Mäklare Cecilia Grahn

Cecilia Grahn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Sturegatan 3B, Landskrona, Landskrona kommun

Sturegatan 3B

Lägenhet
Landskrona, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona

495 000 kr

26 m²

1 rum

1 797 kr/mån

19 038 kr/m²

Här erbjuds en charmig och fräsch lägenhet med perfekt planlösning. Du hittar lägenheten, efter en hissfärd, högst upp i huset med fin utsikt över takåsarna mot Wrangelska parken. Är du på jakt efter en bostad som det bara är att flytta in i kan det här vara lägenheten för dig. Den funktionella och praktiska hallen ger ett gott första intryck av bostaden, här finns en väl tilltagen skjutdörrsgarderob samt dörr till badrummet. Vidare finns ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och en fransk balkong samt ett fräscht, helkaklat badrum. Det centrala läget är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta. I närområdet hittar du bland annat centrum, busshållsplats och butiker, dessutom är det inte långt till havet och trevliga promenadstråk. Välkommen på visning!

 • Hiss
Larvigatan 27A, Väster, Landskrona kommun

Larvigatan 27A

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona

1 350 000 kr

80 m²

3 rum

5 736 kr/mån

16 875 kr/m²

Välkommen till Larvigatan 27A och denna genomgående trea, med bevarade originaldetaljer, en trappa upp. Här erbjuds ett rymligt och luftigt boende med högt i tak och inredning i retrostil. De 80 kvm är mycket välplanerade och planlösningen är genomtänkt med en entré varifrån alla lägenhetens rum nås, ett otroligt charmigt kök med målade originalluckor, bra arbetsytor och plats för matbord och stolar. Vidare finns två sovrum samt ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås den stora inglasade balkongen som blir ett extra rum stora delar av året. Badrummet som renoverades i samband med föreningens stambyte är helkaklat och går i ljusa toner. På Väster bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat butiker, restauranger, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Centrum, Lindeshamn, Exercisfältet och strandpromenaden finns en kort promenad bort och busshållsplats finns i nära anslutning till huset. Söker du efter ett boende med ett centralt och lugnt läge i en välskött förening så har du hamnat rätt! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Segergatan 6D, Västra Fäladen, Landskrona kommun

Segergatan 6D

Lägenhet
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona

1 795 000 kr

81 m²

3 rum

4 962 kr/mån

22 160 kr/m²

Välkommen in i denna trevliga och välplanerade lägenhet! En mysig trea på fjärde våningen med inglasad balkong och utsikt mot gården och bakom trätopparna skymtar Öresund, Ven och Danmark. Planlösningen är mycket trevligt disponerad med ett stort vardagsrum, ett trevligt kök med rymlig matplats, två bra sovrum, ett nyrenoverat badrum med dusch, gästtoalett och gott om förvaring. Den inglasade balkongen och vardagsrummet har fin utsikt mot gården och bakom trätopparna skymtar Öresund, Ven och Danmark. De två sovrummen samt köket har utsikt mot det grönskande Karlslund. På lugnt och grönt läge med direkt närhet till bl.a mataffär, vårdcentral och kommunikationer har Västra Fäladen blivit ett av Landskronas populäraste områden. Med en kort promenad når du både havet och centrum och inom några minuter är man vid stationen. Det finns flera bra skolor på gång och cykelavstånd, Västervång, Säbyholm Montessori och Engelska skolan. Och i närbelägna Karlslundsområdet finns t.ex simhall och den härliga parken, perfekt för rekreation. Här finns kort och gott det mesta för den som vill kunna njuta av det bästa i Landskrona. Väl värd att upplevas på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Gulsippegården 27, Häljarp, Landskrona kommun

Gulsippegården 27

Villa
Häljarp, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona

5 495 000 kr

143 m²

6 rum

636 m² tomt

Välkommen till Gulsippegården 27 och en mycket smakfull och modern villa, med påkostade materialval och praktiska lösningar, belägen i familjevänliga Häljarp. Här väntar ett stiligt hem som passar perfekt för den som söker ett bekvämt och bekymmersfritt boende med höga krav på både komfort och läge. Villan, som uppfördes under 2019, är väldisponerad och har en härlig öppen planlösning med generösa sällskapsytor som bjuder in till härligt umgänge med nära och kära. Här erbjuds genomgående stilrena och fina material och färgval, vad sägs om t.ex ett kök som går i vitt, grått och svart och som erbjuder gott om svängrum och en öppen planlösning med såväl matplats och vardagsrum. Detta är hemmets hjärta och blir den naturliga samlingsplatsen för hela familjen. Villans master bedroom har ett badrum ensuite och är inrett i harmoniskt lugna färger. Det bjuds vidare på tre välplanerade sovrum i en egen avdelning med allrum, badrum och klädkammare, vilket passar perfekt för familjens yngre medlemmar. Från flera av villans rum finns utgång till trädgården och trädäcket utanför vilket bildar en fin övergång mellan innemiljö och utemiljö. Villans tomt är belägen på en hörna, är lättskött och insynsskyddad. På tomten finns en välskött gräsmatta som inbjuder till bus och lek samt flera inbjudande platser, såsom bl.a trädäck, att avnjuta en fika på. Såväl skola som butik och tågstation finns på behagligt gångavstånd. Flera alternativ till fritidsaktiviteter finns på cykelavstånd då hav och skog nås på ett par minuter vilket gör att detta boende passar perfekt för barnfamiljen som vill bo lugnt och ha nära till allt! Varmt välkommen på visning!

Segergatan 6B, Västra Fäladen, Landskrona kommun

Segergatan 6B

Lägenhet
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona

1 495 000 kr

58 m²

2 rum

3 828 kr/mån

25 776 kr/m²

Välkommen till Brf Kungen och denna tvåa om 58kvm. Här erbjuds en hemtrevlig lägenhet med ett renoverat badrum. Här kan du bo och trivas länge. Det första som möter oss i denna lägenhet är en funktionell hall med garderober för förvaring. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett rogivande sovrum. Köket är stort och praktiskt med generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och utgång till den inglasade balkongen i soligt västerläge. I badrummet finns toalett, dusch och handfat. Badrummet har renoverats i samband med föreningens stambyte och är i stort sett helt nytt! På lugnt och grönt läge med direkt närhet till bl.a mataffär, vårdcentral och kommunikationer har Västra Fäladen blivit ett av Landskronas populäraste områden. Med en kort promenad når du både havet och centrum och inom några minuter är man vid stationen. Det finns flera bra skolor på gång och cykelavstånd, Västervång, Säbyholm Montessori och Engelska skolan. Och i närbelägna Karlslundsområdet finns t.ex simhall och den härliga parken, perfekt för rekreation. Här finns kort och gott det mesta för den som vill kunna njuta av det bästa i Landskrona.

 • Balkong
 • Hiss
Äppelblomsgatan 7, Magasinhusen, Landskrona kommun

Äppelblomsgatan 7

Lägenhet
Magasinhusen, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona

2 395 000 kr

74 m²

3 rum

4 778 kr/mån

32 365 kr/m²

Välkommen till Magasinhusen och en modern, stilren och inflyttningsklar trea, högt belägen med fin utsikt över såväl trädtoppar som takåsar. Här erbjuds en möjlighet att förvärva en smakfullt inredd trea med härligt ljusinsläpp och fin utsikt över Landskronas norra delar samt med en glimt av havet. Lägenheten är välplanerad med sociala ytor i vardagsrum och kök, ett rogivande sovrum samt ett rum som passar till såväl sovrum som till kontor. Det helkaklade badrummet är inrett i sobra färgval och har en praktisk tvättavdelning. Den väl tilltagna balkongen ger ett extra utrymme sommartid och härifrån är utsikten hänförande. I Magasinhusen bor man i ett bekymmersfritt boende med närhet till natur och goda kommunikationer. På kort avstånd finns både affär, gym, busshållsplats och grönområden. I området finns också ett stort utbud av aktiviteter som t.ex. fotbollsplaner, en av Sveriges vackraste golfbanor, utegym, motionsslingor, restaurang, spa och konsthall. En kort cykeltur bort ligger havet och den underbara strandpromenaden utmed Öresund. Läget är kort och gott perfekt för dig som vill kunna promenera i vackra omgivningar och ha nära till det mesta. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Segergatan 8D, Västra Fäladen, Landskrona kommun

Segergatan 8D

Lägenhet
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona

1 995 000 kr

81 m²

3 rum

4 742 kr/mån

24 630 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och mycket trevliga trea om 81 kvm. På lugnt läge och med grönskande utsikt finns denna ljusa lägenhet som har renoverats i sobra stilrena färger och fina materialval. Här erbjuds kort och gott ett stiligt boende med gott om plats! Lägenhetens hall är funktionell och öppen, här finns gott om plats för ytterkläderna samt en klädkammare och en nyrenoverad gästtoalett. Från hallen nås även det nyrenoverade badrummet som är helkaklat med moderna materialval. Köket har ljusa luckor, bra arbetsytor och en rejäl matplats med utsikt mot Karlslund. Vidare finns det två stora och rogivande sovrum som alla är målade i sobra färger. Det ljusa och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på härliga umgängesytor och utgång till den inglasade balkongen varifrån man kan njuta av den grönskande utsikten. På lugnt och grönt läge med direkt närhet till bl.a mataffärer, vårdcentral och kommunikationer har Västra Fäladen blivit ett av Landskronas populäraste områden. Med en kort promenad når du både havet och centrum och inom några minuter är man vid stationen. Det finns flera bra skolor på gång och cykelavstånd, Västervång, Säbyholm Montessori och Engelska skolan. I närbelägna Karlslundsområdet finns t.ex simhall och den lummiga parken, perfekt för rekreation. Här finns det mesta för den som vill kunna njuta av det bästa i Landskrona.

 • Balkong
 • Hiss
Lilla Byvägen 11, Häljarp, Landskrona kommun
 • Sön 5 feb kl 12:00

Lilla Byvägen 11

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona

2 900 000 kr

83 m²

3 rum

4 879 kr/mån

34 940 kr/m²

Välkomna till omtyckta och trivsamma brf Parkstaden och detta väldisponerade bostadsrättsradhus! Bostadsrätten stod färdigbyggd 2014 och erbjuder ett modernt boende med stiliga och sobra materialval. Bostadsrättsföreningen har nyligen installerat solceller på taken vilket ger en låg elkostnad vilket också ger en lägre driftskostnad. Här erbjuds därmed ett bekymmersfritt boende på välplanerade 83 kvm i modern planlösning och med låga driftskostnader! Den öppna och inbjudande entrén ger ett hemtrevligt intryck och här finns gott om plats för ytterkläderna. Från entrén nås det rymliga och smakfullt inredda badrummet samt ett av sovrummen som har utsikt mot framsidan av huset. Vidare finns det ljusa vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket och matplatsen vilket skapar en känsla av rymd. Det stora fönsterpartiet ger fint ljusinsläpp och här finns utgång till den härliga uteplatsen som vetter åt ett grönområde. Från vardagsrummet nås bostadens andra sovrum som är lugnt placerat mot uteplatsen. Det välplanerade köket ligger i direkt anslutning till matplatsen vilket inbjuder till härliga middagar med nära och kära. Trädgården är perfekt för dig som vill ha en fin och lättskött trädgård. I trädgården erbjuds en stenlagd uteplats som nås från vardagsrummet samt en härlig framsida som till stora delar är stenlagd och som även erbjuder gräsyta och rabatter. Carport och två förråd finns i direkt anslutning till huset. Det här hemmet är perfekt beläget med närhet till såväl grönområde som till all form av service. Skogen och havet finns inom behagligt promenadavstånd och dessutom har man Häljarps station på cykelavstånd. Varmt välkommen att boka in en visning!

 • Plus
 • Uteplats
Första gatan 28, Lundåkrahamnen, Landskrona kommun

Första gatan 28

Fritidshus
Lundåkrahamnen, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona

595 000 kr

50 m²

2 rum

100 m² tomt

Välkommen till Lundåkrahamnen och denna röda stuga på Första gatan 28. Stugområdet i hamnen består av tre gator, Första, Andra och Tredje gatan, med sammanlagt 87 stugor. Stugtomterna arrenderas ut av LEF, Lundåkrahamnen ekonomisk förening till medlemmar som också ska ha en båtplats i hamnen. Till denna stuga hör båtplats E51 som är 2,9m bred med en rekommenderad båtbredd på 2,5m. Stugan är i ett plan och är från början två sammanförda bodar som klätts med träpanel. Idag inryms här kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett rymligt sovrum samt ett badrum. Det finns dessutom en ombonad veranda/uterum (ej vinterbonat) om ca 45kvm med glaspartier och ett avtagbart tak (presenning då fast tak ej är tillåtet.) Från Första gatan är det nära till Hamnkontoret och till resten av hamnområdet med bl.a grillplatser, duschar, toaletter och tvättmaskin. Hjärtligt välkommen på visning!

Hållplatsvägen 25, Kvärlöv, Landskrona kommun

Hållplatsvägen 25

Tomt
Kvärlöv, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona

1 595 000 kr

1 688 m² tomt

Härligt uppväxt tomt på lantligt läge och med milsvid utsikt mot Kvärlöv samt över åkrar och ängar. Tomten är avstyckad och anläggningsavgift samt anslutningsavgift för vatten och avlopp är betald. Idag är tomten beväxt med träd och buskar och har en total yta om ca 1 688 kvadratmeter. Ett utmärkt tillfälle att förvärva en tomt på lugnt läge med närhet till både service och kommunikationer! Cykelvägen, som gränsar till tomten, är asfalterad och tar dig till Dösjebro (ca 3 km) som med sin tågstation ger goda möjligheter att pendla med Västkustbanan till bl.a Malmö, Lund, Helsingborg och Landskrona. I grannbyn Annelöv finns en pizzeria och den uppskattade förskolan föräldrakooperativet Lövet. Även Asmundtorp och Häljarp ligger inom ett bekvämt avstånd och för naturupplevelser rekommenderas ett besök i både Kvärlövs naturområde samt i Järavallens strövområde.

Visar alla 10