Smörsoppsvägen 10

Ekeby-Almby, Örebro Se på karta

8 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
199 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
2 166 m²
Byggår
2006

Nu finns en unik möjlighet för er att förvärva en riktig villadröm med privat poolområde och separat poolhus med perfekta solförhållanden i Ekeby-Almbys idylliska villaområde! Här finner ni ett exklusivt boende som anpassats efter ägarfamiljens höga krav på komfort och livskvalité. Detta representativa hem genomsyras av känsla, omtanke och kvalité i allt från stilsäkra materialval till en noga genomtänkt planlösning där hela familjen får utrymme att trivas.

Planlösningens 199 kvadratmeter fördelas över två våningar och låter de trivsamma sällskapsytorna få ta plats på entréplanet. På entréplanet erbjuds ni ett stilfullt och fullutrustat kök med matplats som fortsätter över i ett ljust härligt vardagsrum samt en biblioteksdel med gott om utrymme för sällskapsmöbler. Dessutom finner ni här ett vackert helkaklat badrum med dusch samt ett praktiskt separat klädvårdsrum med groventré ut mot carporten.

En trappa upp är familjens privata ytor belägna med tre bra sovrum samt ytterligare sällskapsytor i ett härligt allrum med ryggåstak, stämningsfull kamin samt utgång till balkongen. På detta plan finns även ett lyxigt helkaklat badrum med stilsäkra material utrustat med både badkar, dusch och integrerat högtalarsystem.

Utemiljön är otroligt inbjudande och trivsam där huset är optimalt placerat på den lättskötta trädgårdstomten så att ni kan njuta av solen från morgon till kväll. På husets baksida nyttjar ni förutom poolen ett tillhörande poolhus med skjutbara glaspartier utrustat med gästrum, köksdel, bastu och helkaklat badrum – en perfekt plats för rekreation och avkoppling! På baksidan finns även husets stora altan i soligt läge. Trädgården är mycket fint anlagd med stensättningar och planteringar och på framsidan finns en carport med två laddningsstationer för elbil samt en separat förrådsdel.

Huset värms upp via bergvärme och skön golvvärme finns på entréplanet och dessutom finns AC på övervåningen. Även högtalarsystem finns integrerat i de flesta rum.

I Ekeby-Almby bor du med närhet till härlig natur med både Hjälmaren och naturreservat i området. I Närområdet finns förskolor, skola, småbåtshamn samt pizzeria. Bra kommunikationer i form av bussförbindelser in till Örebro. Cykelväg finns in till Örebro city för att kunna nyttja ett brett utbud av restauranger, shopping och nöje!

Välkommen att anmäla intresse till ansvarig mäklare Gabriel Damar!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro