Vikstaby 13

Viksta, Uppsala kommun Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
168 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
5 335 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1909
Driftkostnad
40 995 kr/år

Välkommen till Vikstaby 13 och detta otroligt charmiga boningshus med stor tomt i ett perfekt läge! Observera att denna bostad säljes till ett enligt annons angivet accepterat pris.

Bostadens planlösning på entreplan bjuder in till en rymlig hall med ingång till bostadens fullutrustade kök med goda arbetsytor samt en köksö. Vidare kommer vi in i den stora matsalen som ligger intill allrummet. På samma våningsplan har vi även ett stort sovrum, förråd, tvättstuga och en toalett. På övre plan så finner vi två rejäla sovrum samt ett generöst tilltaget badrum med badkar, dusch och toalett samt ytterlige ett mindre badrum. Från övre plans hall i direkt anslutning till trappan så kommer vi ut på bostadens balkong som blickar ut över den lummiga innergården. Vidare har vi en lättskött härlig tomt i ett bra solläge och en ekonomibyggnad med två entréer varav det ena av rummen är inrett och fungerar idag som ett kontor och det andra som ett förråd.

Vikstaby finner vi ca 30min bilväg från Uppsala och knappa 20min från Gränby Köpstad. Ungefär 8km från bostaden hittar vi Björklinge i den ena riktningen samt Skyttorp i den andra. Båda inom ett avstång på ungefär 8km. I Björklinge finns det något för alla. Bland annat en stor och bra badplats vid Sandviksbadet med hopptorn och flera bryggor. Här har du också tillgång till affär, flertalet förskolor, låg- och mellanstadieskola, högstadium, fritidsgård samt en utvecklad idrottsorganisation. Vintertid finns det en mindre slalombacke med lift. Kommunikationerna till Uppsala goda både genom Björkligen samt via E4:an. Från bostaden på motorvägens påfart tar det ca 8min med bil.

Vänligen anmäl ditt intresse redan nu för att boka in dig för en privat visning. Denna bostad visas endast på förfrågan. Varmt välkommen att höra av dig till ansvariga mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Mert Hedman

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Mert Hedman, Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
0703550348
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas