Nyproduktion

Alpvägen 5

Borås kommun Se på karta

5 220 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150,7 m²
Tomtarea
950 m²
Driftkostnad
21 000 kr/år
Antal besök
1 550
Dagar på Hemnet
7
Nyproduktion

Denna tomten på Alpvägen är det perfekta boendet för barnfamiljen! Beläget på återvändsgata med 1 minut till Sandaredsskolan och 3 minuter till mataffär, busshållplats och andra bekvämligheter. I lugna Sandared kan du dessutom packa ryggsäcken och gå ner till Viaredssjön, som är perfekt för både fiske och bad. Du bor 10 minuter från Borås centrum och skulle du vilja åka till Göteborg tar det ca 30 minuter. Väldigt smidigt för dig som arbetar i Borås eller Göteborg med andra ord!

På denna tomten, som är ca 950 kvm stor, medger detaljplanen hus i 1- eller 1,5 plan med en max byggyta om 140 kvm på mark + 40 kvm sidobyggnad, t.ex. garage. Här har vi planerat för ett First Choice 1.5, Ett hus med härligt rymlig och ljus planlösning. Det mindre sovrummet på plan 1 kan göras om till en stor ”walk-in-closet”. Allrummet på övre plan ger möjlighet till ytterligare sovrum, när familjen växer. Huset har ett väl tilltaget kök samt en stor och praktisk tvättstuga. Självklart kan du som köper tomten i samråd med oss välja annan hustyp efter tycke och smak om man har andra önskemål.

För mer information och diskussion om andra husalternativ går det även bra att kontakta Fredrik Palm på HusArvid, tel. 0735-22 90 99.

Läs mer om bostaden
Hemm Mäkleri