Kuttervägen 7

Centralt, Bollebygds kommun Se på karta

3 495 000 kr

4 195 000 kr -17 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
132 m²
Biarea
52 m²
Tomtarea
850 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
35 834 kr/år

Välkommen till denna fina grändvilla om 132 kvm i 1 ½-plan med stenlagd uppfart. Nu är det dags för nästa familj att sätta sin prägel på denna villa längst in på en trivsam återvändsgata i Erikstorp. Huset är byggt 1976 och ligger en kort promenad via gångväg från centrum i ett omtyckt bostadsområde och det var nuvarande ägare med familj som själva valde tomten och byggde sitt eget drömhus. Området erbjuder förutom goda grannar, närhet till bra skolor och förskolor, stora natur- och friluftsområden, goda pendlingsmöjligheter mot Göteborg/Borås. Från det omtyckta området tar du dig på någon minut till 40:an som enkelt tar dig vidare mot Borås/Göteborg. Härlig trädgårdstomt med en uteplats på framsidan som erbjuder trevliga sommarkvällar med familj och vänner. Tomten om 850 kvm har dessutom gräsytor för spring och lek. Själva huset har många av de grundkvalitéer man kan önska sig såsom bra sociala ytor, lättskött tomt, många sovrum, dubbla badrum och möjlighet till hemmakontor. Ett bra tillfälle att förvärva denna fina fastighet för det sköna livet med hela familjen och alla vännerna där man lever ett bekvämt och aktivt liv med flera centralorter inom räckhåll. Här kan ni bo och trivas i många härliga år framöver!
Börja med att fundera på vart möblerna skall stå, vilka kuddar som passar i soffan och vad man skall fylla kylen med till inflyttningsfesten så kan ni fundera på vad ni vill ändra till senare. Huset säljs besiktigat med doldafel-försäkrat och fiber är installerat!

Utanför entrén finns ett praktiskt förråd samt egen entré till grovkök och tvätt. Innanför entrédörren leder hallen oss vidare till en halvöppen planlösning där kök och vardagsrumsdel samt matplats i burspråk samsas. Burspråket ger fint ljusinsläpp och köket bjuder på goda arbetsytor samt bra förvaring bakom ljusa, tidlösa skåpsluckor. Från vardagsrummets parkettgolv kommer man ut till altanen och trädgården. Här finner vi ytor för barn med spring i benen. Tre sovrum i fil på entréplan. Uppför trappan till övervåningen och där välkomnas man av ett stort luftigt allrum som går att göra om till fler rum efter behov. Här finns gott om utrymme för hemmakontoret. Ett duschrum vid trappan och ett stort inrett sovrum. Låter inte det som huset ni skulle kunna trivas i och låta barnen växa upp i?

Nära till skola och centrum med tåg mot Göteborg/Borås samt ca 30 min till Göteborg, ca 20 min till Borås samt ca 15 min till Landvetter flygplats. I Bollebygd finns flera förskolor, skolor, bensinstationer, mataffärer, banker, pizzerior, restauranger, gym, tandläkare och vårdcentral. Golfbana finns 5 min bort.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Bollebygd

Kontakta mäklaren

Christer Bertilsson

Fastighetsbyrån Bollebygd
Mäklare Christer Bertilsson, Fastighetsbyrån Bollebygd
0705-205819
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas