Bruksgatan 25

Egna Hem, Ystads kommun Se på karta

5 850 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
145 m²
Biarea
77 m²
Tomtarea
658 m²
Byggår
1937
Driftkostnad
64 169 kr/år
Antal besök
13 025
Dagar på Hemnet
8

Unik chans att förvärva ett av de gedigna husen på Egna hemsområdet. Med sitt centrala läge och sina pampiga hus är området ett av Ystads mest populära. Här bor man med det bästa Ystad har att erbjuda runt knuten. Butiker och restauranger, hav och skog och massor av möjligheter till fritidsaktiviteter på gång- och cykelavstånd. För pendlaren är tågstationen inte långt borta. Tågen tar dig till Simrishamn i öster och Malmö, Lund och Köpenhamn i väster. Ett stenkast från Egna Hem hittar du skolor för alla åldrar - från förskolan ända upp till och med gymnasiet.

På trevlig hörntomt finner vi Bruksgatan 25. En gedigen villa med uterum, friliggande garage och egen parkering för två bilar.

Öppna smidesgrinden med nr 25 på och kliv upp på trappan och in genom dörren till det som kanske är ert nya hem. Redan i hallen kan man ana den lugna och harmoniska atmosfären och den fortsätter genom huset som är inrett i en sober färgskala och som med sitt stora och öppna kök med matplats inbjuder till många och långa trevliga middagar. Vid köksön samlas man för ett glas vin när kocken för kvällen lagar middagen och kaffet kan intas i det intilliggande allrummet där brasan sprakar gemytligt. Sommartid kan man sitta i uterummet och njuta till solen går ner.

En trappa upp vilar man ut i något av de tre sovrummen. Här finns även helkaklat badrum med dusch och vattenburen golvvärme. I master bedroom finns egen walk in closet och i hallen finns access till ytterligare en.

Källarplan har genomgått en helrenovering från golv till tak och fått golvvärme i alla golv efter utgrävning och isolering. Numera ryms här ett biorum för en bättre filmupplevelse, praktisk och rymlig tvättstuga, helkaklat badrum och förråd för förvaring. I förrådet i källaren finns golvbrunn och duschmunstycke för möjligheter att duscha av smuts från både skor och hund vid dåligt väder.

Trädgården mot söder är så gott som insynsskyddad och rymlig nog för både lek och avkoppling. I lä från vinden finns en mysig uteplats och intill ligger garage med separat förråd.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad

Kontakta mäklaren

Magnus Håkansson

Bjurfors Ystad
Mäklare Magnus Håkansson, Bjurfors Ystad
0701-641904

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.