Dalgångsslingan 19

Västra Balingsnäs, Huddinge Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
119 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2015
Förening
BRF Bärkorgen
Om föreningen
Avgift
4 984 kr/mån
Driftkostnad
20 172 kr/år
Pris/m²
41 975 kr/m²
Antal besök
4 752
Dagar på Hemnet
17

Bekvämt boende i hus när steget från hus till lägenhet kanske känns för stort. För dig som vill minimera tid på underhåll och skötsel men ändå njuta av verandalivet och odlingsmöjligheter. Bra förvaringsmöjligheter med klädkammare och stort förråd. Dubbla badrum och separat tvättstuga förenklar vardagen! Dessutom Carport och uppfart med plats 2-3 bilar. Här bor du inbäddad i grönska men fortfarande med närheten till Stockholms sköna innerstads puls.

Bostaden är välplanerad och anpassad för moderna behov med väldisponerade ytor och noggrant utvalda detaljer. När du kommer in genom ytterdörren hittar du en rymlig hall och direkt till höger finns även separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Då kan du ta hand om barnens leriga och blöta kläder direkt när de kommer in. Fräscht badrum. Det rymliga köket är hemmets hjärta med gott om arbetsyta och tack vare den öppna planlösningen kan du både laga mat och hålla koll på familjen samtidigt. Här finns det plats för många vänner kring matbordet. Tidigare matplats fungerar idag som ett kontor och kan även göras om till ett ytterligare rum. På övervåningen finns idag fyra rymliga sovrum, varav det ena har tidigare fungerat som ett allrum. På övervåningen har du även en stor klädkammare och fräscht badrum.

Ditt hem har en trädgård och stor trä däckad uteplats, den är placerad så att du ska få ut så mycket som möjligt av naturen och soliga dagar. Trädgården är samtidigt lättskött och här på Dalgångsslingan ligger bostäderna längs en enskild väg där trafiken blir minimerad till endast de som bor längs gatan. Du har dessutom plats för två bilar på uppfarten, en i carport och en framför och du behöver inte bära matkassarna mer än endast några meter. Dessutom tillhör det till bostaden ett rymligt utvändigt förråd. Lugnt och trivsamt bostadsområde belägen nära sjön Trehörningen. En bit bort finns Sundby gård som är ett mycket omtyckt friluftsområde som även har värdshus, café och stall samt en fin badplats med sandstrand.

Dalgångsslingan är ett riktigt paradis för naturälskare. Här kan du följa de vackra stigarna i Orlångens naturreservat och upptäcka fornborgar och andra sevärdheter längs vägen. Sörmlandsleden ligger bara en liten bit från ditt hus och du kan verkligen njuta av det faktum att du är långt ifrån storstadens trafikbrus och stressiga tempo. Plocka svamp och bär i skogarna, eller Varma sommarkvällar kan avslutas med ett svalkande dopp i någon av badsjöarna, kanske precis innan det är dags att tända grillen. Känslan av att bo mitt i skogen är ständigt närvarande med naturens egen växtlighet som tar sig in i trädgården. Barnen i området promenerar lätt till närliggande skola, förskola och fotbollsplan utan att passera någon stor trafikerad väg.

Huddinge centrum ligger endast 2.5 km från bostaden och med närliggande buss nås Huddinge Centrum på bara 8 minuter. I Huddinge centrum erbjuds ett stort varierat utbud av allehanda butiker, service och restauranger samt Sjödalsparken. Parken kommer kunna erbjuda dess invånare en fruktlund bestående av fruktträd, bärbuskar och odlingsmöjligheter. Just nu håller den blivande stadsparken på att upprustas men kommer när den står färdig även skapa stora ekologiska värden. Landskapsparkens idé bygger på att synliggöra Fullerstaån, genom att leda dess åvatten genom parken i ett system av rännor och uppsamlingsplatser. Projektet har fått ett stort stöd av Boverkets fond ”grönare städer”.

I anslutning till centrum kan ni även hoppa

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Huddinge/Älvsjö

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.