Hallmansvägen 48

Bymarken, Jönköpings kommun Se på karta

7 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
169 m²
Biarea
82 m²
Tomtarea
883 m²
Byggår
1981
Driftkostnad
40 300 kr/år

På populära Bymarken finns denna renoverade villa som har mycket att erbjuda. På entréplanet möts ni av en riktig mingelhall som välkomnar både ägare och gäster. Hallen gjordes om helt 2020 med ny trappa, flytt av väggar samt nya ytskikt. Intill hallen finns ett sovrum med tillhörande klädkammare. Vidare finns en wc, tvättstuga och en relaxavdelning med badkar, dusch och bastu.
Från entréplanet nås det stora garaget som 2018 delades av till ett hemmagym.

Övervåningen är ljus och har en öppen yta mellan köket från 2017 och det generösa vardagsrummet. Köket har egen utgång till balkongen i österläge där morgonkaffet kan avnjutas av den magiska utsikten. Både från köket och vardagsrummet erbjuds fantastisk utsikt över Vättern.
Från det stora vardagsrummet finns en utgång till det inglasade uterummet i söderläge. I väggen mellan vardagsrummet och det mindre allrummet intill finns en stilfull insatskamin från 2017.

Allrummet renoverades 2017 och har en utgång till det stora trädäcket på trädgårdens baksida. Intill allrummet finns tre sovrum i olika storlekar. Det största sovrummet har garderober med skjutdörrar och ett tillhörande helkaklat badrum med dusch och toalett. Från sovrummet nås trädgårdens baksida.
Intill det största sovrummet finns ett mindre sovrum som renoverades 2017. Här möts ni av fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Rummet är perfekt som barnrum. Här finns redan en monterad brandmansstång i trä!
Sovrummet närmast köket har tidigare varit husets huvudentré och gjordes 2021 om till ett sovrum. Stilfulla industriglasväggar skärmar av och öppnar upp möjligheter att omvandla rummet till exempelvis ett kontor eller återskapa rummet till en hall igen. I rummets nedre del finns en praktiskt belägen wc.

Utsidan bjuder på en härlig, lättskött och insynsskyddad trädgård i bra storlek med fin växtlighet av olika slag. Det stora trädäcket från 2016 ligger i sydvästligt läge och inbjuder till sociala sammankomster såväl som avkoppling och lek. Framsidan fick nytt utseende 2017 då de synliga delarna av berget lyftes fram och omgavs av grusade partier. Stenläggningen vid uppfarten från 2015 kompletterar resten av tomten. Hela trädgården är noggrant genomtänkt, estetiskt tilltalande och mycket lättskött.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller om du önskar boka tid för visning.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Jenny Stråhle

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Jenny Stråhle, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-584 11 88