Illern 55

Branäs, Torsby kommun Se på karta

4 200 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
93 m²
Tomtarea
933 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Driftkostnad
44 010 kr/år

Nu finns chansen att förvärva en fin stuga med mycket trevligt och soligt läge på Illern i Branäs.

Stugan som byggdes 2022 är i nyskick. Den öppna planlösningen mellan kök, matsal och allrum som finns på entréplan inbjuder till sociala sammankomster alla årets dagar. Här finns också en mysig och värmande braskamin, som gör detta den självklara platsen för kvällsmyset efter en hel dag ute. Här nere hittar vi också ett stort badrum med bastu och tvättmaskin. På den mer privata övervåningen finns ett vardagsrum och en toalett, samt 4 sovrum som ger utrymme för hela familjen eller kompisgänget.

Här i området bor man med grymt läge och bekvämt avstånd till allt Branäs har att erbjuda. Dessutom har ni bra med soltimmar på Illern, även när solen ligger lågt.
Nedfarten till Mattesdalen glider man enkelt till från stugområdet. Om ni föredrar att köra längd finns längdspår inom 200-300 meter så att ni svettas i spåret istället för till och från det. Soltorget som ligger inom bekvämt promenadavstånd erbjuder såväl lunchmöjligheter som en kall eller varm dryck i vintersolen. Barnen hålls sysselsatta i det stora barnområdet eller barnklubben. Skidskola, restaurang, bar, sportshop samt skiduthyrning är ett urval av vad man hittar här.

Möjlighet till uthyrning av stugan finns via förmedlare. Om man önskar hyra ut sin stuga finns möjlighet till goda hyresintäkter. Branäs fritidscenter upplyser om att Branäs har en genomsnittlig uthyrningsgrad om 78% de senaste 3 åren. Detta gäller samtliga stugområden.

- Lirypa L: 243.000 SEK i hyresintäkter vid 100% uthyrning före bokningsavgift och driftskostnader. Bokningsavgiften ligger på 13-25%.

Stugan är inte låst till någon förmedlings-leverantör i dagsläget.

Välkommen att träffa oss på Illern 55 när det passar er.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Branäs

Kontakta mäklaren

Steinar Lund

Svensk Fastighetsförmedling Branäs
Mäklare Steinar Lund, Svensk Fastighetsförmedling Branäs
0761051161

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.