Öregärde 3

Bollebygds Kommun, Bollebygds kommun Se på karta

3 350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
167 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
1 544 m²
Byggår
1952
Driftkostnad
49 761 kr/år

Nu är det dags för en nästa familj att flytta in denna villa med dubbelgarage i lugna Öregärde. Huset är en rejäl villa i tre plan om totalt ca 257 kvm och ligger naturskönt på en trivsam plats. Huset har många av de grundkvalitéer man kan önska sig såsom bra sociala ytor, garage, fiber, möjlighet till hemmakontor, nytt minireningsverk och lättskött tomt. Trädgårdstomt om 1544 kvm med möjligheter för den odlingsintresserade och plana gräsytor för spring och lek. En infart med plats för flera bilar om dubbelgaraget och garaget i källaren inte räcker till. En av husets absoluta höjdpunkter är den nya, fina amerikanska verandan som erbjuder trevliga sommarkvällar med familj och vänner. Fastigheten säljs besiktigad med Dolda-Fel försäkring. Ett bra tillfälle att förvärva denna trevliga fastighet för det sköna livet med hela familjen och alla vännerna där man lever ett bekvämt och aktivt liv med flera centralorter inom räckhåll. Här kan ni bo och trivas i många härliga år framöver!

Ett trevligt planerat hus i tre plan som har något som tilltalar de allra flesta. På framsidan av huset välkomnas du via den nya, rejäla verandan under tak in i en central hall och kring denna finns sedan kök och vardagsrum med flera möjligheter. Vardagsrummet rakt fram från hallen erbjuder utrymme för både soffgrupp och övrigt möblemang på parkettgolv. Innanför vardagsrummet finns ett rum som idag är sovrum med utgång till altan och trädgård. Köket till höger om entrén har en tänkt matplats invid fönster samt utrustat med kyl och frys, spis med häll och två ugnar samt diskmaskin. Dessutom finns en toalett och ytterligare ett sovrum på entréplan. Övervåningen har idag toalett med golvvärne och golvbrunn, ett mindre sovrum samt två stora sovrum med sidovindar. Till ett av sovrummen finns en balkong. Källarplanet har ett stort nygjort badrum med golvvärme och tvättavdelning, garage samt förråd.

Bra pendlingsavstånd med ca 40 min till Göteborg, ca 30 min till Borås samt ca 20 min till Landvetter flygplats. I Bollebygd 10 min bort finns flera förskolor, skolor, bensinstationer, mataffärer, banker, pizzerior, restauranger, gym, tandläkare och vårdcentral. Golfbana finns inom 10 min.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Bollebygd

Kontakta mäklaren

Christer Bertilsson

Fastighetsbyrån Bollebygd
Mäklare Christer Bertilsson, Fastighetsbyrån Bollebygd
0705-205819
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas