Nyproduktion

Kyrkvägen

Brämhult, Borås kommun Se på karta

6 320 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
162 m²
Tomtarea
500 m²
Driftkostnad
21 000 kr/år
Nyproduktion

Nu säljer vi två arkitektritade villor i bästa läge i Brämhult. Tomterna är belägna på västsluttningen mellan Kyrkvägen och befintlig sammanhängande bostadsbebyggelse i Brämhults nordöstra delar. Arkitekturen flirtar med den lantliga omgivningen och med sina sadeltak och stående träpanel smälter de grå villorna in fint i den lummiga omgivningen. Planlösningarna och alla detaljer invändigt är väl genomtänkta och framtagna för att ge tid över till annat.

Plan 1 är socialt planerat med öppen planlösning mellan kök- och vardagsrumsdel. I köksdelen finns ett rymligt skafferi, och självklart även en tvättstuga och WC med dusch. På plan 2 ligger fokus på vila och rekreation. Här finns ett rymligt WC/bad, ett allrum, två sovrum till barnen/gästerna och ett väl tilltaget master bedroom med anslutande dressingroom samt en praktisk arbetshörna.
Husen är färdigmålade utvändigt och carport samt förråd med sedumtak ingår i priset.

För mer information om försäljningen kontakta handläggande mäklare. Eller vid funderingar kring nybyggnation i allmänhet samt frågor om tillval - Ring Fredrik Palm på Mjöbäcksvillan 033-120560.

Läs mer om bostaden
Hemm Mäkleri