Boge Klinte 171

Boge, Gotlands kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
135 m²
Biarea
58 m²
Tomtarea
25,2 ha
Byggår
1981
Driftkostnad
38 530 kr/år

Hästgård om 25 ha med oerhört låg driftskostnad tack vare bergvärme samt vattenmantlad vedspis i bostadshuset. Gården ligger fint ombäddad av skog och växtlighet och skapar en egen oas med en fin grusväg som slingrar sig ned till stallet, maskinhallen och ridbanan. En smart planerad enplans-villa med vidbyggt garage som erbjuder 4 sovrum, ett stort förråd eller sovrum, rymligt kök, badrum renoverat år 2022, vardagsrum med öppen spis, tvättstuga, ett till badrum samt flera förvaringsutrymmen. Husets taxerade yta är 135 m² boyta men har utökats med sovrum, hall och badrum mellan huset och garaget. Här bor ni i ett strand- och havsnära läge i Boge socken med närhet till Slite med service i form av restauranger, livsmedelsbutiker, apotek, systembolag, bibliotek, skol och förskola mm.

Det finns ett positivt förhandsbesked på att uppföra ett fritidshus längst söder ut och mot vägen på betesmarken. Detta möjliggör om man vill bygga något för eget behov eller stycka av tomt/tomter.

Skogen har avverkats under år 2022 och marken lämnas för köparen att göra om till bete eller markbereda och återplantera. Skog finns kvar att hugga för eget husbehov.

Vid frågor eller intresse är ni varmt välkomna att höra av er till [email protected] eller 073-990 97 46.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Visby

Kontakta mäklaren

Pontus Hederstedt

Svensk Fastighetsförmedling Visby
Mäklare Pontus Hederstedt, Svensk Fastighetsförmedling Visby
+46739909746
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas