Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Norra infartsgatan 55D, Väster, Landskrona kommun
Norra infartsgatan 55D, Väster, Landskrona kommun, bild 2
Norra infartsgatan 55D, Väster, Landskrona kommun, bild 3

Norra infartsgatan 55D

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
685 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1/3
1 821 kr/mån
26 346 kr/m²

Här erbjuds nu en charmig och renoverad lägenhet med optimal planlösning! Perfekt bostad för såväl den studerande som för den som letar efter ett kvadratsmart boende med närhet till allt som staden har att erbjuda! Den funktionella och praktiska hallen ger ett gott första intryck och bra överblick över lägenheten som inrymmer en väl tilltagen skjutdörrsgarderob samt ett fullt utrustat kök. Vidare finns ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp samt ett fräscht och helkaklat badrum. Det centrala läget är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta. I närområdet hittar du bland annat busshållsplats och butiker, dessutom är det inte långt till centrum, havet och trevliga promenadstråk. Välkommen på visning!

  • Premium
Löpargatan 86 B, Västra Fäladen, Landskrona kommun

Löpargatan 86 B

Radhus
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
2 695 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/1
5 659 kr/mån
33 272 kr/m²

På ett lugnt och trevligt läge i populära brf Tornet finns nu denna ljusa och rymliga före detta trea om 81 kvadratmeter till salu! Här erbjuds ett trivsamt boende med fina sociala ytor och delvis öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Planlösningen är omgjord från original och idag inrymmer boendet ett stort sovrum i anslutning till matplatsen samt två mindre sovrum i anslutning till vardagsrummet. De mindre sovrummen fungerar utmärkt som barnrum eller t.ex hobbyrum och önskar man återställa planlösningen, för ett rymligare vardagsrum, krävs ingen större ombyggnad. Vidare finns en separat tvättstuga och ett helkaklat badrum med dusch. Det finns även ett stort förråd och garageplats i länga. Insynsskyddad och lättskött innergård i västerläge med både uterum och trädäck erbjuder en härlig och solig plats att inta morgonkaffet på. Entrén är välkomnande och inbjudande, här finns en uppbyggd vägg som ger matplatsen insynsskydd från entrén samt plats för ytterkläderna och annan förvaring i den stora skjutdörrsgarderoben. Köket har inretts stilfullt med grå luckor och har öppen planlösning med matplatsen varifrån man har fin utsikt över uterummet och innergården. Badrummet är helkaklat i tidlösa färger, även tvättstugan är stilrent inredd och här finns gott om plats för klädvård. Kort sagt en mycket välplanerad bostad med optimerad planlösning! På Tornet bor du i ett lugnt område med havet inom gångavstånd. Västra Fäladen med butik, vårdcentral, apotek, pizzeria, folktandvård och Friskis och Svettis ligger en kort promenad bort. Här har du också nära till kommunikationer och all bekvämlighet! Busshållsplats finns i närheten och det är cykelavstånd till centrum samt naturen med havet, golfbana och grönområden. Flera bra skolor finns i närheten av Brf Tornet; Engelska skolan, Säbyholms Montessori och Västervång. Närheten till Norra Borstahusen erbjuder dessutom en rad nya möjligheter både till service och socialt umgänge. Här finns allt och lite till för dig som vill bo i ett lugnt och trivsamt område på bekvämt avstånd till allt Landskrona har att erbjuda. Varmt välkomna på visning!

Konvaljegården 4, Häljarp, Landskrona kommun
  • Mån 1 apr kl 14:00
Konvaljegården 4, Häljarp, Landskrona kommun, bild 2
Konvaljegården 4, Häljarp, Landskrona kommun, bild 3

Konvaljegården 4

Villa
Häljarp, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
6 795 000 kr
380 + 56 m²
7 rum
1 462 m² tomt

Välkommen till Häljarp och detta fantastiska friliggande hus med gott om ytor, såväl för den stora familjen som för livsnjutaren eller för dig med egen verksamhet. Detta vackra hus, med anor från början av 1900-talet, har de senaste åren genomgått en omsorgsfull renovering, där varje detalj är genomtänkt och har bevarats för att behålla husets själ och hjärta, samtidigt som moderna bekvämligheter har integrerats sömlöst. Påkostade materialval som tex. vitvaror från Gaggenau, stora takfönster, marockanskt klinkergolv i badrummet och bänkskivor av vacker sandsten. De rymliga ytorna i köket och vardagsrummet tillsammans med det angränsande poolrummet, som i sin tur har en exklusiv bar och flertalet sittplatser, bjuder in till trevligt umgänge med familj och vänner - såväl ute som inne. Huset inrymmer i övrigt 5 stora sovrum, 2 badrum, en uteplats under markis i anslutning till köket och en stor takterrass på ovanvåningen. Huset har genomgående vattenburen golvvärme. Det stora dubbelgaraget om ca 40 kvm, byggt 2016, med automatport har vattenburen golvvärme samt toalett och dusch. På den stora stenbelagda uppfarten ryms enkelt 5 parkerade bilar och här finns en nyinstallerad elbilsladdare och smidesgrindar mot vägen. Den lummiga trädgården är privat och insynsskyddad, omgärdad av en vacker vitputsad mur och höga buskar. Under de varma månaderna går det att öppna poolrummets stora vikdörrar i glas fullt ut mot trädgården i två väderstreck, vilket ger en känsla av ”utomhus” inne och lockar till poolbad även i sommarvärmen. I trädgården finns även ett mysigt orangeri i glas för de lite svalare vår- och höstkvällarna i trädgården eller som kan användas för odling. I Häljarp bor du på trivsamt läge med direkt närhet till natur och goda kommunikationer. Läget är lugnt då huset ligger på en återvändsgata. På några minuter är du vid tågstationen där Pågatågen avgår eller nere vid Saxån där man kan fiska t.ex. abborre, gädda och regnbåge. Det är en kort bilfärd eller bussfärd till såväl centrala Landskrona som till Center Syd i Löddeköpinge och du är snabbt ute på motorvägen som tar dig mot Malmö i söder och Helsingborg i norr. I Häljarp finner du även matbutik, förskolor och grundskola upp till åk 9. I byn och dess närområden finns även flera golfbanor, strövområden, badmöjligheter samt shopping och restauranger. Visning efter överenskommelse-välkommen att kontakta mäklaren för bokning!

  • Premium
Nyvångsgatan 6, Nyvång, Landskrona kommun

Nyvångsgatan 6

Radhus
Nyvång, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
3 795 000 kr
124 + 22 m²
5 rum
336 m² tomt

Välkomna till mycket omtyckta och trivsamma Nyvång och detta väldisponerade och insynsskyddade kedjehus! Här bor du med fyra rum och kök i modern planlösning med sociala ytor såsom kök och vardagsrum för sig och en lugn sovrumsavdelning för sig. Boendet har de senaste åren genomgått en större renovering vilket innebär att det endast är sista touchen som återstår! På Nyvångsgatan 6 välkomnas du av en inbjudande entré varifrån du har en fin överblick över matplats och vardagsrum och dess öppna planlösning. Vidare finns ett nyrenoverat kök från Kvik med fönster mot gatan och grönområdet utanför. Huset har tre sovrum, ett kontor, ett nyrenoverat badrum och ett lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor, genomgående laminatgolv och öppen spis. Huset har en walk in closet som nås från ett av sovrummen samt en renoverad tvättstuga som idag även inrymmer toalett, handfat och dusch. Uterummet, som nås från ett stort fönsterparti i vardagsrummet, har av nuvarande ägare påbörjats att nedmonteras och är idag en uteplats med tak. Tomten är perfekt för dig som vill ha en fin, insynsskyddad men lättskött trädgård med många härliga soltimmar. Det här hemmet är perfekt beläget i Nyvångsområdet med grönområde precis utanför huset och med Karlslundsparken runt husknuten. Området är lummigt och ett stenkast bort pågår utvecklingen av Karlslundsområdet som ska bli en naturlig mötes- och rekreationsplats för Landskronaborna och stadens föreningsliv. Strandpromenaden längs med Landskronas kust finns en promenad bort och dessutom har man Landskrona station en bit bort från bostaden. Varmt välkommen till Nyvångsgatan 6!

Fogdegatan 21, Norra Borstahusen, Landskrona kommun

Fogdegatan 21

Radhus
Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
3 695 000 kr
114 m²
5 rum
6 368 kr/mån
32 412 kr/m²

Välkommen till Fogdegatan 21 och detta bostadsrättsradhus i Norra Borstahusen. Nytt och modernt radhus som stod klart 2022. Bostadens 114 kvm är välplanerade och fördelade på två plan. Entréplan består av hall, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ägarna har gjort flera uppdateringar såsom fina gråa köksluckor, vitvaror i rostfritt, slitstarkt och vackert grått stengolv vid entrén, väggar målade i sobra färger samt gjort vid trädgården på baksidan med nytt gräs, rabatt och avskärmat med plank och grind. Övre plan har fyra bra sovrum samt ett kaklat badrum med dusch. Husen värms upp med frånluftsvärmepump med vattenburen värme. Entréplan har golvvärme och ovanvåningen radiatorer. På framsidan uppställningsplats för bil samt gräsyta och en liten uteplats på framsidan av huset. Trädgården på baksidan har uteplats med trädäck, liten gräsmatta, rabatt samt ett kallförråd.

  • Uteplats
Linneagården 4B, Häljarp, Landskrona kommun

Linneagården 4B

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
1 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
3 910 kr/mån
25 364 kr/m²

Välkommen till Linneagården 4B och denna yteffektiva bostadsrätt. Här bor du med trivsamt läge i omtyckta Häljarp med direkt närhet till natur, skola, förskola och goda kommunikationer. Här erbjuds ett stilrent och modernt boende i en genomgående tvåa med öppen planlösning och ett härligt ljusinsläpp. Välkomnande entré med förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare. Från entrén nås lägenhetens badrum som är väl tilltaget med både dusch och tvättmöjligheter. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning som erbjuder bra sällskapsyta. Från vardagsrumsdelen kommer man ut till balkongen som ligger i soligt söderläge. Sovrummet är generöst tilltaget och är lättmöblerat och med två garderober för förvaring. I Häljarp bor du i populära och trivsamma kvarter. Här har du nära till matbutik, tågstation, golfbana och strövområden. Skola och förskola finns i närheten och inom bekvämt avstånd finns Saxtorpsskogen, Saxån, och Järavallen Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lilla Byvägen 8 B, Häljarp, Landskrona kommun

Lilla Byvägen 8 B

Radhus
Häljarp, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
2 775 000 kr
118 m²
5 rum
7 175 kr/mån
23 517 kr/m²

Välkomna till lugna och trivsamma brf Albatrossen och detta väldisponerade bostadsrättsradhus som är designat av prisbelönta arkitekter på Wingårdhs! Detta rymliga radhus stod färdigbyggd 2022 och erbjuder ett modernt boende i två plan med stiliga och sobra materialval. Härligt ljusa och öppna ytor, som bjuder in till såväl trevliga middagar med vänner som till mysiga filmkvällar med familjen, på entréplan samt en mer privat avdelning med tre väl tilltagna sovrum, ett allrum samt badrum på övre plan. Den öppna och inbjudande entrén ger ett hemtrevligt intryck och här finns gott om plats för ytterkläderna i skjutdörrsgarderoben. Från entrén nås det rymliga och smakfullt inredda badrummet. Vidare så öppnar entréplan upp sig med det ljusa vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket och matplatsen vilket skapar en känsla av rymd. Det stora fönsterpartiet ger fint ljusinsläpp och här finns utgång till den härliga uteplatsen som vetter åt ut mot grönområdet och dammen. Det välplanerade köket ligger i direkt anslutning till matplatsen vilket inbjuder till härliga middagar med nära och kära. På övre plan finns de välplanerade sovrummen och allrummet, som även passar perfekt som kontor, samt ett helkaklat badrum. Trädgården är perfekt för familjen som vill ha en fin och lättskött trädgård. I trädgården erbjuds ett trädäck med uteplats som nås från vardagsrummet samt en härlig framsida som till stora delar är stenlagd och som även erbjuder biluppställningsplatser med elbilsladdare i direkt anslutning till huset. Det här hemmet är perfekt beläget på gångavstånd till såväl förskolor, skolor och grönområde som till all form av service. Skogen och havet finns inom behagligt promenadavstånd och dessutom finns Häljarps station på cykelavstånd vilket tillsammans med närheten till E6an gör detta boende perfekt för pendlaren. Varmt välkommen att boka in en visning!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Holmgatan 7, Svaneholm, Landskrona kommun

Holmgatan 7

Villa
Svaneholm, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
6 195 000 kr
162 m²
7 rum
1 200 m² tomt

Välkommen till Holmgatan och detta rymliga hus på attraktivt läge! Ett härligt boende med stor potential för familjen som vill ha ett lugnt boende med närhet till det mesta. Ett stenkast från havet och strandpromenaden och med lugnt läge på återvändsgata finns nu denna familjevilla med väl tilltagen tomt till salu! Här bor du granne med det pittoreska fiskeläget Borstahusen med restauranger, småbåtshamn, en av Skånes vackraste golfbanor och den underbara strandpromenaden utmed Öresund. På tryggt cykelavstånd ligger flera skolor och förskolor. Holmgatan 7 erbjuder ett rymligt och charmigt boende i 1 1/2-plan, med stora sociala ytor i entréplan och hela 5 sovrum och två badrum på övre plan. Stor trädgårdstomt på lugnt och familjevänligt läge med havet i blickfång. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
Ekebygården 47, Västra Fäladen, Landskrona kommun
  • Mån 1 apr kl 13:00
Ekebygården 47, Västra Fäladen, Landskrona kommun, bild 2
Ekebygården 47, Västra Fäladen, Landskrona kommun, bild 3

Ekebygården 47

Radhus
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
2 195 000 kr
125 m²
6 rum
9 509 kr/mån
17 560 kr/m²

Välkomna till omtyckta och trivsamma brf Spelmansgården och detta väldisponerade bostadsrättskedjehus med uterum! Här bor du med gott om utrymme och med kök och de sociala ytorna på entréplan samt en lugn sovrumsavdelning på övre plan.   Den öppna och inbjudande entrén ger ett hemtrevligt intryck och här finns gott om plats för ytterkläderna. Från entrén nås det rymliga köket med en matplats och utsikt mot husets trädgård. Det finns ett lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till uterummet som ligger i härligt västerläge. Entréplanets sovrum har tidigare varit en del av vardagsrummet och kan om så önskas återställas för att utöka den sociala ytan. Badrummet är helkaklat och smakfullt inrett med toalett, dusch, handfat. En trappa upp finns idag ett allrum, fyra väl tilltagna sovrum samt ett badrum med dusch. Tomten är perfekt för dig som vill ha en lättskött trädgård. I trädgården erbjuds en gräsmatta som är inramad av en häck och på framsidan av huset finns uterummet samt gräsmatta som erbjuder många soltimmar då läget i väst ger sol större delen av dagen. Garage och förråd finns i direkt anslutning till huset. Det här hemmet är perfekt beläget med närhet till såväl skolor och grönområde som till all form av service. Havet och strandpromenaden, längs med Landskronas kust, finns en kort promenad bort och dessutom har man Landskrona station på cykelavstånd. Varmt välkommen att boka in en visning!

  • Premium
  • Uteplats
Suellsgatan 1B, Väster, Landskrona kommun

Suellsgatan 1B

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
1 095 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/4
4 776 kr/mån
15 000 kr/m²

Välkommen till Suellsgatan och denna genomgående trerumslägenhet på tredje våningen. De 73 kvm är mycket välplanerade och planlösningen består av en hall med praktisk klädkammare, kök med bra arbetsytor och plats för matbord och stolar. Lägenheten har två sovrum samt ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet kommer man ut till den inglasade balkongen. Badrummet är renoverat och går i gråa och beigea toner. I hjärtat av Väster bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat butiker, restauranger, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Centrum, Lindeshamn, Exercisfältet och strandpromenaden finns en kort promenad bort och bushållsplats finns i direkt anslutning till huset. Ett boende med ett centralt och lugnt läge. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Segergatan 2C, Västra Fäladen, Landskrona kommun

Segergatan 2C

Lägenhet
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
1 850 000 kr
81 m²
3 rum
vån 8/8
5 248 kr/mån
22 840 kr/m²

Välkommen till Brf Kungen och denna välplanerade trea om 81kvm. Här erbjuds en mycket ljus lägenhet på åttonde våningen med milsvid utsikt över Öresund och en chans att skapa ett boende att trivas i länge! Lägenhetens hall är funktionell och inbjudande. Härifrån nås en både praktisk och användbar klädkammare. Vidare finns ett ljust kök med matplats, ett nyrenoverat och helkaklat badrum, två rogivande sovrum och ett vardagsrum med fint ljusinsläpp. Köket är stort och praktiskt med generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på härliga umgängesytor och utgång till den inglasade balkongen varifrån den magiska utsikten och härliga kvällar kan avnjutas. På lugnt och grönt läge med direkt närhet till bl.a mataffär, gym, vårdcentral, apotek och kommunikationer har Västra Fäladen blivit ett av Landskronas populäraste områden. Med en kort promenad, via fina promenadstråk, nås både havet och centrum och inom några minuter är man vid stationen. Det finns flera bra skolor på gång och cykelavstånd, Västervång, Säbyholm Montessori och Engelska skolan. Och i närbelägna Karlslundsområdet finns t.ex simhall och den härliga parken, perfekt för rekreation. Här finns kort och gott det mesta för den som vill kunna njuta av det bästa i Landskrona.

  • Balkong
  • Hiss
Sålundavägen 22, Saxtorpsskogen, Landskrona kommun

Sålundavägen 22

Villa
Saxtorpsskogen, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
3 995 000 kr
125 m²
4 rum
1 962 m² tomt

Välkommen till Sålundavägen 22 och denna friliggande villa i 1 1/2 plan. Stor naturtomt på trivsamt hörnläge i populära Saxtorpsskogen. Huset är ett Älvsbyhus uppfört 2007 och ligger på lugnt läge längst ner på en återvändsgata. Entréplan har ett nytt kök med matplats, stort vardagsrum och ett helkaklat badrum. Här finns också en separat tvättstuga med groventré. Ovanvåningen är inredd med två rymliga sovrum samt en klädkammare. Här finns också en stor balkong med trevlig utsikt ut över trädgården. Fastigheten har en väl tilltagen tomt som passar såväl vuxna som barn med spring i benen. Tomten är på hela 1962 kvadratmeter och har stora gräsytor och ett rejält trädäck. Garage och carport finns intill huset. Närheten till strövområdet och naturreservatet Järavallen och populära golfbanor i Barsebäck och Häljarp, gör Saxtorpskogen till en attraktiv plats att bo på för den som söker en aktiv livstil. Det är nära både till havet och till Saxtorpssjöarna. I området finns också lekplats, Sandtrollets förskola och en scoutstuga. Skolor finns ett par kilometer bort i Häljarp eller i Hofterup. I närbelägna Häljarp finns en tågstation med bra förbindelser. För den hästintresserade finns det flera möjligheter med bl.a. närheten till Dagstorps ridklubb, utomhusridbana i Saxtorp och flera ridspår. Välkommen att boka in dig på visning!

Snövitsgården 6, Snövitsgården - Sagogatorna, Landskrona kommun

Snövitsgården 6

Radhus
Snövitsgården - Sagogatorna, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
5 550 000 kr
96 + 16 m²
3 rum
448 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva ett av de välplanerade och eftertraktade enplanshusen på Snövitsgården! Ett modernt boende med optimal planlösning och med en hemtrevlig atmosfär som andas ljus, kvalité och rymd. De 96 kvm är fördelade på ett ljust kök, ett vardagsrum med högt i tak, helkaklat badrum, gästtoalett, tvättstuga samt två rymliga sovrum. Från alla husets rum nås den insynsskyddade innergården som är något utöver det vanliga, en härlig atriumgård som erbjuder en noga uttänkt plats för avkoppling. Den mycket väl tilltagna pergolan, med ett infällbart tak, erbjuder skydd mot solens strålar och jacuzzin erbjuder avslappning såväl sommartid som vintertid. Entrén är mycket inbjudande med sin härliga takhöjd, här finns en inbyggd garderob med plats för ytterkläderna samt en sober gästtoalett. De genomgående ljusa väggarna och stora fönsterpartier skapar ett modernt och hemtrevligt intryck. Köket har inretts stilfullt och matplatsen binder på ett naturligt sätt ihop kök med vardagsrummet som har ett oslagbart ljusinsläpp. Från stora delar av huset har man fin utsikt över den inbjudande innergården. Badrummet är helkaklat i tidlösa färger och även tvättstugan är stilrent inredd och här finns gott om plats för klädvård. Kort sagt en mycket välplanerad bostad med optimerad planlösning! Närheten till Norra Borstahusen erbjuder en rad nya möjligheter till både service och socialt umgänge. Havet och busshållsplats finns inom gångavstånd och likaså cemtrum på Västra Fäladen med butik, vårdcentral, apotek, pizzeria, folktandvård och Friskis och Svettis. Det är cykelavstånd till tågstation, centrum, golfbana och grönområden. Flera bra skolor finns i närheten; Engelska skolan, Säbyholms Montessori och Västervång. Här finns allt och lite till för dig som vill bo i ett lugnt och trivsamt område på bekvämt avstånd till allt Landskrona har att erbjuda! Varmt välkomna på visning!

Axeltoftavägen 35, Häljarp, Landskrona kommun
Axeltoftavägen 35, Häljarp, Landskrona kommun, bild 2
Axeltoftavägen 35, Häljarp, Landskrona kommun, bild 3

Axeltoftavägen 35

Radhus
Häljarp, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
3 895 000 kr
115 m²
5 rum
373 m² tomt

Välkommen till ett exklusivt och noga uttänkt boende på Axeltoftavägen 35 i Häljarp. Fastigheten, som tidigare inrymt ett bageri och stall, har de senaste åren renoverats med en varsam hand och erbjuder idag ett boende som andas design och funktion. Med sin industriella känsla och påkostade materialval är detta ett unikt boende som kommer att imponera på dig från första blick! Bostaden erbjuder en perfekt kombination av moderna detaljer och bevarade historiska element såsom synliga takbjälkar, vilket ger en unik och hemtrevlig atmosfär. Med sitt nyrenoverade utseende är varje hörn omsorgsfullt utformat för att skapa en harmonisk och stilfull boendemiljö med generösa ytor och smart planlösning erbjuder bostaden möjligheter att anpassa efter dina behov. Entréplan välkomnar och bjuder in till social samvaro, mycket tack vare att kök och vardagsrum är i öppen planlösning, husets hjärta och en plats att umgås med familj och vänner eller helt enkelt en plats för avkoppling! Slå dig ner i den ombonade och luftiga miljön och njut av den exklusiva känslan som genomsyrar bostadens alla rum. Här finns inga kompromisser när det kommer till funktion och design, vad sägs om golvvärme på både entréplan och övre plan, golv av microcement, en trappa av betong och takintegrerad fläkt är bara några exempel på detaljer som erbjuder lyx i vardagen. Den lättskötta tomten nås från vardagsrummet och kommer att ramas in av ett insynsskyddande staket. Den härliga uteplatsen är förberedd för att sätt in ett spabad och här finns utrymme för såväl den lilla trädgårdsglädjen som för härliga grillkvällar! Läget, bara en kort promenad från Pågatågsstationen, är oslagbart och gör det enkelt att ta sig till både Landskronas puls och den vackra naturen runtomkring. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Skördevägen 27, Asmundtorp, Landskrona kommun

Skördevägen 27

Villa
Asmundtorp, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
2 900 000 kr
104 + 126 m²
6 rum
698 m² tomt

Välkomna till Skördevägen 27 och denna rymliga villa på trivsamt läge på lugn återvändsgata i Asmundtorp. Här finner du en stor och öppen social yta i entréplan med kök, matplats och vardagsrum. Stort uterum med glaspartier som vetter mot trädgården och uteplatsen. Vidare finns det tre sovrum och ett helkaklat badrum med golvvärme. I källarplan finns en stor gillestuga med en värmande öppen spis. Här finns även ett stort sovrum, spa med hörnbadkar, separat tvättstuga och toalett. Garage finns intill huset och det finns också laddare till elbil. Det här boendet är som gjort för en familj, perfekt beläget med närhet till lekplats, skola, affär och idrottsplats. Dessutom perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Tränggatan 14A, Väster, Landskrona kommun

Tränggatan 14A

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/2
4 584 kr/mån
17 155 kr/m²

Välplanerad tvårumslägenhet på trivsamt läge med närhet till både hav, grönområden och centrum. Mysig tvårumslägenhet i fint skick med en trevlig gemensam innergård. Ljust och trevligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stort sovrum som vetter mot innergården med gott om plats för förvaring med skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum med dusch. Huset är charmigt med sin gamla port och portvalv mot föreningens trädgård. Välkommen att boka dig på visning!

Enoch thulins väg 36C, Landskrona, Landskrona kommun

Enoch thulins väg 36C

Lägenhet
Landskrona, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
1 750 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/7
4 911 kr/mån
23 333 kr/m²

Trivsam trerumslägenhet en trappa upp i populära Brf Helgebröten. Bostaden är ljus och välplanerad och har en hall med gott om garderober, kök med matplats och två sovrum varav ett med en rymlig klädkammare. Helkaklat badrum i ljusa färger och ett stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Klinkergolv genomgående i hall och kök och ljust laminatgolv i vardagsrummet samt i sovrummen. Trevligt läge med närhet till matbutiker, grönområden och bra kommunikationer med buss och tåg. I området finns bl.a. lekplatser, förskola, skola och kolonierna vid St Olovs Vång. Via cykelvägar eller kollektivtrafik kommer man även enkelt ner till havet med sin vackra strandpromenad eller in till centrum med dess utbud av butiker, service och restauranger. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ängavägen 116, Annelöv, Landskrona kommun

Ängavägen 116

Villa
Annelöv, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
3 495 000 kr
157 + 86 m²
6 rum
5 150 m² tomt

Välkommen till detta mycket charmiga boende på ett lantligt läge strax utanför Annelöv! En avstyckad gård som erbjuder ett ljust och väldisponerat boende med stora möjligheter för såväl den hobbyintresserade som för egna företagaren att skapa en unik boendemiljö. Med bra planerad yta bor du både bekvämt och med gott om plats här på Ängavägen 116. Denna vackra villa från 1940 har genom åren renoverats och anpassats från gårdslivet till det moderna familjelivet. Här erbjuds bl.a generös takhöjd, vackra trägolv och ett fantastiskt ljusinsläpp. Öppen planlösning och sociala ytor inbjuder till umgänge på entréplan medan en mer privat del med sovrum och badrum på övre plan inbjuder till lugn och ro. I källaren finns en rejäl tvättstuga samt den gamla vedspisen. De intill liggande ekonomibyggnaderna kan användas till såväl förvaring och garage som att inredas efter eget önskemål och behov. Utsikten från stora delar av villan är milsvid och hänförande. Trädgården är väl tilltagen och rogivande med bl.a träd och stora gräsytor för lek och bus. En perfekt plats för den egna företagaren eller för den som är i behov av gott om plats. Ett boende som med tid och kärlek kan bli både representativt och praktiskt! Varmt välkommen att boka din visning!

Skiftesvägen 9B, Landskrona, Landskrona kommun
  • Ons 3 apr kl 17:30
Skiftesvägen 9B, Landskrona, Landskrona kommun, bild 2
Skiftesvägen 9B, Landskrona, Landskrona kommun, bild 3

Skiftesvägen 9B

Lägenhet
Landskrona, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
1 995 000 kr
101 m²
4 rum
vån 3/3
6 586 kr/mån
19 752 kr/m²

I populära brf Solskiftet, på familjevänligt läge erbjuds nu en ljus och rymlig fyrarumslägenhet på hela 101kvm. Välkommen till denna genomgående lägenhet på hörnläge, fint renoverad i stilrena toner. Högst upp i huset med ljusinsläpp från tre väderstreck. Tre sovrum, renoverat helkaklat badrum och en gästtoalett. Här finns två balkonger i söderläge, varav den ena inglasad med skjutbara glaspartier. Praktiskt och väldisponerat kök med en rymlig matplats. Gott om förvaring i skåp och lådor. Solskiftet är stabil HSB-förening, belägen strax utanför centrum, granne med Egna hem. Här bor du i ett trivsamt och barnvänligt område med fina gröna ytor och lekplats utanför dörren. Här finns även förskola och trevliga promenadstråk. Busshållsplats finns i området och stationen, centrum och havet finns en kort cykeltur bort. Välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Löpargatan 8B, Västra Fäladen, Landskrona kommun

Löpargatan 8B

Lägenhet
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
1 575 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
4 721 kr/mån
19 688 kr/m²

På ett trevligt läge i området finns nu denna hemtrevliga och rymliga trea om 80 kvadratmeter till salu! Här erbjuds bl.a öppna sociala ytor som kök och vardagsrum samt två sovrum med gott om plats och en praktisk klädkammare. Den inglasade balkongen blir ett behagligt uterum som förlänger sommarsäsongen med ett par månader. Den välkomnande hallen är både inbjudande och rymlig, här finns en hatthylla och gott om plats för ytterkläderna. Vidare leder hallen in till ett lättmöblerat och öppet vardagsrum och ett rymligt kök. Utöver det finns två rogivande sovrum, en klädkammare och ett fräscht badrum med toalett, dusch, handfat och tvättpelare. I brf Springaren bor du i ett lugnt område med havet inom gångavstånd. Västra Fäladen med butik, vårdcentral, apotek, pizzeria, folktandvård och Friskis och Svettis ligger en kort promenad bort. Här har du också nära till kommunikationer och all bekvämlighet! Busshållsplats finns i närheten och det är cykelavstånd till centrum samt naturen med havet, golfbana och grönområden. Här finns allt och lite till för dig som vill bo i ett lugnt och trivsamt område på bekvämt avstånd till allt Landskrona har att erbjuda. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Hantverkargatan 15C, Landskrona, Landskrona kommun

Hantverkargatan 15C

Radhus
Landskrona, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
2 595 000 kr
125 + 80 m²
4 rum
140 m² tomt

Detta unika hus, som tidigare inrymt ett bryggeri, bjuder bland annat på mycket karaktär och en behändig och lättskött tomt. Huset är mycket väl planerat och de 125 kvm inrymmer bla ett entréplan med sociala ytor såsom kök och vardagsrum och en trappa upp finns två bra sovrum, varav det ena med enkla medel kan delas av och på så sätt skapa ett tredje sovrum. I källaren finns ytterligare utrymme för såväl umgänge och förvaring som för tvätten. Här bor du med gott om plats för hela familjen och med närhet till såväl centrum som till hav och kommunikationer. Mycket lättskött tomt som idag till stor del består av en uteplats och ett uterum, perfekt för den som vill bo centralt, med närhet till allt som Landskrona har att erbjuda, och vill lägga tid på annat än trädgårdsskötsel. Läget, med endast ett par minuters gångväg till tågstation, ger utmärkta pendlingsmöjligheter för såväl studenter som för den som dagligen pendlar till städerna i Öresundsregionen. På ett par minuter med cykel nås både centrum och havet med hamnar och bad! Varmt välkommen på visning!

Någorlundavägen 17, Saxtorpsskogen, Landskrona kommun

Någorlundavägen 17

Villa
Saxtorpsskogen, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
2 750 000 kr
55 + 28 m²
3 rum
2 622 m² tomt

Välkommen till Någorlundavägen 17 i Saxtorpsskogen och detta charmiga mindre hus. Huset är omgiven av vacker natur och det finns möjlighet till scouting, cykling och orientering. Läget är lugnt och naturnära men med bra pendlingsläge till ex. Malmö, Lund och Helsingborg. I Saxtorpsskogen finns scoutstuga, lekplatser, förskola och fina strövområden. Flera skolor och förskolor finns i närliggande Häljarp där även närmsta tågstation ligger. Huset och tomten är perfekt för den som söker avkoppling och fridfullhet i en lugn och harmonisk omgivning. Uteplatsen med trädäck ger utrymme till sena sommarkvällar med grill och ett härligt socialt umgänge. Gäststuga finner du på tomten och även en separat tvättstuga. Stor lättskött skogstomt på drygt 2600 kvm som ger möjlighet till utomhusaktiviteter, lek och avkoppling. Missa inte chansen att få göra detta hem till din vardag. Välkommen att boka dig på visning!

Landsvägen 190, Ven, Landskrona kommun

Landsvägen 190

Lägenhet
Ven, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
1 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/2
2 475 kr/mån
27 685 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårums lägenhet belägen på fint läge, mitt på den natursköna ön Ven. Med en unik kombination av charm och bekvämlighet erbjuder denna bostadsrätt en perfekt fristad för den som söker lugn och avkoppling. Denna bostad om 54kvm, som nås från en trappa i entréplan, är smakfullt inredd med alla bekvämligheter och passar därför till såväl fritidsboende som till åretrunt boende. Den öppna planlösningen skapar en luftig känsla och erbjuder utrymme för socialt umgänge eller extra sovplatser. I det optimalt planerade köket finns det bra förvaringsmöjligheter och vitvaror från 2009. Badrummet är helkaklat och här finns även tvättmaskin. Vardagsrummet är stort och här finns möjlighet att möblera med en soffgrupp eller med extra bäddar. I sovrummet finns garderober för förvaring och från fönstret har man utsikt över åkrar och ängar mot Öresund och Danmark. Fastigheten på Landsvägen 190 har tidigare huserat en restaurangverksamhet men byggdes om och inrymmer idag fyra lägenheter, två på entréplan och två på övre plan. Det finns tillgång till en trädgårdsplätt och uteplats var du kan koppla av och njuta av den fridfulla miljön. Dessutom finns öns olika fritidsaktiviteter, restauranger och butik på promenadavstånd. Varmt välkommen att boka din visning!

  • Uteplats
Örja byväg 17C, Örja Kyrkby, Landskrona kommun

Örja byväg 17C

Tomt
Örja Kyrkby, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
925 000 kr
713 m² tomt

En lummig och friköpt tomt om 713 kvm, belägen mitt i befintlig bebyggelse. Ett utmärkt tillfälle att förvärva en avstyckad tomt, med beviljat bygglov, utanför detaljplanerat område med närhet till Landskrona och kommunikationer! Bygglovet utfärdades den 20 september 2022 och gäller om projektet påbörjas inom två år och färdigställs inom fem år från beslutet fått laga kraft. Bygglovet gäller nybyggnad av enbostadshus om 135,6 kvm och förråd om 9kvm samt anmälan gällande installation av eldstad. Bygglovs handlingar finns hos fastighetsmäklaren.

Grönegatan 6, Örja, Landskrona kommun

Grönegatan 6

Villa
Örja, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
3 300 000 kr
112 + 66 m²
6 rum
692 m² tomt

Välkommen till Grönegatan 6 och denna rymliga och trivsamma villa med härlig trädgård. Här erbjuds ett väl tilltaget boende med plats för hela familjen. Med sitt strategiska läge och med närhet till det mesta passar detta boende familjen som vill bo i ett lugnt område med närhet till kommunikationer såsom motorväg och tågstation. På ett par minuter med antingen cykel eller bil nås centrum med sitt stora utbud av butiker för shopping och restauranger. Välplanerad planlösning som på entréplan erbjuder två till tre sovrum, ett badrum, kök och ett stort vardagsrum. Det finns en altan/ett uterum och från flera av rummen på entréplan nås dessutom den grönskande trädgården som för tankarna till fjärran östern. På övre plan finns två bra sovrum och en toalett. Kort och gott ett välplanerat boende med plats för hela familjen på lugnt läge med närhet till det mesta! Varmt välkomna på visning!

Visar alla 25