Nyproduktion

Krusbärsvägen 5D

Borås Se på karta

3 935 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
139 m²
Tomtarea
502 m²
Driftkostnad
21 000 kr/år
Nyproduktion

Nu har du möjlighet att bygga din villa i trevliga Fristad Parkstad! Fastigheten ligger med ett naturnära läge med gångavstånd till både sjön Ärtingen och Öresjö där man kan bada både från brygga och strand. Angränsande bebyggelse utgörs i huvudsak av friliggande villor och radhus. Till samtliga bostäder ingår solceller på taken!
Området har stora, öppna ytor med låg bebyggelse och grön karaktär. Här finns flera lekplatser och fotbollsplaner i den omedelbara närheten. I Fristad Parkstad finns flera förskolor samt låg- och mellanstadie i form av Asklandaskolan.
I Fristad centrum som ligger ca 1,5 km från planområdet finns bl.a. mataffärer, restauranger och annan kommersiell service.
Planområdet har många kopplingar med gång- och cykelbana till angränsande områden. Närmaste busshållplats är Hedagården som är belägen 275 m från fastigheten.

På denna hörntomt rekommenderar vi ett First Choice 2.0 Classic, ett välplanerat och stilfullt hus. Huset har ett rejält kök och vardagsrum tillsammans i en öppen och ljus planlösning. Tack vare att det är ett tvåplanshus är det fullhöjd i alla delar av det övre planet, vilket ger mycket rymliga sovrum. Huset har en funktionell tvättstuga och plats för förvaring.
Ni som köpare har såklart möjlighet att välja ett annat hus som passar era behov och er smak bättre. Vid intresse och frågor går det även bra att kontakta Fredrik Palm på HusArvid, tel. 0735-22 90 99.

Välkomna till Fristad Parkstad!

Läs mer om bostaden
Hemm Mäkleri

Kontakt

Magnus Mattiasson

Hemm Mäkleri
073-3358000