Mäklare Jenny Stråhle

Jenny Stråhle

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Horstorpsringen 27, Backamo, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår

Horstorpsringen 27

Villa
Backamo, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 150 000 kr
136 m²
5 rum
949 m² tomt

Välkommen till denna mycket välskötta villa på populära Backamo i Bankeryd. Här bor ni både med tryggheten till goda grannar och ändå avskilt och privat. Trädgårdens baksida är insynsskyddad och har perfekt kvällsolsläge. Huset har en tilltalande planlösning med tre sovrum, allrum, klädkammare och badrum på övervåningen och vardagsrum, kök, tvättstuga och badrum på första planet. Det finns gott om förvaring både inne i huset och i det rymliga förrådet vid carporten. Villan ligger alldeles intill naturen och ändå nära till centrala Bankeryd. Barnen har gångavstånd till Attarpskolan som ligger några minuters promenad bort. Tågstationen är belägen inom cykelavstånd och erbjuder resor till Jönköping, Huskvarna, Nässjö, Falköping, Göteborg och andra orter. Pendlingsavståndet till Jönköping är bekvämt. Med bil når ni Jönköping under 15 minuter tack vare smidig påfart till länsväg 195. I Bankeryd finns allt ni behöver för en bekväm vardag. Utöver förskolor och grundskolor finns det två mataffärer, bageri, pizzerior, vårdcentral, apotek med mera. Välkommen på visning söndag 21/4 kl.14.00! Anmäl er gärna.

Västerkärr Stråkenvägen 10, null, Habo kommun

Västerkärr Stråkenvägen 10

Villa
Habo kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 650 000 kr
82 + 28 m²
5 rum
1 995 m² tomt

Drömmen om en egen sjötomt kan nu bli verklighet! Med magiskt läge intill populära sjön Stråken finns nu denna fastighet till försäljning med många möjligheter. I nuläget finns det tre sovrum, kök, badrum och vardagsrum på entréplanet. I källardelen finns det ett mindre allrum och en bastu. Trädgården är till stor del naturtomt med flera platser att njuta av sjöutsikten. Ett trädäck finns på en platå ner mot sjön. Här kan ni sitta ostört och insupa atmosfären. Perfekt kvällsolsläge gör detta till en fantastisk plats för sommarens alla grillkvällar. Här bor ni omgivna av den vackra naturen och ändå med närhet till mycket. Mullsjö ligger på bekvämt avstånd och erbjuder tre välsorterade mataffärer, systembolag, bagerier och bra matställen. Läget är perfekt för pendlaren då ni når den smidiga riksvägen på en minut. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Blåsippsgatan 67, Havstenshult, Mullsjö kommun
  • Budgivning pågår

Blåsippsgatan 67

Lägenhet
Havstenshult, Mullsjö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
103 m²
4 rum
4 839 kr/mån
11 165 kr/m²

På en populär och lugn återvändsgata bor ni bland trevliga grannar, grönområden och med närhet till mycket. Här välkomnas ni av ett välskött boende i två plan med en genomtänkt planlösning med sovrummen placerade på övervåningen och sociala ytor på entréplanet. Bostaden är mycket välskött och har de senaste åren förbättrats med bland annat nya tapeter, ny kyl och frys, ny tvättmaskin och ny diskmaskin. 2021 sattes det in nytt kakel, blandare och nya bänkskivor i köket. Med perfekt läge vid vändplanen upplevs bostaden insynsskyddad, både på fram- och baksidan. Trädgårdens baksida bjuder på perfekt kvällsolsläge och har både en altan och gräsmatta. Alldeles utanför finns ett garage som ingår i bostadsrätten och dessutom i avgiften! Bostadsrättsföreningens ekonomi förvaltas av Riksbyggen och är en stabil förening som löpande underhåller och renoverar fastigheterna. Ingen höjning av årsavgiften är planerad enligt samtal med ordförande. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Uteplats
Otto Lindblads väg 23, Vätterslund, Jönköpings kommun

Otto Lindblads väg 23

Radhus
Vätterslund, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
134 + 37 m²
6 rum
274 m² tomt

Välkommen till detta välskötta radhus med fantastisk utsikt över Vättern! Med en imponerande insida kommer både ägare och gäster att trivas i många år framöver. Sedan byggåret har bostaden fått nytt tak, nya fönster, ny trädgård på både fram och baksida, nytt kök, nytt badrum, ny WC och ny planlösning på entréplanet med tvättstuga, dusch och bastu. Här är det bara att flytta in och trivas! Exteriört erbjuds en designad trädgård med hög estetik! Den nylagda trädgården är underhållsfri med grus och plattor där pampiga hortensiaträd och prydnadsgräs bidrar till en rogivande känsla. Öländsk liggande ekpanel finner ni på stora delar av fasaden. I trädgården finns det flera ytor för umgänge. Baksidan har ett attraktivt västerläge och den generösa träaltanen är en given plats många månader om året. Läget är perfekt på en lugn återvändsgata med fritt läge framför. Utöver närhet till Vättern och centrala Jönköping är området berikat med fina promenadstråk och lekplatser för de minsta. Intill vändplanen på gatan ligger Vätterslundsskolan, som är en F-3 skola plus förskola. Närmsta mataffär ligger på några minuters promenad bort. På bekvämt cykelavstånd når du centrala Jönköping på några minuter. Busshållplats finns inom två minuters promenad från bostaden och erbjuder täta förbindelser in till city. På Vätterslund finns med andra ord det mesta för att göra vardagen smidig och rofylld.

Vätterslundsgatan 13, Bymarken, Jönköpings kommun

Vätterslundsgatan 13

Lägenhet
Bymarken, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
96 m²
3 rum
vån 2/3
5 139 kr/mån
27 031 kr/m²

I ett rejält 40-talshus finns denna renoverade bostad som bjuder på representativa ytor och utsikt över Vättern! Detta boende passar er som värdesätter att bo i ett familjärt område med närhet till mycket. Här erbjuds två sovrum i bra storlekar, ljust vardagsrum med balkong i österläge, stort kök, helkaklat badrum och mycket förvaringsutrymme i flertalet garderober. Hela huset renoverades 2017 med nytt tak, nya fönster, balkonger och ny fasad. Något som bör uppmärksammas är att värme, vatten, el och en parkeringsplats ingår i avgiften! Bostadsrättsföreningen Tjuren 9 är en mindre förening som bildades 2017. I föreningen finns 3 bostadsrätter och 2 hyresrätter. Föreningen äger hela fastigheten. I källardelen finns tvättstuga med 2 tvättmaskiner och 1 torktumlare. Ett rymligt källarförråd ingår i bostadsrätten.

Bjurbäck Strömsdal 5, Bjurbäck, Mullsjö kommun

Bjurbäck Strömsdal 5

Villa
Bjurbäck, Mullsjö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
400 m²
7 rum
3 346 m² tomt

Välkommen att kontakta mäklaren för visning av denna bostad. Med ett lantligt läge i idylliska Bjurbäck finns denna unika bostad. Ett tidigare missionshus som varsamt bevarats och omvandlats till en permanentbostad med 400 kvm boarea! En del av bostaden utgörs av en lägenhet som kan hyras ut och därmed bidra till goda intäkter. Här välkomnas du av ett hem som bjuder på mycket karaktär och minst sagt imponerande rum. Den tidigare kyrksalen är idag bostadens hjärta och samspelar som både sällskapsyta och matsal. Vikväggen från kyrkoåren är kvar och även dopfunten nedanför det stora fönstret har bevarats. Detta rum om ca 140 kvm kan med fördel användas för konserter, yoga, företagsevents eller bara nyttjas som ett socialt rum för familj och vänner. Huvudbostaden erbjuder totalt fem rum, kök, stor entréhall, tre WC och tvättstuga med duschkabin. Utöver detta finns det gott om förvaringsutrymmen i klädkammare, matkällare och förrådsutrymmen. Uthyrningslägenheten har en egen ingång och består av två sovrum, ett badrum, förråd och ett kök i genuin retrostil. Tomten sträcker sig över vägen där en carport finns. Perfekt för er som vill bygga garage! Sedan byggåret har bland annat hela bjälklaget och trossbotten bytts ut. En tillbyggnad gjordes 1996 med den stora entrén med klinkergolv och dubbla WC. Denna bostad måste upplevas på plats! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning av fastigheten Jenny Stråhle 070-584 11 88.

Jupitergatan 11, Torestorp, Mullsjö kommun

Jupitergatan 11

Villa
Torestorp, Mullsjö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
129 m²
4 rum
1 118 m² tomt

Nu finns möjligheten att äga något helt utöver det vanliga! Ett unikt hus byggt av containrar, designat för den modige och äventyrlige! Huset utstrålar en stilren och industriell charm och är perfekt beläget på en lugn återvändsgata. Denna pärla bjuder på en smakfull och fantasifull interiör med en öppen planlösning och generöst ljusinsläpp som skapar en ljus och härlig atmosfär. Med ett fräscht och praktiskt kök, två badrum, stort vardagsrum samt tre mysiga sovrum så finns det gott om plats för hela familjen. Trädgårdens generösa baksida har skogen som granne och pryds av lättskötta växter såsom kaprifol och hortensia. Här finns det plats för både pergola, växthus, eller varför inte en pool? Njut av kvällssolen från både takterrassen och den stora altanen intill köket. Närheten till naturen och skolan gör livet här både praktiskt och njutbart. Fina promenadstråk och löparspår ligger alldeles runt knuten. Fotbollsspelare kan cykla till Mullsjö IF på någon minut. Dessutom har du perfekt pendelavstånd till bland annat Jönköping, Habo och Falköping för att underlätta vardagen. Visningar sker löpande. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Jenny Stråhle för bokning: 070-584 11 88 / [email protected]

Visar alla 7