Korrarpsvägen 30-14

Blentarp, Sjöbo Boosta bostaden
Karta & restider

6 995 000 kr
VillaVilla

Mellan Skurup och Blentarp, på de skånska slätterna, ringlar sig Slimmingevägen, en naturskön vägsträcka i gränsen mellan Skurups och Sjöbos kommun. Korrarpsvägen är en avstickare till Slimmingevägen, och här hittar du denna fantastiska fastighet belägen endast cirka 10 kilometer från E65 och ytterligare 2 kilometer bort ligger Skurup, en centralort som erbjuder både dagligvaror, sällanköpsvaror och tågstation. Tåget tar dig både till Ystad, Malmö, Lund och Köpenhamn.

Välkommen till Korrarpsvägen 30-14, den fantastiska gården omgiven av böljande sädesfält, skog och en stor portion lantlig charm. Runt husen kan du njuta av en parkliknande trädgård, en rofylld plats att tillbringa lata dagar på. På gården finns även en nybyggd ekonomibyggnad om ca 98 kvm och ett isolerat hundhus med rastgårdar och ett trädgårdsskjul.
Boningshuset är en L-formad Skånelänga som renoverats varsamt i gammal stil under 2000-talet med slammade väggar, bjälkar och specialtillverkade fönster med djupa nischer.
Charmig entré och hall med klinkergolv, synliga bjälkar i tak och gott om förvaring. Stort, underbart kök med klinkergolv, öppet upp i nock, putsade väggar, stilfulla pardörrar (2016) på gavel mot trädäck, västerläge. Köksinredning i vitt, insatt 2001, spis med gas och häll, kyl/frys från 2015, ugn från 2015 och diskmaskin från 2011. Stor härlig matsal med klinkergolv, kamin, bjälkar i tak, fönster i norr och söder. Badrum med klinkergolv och badkar, ny badrumsinrdning från 2012 (ej badkar). Grovkök med egen ingång, stor klädkammare och separat rum för tvättmaskin, torktumlare och pannrum.

Vi tar oss nu in i vinkeln på huset, den gamla stalldelen, renoverad 2016. De bevarade stallfönsterna med nya innerglas förstärker charmen i stalldelen. Stort L-format allrum med laminatgolv, kamin från 2017, terrassdörrar i öster och väster (dubbeldörrar), synliga bjälkar i tak. Stort gästrum med laminatgolv. Gästbadrum med toalett och dusch.

Ovanvåning, hall med förvaringsutrymme, laminatgolv, synliga bjälkar i tak, öppet upp i nock. Sovrum med laminatgolv, fönster på gavel i söder. Från hallen kommer man in i bostadslängan med ett allrum med vitlaserat furugolv, fönster i snedtak. Här finns också ett stort mastersovrum med kupa och egen walk in-closet.
Det finns genomgående golvvärme på entréplan i bostaden och en värmepump luft/luft på ovanvåningen, insatt 2017. På ovanvåningen på stalldelen finns även element.
På gårdsplanen vid huset finns en stor ekonomibyggnad på cirka 98 kvm med gjutet golv och indraget vatten.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
250 m²
Tomtarea
12,4 ha tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
49 414 kr/år
Byggår
1800
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Korrarpsvägen 30-14 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 995 000 kr
Driftkostnad
49 414 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

5 089
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 68 dagar sedan, den 14 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips