Svensk Fastighetsförmedling Visby

Svensk Fastighetsförmedling Visby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Dalhem Busarve 203, Dalhem, Gotlands kommun
  • Lör 3 aug kl 12:30

Dalhem Busarve 203

Fritidshus
Dalhem, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
1 650 000 kr
43 m²
2 rum
1 823 m² tomt

Ett charmigt båtsmanstorp från 1700-talet med ett tillhörande brygghus. Fastigheten är väl omhändertagen och iordninggjord. Planlösningen inkluderar ett lantligt kök med matplats, en mindre hall, ett sovrum, ett vardagsrum och ett sovloft. I brygghuset finns ett iordninggjort duschutrymme med separett samt en snickarbod. Det finns en borrad brunn på fastigheten som idag har sommarvatten indraget, och avloppet är anslutet till en äldre stenkista med ett påläggande från kommunen. Trädgården har en häck som skärmar av och skapar en egen oas med stor gräsmatta, lövträd och en härlig inramning. Fastigheten ligger på en lugn gata, skyddad för att man ska kunna semestra i lugn och ro. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Boge Klinte 607, Boge, Gotlands kommun

Boge Klinte 607

Fritidshus
Boge, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
1 750 000 kr
46 + 10 m²
2 rum
2 022 m² tomt

Charmigt hus på skogstomt, bara cirka 15 minuter med cykel till Åminne. Här finner du en trevlig enplansstuga på cirka 46 kvadratmeter, kompletterad med ett gästhus. Stugan har två sovrum, ett större och ett mindre, samt ett rymligt vardagsrum med kök och kamin. Det finns också ett badrum, en förberedd separat toalett och en hall/entré. Fastigheten ligger lugnt belägen, avskild från stora vägen, med skog och naturområde som närmaste grannar. Det är den perfekta platsen att spendera somrarna på. På promenadavstånd hittar du vattnet, där du passerar en beteshage och natursköna områden med ett rikt fågelliv, vilket ger en härlig inramning och en genuin Gotlandskänsla. Tomten är en hörntomt med endast en granne, och på andra sidan omges den av skog och natur, vilket skapar en fridfull idyll under vår- och sommarmånaderna. Mellan stugan och gästhuset finns en charmig uteplats med grill, och längs ena sidan av stugan finns ett praktiskt utekök. Köper du denna fritidsstuga får du en utmärkt bas för att utforska Gotlands landskap. På bara 30 minuter med bil når du Fårösund, Furillen, Slite, Gårdsbutiken Tjeldervik Gård, Åminne, Bläse, Kappelshamn, Blå Lagunen, Visby och Östergarnslandet. Det finns mycket att se och uppleva på Gotland, och här erbjuds en perfekt fritidsdröm. Välkommen på visning!

Östergarn Stora Hamre 667A, Östergarn, Gotlands kommun
  • Idag kl 14:00

Östergarn Stora Hamre 667A

Fritidshus
Östergarn, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
4 600 000 kr
90 m²
4 rum
1 900 m² tomt

Härlig nybyggd 1-plansvilla med tillhörande gäststuga om 20 kvm. Byggnaderna uppförda med fasad och innerpanel i gotländskt gran och furu. Det är gångavstånd till fantastisk sandstrand och närhet till Östergarnslandet och Ljugarn. Det är även promenadavstånd till Danbo Naturresservat. Bostäderna har en sammanlagd yta om 110 kvm. Bostadshuset har fyra rok varav tre sovrum. Gäststugan har två sovrum och badrum. Husen sammanbindes av härligt trädäck. Välkommna på visning.

  • Plus
  • Uteplats
Mistralvägen 7, Gotlands Tofta, Gotlands kommun

Mistralvägen 7

Fritidshus
Gotlands Tofta, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
3 950 000 kr
97 + 12 m²
4 rum
2 194 m² tomt

Välkommen till Mistralvägen 7, ett idylliskt hem beläget på en lugn återvändsgata i hjärtat av Tofta. Detta välskötta enplanshus erbjuder 97 kvm av bekvämt boende, fördelat på 4 rum och kök, varav 3 är rymliga sovrum. Väl genomförda renoveringar och uppdateringar Huset har genomgått flera omfattande renoveringar och uppdateringar som gör det till en modern och trivsam bostad: 1996: Tillbyggnad av badrum, sovrum och hall samt installation av 2-kammarbrunn och infiltrering. 2003: Påkoppling av kommunalt vatten och avlopp. 2006: Ytterligare tillbyggnad med hall, sovrum och allrum. 2010: Installation av isolerglasfönster och dörrar samt byggnation av ett charmigt uterum. 2011: Totalrenovering av badrum/tvättstuga utförd av Suder Golv och Kämpinge Bygg. 2012: Nytt plåttak och tilläggsisolering på originaldelen av byggnaden. Ny fasadpanel och ytterligare tilläggsisolering av fasaden. 2021: Modernisering av köket med nya bjälklag, golv, tak och väggar. Byggnation av ett nytt badrum av Gotlands Byggen, samt installation av en ny luft/luftvärmepump och ny kanalplast på uterummets tak. Ny el och nya vatten- och avloppsledningar i husets originaldel. Betongplatta i garaget. Tofta är ett levande samhälle som erbjuder en perfekt balans mellan natur och bekvämligheter. Här finns flera restauranger, underbara stränder och natursköna promenadstråk där du kan njuta av fantastiska solnedgångar. Området är fyllt med mysiga platser att upptäcka och utforska. Detta hus är perfekt för dig som söker ett lugnt och bekvämt boende med närhet till både natur och samhällsservice. Välkommen att uppleva ditt drömhem på Misteralvägen 7!

  • Uteplats
Fårö Stora Gasmora 3809C, Fårö, Gotlands kommun
  • Tis 30 jul kl 11:00
Fårö Stora Gasmora 3809C, Fårö, Gotlands kommun, bild 2
Fårö Stora Gasmora 3809C, Fårö, Gotlands kommun, bild 3

Fårö Stora Gasmora 3809C

Fritidshus
Fårö, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
6 650 000 kr
110 m²
3 rum
3 260 m² tomt

Detta exklusiva hus, byggt 2016, kombinerar modern komfort med natursköna omgivningar. Med en generös boyta på 110 kvm, fördelat på 3 rum och kök, har detta hem allt du kan önska. Vattenburen golvvärme sprider en behaglig värme under årets kalla månader, vilket gör det extra mysigt. Den insynsskyddade tomten på hela 3260 kvm erbjuder en privat oas med möjlighet att bygga fler stugor. Trädgården, som badar i sol hela dagen, är perfekt för både avkoppling och lek. Här finns gott om plats för barnens hopp och lek, medan de vuxna kan njuta av lugnet i en naturskön miljö. Köket är utrustat med en elegant köksö med barkänsla och en stor granitbänkskiva från Italien och exklusiva vitvaror från Smeg – en dröm för matlagningsentusiaster. Vardagsrummet, med en vacker täljstenskamin, är den perfekta platsen för mysiga stunder med familj och vänner. Härifrån har du även utgång till ett trädäck som omger hela huset, vilket skapar en härlig uteplats för sommarens alla stunder. Huset har fiber indraget för optimal uppkoppling och möjlighet för hemmaarbete. Fastigheten ligger på gångavstånd till Stora Gåsemora och cykelavstånd till Sudersand, vilket ger dig tillgång till Fårös mest populära utflyktsmål och badstränder. Här får du det bästa av två världar – ett modernt och bekvämt boende i en idyllisk miljö. Ta chansen att förvärva detta fantastiska hus och skapa ditt eget paradis på Fårö!

  • Premium
  • Uteplats
Sundre Digrans 163, Burgsvik, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Sundre Digrans 163, Burgsvik, Gotlands kommun, bild 2
Sundre Digrans 163, Burgsvik, Gotlands kommun, bild 3

Sundre Digrans 163

Gård/Skog
Burgsvik, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
9 950 000 kr
175 m²
6 rum
5,7 ha tomt

I det vackraste av landskap ligger det här charmiga kalkstenshuset från 1700 talet, byggt på traditionellt vis med tjocka väggar av staplad kalksten. Trädgården med flera fina grusade eller stenlagda uteplatser är omgiven av stenvastar och trästaket och är väl insynskyddad av syrener och murgröna. Från hus och trädgård har man en fantastisk ostörd havsutsikt över den egna marken. Husets planlösning fördelas över en hall med målat trägolv och putsade väggar. Från hallen når man salen med massivt trägolv och vackert putsade väggar. Här finns en av husets flera braskaminer samt en luftvärmepump. I husets andra ände finns matsal med trägolv och tapetserade väggar samt havsutsikt från fönstren. I bakbygget ligger husets kök med kalkstensgolv och vedspis som också fungerar till matlagning. All utrustning finns i köket samt ett skafferi. Vidare i bakbygget finns ett sovrum med en imponerande eldstad, toalett samt uppgång till det generösa sovloftet. Husets badrum har klinkergolv och är utrustat med badkar, tvättmaskin, torktumlare samt separat kaklat toalettrum. Övervåningen fördelas över en hall samt två sovrum i vardera änden av huset. Totalt finns det minst 8 sovplatser i huset. Ägarna har underhållit huset väl under de senaste åren där de bland annat grävt ur stora delar av golven och gjutit platta med golvvärme, omputsning av väggar, renoverat fönster, avlopp och mycket mer. Se separat lista över alla renoveringar som utförts. En av Gotlands finaste sandstränder vid Holmhällar finns på cykelavstånd, och vid Flisars fiskeläge, där fastighetens strandbod ligger, finns utmärkta badmöjligheter från en brygga. Hoburgen ligger på promenadavstånd, och där finns Majstre; kafé och restaurang,där man kan äta middag och se solen gå ned över havet. På promenadavstånd har man även Körsbärsgården med konsthall, trädgård och kafé.

  • Premium
Bunge Bunn 100, Fårösund, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bunge Bunn 100

Gård/Skog
Fårösund, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
1 900 000 kr
108 m²
4 rum
4,9 ha tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en trevlig gård med avskilt läge på Norra Gotland. Här finns bostadshus i sten med fyra rok samt lada i kalksten och ett flertal uthus. Mycket vacker lada uppförd i kalksten och trä samt även äldre ateljé i bulkonstruktion på fastigheten. Tillgården är det 4,9 hektar mark. Det är närhet till bad samt även till Fårösundssamhälle. Välkommen på visning.

  • Plus
  • Uteplats
S:t Michaels gränd 5, Innerstad, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 1 aug kl 17:00

S:t Michaels gränd 5

Lägenhet
Innerstad, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
2 800 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/2
2 978 kr/mån
56 000 kr/m²

S:t Michaels gränd 5 i Visby innerstad är en charmig lägenhet belägen på husets första våning, höjt över marken vilket ger begränsad insyn från gatan. Lägenheten omfattar 2 rum och kök, fördelat på 50 kvadratmeter. Den är smart planerad med ett fullt utrustat kök som delas av från allrummet med en praktisk köksö, vilket skapar en öppen och luftig känsla. Dessutom har lägenheten en hall med klädförvaring, ett avskilt sovrum samt ett helkaklat badrum med bekvämligheter som egen tvättmaskin och torktummlare. Förutom det enskilda sovrummet finns en utfällbar extrasäng i köket, perfekt när man får besök av vänner och familj. Föreningen är stabil och erbjuder en mysig innergård som är perfekt för grillkvällar eller avslappnade fikastunder. Dessutom innehar föreningen en gemensam tvättstuga, parkeringsplatser och två affärslokaler som hyrs ut, vilket ger intäkter till föreningen. Det centrala läget innanför murarna gör att du har kort avstånd till det mesta. Med en kort promenad når du mataffär, skolor, Campus Gotland, Adelsgatan, Almedalen, havet, Stora torget och Östercentrum med affärer, apotek samt Systembolag. Busstationen ligger också inom bekvämt gångavstånd, vilket gör det smidigt att ta sig runt i Visby och till andra delar av ön. Varmt välkommen att anmäla dig till visning av denna charmiga lägenhet!

  • Plus
Jungfrustig 4, Länna, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 30 jul kl 17:00

Jungfrustig 4

Lägenhet
Länna, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
1 950 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
3 942 kr/mån
36 792 kr/m²

Välkommen till Jungfrustig 4! Lägenheten har en yta på 53 kvadratmeter, smart fördelad på två rum och kök. Perfekt för den som söker ett funktionellt boende med bra läge. Här bor man i en välskött förening från 1949, med god ekonomi, på omtyckta Länna. Det moderna köket med matplats är fullt utrustat och inbjudande, vilket gör matlagningen till en nöje. Vardagsrummet pryds av vacker parkett och har gott om plats för både soffgrupp och matplats. Från balkongen i västerläge kan man sola under fina dagar och avnjuta lugnet med utsikt över föreningens vackra innergård. Lägenheten är väl upplyst med ljusinsläpp från både öst och väst, vilket ger en behaglig atmosfär under hela dagen. Förvaringsmöjligheterna är generösa med en praktisk klädkammare, ett källarförråd och ett vindsförråd som tillhör lägenheten. Gemensam tvättstuga finns i samma hus, vilket både är praktiskt och bekvämt. Området är lugnt och familjärt med närhet till kiosk, skolor, förskolor och gymnasium. Dessutom har kvarteret en av stans bästa pizzerior. Gillar man promenader och avkoppling har man Krookska Dungen närliggande med dess natursköna omgivningar. Det är även cykelavstånd till centrum, innerstaden, busstationen, matbutik och det populära handelsområdet Stenhuggaren. Sammanfattningsvis är Jungfrustig 4 en smart planerad lägenhet med alla bekvämligheter man kan önska sig, belägen i en stabil förening med god ekonomi och ett idealiskt läge på Länna.

  • Plus
  • Balkong
Järnvägsgatan 15, Visby, Gotlands kommun
  • Mån 29 jul kl 11:00
Järnvägsgatan 15, Visby, Gotlands kommun, bild 2
Järnvägsgatan 15, Visby, Gotlands kommun, bild 3

Järnvägsgatan 15

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
2 200 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/3
4 243 kr/mån
31 429 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa på Järnvägsgatan 15! Lägenheten, med sina rymliga 70 kvadratmeter, erbjuder en fantastisk kombination av sekelskiftescharm och modern komfort. Här finns stora, luftiga rum med högt i tak och vackra, gammaldags fönster i tre väderstreck som släpper in rikligt med ljus och skapar en öppen och inbjudande atmosfär. Vardagsrummet är idealiskt för mysiga kvällar med nära och kära, medan det rymliga sovrummet ger en lugn plats för avkoppling. Det finns möjlighet för egna odlingar då man har en egen del av trädgården. Du kan även njuta av soliga stunder på den gemensamma balkongen i västerläge, perfekt för att avnjuta kvällssolen. Lägenhetens läge är optimalt, nära Visbys pittoreska innerstad med dess mysiga caféer och butiker, och med bekvämt gångavstånd till matbutiker och andra nödvändigheter. Området är lugnt och fridfullt, en idealisk plats att koppla av efter en hektisk dag. Trots att lägenheten är utrustad med moderna bekvämligheter har den bevarat sin tidstypiska charm, vilket ger en härlig blandning av historia och modernitet. Missa inte chansen att bo i ett hem som verkligen har allt! Kontakta oss för en visning och gör Järnvägsgatan 15 till ditt nya drömhem.

  • Premium
  • Uteplats
Boge Friggars 354, Slite, Gotlands kommun

Boge Friggars 354

Tomt
Slite, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
1 200 000 kr
1 768 m² tomt

Tomt med havsutsikt och med gångavstånd till hav och bad i naturskönt område. Vatten och avlopp (BDT) finns klart och är bara att ansluta till. Här har man möjlighet att uppföra en fantastisk villa med carport och förråd enligt bygglovet som är klart. Närhet till affärer mm i Slite samhälle. Bostadshuset uppförs i en våning med inredd vind och får en byggnadshöjd om 3,1 meter. Fasader utförs i vit kalkputs och tak beläggs med tjärat faltak. Bostadshuset får en byggnadsarea om 74,9 kvm. Carport / förråd får en byggnadsarea om 31 kvm med fasader i trä som behandlas med tjära. Tak beläggs med tjärat faltak. Boden får en byggnadsarea om 9 kvm med fasader i trä som behandlas med tjära och beläggs med svart plåttak. Välkomna på visning.

Gnisvärdsvägen 3, Tofta - Gnisvärd, Gotlands kommun
Gnisvärdsvägen 3, Tofta - Gnisvärd, Gotlands kommun, bild 2
Gnisvärdsvägen 3, Tofta - Gnisvärd, Gotlands kommun, bild 3

Gnisvärdsvägen 3

Gård/Skog
Tofta - Gnisvärd, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
9 950 000 kr
180 + 100 m²
7 rum
3,1 ha tomt

Välkommen till Gnisvärdsvägen 3 en enastående gård om ca 3,1 hektar, där historisk charm möter moderna bekvämligheter i en idyllisk miljö. Här finner du ett ståtligt trähus från sekelskiftet med vacker snickarglädje, ett 1-1/2-planshus med källare som erbjuder sju rum och kök (7 rok). Huset är smakfullt renoverat i lantlig stil och har ett platsbyggt kök som är perfekt för kulinariska upplevelser. Salen och allrummet, båda med kakelugnar, erbjuder en inbjudande atmosfär, och med totalt fem eldstäder. Uppvärmningen sker genom vattenburen golvvärme på entréplan och vattenburna radiatorer på övervåningen. Dessutom finns ett insynsskyddat altandäck i söderläge som blir din egen privata oas. Den renoverade smedjan från 2012 är ett riktigt wellnesscenter med kalkstensflis, inomhuspool, bastu och eldstad. De öppningsbara glasdörrarna suddar ut gränsen mellan inne och ute, och skapar en ljus och luftig känsla. Den stora ladan rymmer en lägenhet med fyra rum och kök (4 rok) från 90-talet, en snickeriverkstad, pannrum med vedpanna och kulvert till huset. Här finns även ett beredningskök och en festlokal med bardel som rymmer upp till 90 personer, samt två toaletter. Den gamla delen av ladan erbjuder generösa förvaringsutrymmen både på markplan och loftet, vilket ger gott om plats för alla dina behov. För den som önskar extra utrymme finns en modern aktionshall om ca 400 kvm, byggd 1997, med cafédel och förrådsutrymmen. Uppvärmning sker via oljebrännare vilket gör det möjligt att använda lokalen året runt. Läget är oslagbart med endast 1,5 km till sandstranden i Tofta, där du kan njuta av sol och bad. Dessutom är det bara 550 meter till Tofta bageri för färskt bröd och fika, samt ca 2,2 km till Gnisvärds hamn, en pittoresk plats perfekt för båtliv och fiske. Detta lantbruk erbjuder en unik möjlighet att kombinera ett charmigt boende med fantastiska faciliteter och ett oslagbart läge. Välkommen att uppleva ditt drömboende i hjärtat av natursköna Tofta!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Gnisvärdsvägen 9B, Gnisvärd, Gotlands kommun

Gnisvärdsvägen 9B

Lägenhet
Gnisvärd, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
1 800 000 kr
99 m²
3 rum
6 604 kr/mån
18 182 kr/m²

Stor trivsam uthyrningslägenhet med inglasat uterum och pool i föreningen. Lägenheten är helt renoverad 2020 med ett stort helkaklat badrum med golvvärme samt egen tvätt- och torkmaskin. Ljust och fint fullt utrustat kök med matplats. Här finns också en luftvärmepump för både värme samt kyla på sommaren. I vardagsrummet finns en eldstad för värmande mysiga kvällar efter ett kvällsbad. Till Tofta Strand och Gnisvärd är det kort promenadavstånd där man har en av Gotlands finaste stränder med service så som restaurang, livsmedelsaffär, padelpanor, camping med mera. En perfekt uthyrningslägenhet med sitt attraktiva strandnära läge och direkttillgång till poolen utför. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse eller boka visning.

  • Plus
  • Uteplats
Storkullsgränd 29, Slite, Gotlands kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00

Storkullsgränd 29

Lägenhet
Slite, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
1 295 000 kr
117 m²
5 rum
7 979 kr/mån
11 068 kr/m²

Välkommen till den perfekta radhuslägenheten! Här kombineras det praktiska med lägenhetsboende med känslan av att ha ett eget hus. Den generösa trädgården och den soliga uteplatsen i sydväst ger massor av utrymme för både socialt umgänge och lek. På nedre plan finner du ett fullutrustat och stilrent kök, ett vardagsrum med utgång till uteplatsen, ett flexibelt sovrum/kontor, ett elegant helkaklat badrum och en inbjudande hall. Dessutom har du en praktisk groventré och tvättstuga. På övre plan möts du av en rymlig hall, tre stora sovrum och ytterligare ett fräscht badrum. Läget är idealiskt med närhet till förskola, skola, centrum med utmärkt service, idrottsanläggningar och vackra naturområden. En kort promenad eller cykeltur tar dig till stranden med badbrygga, tennisplan och många andra sommaraktiviteter. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska bostad – varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Ada Blocks Gata 7B, Ängar, Gotlands kommun

Ada Blocks Gata 7B

Lägenhet
Ängar, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
2 100 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 479 kr/mån
38 182 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårums-lägenhet med en förtjusande syd/väst-balkong! Med sina 55 kvadratmeter erbjuder denna bostad en bekväm och luftig livsstil. Det första som fångar din uppmärksamhet när du kliver in i lägenheten är den moderna och fräscha atmosfären. Byggd enligt nyproduktionsstandard år 2018 ger denna bostad intrycket av att vara helt ny, vilket möjliggör njutning av moderna bekvämligheter och stilfulla detaljer. Sovrummet är rymligt och rymmer en stor säng med gott om förvaringsutrymme. Vid entrén finns en praktisk klädkammare som bidrar till ordning och ger extra plats för dina kläder och tillbehör. Badrummet är generöst tilltaget och innehåller både tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen ännu mer bekväm. Här kan du koppla av och samtidigt ha alla nödvändiga bekvämligheter inom räckhåll. Ljuset som flödar in i lägenheten skapar en härlig atmosfär. Loftgången förstärker detta genom att ge känslan av en extra balkong med österläge. Här kan du avnjuta morgonsolen och en kopp kaffe medan du planerar din dag. För att sammanfatta, erbjuder denna lägenhet allt du kan önska dig: rymliga rum, moderna bekvämligheter, en fantastisk syd/väst-balkong och känslan av nyproduktion. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla och uppleva en bekväm och stilfull livsstil i en trivsam miljö.

  • Plus
  • Hiss
Fröjel Mulde 138, Fröjel, Gotlands kommun

Fröjel Mulde 138

Gård/Skog
Fröjel, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
6 500 000 kr
257 + 27 m²
8 rum
6,4 ha tomt

Mangårdsbyggnad samt Brygghus och Båtmanstorp är byggda i kalksten. Brygghus och Båtmanstorp används som gästhus. På fastigheten finns även vacker ladugård i kalksten samt fårhus. På gården går det fint att ha får eller hästar. Mark om 6,4 hektar i strandsocken. Trevlig uppväxt tomt med bl.a. fruktträd och valnötsträd. Gångavstånd till hav och bad samt härliga strövområden. Kommunalt vatten. Närhet till Klintehamn där det finns affärer. Välkomna på visning.

  • Plus
  • Uteplats
Högklint Getsvältans väg 5, Högklint, Gotlands kommun
  • Ons 7 aug kl 12:00

Högklint Getsvältans väg 5

Villa
Högklint, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
8 000 000 kr
210 m²
5 rum
1 500 m² tomt

Stilfull villa med exklusiva materialval, enastående takhöjd och stora glaspartier som övergår från vägg till tak. Detta kombinerat skapar ett unikt hus med luftiga och ljusa rum. Husets fasad kläs av sibirisk lärk som ger ett vackert naturnära utseende. Uppvärmning sker via en frånluftsvärmepump och tack vare ett energieffektivt byggnadssätt har ägarna haft en elförbrukning på ca 9000 kWh/år. Boarean om ca 210 m² fördelas över fem rum, varav 4 sovrum, 3 badrum, kök och vardagsrum samt tvättstuga. Härliga utemiljöer med fin växtlighet och en uteplats i sydväst-läge med pergola byggd i modern stil. Fint läge på Högklint med en känsla av att vara på landet med lammhagar och stranden runt hörnet. Till Fridhem strand är det ca 7 minuters promenad och till Visby är det endast ca 25 minuters cykeltur.

  • Plus
  • Energieffektiv
Västerhejde Hallbrosvägen 38B, Västerhejde, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Västerhejde Hallbrosvägen 38B

Lägenhet
Västerhejde, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
2 695 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
3 719 kr/mån
33 272 kr/m²

Välkommen till Västerhejde Hallbrosvägen 38B – en modern och fräsch bostadsrättslägenhet belägen på andra våningen i huset. Med en yta på 81 kvadratmeter och tre rum erbjuder denna bostad en harmonisk och bekväm livsmiljö. Vid första anblicken möts du av ett stilrent designat hem där det mörka trägolvet ger en varm och inbjudande känsla. Väggarna är målade i ljusa nyanser som förstärker den luftiga och fräscha atmosfären. Golvvärme är installerad i hela lägenheten, vilket ger en behaglig temperatur året om och bidrar till en ombonad känsla. Byggnaden uppfördes under 2018-2019 och har en modern arkitektonisk design som smälter väl samman med det lantliga området. Från lägenheten kan du njuta av en vacker utsikt över ett stort öppet fält, vilket ger en känsla av vidsträckt frihet och närhet till naturen. En av de mest förtjusande funktionerna i denna bostad är den rymliga terrassen i söderläge som ligger utanför entrén. Perfekt för avkoppling eller social samvaro under soliga dagar. Dessutom erbjuder lägenheten en stor takterrass ovanför, där solen skiner dygnet runt och du kan njuta av en hisnande panoramautsikt över omgivande natur. Bostaden ligger på ett bekvämt pendlingsavstånd, ca 10 minuters bilfärd från centrala Visby. I området har du närhet till natursköna stigar och via en kort bilfärd når du förskola, skola, livsmedelsbutik, populära Fridhem och Högklint. I bostadsområdet finns även en liten lekplats som barnen kan leka på. Sammanfattningsvis är Västerhejde Hallbrosvägen 38B en idealisk bostadsrätt för den som söker ett modernt boende i en naturskön och fridfull miljö. Med sina generösa utrymmen och stilfulla design erbjuder denna lägenhet en härlig plats att kalla hemma. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Oscar Owen-Berghmark för mer information och för bokning av visning 0705436183

  • Balkong
Gnisvärdsvägen 9 E, Tofta Gnisvärd, Gotlands kommun

Gnisvärdsvägen 9 E

Lägenhet
Tofta Gnisvärd, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
1 500 000 kr
56,6 m²
2 rum
vån 1/2
4 636 kr/mån
26 502 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och nyligen renoverade lägenhet på populära Gnisvärd! Lägenheten rymmer hela det nedre planet i ett separat hus som totalrenoverades interiört 2020 efter att föreningen bildades. Bostadens fräscha känsla och fantastiska läge på Gnisvärd tillsammans med bra kommunikationer ger väldigt goda intäktsmöjligheter. Föreningen tillhandahåller bland annat medlemmarna ett härligt poolområde med stort trädäck som medlemmarna får nyttja utan begränsning. I området finns det mycket att göra. Ca 1 kilometer bort ligger Strandbageriet där man kan avnjuta en god fika, närmaste sandstrand ligger ca 1,1 km bort fågelvägen och i området finns det även padelbanor samt minigolf. Knappt två kilometer längst med den lilla vägen, västerut, finner du mysiga Gnisvärd hamn och populära Tofta sandstrand med dess sanddynor samt välbesökta sommarrestauranger. Bara ca 10 minuters bilresa söder ut ligger en av Sveriges vackraste golfbanor som lockar flertalet golfare varje säsong. Föreningen har en stor parkeringsyta med gott om plats för bilresenären men med en kort promenad når du även busshållplats med bra förbindelser till Visby. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Oscar Owen-Berghmark för mer information och för bokning av visning 0705436183

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Hablingbo Stora Domerarve 975, Hablingbo, Gotlands kommun

Hablingbo Stora Domerarve 975

Fritidshus
Hablingbo, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
2 900 000 kr
50 m²
3 rum
7,7 ha tomt

Stor fastighet med enorm potential. Med fastighetens ca 7,7 ha och fina strandläge så finns möjligheter till utveckling på flera sätt. Idag finns det på fastigheten skog samt en tomt med ett fritidshus och längst ner mot havet en mindre fiskebod. Fantastiskt fint läge där du promenerar på din egen mark ända ned till havet som erbjuder solnedgångar i havets horisont. Inom cykelavstånd finns Nisseviken med en fin badstrand som på sommaren oftast håller en av Gotlands högre badtemperaturer. Under sommaren finns där också liten livsmedelsaffär och restaurang samt stugby. Se gärna filmen över huset och fastigheten. Du hittar filmen genom att trycka vidare in på annonsen på Svensk Fastighetsförmedlings hemsida.

  • Plus
Vamlingbo Austre 965J, Vamlingbo, Gotlands kommun

Vamlingbo Austre 965J

Tomt
Vamlingbo, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
1 950 000 kr
2 541 m² tomt

Nu har ni möjlighet att förvärva en tomt med fantastiskt läge i Vamlingbo. Gångavstånd både till bad vid Austre stranden och restaurang vid Holmällar. Positivt förhandsbesked finns. I området finns härliga strövområden längs både sand stränder och raukar.

  • Plus
Vamlingbo Austre 965H, Vamlingbo, Gotlands kommun

Vamlingbo Austre 965H

Tomt
Vamlingbo, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
1 950 000 kr
2 544 m² tomt

Nu har ni möjlighet att förvärva en tomt med fantastiskt läge i Vamlingbo. Gångavstånd både till bad vid Austre stranden och restaurang vid Holmällar. Positivt förhandsbesked finns. I området finns härliga strövområden längs både sand stränder och raukar.

  • Plus
Kappelshamn Flenvikevägen 2, Kappelshamn, Gotlands kommun

Kappelshamn Flenvikevägen 2

Villa
Kappelshamn, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
3 950 000 kr
130 m²
5 rum
2 123 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva villa i gott skick med havsutsikt. På tomten finns även gårdshus samt ateljé, ett stenkast till hav och bad. Härlig trädgårdstomt med plats för egna odlingar samt havsutsikt. Gårdshuset erbjuder möjligheter till uthyrning eller egna gäster. Ateljén kan även den göras om till gäststuga om så önskas. Närhet till affär i Lärbro samt trevliga strövområden på stenkusten. välkommen på visning.

  • Balkong
  • Uteplats
Wilhelmina Skoghs Gata 1, Östra Vi, Gotlands kommun

Wilhelmina Skoghs Gata 1

Lägenhet
Östra Vi, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
2 450 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/4
4 930 kr/mån
34 028 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välplanerade markplanslägenhet med tre rum och kök fördelat på 72kvm. Nyproducerad år 2019 av högkvalitativa materialval med hänsyn till natur och klimat. Ett perfekt boende för den som söker både lugnet i ett naturnära område och bekvämligheten med närliggande service. Lägenhetens generösa takhöjd och ljusinsläpp tillsammans med den öppna planlösningen ger en fräsch och luftig atmosfär där man enkelt trivs. Lägenheten genomsyras av moderna materialval och ekparkett som ger en elegant touch. Det fullt utrustade köket från Vedum skapar en härlig plats där matinspiration får flöda fritt och bildar ihop med allrummet en social knutpunkt för trevliga middagar med familj och vänner. Lägenhetens tre rum ger den boende möjlighet att anpassa bostaden efter dennes behov, exempelvis flera sovrum, kontor eller annat. Via utgång från allrummet nås en stor terrass, i sydvästligt läge. Här kan du slappna av och avnjuta en kopp kaffe i eftermiddagssolen. Denna charmiga förening erbjuder en rad fantastiska faciliteter. På föreningens innergård finns ett växthus för den med gröna fingrar, gemensamhetsytor där medlemmarna kan mötas, socialisera och koppla av, samt en lekplats där barnen kan leka fritt. Föreningen tillhandahåller även en praktisk gästlägenhet för besökande vänner och familj. Det fantastiska läget gör det möjligt att ta del av allt Visby har att erbjuda. Visby Ängar ligger mellan en nyproducerad stadspark åt ena hållet och gröna strövområden åt andra hållet. Med cykelavstånd till Visbys pittoreska innerstad och centrum är en shoppingrunda eller ett restaurangbesök bara några minuter bort. Även vardagshandlingen är enkel för den boende då det populära handelsområdet Stenhuggaren, där flera stora aktörer verkar, enbart ligger en kort promenad bort. Det närliggande urskogsreservatet Krookska dungen och dess kringliggande strövområden bjuder in till vackra solnedgångar, lugna promenader på natursköna stigar och ljuvligt fågelkvitter. Dessutom finns bra kommunikationer nära intill och du har kort avstånd till förskola, skola, gymnasium, fotbollsplan, ridskola, travbana, ishall och Honnörsparken, lekplatsen som vann Region Gotlands arkitekturpris 2022. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet ett modernt, rymligt och fräscht hem med närhet till både natur och all bekväm service stan har att erbjuda. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem! Vänligen kontakta ansvarig mäklare Oscar Owen-Berghmark för mer information eller för bokning av visning.

  • Uteplats
  • Hiss
Visborgsgatan 10, Innerstad, Gotlands kommun

Visborgsgatan 10

Villa
Innerstad, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
9 900 000 kr
189 m²
257 m² tomt

Stor fastighet i Visby innerstad med en större lägenheten på hela översta planet om ca 78 kvm med balkong med fantastisk havsutsikt. På första våning finns en lägenhet om 58 kvm. Det har även tidigare varit en lokal i markplan där det förr i tiden var mjölkbutik. I källarplan finns tvättstuga, pannrum och stora ytor för till exempel förvaring eller inreda till lägenhet. På flera ställen i byggnaden finns vatten- och avloppsdragningar vilket möjliggör att inreda till fler lägenheter om man önskar. Husets tak är renoverat för 8 år sedan och kök/badrum i den större lägenheten är gjort mellan 2011 och 2015. Den mindre lägenheten har 50-talsstandard men är i bra skick. Uppvärmning sker med fjärrvärme med ny värmeväxlare -23 och fastigheten är också fiberansluten. Vid intresse - kontakta ansvarig mäklare. Privata visningar kan ordnas enligt överenskommelse. Annonsen kommer uppdateras med energideklaration och besiktningsprotokoll.

Visar 1 - 25 av 28