Ruddammsvägen 9

Örebro Se på karta

875 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
64 m²
Biarea
58 m²
Tomtarea
1 700 m²
Byggår
1944
Driftkostnad
26 688 kr/år
Antal besök
4 081
Dagar på Hemnet
15

Välkommen till Ruddammsvägen 9!

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till detta charmiga hus belägen på en grönskande och barnvänlig tomt om 1700 kvm belägen i Hampetorp! Här finner ni en totalyta om 122 kvm att trivas på med många möjligheter där de stora renoveringar är gjorda som dränering, takbyte, stambyte och badrum. Huset är välplanerat, mysigt och lättskött med gott om förvaringsytor i källaren.

Här hittar ni en trivsam villa med väldisponerade kvadratmeter som är placerad på en rymlig och grönskande tomt.

Huset består av kök med matplats, 2 sovrum, vardagsrum samt wc på entréplan. Loftet är inrett som ett kontor men kan användas som ett gästrum eller sovrum. I källaren finns ett renoverat badrum, tvättstuga, pannrum och ett garage.

Utsidan av huset erbjuder uppfart framför garageporten. På tomten finns en grönskande trädgård med krikon, plommon, vinbärsbuskar och blåbärsbuskar så man kan njuta av nyplockade frukter och bär. I söderläge finns en grusad uppställningsplats för utemöbler där middagarna kan avnjutas.

Förutom underbar natur och sjönära läge så ligger badplatsen, Hampetorps båthamn och fritidsby med campingplats och servering nära huset. Färjeläget till Vinön ligger med promenadavstånd från huset där ni tar er över till Vinön som erbjuder flera aktiviteter sommartid. Närhet till skola, förskola och kollektivtrafik.

Närhet till Odensbacken, Örebro, Vingåker och Katrineholm.

Varmt välkommen att boka er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Lejons Mäkleri

Kontakta mäklaren

Emelie Berglind

Lejons Mäkleri
Mäklare Emelie Berglind, Lejons Mäkleri
073-035 57 61

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.