Mäklare Pontus Hederstedt

Pontus Hederstedt

Om mig

Jag är uppvuxen på Gotland men mäklarkarriären började i Stockholm 2014 och idag är jag verksam på hela Gotland där jag förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus, kommersiellt och gård/skog. Varje bostadsaffär är unik och kräver engagemang, noggrannhet och en gedigen kunskap. Med ett starkt intresse för arkitektur och byggnadshistoria så lyfter jag fram det som gör en bostad ett Hem. En trygg hamn att komma hem till. Ett hem som innebär ett fint avslut för någon, och en början för någon annan.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sundre Digrans 163, Burgsvik, Gotlands kommun
Sundre Digrans 163, Burgsvik, Gotlands kommun, bild 2
Sundre Digrans 163, Burgsvik, Gotlands kommun, bild 3

Sundre Digrans 163

Gård/Skog
Burgsvik, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
9 950 000 kr
175 m²
6 rum
5,7 ha tomt

I det vackraste av landskap ligger det här charmiga kalkstenshuset från 1700 talet, byggt på traditionellt vis med tjocka väggar av staplad kalksten. Trädgården med flera fina grusade eller stenlagda uteplatser är omgiven av stenvastar och trästaket och är väl insynskyddad av syrener och murgröna. Från hus och trädgård har man en fantastisk ostörd havsutsikt över den egna marken. Husets planlösning fördelas över en hall med målat trägolv och putsade väggar. Från hallen når man salen med massivt trägolv och vackert putsade väggar. Här finns en av husets flera braskaminer samt en luftvärmepump. I husets andra ände finns matsal med trägolv och tapetserade väggar samt havsutsikt från fönstren. I bakbygget ligger husets kök med kalkstensgolv och vedspis som också fungerar till matlagning. All utrustning finns i köket samt ett skafferi. Vidare i bakbygget finns ett sovrum med en imponerande eldstad, toalett samt uppgång till det generösa sovloftet. Husets badrum har klinkergolv och är utrustat med badkar, tvättmaskin, torktumlare samt separat kaklat toalettrum. Övervåningen fördelas över en hall samt två sovrum i vardera änden av huset. Totalt finns det minst 8 sovplatser i huset. Ägarna har underhållit huset väl under de senaste åren där de bland annat grävt ur stora delar av golven och gjutit platta med golvvärme, omputsning av väggar, renoverat fönster, avlopp och mycket mer. Se separat lista över alla renoveringar som utförts. En av Gotlands finaste sandstränder vid Holmhällar finns på cykelavstånd, och vid Flisars fiskeläge, där fastighetens strandbod ligger, finns utmärkta badmöjligheter från en brygga. Hoburgen ligger på promenadavstånd, och där finns Majstre; kafé och restaurang,där man kan äta middag och se solen gå ned över havet. På promenadavstånd har man även Körsbärsgården med konsthall, trädgård och kafé.

  • Premium
Gnisvärdsvägen 9B, Gnisvärd, Gotlands kommun

Gnisvärdsvägen 9B

Lägenhet
Gnisvärd, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
1 800 000 kr
99 m²
3 rum
6 604 kr/mån
18 182 kr/m²

Stor trivsam uthyrningslägenhet med inglasat uterum och pool i föreningen. Lägenheten är helt renoverad 2020 med ett stort helkaklat badrum med golvvärme samt egen tvätt- och torkmaskin. Ljust och fint fullt utrustat kök med matplats. Här finns också en luftvärmepump för både värme samt kyla på sommaren. I vardagsrummet finns en eldstad för värmande mysiga kvällar efter ett kvällsbad. Till Tofta Strand och Gnisvärd är det kort promenadavstånd där man har en av Gotlands finaste stränder med service så som restaurang, livsmedelsaffär, padelpanor, camping med mera. En perfekt uthyrningslägenhet med sitt attraktiva strandnära läge och direkttillgång till poolen utför. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse eller boka visning.

  • Plus
  • Uteplats
Storkullsgränd 29, Slite, Gotlands kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00

Storkullsgränd 29

Lägenhet
Slite, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
1 295 000 kr
117 m²
5 rum
7 979 kr/mån
11 068 kr/m²

Välkommen till den perfekta radhuslägenheten! Här kombineras det praktiska med lägenhetsboende med känslan av att ha ett eget hus. Den generösa trädgården och den soliga uteplatsen i sydväst ger massor av utrymme för både socialt umgänge och lek. På nedre plan finner du ett fullutrustat och stilrent kök, ett vardagsrum med utgång till uteplatsen, ett flexibelt sovrum/kontor, ett elegant helkaklat badrum och en inbjudande hall. Dessutom har du en praktisk groventré och tvättstuga. På övre plan möts du av en rymlig hall, tre stora sovrum och ytterligare ett fräscht badrum. Läget är idealiskt med närhet till förskola, skola, centrum med utmärkt service, idrottsanläggningar och vackra naturområden. En kort promenad eller cykeltur tar dig till stranden med badbrygga, tennisplan och många andra sommaraktiviteter. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska bostad – varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Högklint Getsvältans väg 5, Högklint, Gotlands kommun

Högklint Getsvältans väg 5

Villa
Högklint, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
8 000 000 kr
210 m²
5 rum
1 500 m² tomt

Stilfull villa med exklusiva materialval, enastående takhöjd och stora glaspartier som övergår från vägg till tak. Detta kombinerat skapar ett unikt hus med luftiga och ljusa rum. Husets fasad kläs av sibirisk lärk som ger ett vackert naturnära utseende. Uppvärmning sker via en frånluftsvärmepump och tack vare ett energieffektivt byggnadssätt har ägarna haft en elförbrukning på ca 9000 kWh/år. Boarean om ca 210 m² fördelas över fem rum, varav 4 sovrum, 3 badrum, kök och vardagsrum samt tvättstuga. Härliga utemiljöer med fin växtlighet och en uteplats i sydväst-läge med pergola byggd i modern stil. Fint läge på Högklint med en känsla av att vara på landet med lammhagar och stranden runt hörnet. Till Fridhem strand är det ca 7 minuters promenad och till Visby är det endast ca 25 minuters cykeltur.

  • Plus
  • Energieffektiv
Hablingbo Stora Domerarve 975, Hablingbo, Gotlands kommun

Hablingbo Stora Domerarve 975

Fritidshus
Hablingbo, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
2 900 000 kr
50 m²
3 rum
7,7 ha tomt

Stor fastighet med enorm potential. Med fastighetens ca 7,7 ha och fina strandläge så finns möjligheter till utveckling på flera sätt. Idag finns det på fastigheten skog samt en tomt med ett fritidshus och längst ner mot havet en mindre fiskebod. Fantastiskt fint läge där du promenerar på din egen mark ända ned till havet som erbjuder solnedgångar i havets horisont. Inom cykelavstånd finns Nisseviken med en fin badstrand som på sommaren oftast håller en av Gotlands högre badtemperaturer. Under sommaren finns där också liten livsmedelsaffär och restaurang samt stugby. Se gärna filmen över huset och fastigheten. Du hittar filmen genom att trycka vidare in på annonsen på Svensk Fastighetsförmedlings hemsida.

  • Plus
Visborgsgatan 10, Innerstad, Gotlands kommun

Visborgsgatan 10

Villa
Innerstad, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
9 900 000 kr
189 m²
257 m² tomt

Stor fastighet i Visby innerstad med en större lägenheten på hela översta planet om ca 78 kvm med balkong med fantastisk havsutsikt. På första våning finns en lägenhet om 58 kvm. Det har även tidigare varit en lokal i markplan där det förr i tiden var mjölkbutik. I källarplan finns tvättstuga, pannrum och stora ytor för till exempel förvaring eller inreda till lägenhet. På flera ställen i byggnaden finns vatten- och avloppsdragningar vilket möjliggör att inreda till fler lägenheter om man önskar. Husets tak är renoverat för 8 år sedan och kök/badrum i den större lägenheten är gjort mellan 2011 och 2015. Den mindre lägenheten har 50-talsstandard men är i bra skick. Uppvärmning sker med fjärrvärme med ny värmeväxlare -23 och fastigheten är också fiberansluten. Vid intresse - kontakta ansvarig mäklare. Privata visningar kan ordnas enligt överenskommelse. Annonsen kommer uppdateras med energideklaration och besiktningsprotokoll.

Sundre Västergårde 326 C, Vamlingbo, Gotlands kommun

Sundre Västergårde 326 C

Tomt
Vamlingbo, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
900 000 kr
2 347 m² tomt

Byggklar tomt med bra läge på södra Gotland säljes med positivt förhandsbesked. I köpet ingår gemensamt avlopp för BDT-vatten som säljaren står för. Köparen ansvarar för att installera egen septiktank, vattenbrunn samt installation av el. Området är oerhört populärt och det finns fantastiska naturområden, där du med endast cykelavstånd kan njuta av pensionat och natur runt Holmhällar, sandstrand vid Austre, fiskelägen eller varför inte solnedgångar vid Grumpeviken. Tomterna ligger också bra till för att enkelt besöka de populära besöksplatserna och restaurangerna Hamra krog och Majstregården vid Hoburgen. En idyll att vara på under sommaren men även andra årstider. Tre tomter enligt karta är till salu: Sundre Västergårde 1:70 Sundre Västergårde 1:71 - SÅLD Sundre Västergårde 1:72 - SÅLD Läs mer genom att klicka dig vidare till mäklarens sida och längre ner i annonsen. Varmt välkommen att kontakta Svensk Fastighetsförmedling i Visby för mer information, vi har även direktkontakt med flera olika husleverantörer som snabbt kan lämna offert.

  • Plus

Visar alla 7