Mäklare David Ahlros

David Ahlros

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Greta Arwidssons gata 58E, null, Gotlands kommun

Greta Arwidssons gata 58E

Lägenhet
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 975 000 kr
58 m²
3 rum
vån 1/1
4 326 kr/mån
34 052 kr/m²

Modern trerummare på Greta Arwidssons gata med egen ingång och uteplats i markplan. Lägenhetens 58 kvadratmeter är mycket välplanerade och erbjuder två sovrum, rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Bostaden stod klar så sent som 2019 och har bevarad nykänsla med ljusgråa väggar och fint parkettgolv genomgående i lägenheten, förutom i hallens skozon och i badrummet där det istället är påkostat klinkergolv. Bra förvaring i garderobsvägg i den inre hallen samt en garderob i ena sovrummet och en i allrummet. Centralt läge med gångavstånd ner till Östercentrum och innerstaden och för den bilburna så finns parkering som tillhör lägenheten belägen precis utanför lägenheten. Varmt välkomna på visning!

Hejdeby Suderbys 242, Hejdeby, Gotlands kommun

Hejdeby Suderbys 242

Villa
Hejdeby, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 600 000 kr
67 m²
2 rum
3 760 m² tomt

Endast 6 kilometer från Visby, i Hejdeby socken, ges nu tillfälle att förvärva ett hemtrevligt hus om 70 kvadratmeter. Huset innehåller ett rymligt vardagsrum med braskamin i öppen planlösning mot kök, helkaklat badrum, sovrum och kontor. Fräscha ytskikt med genomgående ljust laminatgolv och tapetserade väggar. Stor tomt i lantligt läge trots det tidigare nämnda mycket Visbynära läget, nära fina rekreationsområden såsom Allkvie Änge naturreservat och skogsområden med många promenadstigar. 300 meter till busshållplatsen vid Allkvie Tingshus där det även finns häststallar och hagar. Asfalterad uppfart för bilar och rymligt dubbelgarage med plats för tre bilar finns på tomten. Välkomna på visning!

Hagagatan 42, Hemse, Gotlands kommun

Hagagatan 42

Villa
Hemse, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 750 000 kr
126 + 90 m²
4 rum
1 022 m² tomt

Rymlig enplansvilla med källare belägen i de centrala delarna av Hemse. Här har ni 126 kvm boyta innehållande stort kök (som enkelt går att omvandla för den som vill ha större vardagsrum), vardagsrum, tre sovrum och badrum. Vidare finns även en mycket praktisk källare med gillestuga, gästrum, hobbyrum samt förråd. Hörntomt om 1022 kvm med stor grusad uppfart för bilar och trälagd altan i sydvästligt läge. Promenadavstånd upp till Hemses gedigna serviceutbud såsom apotek, matvarubutiker, vårdcentral, restauranger och skola F-9 Varmt välkomna på visning!

Asarvegatan 108, Hemse, Gotlands kommun

Asarvegatan 108

Lägenhet
Hemse, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
875 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 608 kr/mån
11 290 kr/m²

I den populära bostadsrättsföreningen på Asarvegatan finns nu möjlighet att förvärva en ofta efterfrågad trerummare helt i markplan. Här bor du på 77,5 välplanerade kvadratmetrar med två sovrum i bra storlek, kök med utrymme för matplats, badrum med duschkabin och tvättmaskin, rymligt förråd samt vardagsrum med parkettgolv och med utgång till uteplatsen i väster. Visst moderingsbehov föreligger då många av lägenhetens ytskikt samt badrum är äldre. Utmärkt läge där du har Hemses hela serviceutbud såsom apotek, matvarubutiker, vårdcentral och skola F-9 på promenadavstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Artillerigatan 21D, Visby, Gotlands kommun

Artillerigatan 21D

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
3 450 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/4
7 636 kr/mån
41 071 kr/m²

Varmt välkomna till en modern och mycket central trerummare som haft samma ägare sedan den stod färdig 2016. Här bor ni med hög standard med genomgående ekparkettgolv, fönsterbänkar i kalksten och stora fina fönsterpartier vilket ger ett generöst ljusinsläpp i hela lägenheten. Lägenheten är rymlig med sina 84 kvm innehållande två sovrum med varsin klädkammare, stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet nås även den väl tilltagna inglasade balkongen som tack vare sitt läge i söder går att använda stora delar av året. Mycket uppskattad bostadsrättsförening tillgång till gästlägenhet och tvättstuga. Ett mycket centralt läge i Visby med promenadavstånd till det mesta såsom skolor, butiker och annan service. Östercentrum ligger en kort promenad från bostaden likväl som Visby innerstad och promenadstråken vid ringmuren.

  • Hiss
Sanda Stenhuse 294, null, Gotlands kommun

Sanda Stenhuse 294

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 900 000 kr
73 + 35 m²
3 rum
5 063 m² tomt

På den vackra sydvästra delen av Gotland, i Sanda socken, finns nu chans att förvärva detta smakfullt helrenoverade boende. Här har det mesta gjorts under de senaste åren såsom omläggning av tak, nya fönster, badrumsrenovering, nytt kök och nytt värmesystem. Här har du verkligen ett boende det bara är att flytta in i med två sovrum, vardagsrum, kök, toalett och badrum. I källaren finns förvaring, tvättstuga och pannrum. Stor lantlig tomt på 5063 kvm med två gäststugor, garage och lekstuga. Fint läge omgivet av skog men ändå endast några kilometer från Klintehamns samhälle med skola F-9, matvarubutik och restaurang. Varmt välkomna på visning!

Loggarvevägen 7, null, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Loggarvevägen 7

Villa
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 695 000 kr
105 + 156 m²
4 rum
1 820 m² tomt

Varmt välkomna till Klintehamn och till denna utmärkta enplansvilla med en praktiskt inredd källare. Här har du ett ombonat hus med många större renoveringar utförda såsom stilrent kök, nyare helkaklat badrum och bekväm uppvärmning via bergvärmepump. Husets entréplan mäter 105 kvm och rymmer kök med utrymme för stor matplats, rymligt vardagsrum, badrum och tre sovrum. I källaren finns gillestuga med öppen spis, ytterligare ett badrum, sovrum och förrådsutrymmen. Från källaren når man även ett praktiskt garage på betongplatta och vidare finns också gäststuga och lekstuga på tomten. Stor och trevlig lummig hörntomt om 1820 kvm utan grannar i tomtgränserna och med fin utsikt över åker på baksidan. Bra läge i Klintehamn med promenadavstånd till exempelvis skola F-9, matvarubutik och restaurang.

Östergarn Vassmunds 667D, null, Gotlands kommun

Östergarn Vassmunds 667D

Tomt
Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
850 000 kr
2 243 m² tomt

Drömtillfälle att förvärva en tomt på det mycket attraktiva Östergarnslandet i Ardreskogen med gångavstånd till vacker sandstrand. Bra läge nära service och restauranger då tomten är belägen mitt i mellan Östergarn/Katthammarsvik och Ljugarn. Tomten har tidigare haft positivt förhandsbesked för bygge av bostadshus men det har nu löpt ut och är en av två avstyckningar från fastigheten Östergarn Vassmunds 1:30 och mäter 2243 m². Möjlighet finns att koppla på sig på Nyhagens VA då säljaren erlagt depositionsavgift för detta ändamål.

  • Plus

Visar alla 8