Stampavägen 8

Vollsjö, Sjöbo Se på karta

1 550 000 kr

1 795 000 kr -14%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
812 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
42 175 kr/år

Här bor ni på lugn återvändsgata utan störande biltrafik på härlig insynsskyddad tomt. Bostaden ligger som sista hus på gatan och gränsar ut mot de vackra skånska ängarna. Detta boende har sedan 2018 genomgått en omfattande renovering, huset har dränerats och fått isodrän, källaren har grävts ur och totalrenoverats, hela bostaden har fått nya ytskikt med målning, spackling och nya golv. Badrum, tvättstuga samt två wc har renoverats kosmetiskt alla fönster är bytta på entréplan, källarfönstren är målade, luft/luft-värmepump har installerats i källaren, köket har uppgraderats, nya vitvaror både i kök och tvättstuga. Dessutom har en stor kamin installerats i källaren.
Bostaden består idag av tre sovrum i bra storlek, helkaklat badrum, två wc och stort vardagsrum i vinkel med möjlighet att dela av för att få fler sovrum för den som önskar. I källaren finns praktiska förrådsutrymme och ett stort sällskapsrum som även det går att dela av för att få fler sovrum.
Väl tilltagen uppfart med plats för flera bilar och trädgård som bjuder på både fruktträd och stora gräsytor, perfekt för spring och lek.

Att vi når både skola, förskola och affär inom ett par minuters promenad gör att denna bostad passar utmärkt för både barnfamiljerna eller den som bara vill ha nära till samhällets alla bekvämligheter.

Vänligen kontakta mäklaren för mer information om renoveringsbehovet innan ni bokar in er på visning.

I Vollsjö bor ni nära den vackra naturen och Vollsjöån.
Här finns både skola, förskola, mataffär, pizzeria och bageri.
Bra pendlingsavstånd till de större städerna som Lund/Malmö/Ystad
och på under 15 minuter tar vi oss dessutom till Sjöbo fullservicesamhälle.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo