Granliden 9

Vedhall, Kungälvs kommun Se på karta

9 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
181 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
678 m²
Byggår
2017
Antal besök
4 329
Dagar på Hemnet
10

Välkommen till en fantastisk villa som väcker ditt "ha begär"!! Gedigna materialval, både genomtänkt och påkostad teknik i en appstyrd-form som ligger helt rätt i tiden samt vitvaror med specialfunktioner som tilltalar den kräsne hemmakocken. Sommartid drar trafiken på havets E6:a förbi med ett rikt båtliv som är vackert att beskåda från Vedhall och från huset ser du ut över det glittrande havet med Lilla Fjellsholmen som blickfång på andra sidan viken.

Planlösningen känns väl genomarbetad med en entré i bottenplan tillsammans med både ett kaklat garage, tvättstuga, spa-avdelning och helkaklat badrum, gästrum samt ett allrum. På ovanvåningen möts du av ett härligt ljusflöde och glittret från det närbelägna havet!! Kök med matplats och vardagsrum ligger i en öppen planlösning med ett stort altandäck i anslutning, dessutom ligger det två sovrum samt ett badrum i smakfull design.

Sommartid är det den härliga bohuslänska miljön, uteplatserna, spabadet på altanen och det härliga solläget som ligger i fokus medan när vintern kommer är det andra kvalitéer som uppskattas bäst, såsom spa-avdelningen med ångbastu, den härliga braskaminen i dansk design samt i de stjärnklara vinterkvällarna med mössan på i spabadet på utsidan.

Gillar du båtar och havet ligger detta boende perfekt med bara några få minuter med båt till såväl Marstrand och till Skärhamn i norr som till Hönö i söder. I Vedhalls båthamn finns båtplatser att hyra. Till huset hör en andel i bastun som är belägen nere i hamnen.

Tar du bilen når du Kärna med mataffär, skola och service på ca 10 min och på 20 minuter är du inne i centrala Kungälv med såväl köpcenter, aktiviteter, restauranger som busstation med täta förbindelser mot Göteborg. I Ytterby finns dessutom tågstation.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Kontakta mäklaren

Matilda Lindström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Mäklare Matilda  Lindström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
0761761212

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.