Yxvägen 4

Älvsjö/Herrängen, Stockholms kommun Se på karta

7 700 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
76 m²
Biarea
64 m²
Tomtarea
723 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1946
Driftkostnad
34 636 kr/år
Antal besök
6 813
Dagar på Hemnet
13

Mycket trevligt hus med friköpt tomt beläget i Älvsjö-Herrängens natursköna villakvarter. Huset erbjuder ett genomgående fint skick med många stora renoveringar utförda (bl a. tak, fönster, dränering, luft/vattenvärmepump, tvättstuga, badrum och ny träpanel). Läget blir inte mycket bättre för barnfamiljen på lugn gata och med närhet till flera skolor och annan barnomsorg. Exteriören är en fröjd med fina gräsytor och en härlig grönska. Gott om plats för diverse aktiviteter för alla åldrar. Utöver detta, hela tre uteplatser som tillsammans ger möjligheter till sol från morgon till kväll. Här ges plats för det stora sällskapet att umgås och ha trevligt tillsammans. Tomten erbjuder även en uppfart med plats för flera bilar, en carport och ett förråd. Dessutom en isolerad Friggebod/gäststuga på husets baksida som ett utmärkt komplement till de sex rum och kök som finns i huset.

Interiören är trivsam och erbjuder en totalyta om 140 kvm fördelat på två plan. Ett bra ljusinsläpp genom stora fönsterpartier tillsammans med fina ytskikt ger huset en skön atmosfär. Optimalt planerat med mycket generösa umgängesytor och hela fem sovrum om så önskas. Den öppna planlösningen mellan matplats och vardagsrum ger en social karaktär. Detta är en bostad för både den lilla och stora familjen med tanke på antalet sovrum och gäststugan som finns att tillgå. Perfekt för den som vill ha ett rymligt hemmakontor med lugn & ro.

För uppvärmningen står en luft/vattenvärmepump vilket ger en bra energiprestanda och för en snabb och säker uppkoppling finns fiber installerat.

Fastigheten, med sin friköpta tomt är belägen i mycket eftertraktade Herrängen-Älvsjö. På lugn gata i mycket barnvänligt område och med närhet till det mesta som gör livet enklare. Kort promenadavstånd till Herrängens skola och flertalet förskolor och direkt närhet till buss som tar dig till anslutande T-bana och pendeltåg i närheten. Även närhet till Herrängens gård med AW, lunch, fika och middag samt midsommarfirande på dansbanan och tennisanläggning för medlemmar i klubben. Området erbjuder också mysiga Långbro Park med sitt populära Värdshus, Långsjöns badplats med egen servering och Stubbängsparken med parklek och fotbollsplan. Dessutom fina promenadstråk runt sjön och Älvsjöskogens naturreservat som är väl anpassat för friluftsliv med belysta motionsspår mm.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Christofer Svensson

Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Mäklare Christofer  Svensson, Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
070-710 85 04