Kommande

Svalörtsgränd 8

Eldslösa, Mjölby kommun Se på karta

6 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
172 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
963 m²
Byggår
2003
Kommande

FAMILJEVÄNLIG POOLVILLA - EN DRÖM FÖR DEN HÄNGIVNA BILENTUSIASTEN
Med ett utmärkt läge i området hittar vi Svalörtsgränd 8 som byggdes av nuvarande ägare 2003. Planlösningen är väl genomtänkt med fina sociala ytor på entréplan tillsammans med ett vidbyggt exceptionellt bra garage på 80 kvm och en mer privat övervåning med flera sovrum.

Huset i sig rymmer ett generöst och gediget kök i öppen planlösning med stort vinklat vardagsrum med murad öppen spis, bibliotek, tre sovrum, allrum och två badrum. Planlösningen är flexibel och för den med behov av ytterligare rum går det enkelt att dela av vardagsrummet och dessutom är det fullt möjligt att göra boendeyta alternativt hemmakontor av garaget.

Det vidbyggda garaget är i en klass för sig med gott om plats för både bilar och annat bra att ha. Hela garaget har klinkergolv med golvvärme. Garaget har även samma k-värde som bostadsbyggnaden vilket möjliggör för den som vill utöka boarean. Garaget är stort nog och ger plats åt de flesta sakerna men behöver du mer förvaringsyta finns även en stor vind som även den skulle kunna inredas.

Tack vare husets placering långt in på tomten och den uppvuxna thjuahäcken blir trädgården skönt privat. På gaveln av huset hittar vi den insynsskyddade uteplatsen tillsammans med ett växthus och det härliga poolområdet som blir till en egen oas. Den här delen kan vi lova blir till favoritplatsen den varmare delen av året.

Likt huset är trädgården genomtänkt för att vara lättskött med frikostiga stensättningar och behändigt plana gröna ytor. Att gräsmattan är mindre gör ingenting, området gränsar mot hagar och ängar med härligt öppna vyer. Dessutom ligger skogen med fina strövområden en kort promenad bort.

Läget får sägas vara utmärkt med närhet till både fin natur och all annan service som kan underlätta i den annars så stressiga vardagen. Inom närområdet finns flera skolor och förskolor. Stadskärnan når ni på några minuters cykeltur och likaså tåg- och pendelstationen som förenklar pendlingen till närliggande städer.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby

Kontakta mäklaren

Sandra Tidblom

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
Mäklare Sandra Tidblom, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
0723-23 98 00

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.