Ankargatan 22

Alet, Halmstads kommun Se på karta

6 995 000 kr

7 495 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
190 m²
Biarea
124 m²
Tomtarea
889 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1949
Energiklass
C
Driftkostnad
45 458 kr/år

Välkommen till detta hus i ett och ett halvt plan som rymmer 190 genomtänkta kvadratmeter plus källare att bo och trivas på. Villan är mycket estetiskt tilltalande såväl exteriört som interiört och här erbjuds ett modernt boende vars generösa ljusinsläpp sätter en tydlig prägel på bostaden. Planlösningen erbjuder hela fyra sovrum, två på ovanvåningen och två på entréplan. Köket är ljust och modernt och har en köksö mot matplatsen. Ett generöst vardagsrum finns på markplan och ytterligare ett finns på ovanvåningen. Det finns två fräscha badrum i huset, ett på varje våningsplan. Källarplanet är fräscht och erbjuder gott om förvaringsutrymmen samt tvättstuga och bastu mm.

Villan har genomgått omfattande renoveringar av nuvarande ägare. Fasad, tak och fönster bytts ut, kök och badrum samt övriga invändiga ytskikt har renoverats, nya uteplatser har tillkommit samt att carporten har byggts. Allt är mycket påkostat och nuvarande ägare har investerat i kvalitét rakt igenom. Huset värms upp med fjärrvärme vilket ger en bra driftkostnad.

Trädgården och utomhusmiljön är väldisponerad och lättskött. Här kan du välja mellan en rymlig och solig uteplats åt sydväst, en altan i skuggan mot norr eller den tredje uteplatsen i form av en större balkong ovan altanen mot trädgården.

En rejäl fristående carport finns för parkering och ytterligare förvaring.

Området är centralt men ändå lugnt. Härifrån har du gångavstånd både till city och havet. Bebyggelsen i närområdet är blandad med både fristående villor, radhus, mindre hyreshus samt bostadsrättshus.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Erika Johansson, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Kontakta mäklaren

Pugh Rengensjö

Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Mäklare Pugh Rengensjö, Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
+46706359495