Mäklare Gustav Hedin

Gustav Hedin

Om mig

Mitt namn är Gustav och jag har förmånen att få arbeta med ett yrke som jag drömt om. En bostadsaffär är bland dem största affärerna man gör och för mig är trygghet, transparens och empati oerhört viktiga egenskaper för att få en lyckad bostadsaffär. Jag drivs av att hjälpa människor och med ett personligt engagemang, driv och insikt i att varje bostadsaffär är unik så vill jag hjälpa dig igenom din bostadsaffär genom att kvalitetssäkra alla steg och överträffa era förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalhem Busarve 203, Dalhem, Gotlands kommun
  • Lör 3 aug kl 12:30

Dalhem Busarve 203

Fritidshus
Dalhem, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
1 650 000 kr
43 m²
2 rum
1 823 m² tomt

Ett charmigt båtsmanstorp från 1700-talet med ett tillhörande brygghus. Fastigheten är väl omhändertagen och iordninggjord. Planlösningen inkluderar ett lantligt kök med matplats, en mindre hall, ett sovrum, ett vardagsrum och ett sovloft. I brygghuset finns ett iordninggjort duschutrymme med separett samt en snickarbod. Det finns en borrad brunn på fastigheten som idag har sommarvatten indraget, och avloppet är anslutet till en äldre stenkista med ett påläggande från kommunen. Trädgården har en häck som skärmar av och skapar en egen oas med stor gräsmatta, lövträd och en härlig inramning. Fastigheten ligger på en lugn gata, skyddad för att man ska kunna semestra i lugn och ro. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Boge Klinte 607, Boge, Gotlands kommun

Boge Klinte 607

Fritidshus
Boge, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
1 750 000 kr
46 + 10 m²
2 rum
2 022 m² tomt

Charmigt hus på skogstomt, bara cirka 15 minuter med cykel till Åminne. Här finner du en trevlig enplansstuga på cirka 46 kvadratmeter, kompletterad med ett gästhus. Stugan har två sovrum, ett större och ett mindre, samt ett rymligt vardagsrum med kök och kamin. Det finns också ett badrum, en förberedd separat toalett och en hall/entré. Fastigheten ligger lugnt belägen, avskild från stora vägen, med skog och naturområde som närmaste grannar. Det är den perfekta platsen att spendera somrarna på. På promenadavstånd hittar du vattnet, där du passerar en beteshage och natursköna områden med ett rikt fågelliv, vilket ger en härlig inramning och en genuin Gotlandskänsla. Tomten är en hörntomt med endast en granne, och på andra sidan omges den av skog och natur, vilket skapar en fridfull idyll under vår- och sommarmånaderna. Mellan stugan och gästhuset finns en charmig uteplats med grill, och längs ena sidan av stugan finns ett praktiskt utekök. Köper du denna fritidsstuga får du en utmärkt bas för att utforska Gotlands landskap. På bara 30 minuter med bil når du Fårösund, Furillen, Slite, Gårdsbutiken Tjeldervik Gård, Åminne, Bläse, Kappelshamn, Blå Lagunen, Visby och Östergarnslandet. Det finns mycket att se och uppleva på Gotland, och här erbjuds en perfekt fritidsdröm. Välkommen på visning!

Mistralvägen 7, Gotlands Tofta, Gotlands kommun

Mistralvägen 7

Fritidshus
Gotlands Tofta, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
3 950 000 kr
97 + 12 m²
4 rum
2 194 m² tomt

Välkommen till Mistralvägen 7, ett idylliskt hem beläget på en lugn återvändsgata i hjärtat av Tofta. Detta välskötta enplanshus erbjuder 97 kvm av bekvämt boende, fördelat på 4 rum och kök, varav 3 är rymliga sovrum. Väl genomförda renoveringar och uppdateringar Huset har genomgått flera omfattande renoveringar och uppdateringar som gör det till en modern och trivsam bostad: 1996: Tillbyggnad av badrum, sovrum och hall samt installation av 2-kammarbrunn och infiltrering. 2003: Påkoppling av kommunalt vatten och avlopp. 2006: Ytterligare tillbyggnad med hall, sovrum och allrum. 2010: Installation av isolerglasfönster och dörrar samt byggnation av ett charmigt uterum. 2011: Totalrenovering av badrum/tvättstuga utförd av Suder Golv och Kämpinge Bygg. 2012: Nytt plåttak och tilläggsisolering på originaldelen av byggnaden. Ny fasadpanel och ytterligare tilläggsisolering av fasaden. 2021: Modernisering av köket med nya bjälklag, golv, tak och väggar. Byggnation av ett nytt badrum av Gotlands Byggen, samt installation av en ny luft/luftvärmepump och ny kanalplast på uterummets tak. Ny el och nya vatten- och avloppsledningar i husets originaldel. Betongplatta i garaget. Tofta är ett levande samhälle som erbjuder en perfekt balans mellan natur och bekvämligheter. Här finns flera restauranger, underbara stränder och natursköna promenadstråk där du kan njuta av fantastiska solnedgångar. Området är fyllt med mysiga platser att upptäcka och utforska. Detta hus är perfekt för dig som söker ett lugnt och bekvämt boende med närhet till både natur och samhällsservice. Välkommen att uppleva ditt drömhem på Misteralvägen 7!

  • Uteplats
Fårö Stora Gasmora 3809C, Fårö, Gotlands kommun
  • Tis 30 jul kl 11:00
Fårö Stora Gasmora 3809C, Fårö, Gotlands kommun, bild 2
Fårö Stora Gasmora 3809C, Fårö, Gotlands kommun, bild 3

Fårö Stora Gasmora 3809C

Fritidshus
Fårö, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
6 650 000 kr
110 m²
3 rum
3 260 m² tomt

Detta exklusiva hus, byggt 2016, kombinerar modern komfort med natursköna omgivningar. Med en generös boyta på 110 kvm, fördelat på 3 rum och kök, har detta hem allt du kan önska. Vattenburen golvvärme sprider en behaglig värme under årets kalla månader, vilket gör det extra mysigt. Den insynsskyddade tomten på hela 3260 kvm erbjuder en privat oas med möjlighet att bygga fler stugor. Trädgården, som badar i sol hela dagen, är perfekt för både avkoppling och lek. Här finns gott om plats för barnens hopp och lek, medan de vuxna kan njuta av lugnet i en naturskön miljö. Köket är utrustat med en elegant köksö med barkänsla och en stor granitbänkskiva från Italien och exklusiva vitvaror från Smeg – en dröm för matlagningsentusiaster. Vardagsrummet, med en vacker täljstenskamin, är den perfekta platsen för mysiga stunder med familj och vänner. Härifrån har du även utgång till ett trädäck som omger hela huset, vilket skapar en härlig uteplats för sommarens alla stunder. Huset har fiber indraget för optimal uppkoppling och möjlighet för hemmaarbete. Fastigheten ligger på gångavstånd till Stora Gåsemora och cykelavstånd till Sudersand, vilket ger dig tillgång till Fårös mest populära utflyktsmål och badstränder. Här får du det bästa av två världar – ett modernt och bekvämt boende i en idyllisk miljö. Ta chansen att förvärva detta fantastiska hus och skapa ditt eget paradis på Fårö!

  • Premium
  • Uteplats
Järnvägsgatan 15, Visby, Gotlands kommun
  • Mån 29 jul kl 11:00
Järnvägsgatan 15, Visby, Gotlands kommun, bild 2
Järnvägsgatan 15, Visby, Gotlands kommun, bild 3

Järnvägsgatan 15

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
2 200 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/3
4 243 kr/mån
31 429 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa på Järnvägsgatan 15! Lägenheten, med sina rymliga 70 kvadratmeter, erbjuder en fantastisk kombination av sekelskiftescharm och modern komfort. Här finns stora, luftiga rum med högt i tak och vackra, gammaldags fönster i tre väderstreck som släpper in rikligt med ljus och skapar en öppen och inbjudande atmosfär. Vardagsrummet är idealiskt för mysiga kvällar med nära och kära, medan det rymliga sovrummet ger en lugn plats för avkoppling. Det finns möjlighet för egna odlingar då man har en egen del av trädgården. Du kan även njuta av soliga stunder på den gemensamma balkongen i västerläge, perfekt för att avnjuta kvällssolen. Lägenhetens läge är optimalt, nära Visbys pittoreska innerstad med dess mysiga caféer och butiker, och med bekvämt gångavstånd till matbutiker och andra nödvändigheter. Området är lugnt och fridfullt, en idealisk plats att koppla av efter en hektisk dag. Trots att lägenheten är utrustad med moderna bekvämligheter har den bevarat sin tidstypiska charm, vilket ger en härlig blandning av historia och modernitet. Missa inte chansen att bo i ett hem som verkligen har allt! Kontakta oss för en visning och gör Järnvägsgatan 15 till ditt nya drömhem.

  • Premium
  • Uteplats
Gnisvärdsvägen 3, Tofta - Gnisvärd, Gotlands kommun
Gnisvärdsvägen 3, Tofta - Gnisvärd, Gotlands kommun, bild 2
Gnisvärdsvägen 3, Tofta - Gnisvärd, Gotlands kommun, bild 3

Gnisvärdsvägen 3

Gård/Skog
Tofta - Gnisvärd, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
9 950 000 kr
180 + 100 m²
7 rum
3,1 ha tomt

Välkommen till Gnisvärdsvägen 3 en enastående gård om ca 3,1 hektar, där historisk charm möter moderna bekvämligheter i en idyllisk miljö. Här finner du ett ståtligt trähus från sekelskiftet med vacker snickarglädje, ett 1-1/2-planshus med källare som erbjuder sju rum och kök (7 rok). Huset är smakfullt renoverat i lantlig stil och har ett platsbyggt kök som är perfekt för kulinariska upplevelser. Salen och allrummet, båda med kakelugnar, erbjuder en inbjudande atmosfär, och med totalt fem eldstäder. Uppvärmningen sker genom vattenburen golvvärme på entréplan och vattenburna radiatorer på övervåningen. Dessutom finns ett insynsskyddat altandäck i söderläge som blir din egen privata oas. Den renoverade smedjan från 2012 är ett riktigt wellnesscenter med kalkstensflis, inomhuspool, bastu och eldstad. De öppningsbara glasdörrarna suddar ut gränsen mellan inne och ute, och skapar en ljus och luftig känsla. Den stora ladan rymmer en lägenhet med fyra rum och kök (4 rok) från 90-talet, en snickeriverkstad, pannrum med vedpanna och kulvert till huset. Här finns även ett beredningskök och en festlokal med bardel som rymmer upp till 90 personer, samt två toaletter. Den gamla delen av ladan erbjuder generösa förvaringsutrymmen både på markplan och loftet, vilket ger gott om plats för alla dina behov. För den som önskar extra utrymme finns en modern aktionshall om ca 400 kvm, byggd 1997, med cafédel och förrådsutrymmen. Uppvärmning sker via oljebrännare vilket gör det möjligt att använda lokalen året runt. Läget är oslagbart med endast 1,5 km till sandstranden i Tofta, där du kan njuta av sol och bad. Dessutom är det bara 550 meter till Tofta bageri för färskt bröd och fika, samt ca 2,2 km till Gnisvärds hamn, en pittoresk plats perfekt för båtliv och fiske. Detta lantbruk erbjuder en unik möjlighet att kombinera ett charmigt boende med fantastiska faciliteter och ett oslagbart läge. Välkommen att uppleva ditt drömboende i hjärtat av natursköna Tofta!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ada Blocks Gata 7B, Ängar, Gotlands kommun

Ada Blocks Gata 7B

Lägenhet
Ängar, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
2 100 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 479 kr/mån
38 182 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårums-lägenhet med en förtjusande syd/väst-balkong! Med sina 55 kvadratmeter erbjuder denna bostad en bekväm och luftig livsstil. Det första som fångar din uppmärksamhet när du kliver in i lägenheten är den moderna och fräscha atmosfären. Byggd enligt nyproduktionsstandard år 2018 ger denna bostad intrycket av att vara helt ny, vilket möjliggör njutning av moderna bekvämligheter och stilfulla detaljer. Sovrummet är rymligt och rymmer en stor säng med gott om förvaringsutrymme. Vid entrén finns en praktisk klädkammare som bidrar till ordning och ger extra plats för dina kläder och tillbehör. Badrummet är generöst tilltaget och innehåller både tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen ännu mer bekväm. Här kan du koppla av och samtidigt ha alla nödvändiga bekvämligheter inom räckhåll. Ljuset som flödar in i lägenheten skapar en härlig atmosfär. Loftgången förstärker detta genom att ge känslan av en extra balkong med österläge. Här kan du avnjuta morgonsolen och en kopp kaffe medan du planerar din dag. För att sammanfatta, erbjuder denna lägenhet allt du kan önska dig: rymliga rum, moderna bekvämligheter, en fantastisk syd/väst-balkong och känslan av nyproduktion. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla och uppleva en bekväm och stilfull livsstil i en trivsam miljö.

  • Plus
  • Hiss
Spireavägen 14, Tofta, Gotlands kommun

Spireavägen 14

Fritidshus
Tofta, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
590 000 kr
17 m²
1 rum
1 288 kr/mån

Nu har du chansen att förvärva Spireavägen 14, en charmig uthyrningslägenhet på populära Tofta. Med det fantastiska läget på Tofta har lägenheten goda möjligheter till hyresintäkter. Du kan välja att hyra ut lägenheten själv eller låta Toftagården smidigt sköta uthyrningen mot en del av intäkten. Lägenheten är avsedd för uthyrning eller tillfällig egen vistelse, alltså får permanentboende inte ske. Väljer du att hyra ut via Toftagården hjälper dem inte bara till med administration och städning utan du får två entrékort till poolen i området samt 10% rabatt på Toftagårdens mat och dryck. I lägenheten får du plats med större dubbelsäng eller flera enkelsängar, du har garderob för förvaring, en minikyl och ett enskilt badrum. I närheten av lägenheten ligger fantastiska Tofta sandstrand där man kan koppla av, ta ett dopp i havet, gå en mysig kvällspromenad i solnedgången eller äta gott på restaurang. Skulle inte det vara nog med aktivitetsmöjligheter, ligger även en av Sveriges finaste golfbanor en kort bit söder om. Området ligger på ett komfortabelt avstånd från Visby med cykelbana hela vägen vilket gör boendet tillgängligt även för den som inte har bil.

Visar alla 8