Kommande

Framnäsvägen 30

Centralt, Gnesta kommun Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
162 m²
Biarea
76 m²
Tomtarea
2 016 m²
Byggår
1949
Kommande

Villa med uthyrningslägenhet med soligt läge i sydväst med sol från tidig morgon till kväll. På Framnäsvägen 30 finns en rymlig villa med stor och trivsam trädgårdstomt som ger goda odlingsmöjligheter tack vare det soliga läget. Huset är beläget i utkanten av samhället på återvändsgata samtidigt som ni har kort promenadavstånd in till centrum och dess bekvämligheter med bland annat regionaltåg till Stockholm C på ca 35 min. Villan är till grunden från 50-talet vilket återges i form av gedigna trägolv och den generösa takhöjden och resterande del av byggdes ut på 70-talet. Huset värms upp via vattenburet system med vedeldning och på hustaket sitter solceller (installerades 2021) som hjälper till att hålla nere driftskostnaderna rejält vilket resulterar i en årsförbrukning på ca 5000 kwh. Ett perfekt hus för er som är ute efter generationsboende eller den större villan då det enkelt går att återställa huset till ett hushåll.

Taket renoverades i början av 2000-talet och då lät man även bygga om utbyggnadens tak med ett sadeltak och dränera grunden och montera platonmatta längs med grunden. Elen är omdragen i villadelen 2021.

Vi börjar med huset om 4 rok där ni interiört möts av en rymlig hall och intill finns kök, matsal och därefter vardagsrum med utgång till uteplats, två bra sovrum samt badrum. En trappa ner finns ett källarplan med förrådsutrymmen, gedigen matkällare, tvättstuga, dusch och bastu, hobbyutrymme samt varmgarage. Intill med egen ingång finns lägenheten om 2 rok bestående av hall, arbetskök, badrum, vardagsrum/matdel samt ett väl tilltaget sovrum.

Andra trevliga inslag i och med att bo på Framnäsvägen är att det är nära till både Klämmingsbergsbadet och Frönäs nya badplats, utegym och lantliga promenadstråk finner ni bara runt knuten.

Varmgarage och fiber finns.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta

Kontakta mäklaren

Linnéa Norén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
Mäklare Linnéa Norén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
079-201 30 88

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.