Toffelmakaregatan 34

Billesholm, Bjuvs kommun Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
155 m²
Tomtarea
976 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022

Har du länge varit sugen på att uppfylla husdrömmen? Nu kan vi presentera detta nyproducerade 1-planshus i familjevänliga Billesholm, uppfört 2022 och nyckelfärdigt för att ta emot sin nya ägare. Utvändigt erbjuds en karakteristisk stil med putsad vit fasad och antracitgråa fönster och dörrar, ett välkomnande intryck. Invändigt - kvadratsmart disponering med öppna sociala ytor, moderna inredningsval, driftsnål energi och hög komfort.

Huset fördelas på ett plan med ca 155 kvadratmeter i boyta. Social disponering med öppet kök mot vardagsrum och en takhöjd som skapar rymd och intryck. Stora sociala ytor ger utrymme för stora tillställningar, med plats för både matbord och soffmöblemang. Det stora fönsterpartierna ger en härlig anslutning till trädgårdssidan som ligger i bra sydväst-läge. Huset erbjuder två helkaklat badrum med riktigt fina materialval, praktisk grovkök/tvättstuga med egen utgång. Fyra sovrum med goda ytor för möblemang och förvaring, varav ett master-bedroom separat placerat på höger sida från entrén med helkaklat badrum och klädkammare precis i anslutning. Övriga tre två sovrum tillsammans med husets andra badrum finner vi på husets vänstra sida. Här bor den större familjen med andra ord riktigt bekvämt och praktiskt!

Billesholm är en hemtrevlig tätort beläget i nordvästra Skåne. Det ligger mellan jordbruk, bebyggelse och friluftslivet ständigt närvarande. Närheten till Söderåsen, Ängelholm och Helsingborg möjliggör goda förbindelser till allt man kan önska sig i sin vardag. Här finns även god service, skolor, förskolor och härlig natur inom nära räckhåll.

OBS! Bilderna är framtagna i 3D - viss avvikelse kan därför förekomma. Trädgården överlämnas ej enligt bilderna. Framsidan kommer delvis få stenuppfart för bil samt en gångväg till samtliga dörrar runt huset.

Efter slutbeskedet är utfärdat kommer en besiktning genomföras samt en dolda-felförsäkring tecknas.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Helsingborg

Kontakta mäklaren

Omar Akkache

SkandiaMäklarna Helsingborg
Mäklare Omar Akkache, SkandiaMäklarna Helsingborg
0733867474