Glasyrgatan 4

Ekeby, Bjuvs kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
200 m²
Biarea
78 m²
Tomtarea
1 004 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
29 500 kr/år

Nu kan vi äntligen få presentera denna välskötta familjevilla om 200kvm med stor hörntomt i Ekeby!

Glasyrgatan 4 i Ekeby är en stor och välskött familjevilla om 200kvm fördelat på 1,5-plan med en stor lättskött hörntomt om ca 1000kvm. Med den optimala planlösningen, smakfulla interiören och alla sovrum gör den perfekt för den stora familjen som vill ha ett boende av hög kvalitét!

Eller kanske vill ni kunna kombinera boende med att ha er verksamhet hemma? För den fantasifulla kan man eventuellt göra om relaxavdelningen i bostaden till en egen fotvård/nagelstudio &/eller en fransstudio då de finns separat ingång till denna avdelning av bostaden. Våga tänka stort!

Nuvarande ägare har under hela sin innehavande tid sett till att hålla bostaden i bästa möjliga skick genom fackmannamässiga renoveringar av både badrum, tvättstuga och kök. Utöver detta har de sett till att installera ny värmepump, tvättat taket, bytt ut panel på delar av fasad, nya garageportar och mycket mer. Detta är verkligen ett boende av hög kvalitét!

Bostaden har genomgått en förbesiktning som visar ett näst intill fläckfritt protokoll som ni gärna kan läsa igenom innan visning. Detta kanske kan vara en av de bästa 70-tals villor ni tittat på?

Mer information eller boka in er på visning kontakta ansvarig mäklare,
Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne

Kontakta mäklaren

Sebastian Berngarn

Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
Mäklare Sebastian Berngarn, Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
0700512111