sig generationsboende. Gårdens ladugård är i bra skick och har under senare åren använts för försäljning av antika föremål men för den som önskar passar den perfekt för djurhållning, särskilt då gården har mark på dryga 3 ha. Varmt välkomna på visning!

Tingstäde Smiss 240, Tingstäde, Gotlands kommun

Tingstäde Smiss 240

Villa
Tingstäde, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 750 000 kr
46 + 20 m²
2 rum
10 230 m² tomt

Fritidsfastighet med stor tomt 10 230 kvm belägen strax norr om Tingstäde Träsk. Här finns ett charmigt bostadshus med anor från tidigt 1900-tal, garage och uthus. Bostadshuset är i bra skick och har under de senaste åren fått nytt tak och vinden har inretts till sovutrymme. Vidare finns på entréplan ett nytt badrum från 2023, kök, allrum och sovrum. Vackra trägolv och synliga takbjälkar är några av attributen som gör det här till boendet för dig som söker det genuina. Fin uppväxt tomt omgiven av skog och på framsidan en välvuxen häck vilket tar bort mycket av insynen. Bra läge med fin natur och badmöjligheter en kort promenad bort vid Tingstäde Träsk. Slite samhälle med badstrand, matvarubutiker, restaurang och systembolag en mil bort och till Visby tar det ca en halvtimme med bil eller med den vältrafikerade busslinje 20. Välkomna på visning!

Dalhem Anderbåtels 108, null, Gotlands kommun

Dalhem Anderbåtels 108

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
3 475 000 kr
155 m²
6 rum
1 997 m² tomt

Rymlig villa belägen i lantlig idyll i trevliga Dalhem nära till skola F-6 och med bara 15 minuters bilfärd till Visby. Här hittar ni ett hus som verkligen passar för den stora familjen då ni bjuds på fyra sovrum, stort kök, vardagsrum med kamin, två badrum samt även ett extra allrum på övervåningen. Det stora inglasade uterummet är också en härlig plats som förlänger utesäsongen. Mysig tomt avskärmad av gotlandstun runt om och med baksidan i insynsskyddat och soligt sydvästläge. Lummigt och trevligt med äppelträd, plommonträd, vinranka och päronträd. På fastigheten hittas även ett praktiskt garage med förråd baktill, vedbod samt en lekstuga. Bekvämt boende med fiber indraget för TV/Internet och V/A gemensamt med två grannar. Välkommen på visning!

Toftavägen 368, Tofta, Gotlands kommun

Toftavägen 368

Lägenhet
Tofta, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 495 000 kr
37,5 m²
3 rum
vån 1/1
2 927 kr/mån
66 533 kr/m²

Nu ges ett gyllene tillfälle att förvärva en bostadsrätt i form av en studio ett stenkast från den mycket populära sandstranden Tofta Strand. Här bjuds du på exemplariskt planerade 37,5 kvadratmeter med två sovrum, kök, allrum och badrum, allt stilrent och med hög standard. Studion har ett av de bättre lägena i föreningen med fantastisk havsutsikt från uteplatsen i sydvästligt läge som nås via helglasade altandörrar från allrummet. Uteplats finns även på framsidan med morgonsol. Toppenläge precis intill sommaröppen restaurang, fantastiska Tofta Beach House, matvarubutik, padelbanor samt den tidigare nämnda Tofta Strand, förmodligen Gotlands populäraste strand. Föreningen har uthyrningsavtal med Tofta Camping som ger bra intäktsmöjligheter och när du inte hyr ut kan du själv nyttja denna pärla. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Östergarn Vassmunds 667D, null, Gotlands kommun

Östergarn Vassmunds 667D

Tomt
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
750 000 kr
2 243 m² tomt

Drömtillfälle att förvärva en tomt på det mycket attraktiva Östergarnslandet i Ardreskogen med gångavstånd till vacker sandstrand. Bra läge nära service och restauranger då tomten är belägen mitt i mellan Östergarn/Katthammarsvik och Ljugarn. Tomten har tidigare haft positivt förhandsbesked för bygge av bostadshus men det har nu löpt ut och är en av två avstyckningar från fastigheten Östergarn Vassmunds 1:30 och mäter 2243 m². Möjlighet finns att koppla på sig på Nyhagens VA då säljaren erlagt depositionsavgift för detta ändamål.

  • Plus

Visar alla 7