Kävlingevägen 2

Annelöv, Landskrona Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
166 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
898 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
43 847 kr/år

Välkommen till denna hemtrevliga och välplanerade villa! Sedan färdigställandet av detta hus år 2008 har det endast haft en ägare, och därför håller huset fortfarande hög standard. Här bor du på en välplanerad yta om 166 kvadratmeter och har tillgång till inte mindre än sex rum och kök.  

Det första som möter dig i huset är den inbjudande hallen med bra förvaringsmöjligheter. Vidare finns ett socialt och funktionellt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Huset har fyra sovrum, två stilrena badrum och ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor.

Lummig tomt om 898 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Det härliga trädäcket, som nås via vardagsrummet och ett av sovrummen, inbjuder till såväl lek som umgänge.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Annelöv med Pågatågen en cykeltur bort och med skatepark, utegym och pizzeria på gångavstånd. Dessutom perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona