Borgsjöbyn 501

Ånge Se på karta

1 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
198 m²
Biarea
14 m²
Tomtarea
5 340 m²
Byggår
1915
Driftkostnad
67 699 kr/år
Antal besök
1 900
Dagar på Hemnet
9

Är ni ute efter en generös familjevilla i två plan med generös tomt och gästhus i Borgsjöbyn? Då kan ni sluta leta.

Det här hemmet har utvecklats och förvaltats väl av tidigare och nuvarande ägare. Här är allt ordentligt gjort efter konstens alla regler. Huset ligger barnvänligt och centralt i Borgsjöbyn och här har familjen trivts. Men nu är det dags att lämna över och här får ni verkligen ett välskött hem.

På de 198 kvm får ni idag 3 sovrum, generöst kök i anslutning till matrum/vardagsrum med mysig kamin, stort härligt uterum, tvättstuga med groventré och ett härligt allrum med bar på övre plan. Bara för att nämna några saker ni möts av här.

Tomten är generös om 5 340 kvm och det finns gott om utrymme för barnen att leka. På tomten finns också garage med carport, gästhus, ett härbre, jordkällare och ett otroligt mysigt lusthus.

Gästhuset passar perfekt för tonåringen eller om ni vill hyra ut för lång tid eller för passerande pilgrimer.

Byn är lugn med härliga naturmiljöer runt knuten. Pilgrimsleden Sankt Olofsleden passerar och här kan ni ta en tur till Sankt Olofs källa eller besöka Bergåsens utkiksplats. Ni har gång och cykelavstånd till badplats och Frendo. Ett stenkast från huset har vi också Borgsjö Hembygdsgård med sommarservering samt sockenmagasinet där det säljs närproducerat hantverk och hemslöjd.

Varmt välkomna på visningen!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Sundsvall

Visningstider

  • 20
    jun
    Sön 20 jun kl. 14:00–15:00
    Anmälan krävs, varmt välkommen med er bokning på vår hemsida.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.