Slalomvägen 7

Bankeryd, Jönköpings kommun Se på karta

3 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
117 m²
Biarea
17 m²
Tomtarea
673 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
53 000 kr/år

Mitt på populära Nyarp i Bankeryd finner du denna trevliga familjedröm - en enplansvilla med garage och med en stor och plan trädgård som dessutom gränsar mot grönområde. Slalomvägen är en lugn återvändsgatan centralt i Bankeryd med gångavstånd till skola. Du har också närheten till både centrum, naturområdet Vidablick samt Domsandsbadet där man kan ta ett svalkande dopp i Vättern ljumna sommarkvällar. Här finns plats för den stora familjen, villan besitter idag 4 st sovrum.

Varmt välkommen in i en rymlig hall med en gäst-WC direkt i anslutning. Härifrån har du öppet in till det renoverade fräscha köket i vitt. Från köket når du praktiskt nog direkt ut till altanen och trädgården - perfekt att ha middagen här ute på sommaren! Öppen planlösning mot rymligt vardagsrum. Här inne har du otroligt ljusinsläpp från 3 stora fönster. Ljusa färgval både på väggar och golv ger ännu mer rymd till rummet!

Till vänster från hallen ligger husets sovrum samt ett badrum. Idag disponerar man villan så att familjen använder alla 4 rum på denna sidan som sovrum. Master bedroom har egen walk-in closet och ett av de andra sovrummen har ett eget allrum en trappa ner - här kan man snacka om ett perfekt tonårsrum!

På sommar och vår finns ett rikt trädgårdsliv att tillgå! En stor plan tomt med plats för lek och bus. Här finns också plats för de vuxna att sitta på altanen - både med och utan tak. I direkt anslutning till trädgården ligger ett grönområde vilket ger en insynsskyddad baksida.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Michael Nygren

Notar
Mäklare Michael Nygren, Notar
0734131100
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022