Mäklare Johan Fahlstedt

Johan Fahlstedt

Om mig

Hej jag heter Johan och är uppväxt på ön där jag jobbar som fastighetsmäklare. Jag jobbar med villor, fritidshus och gårdar samt bostadsrätter. Jag trivs mycket bra med mitt arbete, där jag får möjlighet till personliga möten. Mitt mål är att hitta rätt köpare och med en så bra köpeskilling som möjligt. Jag har ett stort kontaktnät på ön. En av de största affärer du gör i ditt liv är när du säljer din bostad och därför är det viktigt att välja rätt fastighetsmäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekeby Stenstugårds 152, Visby, Gotlands kommun
 • Lör 3 jun kl 13:00

Ekeby Stenstugårds 152

Villa
Visby, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby

1 500 000 kr

84 m²

4 rum

7 528 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva ett charmigt torp med närhet till Visby. I huset finns mycket bevarat så som ett flertal kakelugnar. Torpet har 4 rok, var av 2 sovrum. På tomten finns även inredd lillstuga om ca 30 kvm i byggnadsyta med 2 rok. Vidare finns lada i trä med plåttak om ca 80 kvm. Det finns även snickarbod. Härlig stor tomt om 7528 kvm. Välkomna på visning.

 • Plus
 • Uteplats
Stenkyrka Sorby 208, Stenkyrka, Gotlands kommun
 • Lör 3 jun kl 15:00

Stenkyrka Sorby 208

Villa
Stenkyrka, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby

2 600 000 kr

145 m²

4 rum

6 020 m² tomt

Villa med ostört läge på stor härlig ljus tomt. Bostadshuset om 4 rok varav två sovrum med möjlighet till tre sovrum. Härlig stor tomt med plats för djurhållning eller odling. På fastigheten finns även flygel där pelletspannan är placerad samt övrigt förråd, ladugård med stor potential att utveckla, carport och hönshus. Närhet till havet samt matvarubutik. Bussförbindelse till Visby. Fiber finns. varmt välkomna på visning.

 • Plus
 • Uteplats
Hellvi Stora Ire 190, Hellvi, Gotlands kommun
 • Ons 31 maj kl 12:00

Hellvi Stora Ire 190

Gård/Skog
Hellvi, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby

3 000 000 kr

124 m²

5 rum

10,9 ha tomt

Nu har ni chansen att förvärva en trevlig villa med bra planlösning. Bostadshus i gott skick och med 5 rok. På fastigheten finns det dessutom verkstad, garage, vedeldad bastu, friggebod och hönshus. Mysig trädgård med äppel-päronträd, körsbär samt vindruvor, björnbär, hallon, jordgubbar och sparris. I nära anslutning till trädgård finns äldre åkrar som passar för odling i större skala eller om man vill ha lamm. Här finns även ett trevligt Gotlands änge om 10,9 hektar där det finns tryffel och gott om rådjur. Det av änget är skyddat genom naturvårdsavtal. Det är dock möjligt att ha bete på marken. I socknen finns det många härliga promenad och rid/cykel vägar. Hellvi betyder helig mark och det finns många spännande fornminnen i socken. Det är även närhet till förskola/skola och affär. Fastigheten är belägen i strandsocken med ostört läge.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Vamlingbo Austre, Vamlingbo, Gotlands kommun

Vamlingbo Austre

Tomt
Vamlingbo, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby

1 950 000 kr

2 539 m² tomt

Nu har ni möjlighet att förvärva en tomt med fantastiskt läge i Vamlingbo. Gångavstånd både till bad vid Austre stranden och restaurang vid Holmällar. Positivt förhandsbesked finns. I området finns härliga strövområden längs både sand stränder och raukar.

 • Plus
Rute Ale 930, Rute, Gotlands kommun

Rute Ale 930

Gård/Skog
Rute, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby

2 480 000 kr

82 m²

3 rum

30,3 ha tomt

Charmig gård med hus i kalksten och trä samt lada i kalksten. Till gården hör 30 hektar mark. Bostadshuset uppfört i kalksten med 3 rok. På fastigheten finns även gedigen gäststuga, lada i kalksten, vedeldad bastu samt friggebod. Vidare finns förråd samt vedbod och ett utedass. Till gården hör det 30 hektar mark var av ca 20 hektar skog. Det finns ca 4 hektar åker och resterande del är betesmark och skogligt impediment. Skifte nummer 2 är inlöst som naturreservat, jakt får bedrivas här. Till havet är det ca 1000 meter fågelvägen och till affär i Fårösund är det ca 9 km. Välkommen på visning.

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 5