Mäklare Pontus Hederstedt

Pontus Hederstedt

Om mig

Jag är uppvuxen på Gotland men mäklarkarriären började i Stockholm 2014 och idag är jag verksam på hela Gotland där jag förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus, kommersiellt och gård/skog. Varje bostadsaffär är unik och kräver engagemang, noggrannhet och en gedigen kunskap. Med ett starkt intresse för arkitektur och byggnadshistoria så lyfter jag fram det som gör en bostad ett Hem. En trygg hamn att komma hem till. Ett hem som innebär ett fint avslut för någon, och en början för någon annan.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Jacob Häggs väg 1, Katthammarsvik, Gotlands kommun

Jacob Häggs väg 1

Fritidshus
Katthammarsvik, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby

2 995 000 kr

135 m²

5 rum

3 180 m² tomt

Välkommen till ett unikt hus i mysiga Katthammarsvik! Detta stora hus nyttjas idag som fritidshus och erbjuder inte bara två fasta byggnader, en friggebod och ett utedass, utan även en stor tomt på ca 3000 kvm. Huvudbyggnaden är ett fantastiskt köpmanshus från tidigt 1800-tal som är unikt byggt som ett bulhus. Här finns två bostadsvåningar och två oinredda vindsplan, vilket ger gott om utrymme för hela familjen och gäster. Huset har fyra sovrum, vardagsrum, kök, badrum och en veranda med balkong ovanför. Huset har även genomgått en renovering för ca 5 år sedan där elen har dragits om och elementen har bytts ut. Här finns även en luftvärmepump och vedspis som gör det möjligt att njuta av en skön temperatur oavsett årstid. För att skapa en mysig stämning finns det dessutom en kakelugn och två kaminer. Sidobyggnaden är en kalkstenslada från 1700-talet som har omvandlats till en lägenhet på loftet, ett garage och en vedbod. Här finns gott om plats för både fordon, verktyg och förvaring. I trädgården finns odling av träd som persikor, mullbär och valnöt. Katthammarsvik var under en period en av Gotlands viktigaste lanthamnar för export av kalk, trä och spannmål. Flera av gårdarna blev då säte för kalkpatroner och handlande. Under 1920-talet lades kalkindustrin ned. Idag är Katthammarsvik en populär socken för turism med många fina stränder och restauranger i området. Livsmedelsbutik och mack ligger precis över vägen och busshållplatsen är belägen utför tomtgränsen, vilket gör det lätt att ta sig till och från Östergarnslandet med buss. Bygdegården erbjuder en mängd olika aktiviteter såsom bibliotek, bio och föredrag. För de som gillar att utforska naturen finns en häftig miljö runt Grogarnsberget, där uppe ligger resterna efter Gotlands näst största fornborg. Från klintkrönet ute på Grogarnshuvud har man en enastående utsikt över havet i öster och Östergarnsholm med sina två fyrar. Detta är en unik möjlighet att förvärva ett fantastiskt fritidshus på Gotland. Missa inte chansen att göra det till ditt eget!

Betaniavägen 28C , Gotlands Tofta, Gotlands kommun

Betaniavägen 28C

Fritidshus
Gotlands Tofta, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby

990 000 kr

37,1 m²

2 rum

1 950 kr/mån

Letar du efter ett smidigt semesterboende där uthyrning är tillåtet och du bor nära havet och stranden? Det attraktiva läget gör det ekonomiskt fördelaktigt att hyra ut lägenheten när du själv inte nyttjar den. Med ett lugnt läge och i en trevlig förening, bor du här bekvämt med gångavstånd till en av Gotlands finaste sandstränder. Bostadsrätten är i väldigt gott skick, och inventarier följer med i köpet (en mindre TV och annat bord än bilderna). Det finns ett stort sovrum, ett allrum i öppen planlösning med kök och ett våtutrymme med toalett, handfat och extra stor dusch. Denna lägenhet är en hörnlägenhet och har egen entré från en större insynsskyddad uteplats med sydostligt läge. Föreningens stora grönyta och gräsmatta erbjuder uteplats även åt väster, där man även kan njuta av kvällssol. Bostadsrättsföreningen är belägen i Gnisvärd, med gångavstånd till den populära sandstranden vid Gnisvärd och Tofta strand, och uthyrning är tillåten i stor utsträckning. Ute vid vägen finns goda bussförbindelser in till Visby. Läs mer på föreningens hemsida, under länkar. Kontakta mäklare Pontus Hederstedt för visning - [email protected] eller 073-990 97 46.

  • Plus
Signalgatan 9C, Visby, Gotlands kommun

Signalgatan 9C

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby

1 595 000 kr

42 m²

1 rum

2 509 kr/mån

37 976 kr/m²

Denna stora fina etta på Signalgatan 9C är nu till salu och erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö på 42 kvadratmeter. Lägenheten har en praktisk planlösning med ett väl tilltaget rum som rymmer både säng, soffa och skrivbord, samt ett fullt utrustat kök renoverat -20 som passar utmärkt för den som gillar matlagning och bakning. Vid fönstret i köket finns plats för matbord. Denna matplats är också möjlig att också göra om till ett sovrum. Badrummet är äldre men är väl underhållet och har ett badkar för en avkopplande stund efter en lång dag. Standarden på resten av lägenheten är mycket bra och allt är i fint skick. Populärt område och stabil Riksbyggenförening med närhet till centrum samt fina promenadstråk längs Södra Hällarna Naturreservat.

Humlegårdsvägen 22, Visby - Länna, Gotlands kommun
  • Borttagen före visning

Humlegårdsvägen 22

Lägenhet
Visby - Länna, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby

2 290 000 kr

70 m²

3 rum

3 811 kr/mån

32 714 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Boge Klinte 171, Boge, Gotlands kommun

Boge Klinte 171

Gård/Skog
Boge, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby

3 995 000 kr

135 m²

6 rum

25,2 ha tomt

Hästgård om 25 ha med oerhört låg driftskostnad tack vare bergvärme samt vattenmantlad vedspis i bostadshuset. Gården ligger fint ombäddad av skog och växtlighet och skapar en egen oas med en fin grusväg som slingrar sig ned till stallet, maskinhallen och ridbanan. En smart planerad enplans-villa med vidbyggt garage som erbjuder 4 sovrum, ett stort förråd eller sovrum, rymligt kök, badrum renoverat år 2022, vardagsrum med öppen spis, tvättstuga, ett till badrum samt flera förvaringsutrymmen. Husets taxerade yta är 135 m² boyta men har utökats med sovrum, hall och badrum mellan huset och garaget. Här bor ni i ett strand- och havsnära läge i Boge socken med närhet till Slite med service i form av restauranger, livsmedelsbutiker, apotek, systembolag, bibliotek, skol och förskola mm. Det finns ett positivt förhandsbesked på att uppföra ett fritidshus längst söder ut och mot vägen på betesmarken. Detta möjliggör om man vill bygga något för eget behov eller stycka av tomt/tomter. Skogen har avverkats under år 2022 och marken lämnas för köparen att göra om till bete eller markbereda och återplantera. Skog finns kvar att hugga för eget husbehov. Vid frågor eller intresse är ni varmt välkomna att höra av er till [email protected] eller 073-990 97 46.

  • Plus

Visar alla 5