Tyras väg 7

Bergshammar, Nyköpings kommun Se på karta

3 795 000 kr

3 995 000 kr -5 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
116 m²
Biarea
116 m²
Tomtarea
885 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
76 100 kr/år

I populära Bergshammar finner vi detta familjevänliga enplanshus med inredd källare, grönskande trädgård, garage och trivsamma uteplatser.
Invändigt bjuds vi på stora sociala ytor, modernt fullutrustat kök med goda arbetsytor och rymlig matplats som ligger i anslutning med det luftiga vardagsrummet där vi enkelt möblerar med en mysig soffgrupp och ytterligare matplats om så önskas. Renoverade badrum och tre sovrum på entréplanet. I den inredda källaren finner ni ett stort allrum perfekt för långa filmkvällar, sparum med bastu och dusch, sovrum, tvättstuga och ett stort förrådsutrymme med groventré.
Från både vardagsrum och kök nås den soldränkta altanen som fortsätter runt hörnet av huset där en del av altanen har tak. När kvällen smyger sig på eller under de kallare årstiderna kan man också här ta ett avslappnande bad i det nedsänkta spabadet. Vidare ut på tomten finns gräsytor för spel och lek, på framsidan finns garage och uppfart med plats för flera bilar.
Bergshammar är ett barnvänligt område med både förskola och skola. Härliga naturområden samtidigt som du bara är några minuters bilfärd ifrån Nyköpings centrum. Här finns även viss handel såsom bilaffär och pizzeria. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Sofia Bengtsson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Sofia Bengtsson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
072-555 03 46

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.