Brohultsvägen 53

Brohult, Helsingborgs kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
113 m²
Tomtarea
732 m²
Byggår
1928
Driftkostnad
34 079 kr/år

Här svänger ni in på en otroligt mysig gata med kullersten framför villan. Här finns flera välskötta trädgårdar i området och trevliga villor som samsas om uppmärksamheten. Här bor du i oerhört mysiga och lummiga omgivningar har du alla bekvämligheter som Helsingborg erbjuder nära till hands.

Här parkerar ni smidigt på den grusbelagda uppfarten för att sedan ta trappan upp till huvudentrén. Entréplanet är den del i huset som tillsammans med uteplatsen är den plats ni umgås på under sommartid, här samlas både vänner och familj. Tack vare den nära anslutningen mellan kök, matplats och vardagsrum bjuds det in till trevliga och sociala samtal. Den omgivande grönskan är ständigt närvarande även inne i huset.

Vardagsrummet är naturligt placerat intill kök och matsalsdelen och bjuder på en fungerande kamin vilken skänker värme under de kallare årstiderna. Köket renoverades under år 2018. Från matplatsen nås den trevliga uteplatsen. Sommartid suddas gränserna mellan ute och inne ut och möjligheterna att anordna stora middagar är flera!

På entréplan nås också ett rymligt badrum med badkar.

Det övre planet ger plats åt tre sovrum och en wc samt en klädkammare. Det större sovrummet är stort nog att rymma dubbelsäng med tillhörande möblemang.

Källarplanet är funktionellt och ger idag plats för tvättstuga, rum och gott om plats för förvaring. Rummet nere i källaren kan med fördel användas som sovrum, kontor eller kanske som ett gästrum. Genom fönstren får hela källarplanet in fint ljusinsläpp och ni kan härifrån blicka ut mot trädgårdens grönska.

Trädgården ligger belägen på ett lugnt och insynsskyddat läge. En försommarkväll är stämningen lugn och stilla på baksidan av villan. Allting stillnar när doften av nyklippt gräs blandas med vackra blommor och fläskkarrén som fräser på grillen. På avstånd hörs fågelsången och rasslet mot asfalten från barnens inlines.

Här erbjuds dessutom gott om plats för förvaring i både garaget men också i det lilla huset på tomten.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City

Kontakta mäklaren

Linette Nerheim

Bjurfors Helsingborg City
Mäklare Linette Nerheim, Bjurfors Helsingborg City
0701646736