Mäklare Pontus Hederstedt

Pontus Hederstedt

Om mig

Jag är uppvuxen på Gotland men mäklarkarriären började i Stockholm 2014 och idag är jag verksam på hela Gotland där jag förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus, kommersiellt och gård/skog. Varje bostadsaffär är unik och kräver engagemang, noggrannhet och en gedigen kunskap. Med ett starkt intresse för arkitektur och byggnadshistoria så lyfter jag fram det som gör en bostad ett Hem. En trygg hamn att komma hem till. Ett hem som innebär ett fint avslut för någon, och en början för någon annan.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lokrume Lilla Haltarve 234, Lokrume, Gotlands kommun
  • Ons 30 okt kl 12:00

Lokrume Lilla Haltarve 234

Villa
Lokrume, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
4 700 000 kr
180 m²
5 rum
1,9 ha tomt

Fin gårdsbild med mangårdsbyggnad från 1890 uppförd i kalksten. Huset erbjuder en imponerande stor sal med gott om ljusinsläpp från flera fönster, öppen spis och utgång till en trälagd altan i väster. Rymligt kök med matplats för många gäster och öppen planlösning mot vardagsrum. WC intill hallen. På övre plan finns tre sovrum, badrum, tvättstuga och en hall som sammanknyter alla rum. Källare med klassiska förvaringsutrymmen. Här står också vedpanna samt värmepump. Stor och vacker ladugård med gott om plats för förvaring av husbil, husvagn, bygga stall eller utrymme för verksamhet. Idag finns snickeri i ladugården med maskiner som säljaren kan tänka sig lämna efter överenskommelse. Flygel uppförd i kalksten med inredd övervåning. Utrustat med pentry, WC/duschrum samt två sovrum gör det perfekt som uthyrningsdel eller för gäster. Marken runt gården kan göras till ca 1 ha beteshage eller för hobbyodling. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Sanda Lekarve 175, Sanda, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Sanda Lekarve 175, Sanda, Gotlands kommun, bild 2
Sanda Lekarve 175, Sanda, Gotlands kommun, bild 3

Sanda Lekarve 175

Villa
Sanda, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
2 750 000 kr
98 + 58 m²
4 rum
4 459 m² tomt

Två fastigheter varav en bebyggd villatomt och en obebyggd tomt i Sanda söker nu nya ägare. Villan är hemtrevlig och har omsorgsfullt renoverats på senare år. Här ligger fina trägolv och väggarna har klätts med varma och behagliga tapeter. Köket är renoverat år 2020 och fullt utrustat med moderna vitvaror. Bänkskivan är av klassisk och tidlös Virrvarr. På tomten finns ett garage med vidbyggt förråd och gott om både äppel- och päronträd men även vindruvor. I försäljningen ingår fastigheterna Sanda Lekarve 1:70 (den bebyggda tomten) samt Sanda Lekarve 1:71 (obebyggd tomt). Den obebyggda tomten ligger inom avstyckningsplan (likt detaljplan). Vatten och avlopp är ej anslutet till den obebyggda tomten men kommunalt avlopp finns i området. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Greta Arwidssons gata 22A, Öster, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Greta Arwidssons gata 22A

Lägenhet
Öster, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
3 600 000 kr
84 m²
4 rum
vån 1/2
5 679 kr/mån
42 857 kr/m²

Välkommen till en fyra i markplan som erbjuder det lilla extra. Här finns en stor uteplats i söder med en stenlagd yta samt en grästäppa. Insynsskyddat tack vare häck och andra växter. Vardagsrummet har ett stort fönster mot uteplats som bidrar med ett härligt ljusinsläpp och rymd. Här finns också en braskamin för mysiga höstkvällar. Köket är fullt utrustat med fullstor kyl och frys. Hall med gott om förvaring i fem skåp samt plats för avhängning vid dörren. Genomgående parkettgolv utan trösklar och golvvärme i hela lägenheten. Avskilt atrium på entrésidans uteplats, där kan man sitta och njuta i svalkan sommarvarma dagar när det är för varmt på den soliga baksidan, och samtidigt tryggt kan förvara cyklar och annat. Intill finns ett rymligt och praktiskt förråd som hör till lägenheten. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Gnisvärdsvägen 9B, Gnisvärd, Gotlands kommun

Gnisvärdsvägen 9B

Lägenhet
Gnisvärd, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
1 800 000 kr
99 m²
3 rum
6 604 kr/mån
18 182 kr/m²

Stor trivsam uthyrningslägenhet med inglasat uterum och pool i föreningen. Lägenheten är helt renoverad 2020 med ett stort helkaklat badrum med golvvärme samt egen tvätt- och torkmaskin. Ljust och fint fullt utrustat kök med matplats. Här finns också en luftvärmepump för både värme samt kyla på sommaren. I vardagsrummet finns en eldstad för värmande mysiga kvällar efter ett kvällsbad. Till Tofta Strand och Gnisvärd är det kort promenadavstånd där man har en av Gotlands finaste stränder med service så som restaurang, livsmedelsaffär, padelpanor, camping med mera. En perfekt uthyrningslägenhet med sitt attraktiva strandnära läge och direkttillgång till poolen utför. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse eller boka visning.

  • Plus
  • Uteplats
Hablingbo Stora Domerarve 975, Hablingbo, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hablingbo Stora Domerarve 975

Fritidshus
Hablingbo, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
2 900 000 kr
50 m²
3 rum
7,7 ha tomt

Stor fastighet med enorm potential. Med fastighetens ca 7,7 ha och fina strandläge så finns möjligheter till utveckling på flera sätt. Idag finns det på fastigheten skog samt en tomt med ett fritidshus och längst ner mot havet en mindre fiskebod. Fantastiskt fint läge där du promenerar på din egen mark ända ned till havet som erbjuder solnedgångar i havets horisont. Inom cykelavstånd finns Nisseviken med en fin badstrand som på sommaren oftast håller en av Gotlands högre badtemperaturer. Under sommaren finns där också liten livsmedelsaffär och restaurang samt stugby. Se gärna filmen över huset och fastigheten. Du hittar filmen genom att trycka vidare in på annonsen på Svensk Fastighetsförmedlings hemsida.

  • Plus
Sundre Västergårde 326 C, Vamlingbo, Gotlands kommun

Sundre Västergårde 326 C

Tomt
Vamlingbo, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
900 000 kr
2 347 m² tomt

Byggklar tomt med bra läge på södra Gotland säljes med positivt förhandsbesked. I köpet ingår gemensamt avlopp för BDT-vatten som säljaren står för. Köparen ansvarar för att installera egen septiktank, vattenbrunn samt installation av el. Området är oerhört populärt och det finns fantastiska naturområden, där du med endast cykelavstånd kan njuta av pensionat och natur runt Holmhällar, sandstrand vid Austre, fiskelägen eller varför inte solnedgångar vid Grumpeviken. Tomterna ligger också bra till för att enkelt besöka de populära besöksplatserna och restaurangerna Hamra krog och Majstregården vid Hoburgen. En idyll att vara på under sommaren men även andra årstider. Tre tomter enligt karta är till salu: Sundre Västergårde 1:70 Sundre Västergårde 1:71 - SÅLD Sundre Västergårde 1:72 - SÅLD Läs mer genom att klicka dig vidare till mäklarens sida och längre ner i annonsen. Varmt välkommen att kontakta Svensk Fastighetsförmedling i Visby för mer information, vi har även direktkontakt med flera olika husleverantörer som snabbt kan lämna offert.

  • Plus

Visar alla 6