Kommande

Nejlikegatan 10

Bårslöv, Helsingborgs kommun Se på karta

3 400 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
157 m²
Biarea
8 m²
Tomtarea
727 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1974
Driftkostnad
29 650 kr/år
Kommande

Välkomna till denna omhändertagna familjevilla med ett attraktivt läge i Bårslöv. Huset ligger längst inne på en återvändsgata på en hörntomt vilket gör att det inte kör så mycket bilar förbi huset. Nuvarande ägare har bott i huset sedan det byggdes och tagit hand om huset mycket väl. Huset har blivit besiktigat inför försäljningen och till detta har säljarna tecknat en säljarförsäkring för dolda fel vilket är en stor fördel både för er som köpare och säljare. Besiktningsprotokollet hittar ni bifogat på hemsidan. Fråga mäklaren om ni vill veta mer.

Husets entréplan erbjuder idag två sovrum med möjlighet att bygga till ett tredje. Ett badrum med dusch, en gäst-toalett, ett stort rymligt vardagsrum och matrum. Vidare hittar vi köket där det finns gott om utrymme för en matplats. Intill köket finns också grovköket med tvättmaskin. Grovköket har egen entré via det stora uterummet. På ovanvåningen finns ett rymligt sovrum med stor klädkammare samt en hall, klädkammare, toalett samt ett stort allrum/sovrum. Även här finns det möjlighet att göra ytterligare sovrum om man har behov av det.

Detta är alltså ett perfekt hus både för den mindre men även den större familjen då man idag har tre sovrum men som kan bli totalt fem till sex sovrum. Det finns indraget och installerat fiber i huset. Parkerar gör man smidigt antingen i carporten under tak eller i garaget. Man har mycket bra förvaringsutrymme i förrådet som man når via uterummet. Förrådet har byggts till och större än det var ursprungligen när husen byggdes.

Man bor i ett mycket barnvänligt område med närhet till grönområden, kollektivtrafik, skola och dagis. Ett stenkast från huset finns en lekplats och en landbandyplan samt busshållplats. Detta är en riktig idyll för barnfamiljer!

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Johan Eriksson

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Johan Eriksson, Mäklarhuset Helsingborg
0793473821

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas